Jackan

Hej hej! Kan fortfarande inte ansluta till det trådlösa nätverket från min dator. Blir tokiiiig! Har lånat brorsans en stund men jag gissar att han snart vill ha tillbaka den, därför bli detta ett kort inlägg. Börjar känna mig konstig, alltså magen har börjat vrida sig och jag känner mig lite spyfärdig...Not nice! Åker ju till fjällen på torsdag! Och jobbar imorgon! Så jag hoppas verkligen att det inte blir värre. Ska försöka sova strax tänkte bara lägga upp bilderna.

Här är den supersnygga jackan jag köpte från Esprit för 799:-, köpte den dock i svart. Är helt kär i den! Nu saknas bara våren!

bild från Esprit

 

Och här är en mysig tunika jag köpte från Indiska för 149:- (lyckas inte få bilden större men aja)

bild från Indiska

 

Men nu måste jag dra, hejsvejs och godnatt!


Jahapp...

Verkar som det inte blir några bilder ikväll heller. Vårt trådlösa bredband fungerar inte som det ska och jag hittar inte min nätverkskabel. Stor suck....Lånade lillebrors dator en snabbis bara för att kolla några saker men nu vill datanörden ha tillbaka den. Försöker igen senare. Nu blir det mera politikplugg hejsvejs!

Veckans höjdpunkt

Hej hej! Var som vanligt på jympapasset idag. Det är typ veckans höjdpunkt ^^ Ser alltid fram emot det! Idag känns det i magen kan jag säga! Synd att jag inte hinner träna mer denna vecka. Jobbar imorgon och onsdag sen på torsdagsmorgonen åker jag till fjällen. Kommer bara hinna träna en dag nästa vecka också, om man bortser från skidåkningen. För jag kommer hem tisdagkväll eller onsdagförmiddag, jobbar onsdag 15-20 och på torsdag har jag tid på Astma och allergimottagningen. Det är visserligen inte förrän klockan ett men eftersom jag ska göra tester får jag inte ta mina mediciner ett visst antal timmar innan och tror faktiskt inte att det är så bra att träna innan ändå. Men att åka skidor är ju faktiskt bra träning, sjukt kul är det också! Sen jobbar jag helgen också. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det middag, sen plugg och sen slänger jag upp några bilder hejsvejs!

Att resa tar på krafterna

Hej hej! Är helt sjukt slut efter tågresan så nu tänkte jag bara lägga mig i sängen, titta på Vänner och äta upp resterna av resegodiset. Hade ju tänkt visa lite fler bilder men jag orkar verkligen inte. Det får bli imorgon, hejsvejs!

Shopping!

Hej hej igen! Här kommer lite bilder


     En ny Thomas Sabo berlock har införskaffats (I:et), älska Thomas Sabo!



och en till finstickad kofta från Esprit 399:-



och en underbart somrig klänning från H&M (The Garden Collection) 299:-



och äntligen hade H&M börjat sälja UNICEF nålen så en i varje färg köpte jag, endast 20:- kostar en nål som gör sån stor skillnad så var med i kampen du också!



Mer bilder blir det imorgonkväll! Nu ska vi pyssla klart det sista och sedan blir det läggdags. By the way, inatt blir det sommartid (jippi!). Alltså fram med klockan en timme, "man tar fram sommarmöblerna" ^^


Borlänge

Hej hej! Har det toppen här i Borlänge hos mormor! Har shoppat, pysslat och shoppat lite till. Kanske bjuder på lite bilder ikväll annars blir det imorgonkväll när jag kommit hem. Har i alla fall hittat massor, bland annat en superfin vårjacka från Esprit. Men nu ska jag pyssla lite med lillasyster som suttit hemma hela dagen när vi varit i Kupolen, hon hatar att gå i affärer. Är vi verkligen syskon? Haha ^^ Hejsvejs!

Arbetsskadad

Hej hej! Min mage har spökat idag så jag kom inte upp ur sängen imorse. Men det blev bättre framåt dagen, tack och lov, eftersom jag skulle jobba. Men nu gör hela kroppen ont, nästan i alla fall. Har speciellt ont i handlederna, axlarna och ryggen. Som garanterat kommer från kassasittandet. Så det ska bli så himla skönt att vara helt ledig från skolan och jobbet i fyra dagar! Lugn och ro, god mat och shopping! Kan det bli bättre? Jo, det kunde i och för sig gärna få vara 25+ grader också ^^ Men nu måste jag packa klart, har packat kläder men nu måste jag se till att alla mediciner och sådant kommer med. Har typ alltid ett helt apotek med mig när jag åker någonstans, better safe than sorry. Har alltid sån otur så det är lika bra att vara förberedd. Viktigaste av allt är lillasysters allergimedicin så det ska jag kolla om mamma packat ner nu. Mormor har äntligen skaffat dator och internet så det blir säkert något inlägg nån dag. Hejsvejs så länge!

Ge mig styrka

Hej hej! Idag känner jag mig som en zombie. Är verkligen helt borta. Skulle kunna sova bort resten av dagen. Men om typ en timme måste jag bege mig till jobbet. Ge mig styrka! Vet inte hur jag ska orka ta mig igenom morgondagen heller. Har först bageri (döda mig nu!) och sen jobbar jag fem timmar. Tack och lov att jag tagit ledigt från skolan torsdag och fredag för att åka till mormor. Behöver verkligen koppla av. Jag älskar Stockholm av hela mitt hjärta och vill aldrig flytta härifrån men ibland är det riktigt skönt att komma bort från all stress. Borlänge är lugnt och skönt. Och där finns Kupolen vilket betyder shopping! Men nu ska jag fixa naglarna och titta på ett inspelat avsnitt av Two and a half men. Hejsvejs!

Kämpa för varenda unge!

Som ni vet tycker jag det är väldigt viktigt att man engagerar sig och hjälper människor som har det sämre ställt. Många tänker att det inte gör någon skillnad en tjuga dit eller en tjuga hit. Men det gör stor skillnad. Tillsammans kan vi se till att barnen får den barndom de förtjänar. Under april pågår UNICEFs kampanj För varenda unge då man köpa nålen med samma namn på UNICEF, H&M, Apoteket, Gallerix, Iittala och Hemtex för en tjuga. En tjuga som du garanterat kan leva utan, eller hur? Var med och kämpa för varenda unge! Det tänker jag göra. Och gör jag redan eftersom jag är Världsförälder. Bli det du också här. Titta inte bort, barnen behöver oss.

Visst har dom gjort de små korten väldigt fina i år? En av varje tänker jag köpa. Hade tänkt att göra det redan idag men till min stora förvåning hade ingen (i alla fall inte i stan) börjat sälja dom. Var inne på tre H&M butiker, ett Apotek och en Gallerix. Men de borde ju börja snart så bara att hålla utkik! Nu ska jag sova, hejsvejs och godnatt!


bild: UNICEF


Rubrik?

Hej hej! Är fullkomligt död efter jympapasset idag så nu ska jag lägga mig i soffan och titta på lite inspelade tv-serier. Sen måste jag försöka packa lite eftersom jag jobbar både imorgon och på onsdag och sen åker på torsdag förmiddag. Ska ju visserligen bara till mormor i fyra dagar men jag vill se till att jag får med mig allt jag vill och behöver. Förstår inte människor som packar kvällen innan. Tänk om man upptäcker att det man ville ha med sig ligger i tvätten, fast dom kanske inte bryr sig så mycket. Men jag skulle få panik! Nej nu blir det tv hejsvejs!

Grattis Idis!

Grattis världens bästa Ida som fyller 19 år idag! :)



Voilà!

Jag lyckades! Titta så fin bloggen blev, nöjd! ^^ Sökte på google och hittade massa bloggar där dom beskrev hur man gjorde. Tack och lov för google! Ska fixa lite mer på bloggen imorgon om jag hinner nu måste jag ju faktiskt sova! Godnatt och hejsvejs!

Smörgåstårta

Hej hej! Snyft för att helgen redan är slut men en mysig helg har det minsann varit! Hade ju myskväll igår och såg New Moon (som Ida fick i present av mig ^^) och idag kom Idas farmor, farfar och farbror över på fika. Smörgåstårta och mjukmarängtårta med grädde och bär bjöds det på, som jag och Ida gjort. Och så mina kakor. Visst blev smörgåstårtan sjukt fin? Blev riktigt nöjd, det gjorde vi bra Ida! Såg så fräsch och god ut att jag allt blev lite sugen trots att jag avskyr räkor. Haha. Installerade ett nytt fotoredigeringsprogram för en stund sen som jag fixade bilden i. Så nu försöker jag byta header till en jag gjort men så teknisk var jag tydligen inte...Blir tokig! Så svårt kan det ju inte vara? Aja, började rensa garderoben för nån timme sen så nu ligger massa kläder i sängen. Dags att ta tag i det igen så att jag kan komma i säng i hyfsad tid. Hejsvejs!




Lördag

Hej hej! Har precis bakat klart inför Idas släktkalas imorgon. Kolakakor och chokladkakor blev det. Nu ska jag strax bege mig ner till centrum och möta upp Ida. Så ska vi ha myskväll och se New Moon som jag köpte idag!

Så här ser jag ut idag, nytt linne från H&M och leggings från Lindex. Nej nu ser jag att jag måste gå hejsvejs!








Så blev det med det

Hej hej! Som ni kanske förstår gick jag aldrig ut. Haha ^^ Har varit fett taggad för det i flera dagar men så idag kändes det liksom inte rätt. Så när dom andra åkte in åkte jag hem. Ringde upp Madde på vägen hem och det var så lääänge sen vi pratade så vi bara babbla på i typ två timmar. Sånt är mysigt. Och nu ska jag gosa ner mig i min varma säng och se på Vänner. Riktigt skönt ska det bli! Och nu är dom andra inne i stan och festar för fullt, haha hade aldrig orkat det idag. Gjorde dessutom det stora misstaget att ta högklackat...Nästa gång blir det Converse! Hejsvejs och godnatt!


Utgång

Hej hej! Har lite bråttom så det blir ett kort inlägg. Bakade idag, men allt gick åt helvete. Fick göra om en sak och ändå blev det inte bra. Hann inte klart heller men men, det är sånt som händer. Slutade tidigt i alla fall så det var skönt. Nu håller jag på och klär på mig för nu ska jag på fest! Kanske går ut sen också vi får se hur det blir. Jag är trött...(A).

Är inte helt klar (sitter i morgonrock) på bilden som ni ser men hinner inte ta nån nu så det får duga för tillfället. Visst är mina naglar vrålsnygga! Älskar nagellacket! Matchar dessutom halsbandet ^^ Men nu måste jag dra hejsvejs!


Turkost nagellack

Hej igen! Nagellacket jag köpte är i en härligt somrig turkos nyans och H&Ms egna märke. Det kostade 39.50:- och verkade faktiskt bra. Målade i all hast så det blev inte så vackert och en del utanför. Det får jag fixa imorgon, ville bara provmåla lacket och se färgen på. Men nu måste jag sova annars kommer jag däcka i Emmas soffa imorgon ^^ Hejsvejs och godnatt!


Converse eller högklackat?

Hej hej! Blev inget bak för min del idag heller. Satt och jobbade med naturkunskapen och projektarbetet istället. Det var seegt. Tycker det är svårt att få något gjort i skolan, jag jobbar mycket bättre hemma. Efter skolan väntade ytterligare ett läkarbesök. Denna gång för utslagen som bara visade sig vara torrhetseksem som man kan få när det är väldigt kallt men han kunde inte säga säkert om kosttillskottet hade något med det att göra också så dom ska jag undvika. I alla fall tills det har försvunnit, sen kunde jag prova äta dom igen.
Efter läkarbesöket tog jag i panik en runda i centrum för att hitta något att ha på mig imorgon då jag ska på fest och sen ut. Men jag hittade inget, bara ett vanligt linne och ett nagellack (håller på och målar tånaglarna, visar lite senare). Så jag åkte hem till Ida en stund och lånade en jättefin klänning av henne. Nu är frågan vilka leggings, skor och smycken jag ska ha till. Skulle vara rätt soft att bara ha Converse men då kommer jag väl inte in på klubben haha ^^ Det är lustigt det där att folk alltid tror att man är yngre bara för att man är kort.

Mina supersnygga nästintill oanvända Converse nedan, köpta i Frankrike för flera år sen. Älskar Converse men det gör inte mina fötter ^^ Jag har som man brukar säga "Kalle Anka fötter". Det vill säga väldigt breda fötter så mina lilltår blir helt mosade i dom. Men det kan det vara värt ibland. Nu ska jag måla klart naglarna så visar jag dom strax. Hejsvejs så länge!

                                            Converse eller högklackat?


Läkarbesök

Hej hej! Allt blev bara pannkaka idag kändes det som. Slösade (eller ja, mamma betalade) 320:- på ett läkarbesök som egentligen var helt meningslöst, när jag kom till skolan var det lunch och sen hann jag vara där i typ en och en halvtimme innan det var dags att åka till jobbet. Så jag bytte inte ens om till bagerikläderna, utslagen kliade så mycket så det kändes inte värt att göra det värre för den korta stunden. Istället fyllde vi i loggboken och planerade vad vi ska göra imorgon och på fredag. Sen på jobbet var jag så vimsig och trött och allt bara blev fel. Eller ja, inte allt men det kändes så. Så nu ska jag bara däcka i sängen. Och njuta av att jag inte jobbar förrän på tisdag. Har jobbat lite mycket nu faktiskt, plånboken mår bra men jag mår inte lika bra. Men i helgen ska jag verkligen ta hand om mig själv och vila upp mig. Hejsvejs och godnatt!

Träningsbyxor

Hej igen! Kom på att jag skulle visa träningsbyxorna, så här är dom. Kommer från Nike och kostar 449:-, vilket egentligen är helt galet. Min studentklänning var bara 50:- dyrare. Men Nike är bra tycker jag, dyrt men bra. Var egentligen ute efter ett par hel långa löpartights. Men hittade inga bra, det är svårt för mig med korta ben. Sådant tyg går ju inte att lägga upp. Så det fick bli dessa capribyxor i dri-FIT material. Sköna men jag har inte bestämt mig helt. Det blir rätt mycket tyg nertill som kanske är i vägen? Ska fundera lite mer och kolla på Team Sportia i centrum också. Men nu måste jag sova hejsvejs och godnatt!

NIKE W WARRIOR KN CAPRI ASTER PINK
bild från Stadium


Spotify

Hej hej! Mår bättre nu. Fick gå en timme tidigare från jobbet för att det var så lugnt, så det var jätteskönt. Nu sitter jag och skapar spellistor på Spotify! Fett efter, jag vet haha ^^ Men nu börjar Desperate Housewives så hejsvejs!

Grattis lillebror!

Grattis lillebror på 16-årsdagen! Var han inte liten nyss?

Lillebror och lillasyster för måånga år sen, sötnosar ^^ 



Nu ska jag ta mig en kopp te och sen är det dags att bege sig till jobbet. Mår inge bra alls idag. Utslagen som jag har på halsen och magen är värre och kliar, halsen gör ont och huvudet likaså. Men nu har jag lite brådis hejsvejs!


Studentklänning

Hej hej! Har inte haft tid att blogga än för när jag kom hem från Sickla hann jag nästan bara byta om och sen var det dags att sticka till Friskis. Det var riktigt tufft idag för jag fick så jäkla svårt att andas, var tvungen att gå ifrån och ta astmamedicinen under passet. Mindre roligt. Men det var kul att vi var ett gäng som tränade ihop idag, man blir mer peppad då. I alla fall, när jag kom hem var det middag, en snabb dusch och sen kom gamla grannarna över på fika för att fira lillebror som blir hela 16 år imorgon. Sjuuukt vad tiden går fort. Och om ca en månad fyller lillasyster två siffrigt, alltså 10, en månad efter det fyller jag 19 och till det viktigaste, några veckor efter det tar jag STUDENTEN! Och vet ni vad? Jag har hittat min studentklänning!!! Den är väldigt enkel men superfin! Verkligen min stil. Bra pris också. Så det känns hur bra som helst! Tänkte så här igår att det kanske är dags att börja leta, så i Sickla bara tittade jag lite grann och andra klänningen jag provade satt perfekt! Snacka om tur! Kanske visar den imorgon, ska visa träningsbyxorna jag köpte då. Men nu ska jag göra min vanliga kvällsrutin. Nämligen lägga mig i sängen och somna till ett Vänner avsnitt ^^ Hejsvejs och godnatt!

Söndagskväll

Hej hej! Är helt slut efter denna vecka och helg. Har jobbat fyra dagar men veckan har gått sjukt fort! I alla fall, hade hand om frukten och det var riktigt frustrerande idag för nästan allt var slut så fruktdisken gapade tomt. Det är aldrig kul men inte så mycket att göra åt. Mycket folk var det också, både igår och idag. Men det är ju bra, tiden går snabbare då också. Det är bara lite lustigt att det alltid blir sån rusning precis vid stängning. Men nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Vänner. Imorgon har jag utvecklingssamtal halv tio (vilket kommer ta typ fem minuter) sen är jag ledig resten av dagen! Så efter blir det shopping i Sickla med mammsen. Och 16.00 är det jympa på Friskis som gäller med Ida och company. En mycket bra dag väntar alltså! Hejsvejs och godnatt!

Melodifestivalen

Aaah jag blir tokig! Varför hamnade Peter Jöback i botten?! Låten var ju hur fin som helst! Men Anna var också jättebra, hon blir en bra representant. Hade inte hört alla bidrag förrän ikväll, det var ju många bra med! Tyckte väldigt mycket om Anna, Darin, Salem Al Fakir och såklart Peter Jöback. Men egentligen gillade jag alla utom Pernilla och Ola haha. Ska sova alldeles strax, är helt död efter jobbet. Benen verkligen värker! Jobbar imorgon också men börjar inte förrän elva så det är skönt. Hejsvejs och godnatt!

Anna Bergendahl

bild från Aftonbladet


Film+chips=mys

Hej hej! Nu är mina naglar vackert målade i mintgrönt så nu ska jag mysa med film och lantchips. Veronika bestämmer sig för att dö heter filmen jag hyrt, den verkar bra men lite sorglig. Men jag känner faktiskt för en snyftfilm så det blir nog bra. Sen ska jag lägga mig hyfsat tidigt eftersom jag jobbar imorgon. Hejsvejs!

I <3 leggings!

Hej hej! Har haft en ganska skön dag. Var utvilad när klockan ringde imorse, det var rätt lugnt i skolan och så fick vi sluta tidigare. Åkte hem och duschade bort allt äckel mjöl som kliade och sen tog jag en sväng till centrum. Gör min krogdebut nästa fredag så jag kände att jag behövde nåt nytt snyggt att ha på mig. Så tre par leggings kom jag hem med! Skit snygga och bekväma! Älskar leggings! Typ världens bästa uppfinning klädmässigt, bara behån är bättre ^^

I alla fall, alla tre kommer från Lindex. Första paret är glansiga och ganska tunna, typ som strumpbyxor fast tusen gånger skönare förstås. Dom andra behöver ingen beskrivning, så snygga! Love, love, love! Nu ska jag sätta mina trötta fötter i ett skönt, varmt fotbad och fixa naglarna. Skriver nog mer sen, hejsvejs!


Håren genom åren

Hej hej! Blev hemma från skolan idag också. Dumma huvudvärk. Låg i soffan hela dagen sen åkte jag på ansiktsbehandling och lite massage. skönt! Köpte ny kräm och fuktspray från Dermalogica också så det blev ett dyrt besök hehe. Men nästa lön blir ganska fet så det är chill ^^ Förresten måste jag sluta äta kosttillskottet *snyft* eftersom jag har fått massa små utslag (och två stora på halsen som ser ut som sugmärken) vilket kan bero på nässelextraktet i tabletterna. Trist. Men det kan bero på andra saker också, får kolla när jag ska till astma och allergimottagningen på påsklovet. Ska göra pricktest och lungfunktionstest då.

Här kommer ett litet kollage på hur mitt hår har sett ut de senaste åren. Skratta inte åt mitt amatör kollage, slet ett bra tag med det i paint. Inte världens enklaste! Saknar att ha långt hår så nu tänker jag faktiskt låta det växa på allvar! Om jag klarar av det, brukar bli tokig efter någon månad...Men ska nog toppa och klippa luggen snart i alla fall. Om det ändå fanns något mirakelpiller som gjorde att håret växte flera centimeter på en gång, det vore väl nåt? Försöker ta hand om håret så mycket jag kan för att det ska växa, masserar hårbotten, gör inpackning 2 ggr/veckan och försöker låta bli fönen. Men nu ska jag se klart på Criminal Minds och sen sova så hejsvejs!

           Bara 12 veckor kvar till STUDENTEN! Snälla, snälla hår väx!



Migrän

Hej hej! Har inte blivit något bloggande för jag låg hemma både igår och idag med migrän. Inte kul. Men det blev lite bättre på eftermiddagen så jag gick och jobbade. Det var mycket att göra så tiden gick rätt fort. Nu är jag helt slut så nu blir det läggdags. Hejsvejs och godnatt!

Good music

Favoritlåtar just nu






Vårfräsch

Hej hej! Är helt slut efter jympapasset på Friskis idag! Det var jobbigare än vanligt konstigt nog. Känns som magmusklerna fortfarande jobbar för fullt! Men det var skönt ändå. Dags att komma i form på allvar nu, det är ju faktiskt inte så himla långt kvar till studenten och sommaren!

Förresten är jag helt dödskär i min nya sjal (den jag visade igår)! Hade min vår/höstjacka idag och en cerise tröja och det var så snyggt till sjalen! Kände mig verkligen fräsch och "vårig". Blev fotad på Gullmars också av två trevliga tjejer som gjorde nåt skolarbete om vad folk gjorde på Gullmars, alltid extra kul när man känner sig fin ^^ Köpte en tröja på H&M idag men den får ni se imorgon ;) För nu har lillasyster, den stackarn, väntat på mig typ en timme. Vi ska se på ett inspelat Solsidan avsnitt. Underbart program!

Måste bara visa hur fina mina naglar är nu, syns inte jättemycket men jag har gjort fransk manikyr. Hade ju dock varit snyggare om naglarna varit lite längre. Men så är det när man måste fila ner dom korta varje vecka pga bageriet. Har att bero på det beslutat mig för att strunta i praktiken denna gång och vara i skolan istället. Betygen i två kurser, bageri C och konditori C kommer sänkas från VG till G då. Men jag orkar faktiskt inte bry mig. Har bra betyg i alla andra ämnen och har fått VG på alla andra bagerikurser. Och egentligen vem kommer titta så noga på mina gymnaisebetyg när jag söker jobb? Bara man har klarat det liksom. Och jag är nöjd om jag överhuvudtaget överlever månaderna som är kvar...^^ Men nu måste jag dra hejsvejs!


Söndagsångest

Hej hej! Hann aldrig blogga när jag kom hem från stan för då stack vi på middag hos bonuskusinerna. Jättemysigt var det och jag är så proppmätt efter god middag och världens fruktsallad med glass. Mumsigt!

I alla fall, var in till Ringen och bytte en bh. Hittade en till jättesöt bh som jag köpte. Sen blev det lite smått och gott från H&M. De hade extrapris på lite produkter från Depend, himla bra priser faktiskt! Så nagelolja, nagelstärkare och fransk manikyr-set blev det som totalt gick på 144.50:-. Men sen hade jag sån jäkla tur och hittade en kupong inne i ett provrum så jag fick 20% på det också! Najs ^^ Köpte även ett sött diadem. Ska strax lägga mig i sängen, det är ju skola imorgon...Ångest! Men här kommer i alla fall lite bilder på det jag köpte;

                           T-shirt bh 99:-, push-up bh 149:- från Lindex







Rosettdiadem från H&M 29.50:-


Och den här underbara sjalen som ger vårkänslor köpte jag på H&M igår, ur The Garden Collection 99:-


Morgonpromenad

Hej hej! Klockan är bara elva och jag sitter här nyduschad och har redan hunnit gå en promenad. Sov nämligen hos Ida, annars hade jag fortfarande legat i sängen. Så det känns skönt, men det var lite väl kallt nu på morgonen för en promenad tyckte jag. Solen hade inte riktigt tittat fram. Hoppas att det blir varmare i veckan nu som de sagt, men man vågar ju inte riktigt lita på det. Aja nu ska jag ta och käka nåt sen ska jag åka in till Ringen centrum och byta en sak. Blir mer bloggande när jag kommer hem igen, ska visa vad jag köpte igår då. Hejsvejs så länge!




Fredagsmyyys!

Dags för fredagsmyyys!




Powewalk i solsken

Hej hej! Kom precis hem från en timmes powerwalk i solskenet, så skönt! Nu var jag duktig tycker jag ^^ Frågan är vad man ska jag resten av dagen, förslag? Kanske ska försöka göra lite läxor. Känns väldigt lockande, NOT. Men tyvärr måste dom ju göras nån gång så lika bra att få det överstökat. Ska i alla fall hoppa in i duschen nu, så får vi väl se vad jag hittar på. Hejsvejs!

Taxiskräck

Hej hej! Alice i underlandet var bra, men inte överdrivet bra. Inte som Avatar. Men sevärd var den. Och det var kul att gå på en annan biograf för en gångs skull, brukar alltid gå på Sergel. Men det blev ett litet äventyr att ta sig till Heron...^^ När jag var på väg ner till hållplatsen såg jag en buss åka förbi men det var fem minuter kvar till min buss skulle gå, och de är aldrig tidiga. Så det kan inte vara min tänkte jag. Men när jag kommit ner till hållplatsen och det gått fem minuter började bli lite orolig. När det gått tio minuter kom en annan buss så jag hoppade på den och bad att jag skulle hinna till den andra bussen. Så när jag kom till Norra Sköndal var kl.19.59, bussen gick en ynka minut tidigare. Nästa buss skulle gå en halvtimme senare och då skulle jag bli fem minuter sen till bion. Så jag fick vänta tio minuter och ta en buss till Gullmarsplan. Desperat som jag var att hinna i tid så tog jag faktiskt en taxi. Och det var nog bland det läskigaste jag varit med om! Har bara åkt taxi ett par gånger och tyckt att det varit obehagligt även fast jag har åkt med familjen. Denna gång satt jag själv i taxin och han låste dörrarna. Panik! Det är väl för ens egen säkerhet men jag visste inte att dom gjorde så, hade känt mig säkrare om dörrarna varit olåsta. Ringde mamma för att berätta att jag satt i taxin och sa högt och tydligt att jag skulle smsa Anna-Karin för att berätta att jag skulle komma i tid. Resten av resan satt jag på helspänn och stirrade ut genom fönstret för att se att vi var på rätt väg. Drog en stor suck av lättnad när jag såg Heron skylten. Jag överlevde! Men jag sätter mig nog aldrig i en taxi själv igen. Ja, jag har taxiskräck och fördomar om taxiförare, men är det så konstigt när man läser om allt som händer?

Jag igår, försökte återigen ta en outfit bild i spegeln men jag lyckas aldrig! Så det fick bli en sån här bild ^^ Men nu ska jag hitta på nåt innan jag dör av uttråkning. Tittade faktiskt på en resa till Frankrike men den billigaste tur/retur biljetten kostade ca 3000:-. Det kändes lite väl mycket för bara en flygresa. Men jag vill åka någonstans nu! Det är över tre månader kvar till Grekland. Lär dö innan...Aja, hejsvejs!


Bio igen!

Hej hej! Skulle egentligen åkt bort nu på lovet men det passade bättre ett annat datum så ikväll blir det bio! Alice i underlandet 3D med Anna-Karin! Den verkar så bra! Ikväll beger vi oss ända bort till Heron eftersom det var i princip slutsålt i stan. Så det ska också bli kul, har faktiskt aldrig varit inne på Heron city. Nej nu måste jag göra mig klar, hejsvejs!

Dödstrött

Hej hej! Är helt slut. Det var skit mycket att göra på jobbet idag och jag for runt som en annan galning hela dagen lång. Det var verkligen en sjukt jobbig dag. Men nu är den över och jag är ledig tills på tisdag. Lycka! Nej nu ska jag ta och fixa mina stackars naglar som blev alldeles mejade på jobbet och sen ska jag sova. Hejsvejs!


Världsförälder

Hej hej! Nu är jag officiellt världsförälder! Fixade med papprena i januari men det hann inte dras då så igår drogs de första pengarna. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Gå in på UNICEF och se vad du kan göra.

Förresten underbart att Desperate Housewives har börjat igen! Vilket snyftavsnitt! Den nya serien Cougar Town med Courteney Cox var också bra, sjuk men bra. Konstigt att se henne i nåt annat än Vänner tycker jag, för mig kommer hon alltid vara "Monica Geller". Två till säsongspremiärer väntar denna vecka, Grey's Anatomy imorgon och Criminal Minds på torsdag. Me like! Men nu måste jag sova, är sjukt trött. Imorgon är det frukten som gäller för min del, 12.00-20.00. Sen är jag ledig! Hejsvejs och godnatt!

Jympa

Hej hej! Kom nyss hem från ett jympapass på Friskis. Det var riktigt skönt men nu mår min astma inge bra. Att först gå i kylan dit, träna och sen gå ut i kylan igen blev too much idag. Trots att jag tog medicin både före och efter. Men nu ska jag fixa lunch och sen hinner jag vila någon timme innan det är dags att bege sig till jobbet. Hejsvejs!

Myskväll!

Hej hej! Idag har jag jobbat, 8.30-17.00. Var inte så farligt som jag trodde det skulle vara, det gick rätt fort och det var ruskigt skönt att slippa stanna till stängning. Dessutom fick jag lära mig några nya saker så det var kul med lite omväxling. Nu har lillasyster och jag laddat för myskväll, chips, godis och Harry Potter ^^ Hejsvejs


RSS 2.0