Sjukt trött

Hej hej! Timmarna på jobbet bara susade förbi idag till min stora lycka. Och när klockan slog åtta (vi stänger då) var det helt tomt i butiken, underbart! Haha. Annars brukar det vara kunder kvar till typ fem, tio över. Så vi kom snabbt därifrån och jag hann se en liten stund på Idol. Erika är favoriten här hemma. Hoppas hon går vidare! Men jag orkar faktiskt inte hålla mig vaken till omröstningen är klar. Får kolla aftonbladet imorgon. Nu ska jag ta och göra lite skolarbete. Sen blir det läggdags, är så sjuuukt trött. Är alldeles svart under ögonen och ser fett sliten ut, ingen vacker syn alls. Jag behöver verkligen min skönhetssömn. Hejsvejs!

Nu är det bara 27 dagar kvar till Frankrike!


                                                   Frankrike -07 <3 


Remember me?

Hej hej! Vaknade precis. Mådde inge bra när jag kom hem från skolan så jag gick och la mig. Tänkte först bara ta en liten tupplur på en halvtimme max. Men det blev en och en halvtimme istället. Kanske inte så bra eftersom jag tänkt att komma i säng tidigt ikväll (har sovit alldeles för lite senaste tiden). Men men jag orkade verkligen inte. Om en timme ska jag ta bussen till jobbet. Blä för det.

Igår svängde jag förbi Tyresö bokhandel och köpte boken jag beställt, Remember me? av Sophie Kinsella. Det var den jag började läsa när den var med i Sofies mode i somras, då på svenska såklart, Mitt nya jag. Men när jag skulle köpa den så upptäckte jag att den inte kommit på pocket än, så då tänkte jag att det kunde vara kul att läsa den på engelska istället. Det är så opraktiskt med stora, tunga böcker tycker jag. Boken rekommenderas förresten! Sophie Kinsella är en av mina favorit författare, hon är nog förresten min favorit. En shopaholics bekännelser, behöver jag skriva nåt mer? ^^ Men nu ska jag kasta i mig nån macka innan jag sticker till jobbet... Hejsvejs!


Utan dig, inget mig

Hej hej! Kom hem för en stund sen från en lång skön promenad med Idisen. Tempot var inte det bästa men vi hade så mycket att prata om att vi liksom bara gick utan att tänka på det. Det var så skönt att bara få prata av sig allt. Det är mycket som händer just nu, och mycket som har hänt som liksom ligger kvar. Det är en grej som jag är nästan säker på att jag aldrig nämt i bloggen. Det är en relation inom familjen som är väldigt trasslig mer än så vill jag inte säga här. Ida vet i alla fall precis hur det känns, hon går igenom samma sak. Vet allvarligt talat inte vad jag skulle göra utan min Idis. Hon är min klippa, hon förstår alltid och finns där när man behöver. Det är bara med henne jag kan prata om allt. Med Ida är jag mig själv. Fick lite flashbacks idag när lillasyster träffade sin bästis. Hon stod på andra sidan gatan vid busshållplatsen och när de såg varandra sprang de fram till övergångsstället och möttes. Sött eller vad! Tänk att jag och Ida hängt ihop sen vi var så små. Åh så många minnen<3 Blir faktiskt lite tårögd... Thihi ^^ Men nu ska jag ta en kvällsmacka, blev hungrig efter promenaden (A) och se på Idol. Hejsvejs!

Hjälp mig att hjälpa

Kunde inte somna så då kan jag ju lika gärna göra nytta, eller hur? Blev medlem på cancerfonden och skapade en insamling. Mitt mål är att samla in 5 000:- till den 31:a december i år. Blir väldigt glad om ni hjälper mig med det :) Som jag skrev tidigare, forskning räddar liv. Och vi kan faktiskt göra skillnad.

Här kan du ge ett bidrag till min insamling

Tack för att du räddar liv! 

 


Skänk en gåva

Hej hej nu har jag skänkt 500kr till Cancerfonden. Det känns riktigt bra att kunna göra skillnad. Efter mitt förra inlägg kände jag att jag verkligen ville bidra med mer än ett Rosa band. Men många bäckar små som man säger, alla bidrag är varmt välkomna oavsett storlek. Nu blir det läggdags för min del. Godnatt!

Skänk en gåva du också


Höstpromenad

Hej hej! Kom precis hem från en lång, skön promenad i höstsolen. Hade glömt bort hur mycket jag älskar att promenera! Känner mig så stark och självsäker. Att bara gå titta upp mot solen, ta ett djupt andetag och blunda. Njutning i allra högsta grad. I alla fall, en timme var jag ute, i rätt bra tempo. Trodde faktiskt att min kropp skulle vara i mycket sämre form än den var. Så det var skönt. Men nu ska jag och älskling gå till pizzerian. Haha ^^. Hejsvejs!

Vill träna!

Hej hej! Sitter och glor på tv. Ska åka och jobba om typ två timmar. Känner mig så seeeeg. Mår faktiskt inte så bra heller, magen gör uppror av någon anledning och huvudet värker. Tråkigt men har nästan ingen hjärtklappningen nu så det är skönt i alla fall. Vill så gärna börja träna! Men jag avvaktar någon dag till, tar en promenad imorgon om jag mår bra. Det är nu cirka en månad kvar tills jag åker till Frankrike! Ska bli så skönt! Skulle dock gärna gå ner ett kilo eller två (eller fyra, fem) som jag lagt på mig innan dess så jag börjar bli lite stressad. Men innan jag åkte till Mallis körde jag ett fyra veckors program med powerwalk, det gjorde susen! Så det blir till att köra stenhårt på det. Men nu ska jag ta och fixa mina naglar hejsvejs!

The Ugly Truth

Hej hej! Är så fruktansvärt seg idag. Men det är ju typiskt söndagar. Har i alla fall fått lite vettigt gjort idag, lite läxa, lite städning och sen gick jag till centrum och köpte present till mammsen som fyller år imorgon. Brukar aldrig vara så sent ute men har ju legat sjuk så länge så det har inte blivit av.

Igår bjöd Samuel mig på middag och bio. Pizza och The Ugly Truth blev det. Det var riktigt mysigt och filmen var jätte rolig. Katherine Heigl spelar så bra. Blev förresten helt kär i låt som var med, Pocket Full Of Sunshine med Natasha Bedingfield. Så himla vacker.
Nu ska jag se på Top Model sen blir det till att fortsätta med städningen. Hejsvejs!




Friscus

Hej hej! Har nu för första gången sen i tisdags rört mig utanför lägenheten. Följde med mamma och handlade. Blev en sväng in på Kicks där jag köpte ett nagellack, ett till sånt där ljuslila från Depend. Älskar verkligen den färgen. På ICA hittade jag en rolig sak i kyldisken. Nämligen en ny juice från Bravo, Friscus. Smakar som vanlig äppeljuice och ska vara bra för den som lätt blir förkyld. Som gjord för mig med andra ord. 1 dl innehåller 100% rekommenderat dagligt intag av vitamin C. Bra va? Mår förresten mycket bättre idag. Bara lite hjärtklappning och lite huvudvärk. Så ikväll blir det myskväll hos Ida. Behöver vara lite social känner jag. Det kommer göra mig gott. Nu ska jag måla naglarna klart och sen ska jag snart möta upp Ida. Hejsvejs!


Frankrike i mitt <3

Hej hej! Mår fortfarande skit men tänkte försöka vara lite mer positiv idag. Nu är det nämligen "bara" 39 dagar kvar tills kusin och jag drar till Frankrike! Åh så jag har längtat! Frankrike kommer alltid ha en särskild plats i mitt hjärta. Detta blir min sjunde resa dit tror jag. Första resan dit var också med Carro. Farmor och hennes man bjöd oss till Disneyland i Paris. Det var magiskt, precis som själva resan dit i vår kära Hubbe husbil. Vi var sex år och satt och lekte hela resan. På vägen stannade vi också på Heide park i Tyskland. En väldigt rolig nöjespark vad jag kommer ihåg som säkert inte många hört talas om. Kommer egentligen inte ihåg jättemycket av resan men nu när jag skriver om det kommer faktiskt en hel del tillbaka. Små flashbacks som gör mig alldeles varm inombords. Har bett farmor leta fram videofilmen från resan så jag hoppas att hon hittar den så vi kan titta på den någon dag. Disneyland var verkligen en fantastisk upplevelse. Men själva Paris kommer jag dessvärre inte ihåg så mycket av, i mitt minne är det en ganska grå plats. Men så var jag ju bara sex år. Det jag kommer ihåg är Eiffeltornet och Notre Dame, älskar Notre Dame! Min älskade morfar hade gått bort någon månad innan så jag tände ett ljus för honom där. En annan sak jag kommer ihåg är en stor galleria med den största leksaksavdelningen jag någonsin sett. Men det minnet är nog från den andra gången jag var i Paris. Det var nämligen så att tre år senare var det dags för min lillebror som blivit sex år att åka. Och jag fick följa med som sällskap. Lyckligt lottad jag är som fått uppleva en sådan sak, två gånger dessutom. Jag har världens bästa farmor och "plastfarfar". Utan dom hade jag aldrig fått uppleva det. Det är också tack vare dom som vi kunnat åka till Frankrike de andra gångerna eftersom vi då bott i deras hus. Har inga bra bilder på huset nu men efter resan ska ni få se hur det ser hur. Ska försöka göra lite läxa nu. Måste nog äta något också, har typ ätit två skorpor och en fiskpinne på hela dagen... Inte så bra. Så hejsvejs!

Farmor & Christer, Frankrike -07


Varför är det så?

Vilket hat jag känner mot Telia just nu! Hat kanske är ett starkt ord, men riktigt irriterad är jag. Varken tvn eller internet har fungerat på någon timme. Och det är verkligen inte första gången! Jag var mitt i ett program, i pausen skulle jag bara kolla vad som gick på en annan kanal och då blev allt svart. Provade stänga av boxen, ingenting. Drog ur strömmen, ingenting. Häromdagen la telefonen av också samtidigt som boxen hackade sig varannan minut så att ljudet försvann vilket gjorde att jag fick pausa och sen sätta på igen varje gång det hände. Sjukt irriterande! Men den filmen skulle de ta bort från räkningen så det hoppas jag verkligen att de gör!

I alla fall så mår jag fortfarande dåligt. Har varit jätteyr, illamående och haft konstant hjärtklappning idag. Ganska läskigt faktiskt. Och så känner jag mig så himla svullen i halsen. Vad är det för fel på mig? Min kropp är helt messed up. Fattar inte varför, visst jag kanske inte är jättebra på att äta varierad kost. Men jag försöker äta nyttigt, äter mycket frukt och grönt. Mer än de flesta jag känner i min ålder, ändå är det alltid jag som blir sjuk, varför är det så? Men jag får typ aldrig feber, har ofta ganska låg temperatur fast jag känner mig jättefebrig. Vilket absolut inte är någon fördel, tvärtom. Folk tycker bara att man är mesig om man är hemma fast man inte har feber och så finns det inget man kan göra åt det. Har man hög feber så kan man få penicillin, det får man ju inte annars eftersom det inte biter på virus. Så allt man kan göra är att vila, proppa i sig vitaminer och vänta ut det. Det är hopplöst. Helt jävla hopplöst. Bläää.... Är inge trött alls, sov visserligen en stund förut idag när jag mådde som sämst det är säkert därför jag inte är trött nu. Ska göra mig klar sen blir det något Vänner avsnitt i sängen. Hejsvejs och godnatt

Sjuk.......

Hej hej! Blev soffan för min del idag också. Blir snart tokig! Fattar inte varför jag aldrig blir frisk? Är så öm i hela kroppen, mår illa och imorse höll jag på att kvävas av allt slem, trevligt va? Sen har jag haft hjärtklappning i omgångar. Var i alla fall tvungen att gå till jobbet men det gick hyfsat bra, det var rätt lugnt. Så nu jobbar jag inte förrän om en vecka, skönt! Men ska se på lite Vänner nu ^^ Hejsvejs!

Gynakuten

Hej hej. Gårdagen spenderades med mammsen på gynakuten på Huddinge sjukhus... Därför det inte hänt så mycket på bloggen. Anledningen till att jag var där är att jag haft en obehaglig känsla, ilningar och emellanåt smärta i vad jag trodde var min högra äggstock. Har haft det i säkert två veckor och igår blev det sämre och jag tröttnade. Så vi ringde till sjukvårdsupplysningen och de tyckte absolut att jag skulle åka in, till Huddinge sa hon. Eftersom hon sa det tänkte vi inte mer på det utan åkte eftersom vi ändå fick skjuts. Senare kom vi på att vi lika gärna kunnat åka till SÖS, det är lättare för oss att ta oss dit. Och det hade säkert varit bättre... För när vi kom till Huddingen, halv två på förmiddagen var det nästan inga patienter hos gyn men det hände absolut ingenting. De kom bara hela tiden mer akuta fall som gick före. Och knappt de fick hjälp eftersom det fanns en läkare som dessutom fick springa till förlossningar. Hur i helvete kan man ha så lite personal? Vi borde få mer för det vi betalar. Vi satt i väntrummet i mer än sju timmar, det är ju helt jävla sjukt. Hade dessutom blivit tillsagd att inte ta någon alvedon eller liknande så att jag skulle känna när läkaren kände på mig sen. Så där satt jag i sju timmar med både smärtan där och dessutom med världens migrän. När jag väl fick komma in kände jag inte alls att jag blev väl bemött. Hatar att göra gynundersökning (det här var min tredje för i år) men försökte att ta det lugnt, det var dock väldigt svårt när jag bad henne att ta det lugnt och hon fullständigt sket i vad jag sa. Det gjorde as ont! Det har det inte gjort förut. Och eftersom jag ligger och gråter av rädsla och smärta så frågar hon totalt okänsligt "har du råkat ut för nåt?". Som om hon hade brytt sig! Sen förstår jag inte en sak, hon kände och klämde på stället där jag hade ont och när jag ryckte till av smärta och sa att det gjorde jätteont så tryckte hon ännu hårdare och fortsatte att trycka. Varför gör läkare så, räcker det inte att de vet att det gör ont? När hon var klar berättade hon att allt såg bra ut, symptomen jag hade kunde bero på urinvägsinfektion så hon skrev ett recept på antibiotika och skickade mig sen till kirurgiakuten eftersom smärtan jag hade satt så långt ner i ljumsken. Det kunde tydligen vara ett bråck eller nåt. Det var en lättnad att inget var fel på mina äggstockar eller så men när hon sa att jag skulle gå till nästa akut så kände jag verkligen blä. Var helt förstörd när jag kom ut ur undersökningensrummet och jag kan ju lätt säga att hade det där varit min första gång hos en gynekolog hade jag aldrig gått till en igen. För fyfan vad ont och obehagligt det var, men jag vet ju att det kan gå hur bra som helst också, tack och lov för det. I alla fall så gick vi till kirurgiakuten och satt där en stund. Sen kom en jättetrevlig läkare (sjuksköterska?) fram till oss och frågade hur det var och så. Älskar sådana människor, varför finns det inte fler? Han sa att det kunde dröja lika många timmar till innan jag fick hjälp för de hade fullt upp. Då började vi fundera på om vi verkligen skulle stanna kvar och diskuterade lite med honom om det. Hade hade åkt hem för längsen sa han. Och det kunde inte hända något farligt om jag åkte hem även om det var bråck. Så då kände jag att jag lika gärna kunde åka hem och sova istället för att spendera natten på akuten. Vi hade ju redan väntat nio timmar, det räckte.
Idag gör det inte lika ont, men de gör ändå fortfarande ont och är obehagligt. Men att åka in till akuten igen är värdelöst. Så nu har jag en läkartid om två veckor. Är det bra tills dess är det bara att avboka och blir jag sämre så har de akuttider. Irriterande att inte veta vad det är. Men en sjuksköterska trodde att det kunde vara att mina körtlar är svullna eftersom jag har varit, och fortfarande är sjuk. Jag har också haft hjärtklappning och hade lite högt blodtryck, det kunde bero på att min kropp jobbar för fullt för att bli frisk. Nu ska jag försöka hjälpa min kropp på traven och äta lite, om det går. Mår så fruktansvärt illa idag. Har typ bara ätit några smörgåsrån. Hatar att må dåligt. Är så less på det. Det är alltid nåt fel på mig. Huvudvärk är vardag för mig... Är bara så trött på det. Och på att vara sjuk. Jag vill träna, må bra och komma in i rutinerna igen! Men nu måste verkligen min mage ha nåt i sig sen ska jag och lillasyster se på nån film. Stackarn är också hemma och är sjuk. Hejsvejs

Hyrfilm

Hej hej! Ska gå och hyra film med mammsen nu. Funderar på Brudens bäste man, enligt Ida ska den visst vara jättebra så det litar jag på ^^. Men man får hyra två för 35:- och jag kan inte bestämma vilken mer jag ska hyra...  Vad jag längtar tills New Moon har premiär! Tittade precis på trailern. Två gånger haha. Den verkar så himla bra! Men nu måste jag gå hejsvejs!

Changeling

Hej hej! Känner mig lite bättre idag. Skönt, men näsan rinner som bara den. Såg precis klart på en jättebra men väldigt hemsk film, Changeling. Året är 1928, Los Angeles, den ensamstående mamman Christine Collins (Angelina Jolie) kommer hem från sitt jobb en dag och upptäcker att hennes nioåriga son är spårlöst försvunnen. Fem månader senare hittas han och de återförenas, men det visar sig vara fel pojke... Se trailern här. Filmen är baserad på en sann händelse, kallad Wineville Chicken Coop Murders. Filmen måste bara ses. Som jag grät. Usch usch. Jolie är fenomenal i rollen som Christine Collins, den bästa roll hon gjort tycker jag. Nu ska jag ta och äta lite lunch, med andra ord några skorpor och lite O'boy. Vet inte vad jag ska hitta på idag, ta det lugnt givetvis. Men kanske orkar gå och hyra nån film och köpa godis. Vi får se. Hejsvejs!

Piggelin

Hej hej. Ingen förbättring här. Har legat på soffan hela dagen och tittat på Vänner. Gjorde dock ett uppehåll för Idol och Criminal minds. Förresten vad grymma killarna var som lurade juryn i gårdagens program! Fattar inte hur dom kunde hålla masken. Det första jag sa när dom klev in var att det var fejk men sen blev jag nästan övertygad om motsatsen. De såg verkligen nervös ut, det var ju nästan så att man mådde dåligt av att titta på dom. Men som vi skrattade när han sprang in i dörren sen. Snacka om att spela bra! Och Anders Bagges reaktion var underbar. Haha han är så söt! Men nu ska jag ta en piggelin till och se på mera Vänner ^^ Hejsvejs!

Missade ni det roliga? Spana in det här

Smycken

Har tråkigt så jag kollade runt lite på Cocoo. Hittade dessa underbara armband. Vill ha säger jag bara.


Slipdamm

Hej hej. Mår riktigt, riktigt dåligt. Feber, hosta, halsont med mera... Dessutom så har dom varit här och borrat hela morgonen för nån com hem grej. Först var dom en bra stund i trapphuset, sen i lägenheten ovanför och sen i vår lägenhet i en och en halv timme! Gräsligt! Och nu har vi slipdamm i typ hela lägenheten som gör det svårt att andas för mig. Suck. Gnällig jag är idag känner jag men jag orkar inte. Ska nog ta och se några Vänner avsnitt och äta en piggelin. Skriver säkert mer senare. Hejsvejs


Sjuk, igen!

Hej hej! Har haft en urusel dag. Mådde bra igår men imorse vaknade jag med halsont. Det blev sedan sämre och sämre under dagen, sista lektionen i skolan satt jag och fick hålla tillbaka kväljningar. Halsen var så uppsvälld att det kändes som jag skulle spy. Hemskt. Och det värsta var att jag var tvungen att jobba idag också. Men som tur var fick jag i alla fall gå en timme tidigare. När jag kom hem gjorde mamma tomatsoppa och vitlöksbröd till mig. Mumsigt. Och skönt för halsen. Köpte med mig lite nödproviant från jobbet också, storpack piggelin, halstabletter och skorpor. Har redan ätit tre stycken piggelin idag, en på bussen till jobbet, en på jobbet innan jag började och en på rasten ^^. Men det får man göra när man är sjuk. Speciellt när man har så ont i halsen att man knappt kan prata, och då menar jag verkligen knappt. Gissa hur kul det är att sitta i kassan då. Och ännu värre är det när man ska ropa i högtalaren på en andra kassa. Det lät så ynkligt. Orkar verkligen inte vara sjuk! Hann ju inte ens bli helt frisk... Helt sjukt ju. Haha det där blev lite roligt (om ni fattar?), dålig humor jag har ^^ Aja det blir till att vila resten av veckan då. Trist att jag missar att göra klart brölloppstårtan. Men tur att jag inte ska jobba nåt mer i alla fall. Men nu ska jag gå och sätta mig vid tvn där Samuel sitter, han är här för att hålla mig sällskap så nu kanske jag sällskapa lite med honom. Vi hörs imorgon! Nu blir det Idol! Hejsvejs!

The boat that rocked

Hej hej! Nu har jag fått klagomål på dålig uppdatering haha så det är väl bäst jag skriver nu ^^ Skulle ju som sagt skriva mer i söndags men så plingade det på dörren och där stod Samuel. Eftersom han var så söt och kom förbi bara så där så kunde jag ju inte gå ifrån honom för att blogga. Och sen igår bara flög tiden förbi och så hyrde vi film på kvällen, The boat that rocked. Den var rolig men lite seg, somnade när den var som mest spännande (A). Men jag älskar skådisarna! Bill Nighy, Nick Frost och Philip Seymour Hoffman är helt underbara. Måste ta och se Shaun of the dead nån dag (där de två förstnämnda medverkar), den är så himla bra! Så sjukt rolig. Om ni inte sett den så bara måste ni göra det. Det är en parodi på Dawn of the dead ^^

Här kommer lite bilder från Grönan som jag lovat

Måns under en repetition


Moi


En mysig sensommarkväll


Den här söta nallen köpte älsklingen till mig<3


Skön bild. By the way så skakade jag hand med Andreas, coolt va? Haha ^^


Måns i sändning


Ola och en väldigt glad Måns


Det var allt från mig ikväll. Nu är jag faktiskt jätte, jätte trött. Så hejsvejs och godnatt!


Nyklippt

Hej hej! Det var rätt soft i bageriet idag faktiskt. Jag och några till ska göra en brölloppstårta för 70 personer nästa vecka så vi gjorde bottnarna och lite rosor idag. Vi har fått fria händer, det enda är att temat ska vara lila. Så det blir spännande och se vad vi lyckas skapa. Efter lunch hade vi ett litet möte eller vad man ska säga och sen fick vi gå hem. Älskar när man får sluta tidigare på fredagar! Efter skolan åkte jag hem och slappade framför tvn en stund sen var det dags att gå till Klippoteket...

...Och så här ser jag ut nu! Jättedålig bild (och skitigt spegel) men men, håret är bra i alla fall ^^




Nu ska lillasyster och jag ha lite fredagsmys, dipp och Dinsey film. Mys. Hejsvejs!


Extra pass

Hej hej! Åt precis middag, köttfärslimpa, potatis, gräddsås och hemmagjorda rårörda lingon. Mums! Så nu är jag trött och proppmätt. Slutade tidigt i skolan idag och de behövde hjälp på jobbet så jag åkte dit vid ett tiden. Det var tänkt att jag bara skulle vara där typ en timme. Så det var lugnt tyckte jag. Men tjugo över fem kom jag därifrån.. Så det blev fyra timmar istället. Fyra timmars varuplockning. Hej och hå. Det känns i kroppen. Men det känns bra att ha gjort nåt vettigt, blir ju några hundra rikare också ^^.

Hittade den här underbara saken på jobbet idag. Ahlgrens rosa rattar, underbar färg och ännu bättre 10% av överskottet från försäljningen går till Rosa bandet. Bra va? Godis för en god sak. Längtar tills Lindex släpper sin Pink Collection den 1:a oktober! Där går 10% av försäljningspriset till Rosa bandet. Så passa då på att shoppa med gott samvete :)

 


Trötter

Hej hej! Helt slut nu efter två dagars skola och jobb haha ^^ Nej men är så himlans trött, ska sova strax. Det gick faktiskt väldigt bra på jobbet både igår och idag, tyckte t o m att det var kul att sitta i kassan och träffa folk. Det kändes bra att vara tillbaka i verkligheten. Skoldagen däremot var inte lika rolig. Hade först naturkunskap, inte direkt mitt favoritämne. Vi såg på någon film om en skalbagge och en om rymden. Råkade somna under den sistnämnda, satt och nickade. Egentligen tycker jag att det är väldigt intressant men det blev lite för mycket tror jag. Sen hade jag min första bildlektion, det var ganska kul. Läraren verkar bra också. Efter det slutade vi, skönt att slippa svenskan! Hann precis hem och käka och vila lite innan det var dags att åka till jobbet. Men nu måste jag verkligen sova..(A). Har visserligen inga vanliga lektioner imorgon men ändå. Vi ska gå igenom kurserna och så. Behöver min skönhetssömn, på allvar. Ser riktigt sliten ut usch usch. Hejsvejs och godnatt!

Fånig mardröm

Hej hej! Gick till skolan idag. Så fruktansvärt tråkigt. Vi har börjat med samhälle nu men jag känner inte riktigt att det ger så mycket. Det var visserligen min första lektion men i alla fall. Efter det hade vi projektarbete i typ 50 min och sen var dagen slut. Skönt. Men om drygt en timme ska jag ta bussen till jobbet... Har verkligen ångest inför det idag. Har migrän och känner mig allmänt blä. Tur att det bara är fyra timmar.

En liten lustig sak då. Jag brukar alltid, när det går, klippa mig hos samma frisör. Tycker hon är jättebra. Så förra gången, i början på sommaren när jag skulle boka tid hos henne hade hon semester i en månad och så länge orkade jag inte vänta. Nu är det dags att klippa sig igen och jag drömde en "mardröm" häromdagen att hon hade semester i tre månader. Det skulle vara så typiskt tänkte jag. Och idag ringde jag för att boka tid, guess what? Hon har slutat för att plugga i tre år! Blev lite ledsen faktiskt. Jag tycker det är viktigt att man gillar sin frisör och att den har lite koll på hur man brukar klippa sig och så. Tycker inte alls om att byta. Men men. Visst var det allt lite roligt.

RSS 2.0