Önskelista

För att bli på bättre humör gjorde jag denna önskelista ^^
Nu ska jag äta middag, riktigt sent för att vara mig men har inte haft någon aptit. Men nu blir det minsann en taco sen sätter jag nog på en film och myser lite. Hejsvejs!


Very bad day

Hej hej. Idag är en sådan dag när man bara känner för att lägga sig under täcket och stanna där resten av dagen. Jag har verkligen en skitdag. Den började dock rätt bra, kom upp ur sängen i tid och kände mig hyfsat utvilad och åkte till skolan i min nya fina jacka. Men redan på första lektionen fick jag världens huvudvärk. Så efter andra lektionen åkte jag hem. Har fortfarande ont. Inte kul alls, har massa jag måste göra men får se om jag orkar det lite senare. Det är en sak som verkligen suger musten ur mig...Jag hoppas att det löser sig snart för så här kan det inte fortsätta. Men nu ska jag se på 16 and pregnant hejsvejs

Shopping!

Hej hej! Första advent idag ju, snart är det jul! Blev lite adventsfika förut, mysigt. Tog en promenad i solskenet också, gick förbi centrum då och gissa vad jag hittade? Jackan som jag letade efter på stan igår, som var slut i hela Stockholm! Den fanns liksom på Inter sport i Tyresö C. Blev så glad! Så nu har jag laddat inför vintern, väntar bara på snön. För det jag köpte igår var ett par Uggs. Helt underbara! Dock väldigt dyra med det är värt det. 2 599:- fick jag ge för dom på en jättemysig affär som heter Mathilde (ligger bredvid NK). Och jackan gick på 1 995:-, men det är ett väldigt bra pris för en sådan bra jacka. Är så himla nöjd! Snälla snö? Men nu ska jag plugga lite hejsvejs!

Haha förresten så ni inte tror jag är helt galen, lämnade tillbaka Peak jackan och köpte denna istället. Peak jackan skulle ha blivit för varm och man kände sig som michelin gubben i den ^^




2012

Hej hej! Kom precis hem. Har varit och sett jordens undergång (alltså 2012) med Samuel. Uuuuusch! Måste erkänna att jag nu faktiskt är lite rädd...Den är verkligen övertygande! Bra är den också, riktigt bra. Bra skådisar och bra gjord. Mina ögon var som tefat och min mun vidöppen genom hela filmen haha. En del snyft blev det också. Absolut en sevärd film om man vågar.
Innan filmen var jag hemma hos Samuel och åt middag, han fyllde nämligen 18 år idag! Så nu efter drog han ut på krogen med några kompisar. Jag försöker vara cool och lugn, men jag gillar det inte alls. Jag avskyr alkohol och vad den gör med människor. Det är så fruktansvärt sorgligt med alla dessa tjejer som vinglar runt i sina skyhöga klackar fulla som jag vet inte vad, och killar som väsnas, skriker fula ord och slåss (givetvis kan det ju vara tvärtom också men ni fattar...). Vad tänker dessa människor med? Antagligen ingenting. Jag förstår inte hur man kan utsätta sig själv för något sådant. Vad som helst kan ju hända. Usch vad hemskt det är. Alkohol? NEJ TACK!
Nu ska jag lugna ner mig lite och sova. Imorgon (eller ja, idag) blir det plugg och så ska jag visa vad jag köpte på shoppingturen tidigare. Hejsvejs och godnatt!

Crazy night

Halloj! Vet ni vad?! Min dag är gjord! Bokhandeln hade 50% rabatt på valfri vara så jag har nu köpt Vinterns söta av systrarna Eisenman för bara 124.50:-. Galet bra pris! Älskar verkligen deras böcker. Som ni ser på rubriken är det åter igen Crazy night i Tyresö C. Så just nu uppträder Martin Stenmarck (han är by the way ganska söt ^^). Men tittade bara nån minut sen gick vi hem. Orkade faktiskt inte vara kvar och ska hinna baka en morotskaka innan Samuel kommer. Så nu sätter jag fart, hejsvejs! 


Filmer

Hej hej! Idag har jag haft prov, engelska nationella. Håller på och tentar av. Först visste jag inte alls vad jag skulle skriva, men sen flöt det på och kändes ganska bra. Men vi får se.
I bageriet gjorde vi inte så värst mycket, håller på med två pepparkakshus som ska ställas ut i montrarna på skolan. Så det är kul. Men naturligtvis så råkade jag ha sönder en husdel men det gick att laga, tur det! Efter skolan åkte jag ner till centrum och hämtade ut mitt paket med massa bra film från CDON. Lovely! Men nu är det mat, hejsvejs!


Nu är det..

bara en månad kvar till julafton! Jippiii!


Avkopplande städning

Hej hej! Har faktiskt varit duktig och (äntligen) städat nu! Till de ljuva tonerna av julmusik ^^ Rensade ut massa gamla tidningar och böcker som jag vet att jag aldrig kommer läsa. Och så dammade jag. Klockan blev så mycket så dammsuga får jag göra imorgon. Tycker det är mysigt att städa. Tända några ljus, lyssna på musik och bara få egen tid. Det behöver jag verkligen just nu känner jag. Var lite små deppig idag eftersom jag inte fick så bra betyg som jag velat på en uppgift, alltså jag förstår väl att uppgiften inte var den bästa jag gjort men det känns ändå trist. Men men bara att ta nya tag. Uppgiften jag gör nu tror jag kommer bli bättre. Det är en berättelse, jag gillar faktiskt att skriva sådant. Kanske borde gått någon sådan linje istället? Det skulle vara riktigt kul att någon gång få skriva en bok. Det är faktiskt lite av en dröm. Vem vet vad som händer i framtiden?
Idag har jag förresten ätit årets första lussekatt, mumsigt! Älskar den här tiden innan jul men i år vill det liksom inte riktigt sjunka in att det faktiskt är jul om cirka en månad. Känns ganska sjukt. Längtar jättemycket till jul! Det blir första julen här i lägenheten, kommer bli så mysigt! Men nu ska jag ta och lägga mig. Är ledig från skolan imorgon, underbart säger jag bara. Måste dock plugga men sovmorgon blir det minsann! Hejsvejs!

      Titta vad man kan hitta när man städar, en liten Bella gömd i bokhyllan ^^


091121

Hej hej! Först ska jag bara säga att filmen igår, alltså New Moon, var underbar! Gå och se den! Den kändes dock väldigt kort (A). Och jag måste nog säga att första filmen är snäppet bättre men de är så olika. Lite roligt att det stod nu att fansen blivit splittrade i Team Jacob och Team Edward. Jacob är himla mysig han men Bella och Edward hör ihop, så är det ju bara. Gud vad jag lääängtar tills nästa film nu, och tills denna kommer ut på dvd! I alla fall, kom hem vid ett inatt så ni kan ju gissa hur kul det var att gå upp fem timmar senare och åka till jobbet...Såklart var det ju värt det (!) men jag var så himlans trött. Men det gick, och armen känns mycket bättre idag. Dock inte så bra att jag orkade lyfta bananlådor och sådant som jag brukar, så jag satt i kassan där tiden gick sjukt långsamt. Min lunchrast gick t o m långsamt, så långsamt att jag var tvungen att checka klockan flera gånger och kolla att jag inte räknat fel och tagit för lång rast. Men när varorna kom rullade tiden på lite bättre. Skönt att denna dag är gjord. Imorgon jobbar jag 11-18 så det är lite softare. Då får jag sovmorgon! Det är lycka det. Vet ni mer vad som är lycka? Harry Potter 6 släpps på måndag! Men nu ska jag hoppa upp i soffan och mysa med lite dipp och Vänner. Hejsvejs!

                       En trött men glad Bella efter det sena biobesöket ^^


NEW MOON!

Hej hej! Ligger i soffan och tycker synd om mig själv...^^ Det är nämligen så att jag har lite feber och fruktansvärt, fruktanvärt ont i armen efter vaccineringen. Jag skojar inte, det gör galet ont! Kunde knappt få av mig täcket imorse och att klä på sig var en match. Men jag gick till praktiken och plågade mig i fyra timmar sen fick det vara nog. Om en stund börjar jag nog göra mig iordning så att jag kvicknar till lite för om ett par timmar är det dags för NEW MOON! Det tänker jag minsann inte missa! Så det är bara att ta alvedon och bita ihop. Kommer glömma bort hur dåligt jag mår så fort jag sätter mig i biosalongen. Dessvärre ska jag jobba i helgen men det är likadant där, bara att bita ihop...Äsch lika bra att hoppa in i duschen nu, hejsvejs!

                                                       Äntligen!


Aj, aj, aj!

Detta kommer verka mesigt, men jag har sååååå himla ont i armen! Haha det är verkligen gräsligt. Lyckat att jag har praktik imorgon då, kommer ju typ inte kunna lyfta någonting...Men jag får vara glad att jag inte fick feber.
Fick lite plugg gjort förut så det var i alla fall bra, hann dock inte städa, det får bli en annan dag. Det värsta är att jag redan skjutit upp det alldeles för länge men men vad ska man göra? Jobbar i helgen men får väl ta en sväng med dammsugaren och trasan imorgon. Slutar praktiken vid tre och bion (New Moon!) börjar inte förrän halv tio så det borde jag väl hinna. Men nu ska jag sova, hejsvejs och godnatt!


Vaccinerad

Hej hej! Sitter här nyduschad och har gjort det lite mysigt med några tända ljus. Ska alldeles strax plugga lite. Idag har jag i alla fall blivit vaccinerad mot, i lite finare ord, den nya influensan. Och än så länge känner jag inga biverkningar. Bara lite öm i armen. Men det blev ett himla strul när vi skulle vaccinera oss. Det var ju så att vi köade ett par timmar i torsdags och då tog vaccinet slut fem nummer före oss så vi fick nya kölappar som skulle ge oss förtur på nästa tillfälle, i tisdags. Men då var vaccinet fortfarande slut så idag gick vi ner igen. När sjuksköterskan tittar på våra papper och upptäcker att vi har astma så informerar hon oss att de på skolorna inte vaccinerar riskgrupperna. Stor suck. Grejen är dessutom att den här skolan i princip ligger vägg i vägg med vårdcentralen...Så vi gick bort till vårdcentralen för att titta när de hade drop in. Naturligtvis bara på tisdagar och onsdagar. Men vi gick fram till receptionen och pratade med dom, då säger hon att riskgrupperna ska ta på sin egen vårdcentral och jag tillhör inte den vårdcentralen. Men liksom jag fattar inte, varför har dom lagt upp det här så dumt? Och så står det att riskgrupper ska vacciners först, då borde dom ju kalla dom. Och så borde dom vara smarta och göra det här så enkelt och smidigt som möjligt för folk, då skulle fler vaccinera sig. Man orkar inte hålla på när det är så struligt. I alla fall så hade vi tur nu. Lillasyster var nämligen helt förstörd och grät eftersom hon är så rädd för sprutor och hade ställt in sig på att ta idag, så vi fick ta där i alla fall. Tack och lov för det säger jag! Men nu är det bäst jag sätter fart. Tänkte att jag skulle försöka röja upp i mitt rum också haha...Får se hur det blir med det ^^ Hejsvejs! 

 Denna följde med mig hem från ICA Maxi idag, det var min morot för dagen ^^


Nacka forum

Hej hej! Provet idag gick nog hyfsat, blev klar efter två timmar så det blev en lååång dag i Nacka forum. Kom dit innan tolv och var tvungen att vara kvar till fyra då de skulle få in ringen jag beställt. Och min mage är totalt i obalans idag, den är så svullen att det känns som den ska explodera och ont som bara den gör det. Förstår inte varför. Så det var lite trist. Tycker faktiskt inte riktigt om Nacka forum heller. Det är så ocharmigt och tycker inte de har alla affärer man vill ha i ett köpcentrum. Ett till stort minus är att de inte har några sittbänkar alls, vad vi kunde se. Det är ju konstigt? Men i alla fall, ringen är så fin! Och så hittade jag ett par boots också. Men inga julklappar, hade inte riktigt ro till det. Ska bara ta det lugnt nu sen ska jag försöka få nåt vettigt gjort. Hejsvejs!

                                                  
                                      Silverring från Albrekts Guld 149:-


Boots från Åhléns 599:-


Tänk om...

Vad arg jag blir på mig själv ibland. "Tänk om jag inte klarar provet, tänk om jag inte hinner göra läxan i tid, tänk om..." Så låter det för det mesta i mitt huvud. Ibland skulle jag bara vilja ruska om mig själv! Jag måste sluta tänka "tänk om". Och jag måste verkligen sluta tänka så långt fram. De senaste dagarna har alla möjliga tankar om saker långt fram i tiden snurrat runt i huvudet på mig. Jag tänker verkligen för mycket och det driver mig till vansinne, har haft svårt att koncentrera mig och glömmer bort saker. Nu är det skärpning! Och nu, när jag fått det ur systemet så måste jag försöka sova annars blir det inte roligt imorgon. Godnatt

En till semester skulle inte sitta fel...^^ Men men, det är ju jullov snart i alla fall


Nationella prov

Hej hej! Är jäättetrött idag. Hade som vanligt bara en lektion och sen åkte jag hem och pluggade, läste bl a igenom häftet inför det nationella provet i svenska imorgon. Usch, usch! Det är jobbigt när man vet att man ska sitta så många timmar. Ingen lunch blir det inte heller så jag har packat väskan med frukt, kexchoklad och dextrosol ^^. Efter provet blir det Nacka forum med Samuel. Ska spana julklappar! Lika bra att göra det så fort som möjligt. Jobbar lite extra sen och så. Men nu ska jag se klart på Världens brott på tv4 fakta sen blir det läggdags. Hejsvejs!

Visst har H&M helt underbara kläder just nu! Men jag har nog upptäckt det lite för sent...På hemsidan är denna goding slut i alla storlekar från 34-42 *snyft*. Men den nedre finns fortfarande (!) och kostar 349:-.



 


Provresultat

Hej hej! Gjorde ett försök att blogga igårkväll men det ville inte fungera...I alla fall, dagen har varit riktigt bra! Fick veta att jag fått VG på både religionsprovet och samhällsprovet. Lycka! Känns fortfarande ovant att inte vara bättre än så men jag mår mycket bättre och har mer fritid nu. Det är det faktiskt värt. I grundskolan var man ju tvungen att ha bättre betyg eftersom man skulle söka till gymnasiet. Nu spelar det ju helt ärligt inte så stor roll vilka betyg man går ut med, så jag kör på VG. Det duger gott och väl.

Här är jackan jag köpte i lördags, en Peak performance för 3 799:-, men jag hade en 20% kupong ^^ Har dock inte helt bestämt mig. Har lite svårt för sådana här tjocka jackor, man ser ju lätt lite lustig ut. Ska kolla runt lite mer innan jag tar ett beslut.


Köpte även denna underbara mjukiströja från H&M, 199:-. Älskar verkligen färgen rosa (A) men jag brukar aldrig passa i det, men denna nyans fungerade. Gissa hur glad jag blev!


Och här är det underbara halsbandet jag fick av Samuel, älskar det!<3




Idag fyller förresten min farmor år, grattis!


Två år

Hej hej! Har haft en underbar dag! Imorse åkte jag och mammsen till Farsta centrum och shoppade. Hur mysigt som helst, det är inte så ofta vi har tid att umgås så. Det blev dessutom en väldigt lyckad shoppingrunda, visar bilder imorgon. Efter mötte jag upp Samuel för middag på restaurangen Green bull i centrum. Utåt ser det inte så roligt ut och det är inte världens mysigaste ställe men de har faktiskt väldigt god mat. Jag åt fläskfilé med pommes och bearnaisesås, mums! Samuel åt "Entrecote to go!" som det hette haha! Han bjöd eftersom vi firar hela två år tillsammans idag<3 Fick ett jättefint sånt här namnhalsband också, som jag önskat mig! Visar bild på det också imorgon. Av mig fick Samuel en klassiker, Björn Borg kalsonger ^^. Det är aldrig fel tycker jag, lite tråkigt kanske? Men människan vet ju inte vad han önskar sig. Killar är verkligen hopplösa att köpa presenter till. Eller hur? Men nu ska vi se på The proposal och ha lite mys. Hejsvejs!

Fredagen den 13:e

Hej hej! Äntligen, äntligen fredag! Älskar när man kommer hem på fredagar och har hela helgen framför sig. Underbar känsla. Förresten är det ju den 13:e idag också. Och premiär för filmen 2012 om jordens undergång. Fyndigt ^^. Den enda otur jag haft idag är väl att jag har ont i höften, jag gick hem tidigare från praktiken på grund av det. Så det blir en lugn kväll. Behöver det verkligen. Dipp och Vänner blir det nog. Och Idol såklart. Men nu ska jag klä på mig igen, sitter i morgonrock och tofflor, mysigt värre ^^. Har ingen lust alls att gå ut i kylan igen men måste handla så lika bra att få det gjort. Hejsvejs!

Attans också!

Vaccinet tog slut fem nummer innan oss! Det tog sluuut! Sjukt irriterande. Nästa tillfälle är inte förrän på tisdag. Och då hoppas jag verkligen att jag inte får några biverkningar för efter ska jag jobba och på onsdagen är det nationella prov. Gud vad irriterad jag känner mig nu. Det borde finnas mycket mer resurser till detta. Skär ner kostnaderna för fängelserna (alltså mat etc, inte personal) och lägg mer pengar på sjukvård!

Små glädjeämnen

Kalla mig tönt men jag blir lika lycklig varje gång Buffé tidningen trillar ner i inkastet! ^^ Jag måste säga att jag är väldigt duktig på att uppskatta de små glädjeämnena i vardagen, som när posten kommer. Hur sjukt det än kan låta så tycker jag det är kul att kolla vad matbutikerna har för extrapriser. Sån är jag, och att storhandla är ett nöje enligt min åsikt. Är jag verkligen 18 år? Ibland undrar jag faktiskt.
Dagen gick i alla fall fort idag, och nu är det bara tre dagars praktik kvar! Jippi! Det har varit mycket bättre denna vecka så det känns skönt. Men det är rätt enformigt, tror jag nästan bara gjorde princesstårtor idag. Så både skar och brände jag mig klantig som man är. Skönt med fredag imorgon, och underbart med sovmorgon på lördag. Men nu ska jag ta och fylla i en lapp för vaccinationen. Vi ska gå ner och vaccinera oss idag om det inte är allt för mycket folk. Vet inte vad man ska tro eller göra, ena dagen står det om folk som dör i svininfluensan och nästa dör folk av vaccinet. Men nu har jag bestämt mig för att göra det. Snacka om att vaccineringen är ett hett samtalsämne just nu, överallt man går pratar folk om det. Men men nu ska jag som sagt fylla i lappen sen blir det lite speed läsning som jag skrev igår, med det menade jag att jag måste läsa så fort det bara går eftersom boken ska vara klar på måndag...Hejsvejs!

                               Haha diggar ni mina rabatter eller? ^^


Dags att komma igång

Hej hej! Sitter här och laddar upp batterierna igen med fruktsallad. Kom nämligen nyss hem från gymmet. Körde rätt lugnt eftersom jag inte känner mig helt hundra än. Så 20 min powerwalk och 10 min på trampmaskinen blev det. Det var alldeles lagom idag. Kändes riktigt bra faktiskt. Ska försöka komma iväg nån mer gång denna vecka. Det är verkligen dags att komma igång igen...^^. Ska strax hoppa in i duschen, sen blir det lite speed läsning och sen Grey's anatomy. Hejsvejs!

Vardagsmys

Hej hej igen! Nu blir det lite vardagsmys, O'boy och macka framför ett avsnitt av Vänner. Sen är det läggdags! Känner mig hyfsat säker inför provet, fick förresten veta idag att engelska provet, som jag hade för några veckor sen, gick väldigt bra. VG+, så det kändes väldigt skönt. Var faktiskt aldrig speciellt orolig över det men ändå.

Dessa mysiga tofflor införskaffades på H&M för 99:- häromdagen, älskar att gå runt hemma i myskläder. Pyjamasen brukar åka på så fort jag kommer hem ^^


Ännu en måndag

Hej hej! Kom nyss hem från pizzerian. Bjöd syskonen på middag där, men de var inte stora i maten idag minsann haha. Dom delade på en pizza men lämnade en rejäl bit, och jag orkade inte heller min margarita så det blev en doggybag ^^. På vägen hem hände en rolig sak. Lillasyster går med två klubbor från pizzerian i handen, så ber brorsan henne hålla i hans två bandyklubbor då tittar hon på mig, skiner upp och säger "nu håller jag i fyra klubbor!". HAHAHA! Kanske inte låter så roligt nu, men ni skulle ha sett! Man kunde se glödlampan tändas bredvid hennes huvud, den lilla komikern ^^. Hon älskar att dra vitser min sötnos till lillasyster.
Dagen för övrigt har varit som måndagar brukar vara, ganska usel. Skrev prov imorse, men provet var konstigt upplagt tyckte jag, läraren hade valt en del oviktiga frågor och utelämnad en del vitkiga saker. Så det kändes som att jag inte hade någon nytta av allt det jag lärt mig för typ inget av det kom på provet...Men men det gick nog bättre än jag trodde, det brukar vara så (peppar, peppar, ta i trä!). Hade utvecklingssamtal idag också, det kortaste i världshistorien skulle jag tro. Knappt fem minuter gick det på. Men det var ju skönt, fanns inget negativt att säga och all min frånvaro var anmäld så det var inga problem med det. Var lite orolig över det, har varit sjuk sammanlagt två och en halv vecka tror jag, denna termin. Men som sagt det var inga problem. Nu ska jag ta och plugga för imorgon ska jag skriva provet jag missade förra veckan. Skönt att få det gjort.

Förresten vad trött man blir på människor ibland. Kan ni förstå att det finns människor som ägnar all sin tid åt att förstöra för andra? Jag pratar om Blondinbellas blogg. Detta är inte första gången bloggen ligger nere på grund av sabotage. Fy skäms säger jag bara! Visst att folk blir avundsjuka men gör något av ert eget liv istället för att förstöra andras framgång.

Plugg

Hej hej! Nu ska hela familjen gå en sväng bort till Ida och hämta några filmer hon lånat. Mysigt att göra nåt tillsammans. Sen blir det mera plugg. Har prov i kristendomen imorgon. Men Ida pluggade med mig igår så det känns ganska lugnt. Haha hon är så rolig, hon ville plugga med mig ^^ Men det var ju bara bra för min del. Har faktiskt inget mer att skriva idag och nu väntar dom så hejsvejs! 

Klurigt värre

Hej hej! Är så sjuukt trött idag. Gick och la mig hyfsat tidigt, och gick upp i rätt bra tid. Men sen gick jag och la mig igen och somnade om...Inte bra! Nu måste jag sätta fart för om två och en halv timme ska jag möta Ida i centrum, innan dess ska jag hinna fixa lunch och duscha. Vilken brukar ta sin lilla tid ^^.

Igår efter Idol började jag tänka på vilken låt jag tycker är världens bästa. Det är verkligen en klurig fråga. Det finns ju så otroligt många underbara låtar. Sinead O'Connors låt Nothing Compares 2 U är väldigt fin, sen älskar jag Celine Dions låt My heart will go on från Titanic. Världens bästa film, och kanske världens bästa låt? Elvis låten Tove sjöng igår är också himla fin. Liksom alla Michael Jacksons låtar. Hm...Den här frågan måste jag tänka vidare på! Nu måste jag göra mig klar hejsvejs!

Dags för fredagsmys

Hej hej! Mår mycket bättre idag, inte i toppform, men mycket bättre. Var utanför dörren idag första gången sen i måndags, duschade första gången sen i måndags också...Haha illa! Men har varit så däckad, har inte ens orkat tänka på det. Tog en lååång, varm dusch sen tog jag hand om fötterna med fotbad och så. Nu ska jag måla naglarna. Behöver piffa upp mig lite efter att ha varit så ofräsch. Medan naglarna torkar får det bli lite plugg. För sen börjar ju Idol om en timme. Undrar vem som åker ikväll...Jag tycker det är på tiden att Rabih packar sina väskor och sticker. Honom har jag fått nog av nu. Han låter ju preeeciis likadant varje gång han sjunger, oavsett om han sjunger en rocklåt eller en ballad, är det bara jag som hör det?! Erika borde inte ha åkt, hon har talang på riktigt. Men men nu måste jag sätta fart hejsvejs!

Lycka!

Hej hej igen! Gissa vad! Ida ringde upp för en stund sen och sa att de nu även släppt biljetter på Söder, så nu har vi köpt biljetter! Jag, Ida och Emma ska se New Moon på premiär dagen! Underbart! Och så kom Samuel nyss förbi, helt oväntat, med en jättefin, stor (och svindyr) orkide. Tack sötnosen min<3
Nu ska jag kura upp mig i soffan med en kopp citronte med massa honung och försöka peta i mig en macka. Hejsvejs


Besvikelse

Hej hej. Mår lite bättre idag, men halsen är sämre. Halsmandlarna är jättesvullna. Men jag har inte spytt nåt mer i alla fall, det är väldigt skönt. Till något helt annat, idag släpptes biljetterna till New Moon! Men den visas inte på någon biograf i stan, hur kommer det sig? Det verkar ju skit skumt. Den visas liksom bara i Vällingby, Sickla, Råsunda, Lidingö och nån mer. Och när jag efter en timmes försök lyckades komma in på SF.se så var det nästan slutsålt på premiär dagen. Så typiskt. Blir nog inget förrän fredagen efter, jobbar lör-sön den veckan så det går inte och hur kul är det att gå en vardag liksom. Är jättebesviken *snyft*. Men men inte mycket att göra åt...

Förresten så vaccinerade sig mamma idag. Och de tyckte att jag borde göra det också på grund av min astma. Men jag vet inte, borde man göra det? Hade inte tänkt göra det från början med det kanske är lika bra då. Men måste ju vänta tills jag blir frisk från vad det nu är jag har. Det verkar inte vara svininfluensan, men en släng av vanlig influensa är det säkerligen. Aja, ska lägga mig ner och vila lite nu hejsvejs.


Fel yrkesval?

Hej igen. Fick i mig maten och mår lite bättre. Men hela kroppen värker :( Det gör till och med ont i fingrarna när jag skriver...
Hade tråkigt förut så jag gjorde några jobbtester, på kyguiden fick jag det här resultatet nedan. Allt jag har att säga är HAHA!

Teknik & tillverkning /Energi
IT/Data

Du är en sån person som människor vänder sig till när de vill ha goda råd, och du är mästare på att leverera en lösning på problemen. Mest av allt gillar du praktiska problem där ditt sinne för logik sätts på prov. De som känner dig skulle framför allt beskriva dig som pålitlig, noggrann och praktisk. Du är inte direkt rockstjärnetypen utan verkar snarare i det tysta. Yrkesmässigt passar du in i IT-branschen, samt i teknik och tillverkningsbranscher, där du kan få programmera, kalkylera, planera och vara superpraktisk i lugn och ro. Det är inte osannolikt att du i framtiden kommer att klättra på karriärstegen och få ta en hel del ansvar i ditt arbete.

Förresten såg jag och Samuel The Terminal med Tom Hanks igår. Vilken mysig film! Lite seg, men mysig. Absolut sevärd. Tom Hanks är verkligen en otrolig skådespelare. Men nu ska jag fixa lite te och invänta Desperate Housewives. Hejsvejs


Svininfluensa?

Hej hej. Har gått och blivit riktigt dålig. Började få ont i halsen igår eftermiddag, sen när jag gick och la mig hade jag jätte ont och kände mig febrig. Så imorse ringde Carro och sa att hon trodde att hon hade svininfluensan...Vet dock inte om jag har det för jag har inte hög feber, men alla andra influensasymptom har jag. Hade feber tidigare idag och så har jag spytt. Innan jag spydde hade jag i princip inte ätit något, bara druckit en del vatten. Och så tog jag två värktabletter på fastande mage, kan det ha varit därför tro? Det var så hemskt. Var så hungrig så mamma hade lagat mat åt mig och ställde precis fram tallriken på bordet, då kom det...Och det var bara vatten, jag ska inte gå in på detaljer haha men ni kan ju tänka er. Det fanns ju nästan inget som kunde komma upp så till slut kom det lite magsaft också tror jag. Bränner fortfarande i halsen. Mådde dock bra efter och kunde äta den kalla maten, lite komiskt var det faktiskt för kall mat hade jag i normala fall aldrig ätit. Och vilken himla tur att jag sjukanmält mig till jobbet redan imorse. Det hade ju inte varit så poppis att ringa en timme innan man börjar. Men ska försöka äta något nu, hoppas jag inte spyr igen bara! Hejsvejs

Tillbaka till verkligheten, och kylan

Hej hej! Så var man tillbaka i kylan igen. Vilken omställning! Men det är faktiskt väldigt skönt att vara hemma igen. Som man alltid säger, borta bra men hemma bäst. Är så trött, och magen är i kaos. Kom inte i säng förrän klockan ett inatt...Så ringde alarmet fem och en halv timme senare. Gäsp...Gick tidigare ifrån skolan idag eftersom jag hade så ont i magen. Det var nämligen så att det blev lite struligt med mat igår. Vi åt lunch en timme innan vi stack till flygplatsen och det tar ca en timme dit så när vi hade checkat in var jag lite smått hungrig igen...Så på planet fick vi några små mackor med det räckte inte haha. Så jag satt och bad att det skulle finnas Mc'Donalds på Amsterdams flygplats där vi skulle mellanlanda, men icke. Istället blev det en äcklig muffin från Starbucks eftersom Carro tvunget ville ha nåt därifrån. Hann bort och köpa en påse med äppelklyftor också. Men magen fortsatte kurra, trots att vi på nästa plan även där fick mackor. När min mage blir så är enda botemedlet riktig lagad mat. Och så äter jag typ igen mig. Jag kan inte vara utan en måltid, låter fånigt men så är det ^^. Inte så kul alla gånger, speciellt inte när man är kräsen med mat. Men jag har kommit fram till att egentligen, egentligen är jag inte kräsen. Jag vill ju bara ha en enkel vanlig macka med smör eller ost och ett salladsblad och ett glas vatten, är det för mycket begärt? Är jag kräsen då? Det beror faktiskt på hur man ser det tycker jag ^^. Får i alla fall en av mina favoriträtter till middag, fläskfilégryta med ris. Mumsigt värre! Då tror jag att min mage återhämtar sig.

Ja, om ni undrar vad jag gjorde de sista två dagarna så blev det lite shopping och middag hos grannarna på lördagen och igår blev det marknad och sedan hemfärd. Ingen solning alls som vi hoppats på, det var igenmulet båda dagarna men ganska skönt i luften ändå. Vi hade i alla fall tur med vädret de andra dagarna. Det var skön att komma ifrån Sverige ett tag, älskar Frankrike. Men fransmän haha dom är speciella. Det går nästan inte att beskriva men de som varit i Frankrike förstår. En väldigt positiv sak med fransmän är att de är väldigt trevliga mot varandra. Till exempel när vi satt på tåget från Nice kom det på en skolklass, ungarna kanske var 10, 11 år. Så satte sig en liten kille mittemot en annan lite äldre kille som redan satt på tåget och vände sig mot honom och sa god dag. Jag blev alldeles paff! Tänk om skitungarna här hemma på tunnelbanan var så väluppfostrade. Det var riktigt mysigt. Små saker som gör så mycket. Men nu ska jag plugga. Det fungerar just nu ändå inte att ladda upp fler bilder så det får bli en annan dag hejsvejs! 

                                                     Ost på marknaden



och så bröd förstås



RSS 2.0