Grekland i bilder

Här kommer lite bilder från Grekland! Bildkvaliteten varierar tyvärr...
 Mer bilder kommer snart ;) 




























Utrensning

Hej hej! Har precis rensat klart min garderob. Det blev en bra hög med kläder plus massa fula gamla strumpor och strumpbyxor. Är riktigt nöjd med mig själv! Förstår inte att jag inte tagit tag i det tidigare bara. Vissa plagg har jag ju inte använt på hundra år. Har haft lite separationsångest med vissa plagg men idag var jag hård. Allt som jag inte använt på länge rök. Dessvärre har jag inget nytt att lägga in. Min shoppingrunda blev ganska misslyckad. Det är ju så mycket rea överallt = trängsel, plus att det var sjuukt varmt. Köpte bara lite underkläder och ett par leggings från H&M. Inte det jag tänkt köpa egentligen men men. Hatar att komma hem tomhänt ^^ Och sådana saker går ju alltid åt så. Men nu ska jag ta och inviga det rosa nagellacket jag köpte igår. Hejsvejs!


Morgonpromenix

Hej hej! Har varit riktigt duktig nu på morgonen! Gick upp redan vi kvart över åtta, trots att jag gick och la mig halv två. Joggade en stund senare bort och mötte upp Ida vid vårt vanliga ställe och så gick vi en promenad på cirka en timme. Det är som att hela Tyresö är bortrest, det är alldeles dött och tyst. Och så hänger det regn i luften så det var så skönt och avkopplande så. Nu ska jag ta en dusch, äta pizzarester till lunch ^^ och sedan bege mig till stan för att uppdatera min garderob. Det behövs verkligen! Hejsvejs!


Ljuvliga sommar

Hej hej! Har haft en underbar sommardag! Bättrade på brännan med Ida och Elin på Trinntorp från typ tio till halv fyra. Doppade mig hela fem gånger för att det var så himla varmt, vattnet var ju dock svinkallt. Efter stranden tog vi en sväng förbi centrum där jag föll för frestelsen ännu en gång...Köpte alltså ett till Isadora nagellack på extra pris. Fy på mig! Men så fint det är, Power pink heter det. Tänkte inviga det inför biobesöket (Eclipse!) på torsdag. Köpte även en ny deo. Den jag ville ha fanns inte så det blev till att prova en ny sort. Intressant va? Den ska tydligen minska den stickiga känslan av hår mellan rakningarna. Haha vi får väl allt se. Kul att testa, gott doftade den i alla fall ^^



Sen efter en dusch och middag (pizza hehe) mötte jag upp Ida igen och så träffade vi Gurra och Robin. Satt och bara hade det bra i hamocken på hennes baksida. Och nu ska jag avsluta kvällen med lite svenska jordgubbar och några Vänner avsnitt. Mys! Greklands bilderna får faktiskt vänta lite, orkar inte idag. Hejsvejs!

 


Go green

Go green heter detta supercoola nagellack från Isadora. Så snyggt! Dessutom var det en tjuga billigare på Lindex just nu! Helt omöjligt att motstå med andra ord ^^
Hade ju lovat mig själv för ett tag sen att inte köpa så många lack åt gången men det går ju bara inte! Kommer så många fina hela tiden...(A)


Shoppingabstinens

Hej hej! Följde med mamma till centrum förut för att handla. Men har haft shoppingabstinens eftersom allt var så dyrt i Grekland så slank in på H&M och Lindex istället. Kom ut med kassar från båda ^^ Det blev en fin bikini, ett coolt nagellack och två grymma T-shirts. Love! Nu ska jag återgå till Brottsplats USA på tv4+. Visar nagellacket lite senare.

                         Överdel 129:- & underdel 99:- från Lindex



T-shirts 99:- H&M




Grekland

Hej hej! Nu är (höll på att skriva a istället för ä haha) jag hemma igen. Ångest...
Vill tillbaka! Det var så himla underbart! Har längtat lite grann efter min egen säng och svensk mat. Men hade lätt kunnat stanna en vecka till. Såg nu att jag fått en fet lön också, största någonsin faktiskt! Lycka! Så blir så sugen på att dra iväg igen. Men det lär väl bli själv i sådana fall...

I alla fall, Grekland var fantastiskt vackert och helt underbart. Resan blev riktigt lyckad trots förseningar och allt vad det var. Är så glad att vi kom iväg. Har aldrig haft sådan ångest över att behöva åka hem.  

Men nu ska jag sova, bloggar mer imorgon och lägger upp lite bilder. Godnatt!

Sista kvallen

Hej hej! Idag akte vi till Lindos som skulle vara Rhodos stolthet. Och sa var det minsann! Sa otroligt vackert! Kritvita hus med blaa dorrar, laguner med turkost vatten, asnor... Grekland som man ser i filmerna med andra ord.
Jag  vill  inte  aka  hem! En vecka till vill jag stanna. Overvager seriost om jag ska bosatta mig vid poolen. Haha. Det ar sa underbart har! Men nu ska jag ut och njuta av den sista kvallen. Skriver nog nar jag kommer hem imorgonkvall. Hejsvejs!

Midsommar

Hej hej! Forsta gangen man inte firar svensk midsommar. Det kanns konstigt! Ar sa himla sugen pa svensk mat! Har i alla fall atit Brio och GB sandwich ^^ Men vi har det underbart har. Det enda jag mojligtvis kan klaga pa ar att solbrannan kliar som tusan... Haha. Har legat vid poolen hela dagen och bara haft det bra. Kan inte fatta att en vecka snart gatt. Imorgon ar sista dagen har. Jag vill inte aka hem! Inte an, ett par dagar till hade varit lagom. Har i alla fall semester i tva veckor till nar jag kommer hem sa det kanns skont. Men nu ska jag se om jag kommer in pa min mejl. Trevlig midsommar!

Faliraki water park

Hej hej! Idag var vi som sagt till vattenparken har. Och det var verkligen askul! Utsikten var helt fantastisk da det lag uppe pa berget. Bra motion fick man av att springa upp for alla backar haha. Och mycket farg, borjar bli ganska brun nu faktiskt ^^ I alla fall for att vara mig. Imorgon blir det en slappdag pa stranden och pa lordag ska vi aka bat till byn Lindos. Ska tydligen vara Rhodos stolthet, sa vi far val se. Men ska dra nu hejsvejs!

Rhodos stad

Hej hej! Idag har vi varit i Rhodos stad. Jattevackert! Bilder visar jag nar jag kommer hem. Internet ar segt och dyrt har ^^ Idag hade forresten hotellet inget vatten pa ett par timmar! Sjuukt jobbigt. Det ar mycket med den har resan som gatt fel an sa lange. Till att borja med landade planet har i Grekland 8 timmar for sent. Vilket gjorde att vi forlorade nastan en hel dag. Inte sa roligt. Sen har massa andra sma saker hant hela tiden... Men jag hoppas att det vander nu. Tiden rinner ut, nu ska vi titta pa hotellets kvallsunderhallning! Och imorgon blir det ett besok till den stora vattenparken som ligger har i Faliraki. Hejsvejs!

Så kan det gå

Jahapp, hade varit framme i Grekland vid det här laget...Men det var fel på planet så vi är fortfarande kvar på Arlanda. Suck. Förhoppningsvis kommer vi härifrån med ett annat plan om några timmar. Om vi har tur. Men planet rymmer inte alla så några stackare måste stanna tills ikväll! Dom får ju en del av priset tillbaka men det är ju inte värt det. Håll tummarna att det inte blir vi! Men det borde det inte vara, det var dom sista tio som bokade som skulle ryka. Och det var ju länge sedan vi bokade. Men med min tur skulle det inte förvåna mig om det blev vi...Aja, ska inte deppa ihop. Det är ju faktiskt första dagen på min semester! Haha vilken bra start ^^ Men min tid går ut snart. Hejsvejs!

Mot Grekland

Om några timmar drar jag till värmen i Grekland!!! Uuunderbaaart!
Blir nog inget bloggande där så hejsvejs till nästa söndag! ;)


bildkälla


Dagen till ära

Köpte förresten, dagen till ära, Aftonbladet och bröllopschokladen. Tidningen tänker jag spara. Thihi nörd ^^ Och chokladen var supergod! Ska köpa tidningen imorgon (på Arlanda!) och spara den också. Tycker det är kul att ha som minne. Detta var ju faktiskt en historisk händelse.

Men nu ska jag ta och se över min packning. Åker ju snart!!!


Juni 19, 2010

Hej hej! Har ångest för att jag missade bröllopet. Vi hade radion på hela dagen på jobbet i alla fall. Stod och plockade mejeri när dom sa ja till varandra. Och det var så vackert! Blev alldeles tårögd! Men kunde ju inte börja grina då haha ^^ Fick se lite skymtar av ceremonin på rasten när en arbetskollega kom på att vi kunde se det på Svt play. Halleluja för datorer och internet! Är så otroligt glad för deras skull. Kronprinsessan Victoria var så vacker. Kronprinsessan och numera prins Daniel är så fina tillsammans. Verkligen gjorda för varandra. Springer mellan datorn och tvn nu, gråter glädjetårar så fort någon håller tal. Det är så sagolikt. 
Det vackraste talet än så länge har varit prins Daniels tycker jag. Tårarna bara sprutar, är det bara jag som blir så känslosam? 

Måste bara tillägga att jag är så trött på att höra gnäll om att bröllopet kostar skattepengar och bla bla. Vi tjänar ju faktiskt på det också genom turister med mera. Dessutom är det här inte något som kan sättas en prislapp på. Det här är fantastisk dag för Sverige! Det är en glädjes dag, en folkfest. Att se hur lyckliga brudparet var när de äntligen fick varandra gör en alldeles varm inombords. De förtjänar verkligen det här.

                Ett stort grattis till kronprinsessan Victoria och prins Daniel!


bildkälla


Missar bröllopet

Som jag önskar att jag kunde åka in och titta på vår fina kronprinsessas bröllop imorgon! Det är ju verkligen inte varje dag något sådant stort händer. Det är ju faktiskt en historisk händelse! Men naturligtvis så jobbar jag, 08.30-18-10... Vilket betyder att jag missar alltihopa! Har jag tur kanske jag får höra det på radion. Det vill säga om dom andra som jobbar vill det också.  Tiden lär ju dessutom släpa sig fram eftersom det säkerligen kommer vara rätt dött i butiken. Åh vad jag blir ledsen ju mer jag tänker på det nu... Men men, inte mycket att göra åt. Håller tummarna att det blir finare väder i alla fall!
 


bildkälla


Blommor

Det var ingen sol på balkongen, ljuset lurade mig. Så jag tog några bilder istället. Älskar min nya Canon kamera. Den tar fantastiska bilder! Titta bara på denna vackra bild nedan. Är den inte helt underbart vacker? Det tycker jag i alla fall.


Regn, regn, regn

Hej hej! Hade hoppats man kunde sola idag men så blev det ju inte. Blåsigt och regnigt. Men vi ska inte klaga. Vi har ju inte haft översvämning i alla fall, som södra Frankrike haft. Den fina byn Le Muy där vi brukar vara var drabbad. Farmors hus hade klarat sig men minst 25 människor har dött...

Men vi ska inte deppa ihop för det. Var ju hos tandläkaren imorse och det var ingen fara med mig. Kinden är faktiskt mycket bättre idag, så skönt! Dock lär blåmärket sitta kvar ett tag till.

När jag kom hem var jag så trött så jag la mig och sov några timmar. Och nu har jag precis packat klart, eller ja nästintill. Väntar på att dom nytvättade kläderna som ska med ska torka. Måste packa necessären och handväskan också men det måste man ju göra i sista stund eftersom man behöver grejerna fram tills dess. Solen verkar ha tittat fram för stunden så jag ska kasta mig på balkongen nu. Skriver mer senare, hejsvejs!


Ett riktigt kap

Hej igen! Var så ivrig över mina jeansshorts förut att jag glömde visa det andra jag köpte ^^ Så det som mer fick följa med mig hem var ett baslinne från H&M 49,50:- och ett par grymma leggings från Zoul ord.pris 249:- (nu på rea 50%). Hade dessutom en värdecheck på MQ så jag betalade bara 24:- för leggingsen! Snacka om ett riktigt kap!



Håller på att packa så det ska jag återgå till nu. Ska försöka komma i säng snart också. För jag fick en tandläkartid imorgon halv nio. Min kind är nämligen fortfarande svullen och gör ont som fan. Har dessutom fått som en knöl i kinden... Not nice. Dom trodde det berodde på ett brustet blodkärl men kunde inte veta säkert därför ska jag dit. Så vi får se. Vad det än är så finns det väl inget dom kan göra men lika bra att bli undersökt. Nä, packa var det! Hejsvejs!


Jeansshorts!

Hej hej! Tog en sväng i stan med Ida idag. Det var en mycket lyckad shoppingtur! Hittade nämligen ett par jeansshorts! Min lycka är gjord! Hur bekväma som helst, dom är alldeles mjuka! Jag är så himla nöjd! 

                                                  Från H&M 199:-




I'm in love!

Herregud säger jag. Alltså lyssna på det här! Jag får gåshud över hela kroppen så fort han öppnar munnen! Bland det vackraste jag hört. Killen är en gud.



Studentbilder

Ganska sent men här kommer lite bilder från min stora dag! :)



















Folk brukar aldrig tycka att jag är lik mamma. Men visst var vi väl allt lite lika här?


Dags att packa!

Dagen är avklarad och jag är ett steg närmare semestern! Dags att börja packa! Förut började jag alltid packa två veckor innan jag skulle åka någonstans haha. Men nu har jag lärt mig att slappna av lite mer ^^ Bäst att sätta fart för ikväll siktar jag på att komma i säng innan klockan tre...Vet inte vad det är med mig men jag lyckas bara inte komma i säng tidigare. Men ikväll måste jag lyckas för imorgon blir det uppgång tidigt, eller ja vid niotiden (det kallar i alla fall jag tidigt). Har massor jag måste fixa! Hejsvejs!


Ångest

Ångest säger jag bara. Börjar jobba om cirka en timme. Idag får vi varor. Armen värker, kinden värker, magen värker...Och det är strålande sol. Idag vill jag faktiskt inte jobba...Men men, snart Grekland och snart lön. Bara att bita ihop.

Saknad

Stod och tittade på fotografierna jag har på min byrå. Ett föreställer mig och morfar. Det som står bredvid föreställer kusin och mig i studentmössa med ett stort leende på läpparna. Kunde inte låta bli att fälla några tårar när jag tänkte på om min älskade morfar fått se mig ta studenten. Så stolt han hade varit.
I april var det tretton år sedan han dog. Han var då bara tio år äldre än vad pappa är idag. Sjukt. Kommer ihåg begravningen trots att jag bara var sex år. Den var så fin. Hela poliskåren stod i en halvmåne vid kistan. Och jag var helt förstörd. Han hade lovat att ta med mig till äventyrsbadet någon dag och så helt plötsligt var han borta, död. Mycket smärta för ett litet hjärta att ta. Tiden läker såren, men ärren finns alltid kvar.

                                                    Miss you still


Nej nu tänker jag muntra upp mig med ett avsnitt Vänner eller två och sedan försöka sova. Hejsvejs och godnatt.


Leggings

Kom på att jag skulle visa kläderna jag köpte. Tröjan åker nog tillbaka så den blir det ingen bild på men här är leggingsen! Från Lindex och kostar 199:-.
Har sagt det förut men jag säger det igen jag älskar leggings!


bildkälla


Var är sommaren?

Hej hej! Känner verkligen att saker inte går som jag vill just nu. Kinden är fortfarande svullen och ett fett blåmärke pryder den numera också. Dessutom har jag typ legat konstigt i natt så vänsterarmen gör ont som bara den! Och nyss slog jag i lilltån...I'm going crazy! Vädret gör en ju deprimerad också...Var är sommaren? Tur att jag har Grekland att se fram emot! Bara fem dagar kvar!

En till bild från igår (eller tidigt, tidigt imorse rättare sagt...^^). Visst har mitt hår blivit långt? Nöjd!

 

Sovmorgon

Hej hej! Idag hade jag tänkt åka in och växla pengar eftersom jag inte kunde göra det igår. Hade inte fört över pengarna då, smart Bella! Men istället sov jag till halv tolv, skööönt. Haha. Och nu är det bara två timmar kvar till jag börjar jobba så det känns lite stressigt. Följer med mamma till centrum och handlar istället. Växla pengar kan jag göra på torsdag eller nåt.

Lekte förresten lite med kameran igår och resultatet blev många fina bilder, denna är en av dom. Det var faktiskt riktigt kul. Och min nya kamera är såå underbar! Har kanske äntligen hittat en hobby ^^


Colourful


Inga jeansshorts

Hej hej! En shoppingrunda på tre timmar blev det. Resultatet blev ett aprikosfärgat linne och ett asballt kamerafodral från H&M samt ett par leggings och en tröja från Lindex. Men inga jeansshort. Det är helt hopplöst. Hittar inga som passar. Först får jag knappt över shortsen över mina enorma lårmuskler (^^) men sen är dom hur stora som helst i midjan. Hur går det ihop undrar jag?

Ida den tråkmånsen kom aldrig, hon skulle plugga. Så nu ska jag krypa upp i soffan och se på Vänner all by myself. Visa kläderna från Lindex imorgon. Hejsvejs!




Stan

Hej hej! Ska ta en sväng in till stan för några ärenden. Är bland annat på jakt efter ett par jeansshorts. Måste växla pengar också. Lite senare ska jag träffa Idisen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Filmkväll kanske? Men nu ska jag dra, hejsvejs!


Snart!

Idag är det ju förresten bara en vecka kvar till GREKLAND! Längtar såå!


bildkälla


Kurvor är vackert

Beach 2010 är det inne med kurvor. Visst är det underbart? Vackra plus-size modellen Tara Lynn prydde som bekant omslaget till franska Elles aprilnummer. Hoppas på mer sådant i framtiden. Och bort med size zero-idealet, det är det dummaste påhittet någonsin. Okej att vissa är byggda så naturligt. Men kolla bara på Lindsay Lohan. Det är inte naturligt, inte vackert och inte hälsosamt. 
Hon borde se ut som hon gjorde i Mean Girls. Då var hon vacker.

                                                             bildkälla

                             
                                                              bildkälla
 

Klumpfia

Klumpfia det är jag det. Har bara tappat och vält omkull saker idag på jobbet. Skar mig dessutom, ganska rejält i handen/tummen. Hade gjort rent den stora fruktkniven och skulle bara torka den på en lite papper...Och så gick det som det gick. Ont som fan gjorde det. Men det kunde ha slutat riktigt illa! Som tur var så var det bara en liten stund kvar till vi skulle stänga också. Annars har dagen flutit på bra. Fick faktiskt beröm för att jag var så duktig. Det händer inte allt för ofta så det uppskattades verkligen. Men nu ska jag möta upp Ida för en liten promenix. Skriver säkert senare. Hejsvejs!

Diplom!

Har bara jobbat idag så i brist på annat att skriva så tänkte jag visa mitt fina diplom som jag hittade nu när jag städade. Det låg i ett kuvert som jag glömt bort att öppna. Haha. Ska återgå till städningen nu innan jag blir för trött. Jobbar imorgon också så ska försöka att lägga mig hyfsat tidigt. Imorgon är det förresten bara en vecka kvar till GREKLAND! Yey!


När tankarna tar över

Nu har paniken börjat smyga sig på måste jag erkänna. Försöker så att hålla mig lugn. Men ibland tar tankarna över. Vad tusan vill jag göra med mitt liv? Just nu har jag inte den blekaste. Jag vet inte riktigt vad jag skulle passa som. Jag älskar barn så dagisfröken är något jag skulle kunna tänka mig. Men samtidigt är jag så överbeskyddande. Att hålla koll på tjugo barn och se till att de inte gör illa sig skulle nog driva mig till vansinne. Något tråkigt kontorsjobb känns inte heller som något för mig. Och bageribranschen lockar inte heller. Möjligtvis att jag vill jobba med choklad om några år. Men inte nu, definitivt inte nu. Jag är serviceinriktad och älskar att resa. Därför känns reseledare som något jag skulle vilja prova. Det är det bästa förslaget jag har just nu i alla fall. Att dansa älskar jag egentligen också. Jag ångrar så djupt att jag slutade på baletten. Tänk om jag varit en prima ballerina nu. Hur coolt vore inte det? Men inte mycket att älta, jag valde ju att sluta för att jag tröttnat på det just då. Nä, jag behöver hitta min grej. Känner mig så förvirrad just nu. Och ensam om mina tankar. För alla kompisar har i alla fall något de vet att de vill göra. Det enda jag vet att jag vill är att se världen. Och att bilda familj, det har alltid varit min högsta önskan. 

                                  Någon som är lika förvirrad som jag?

You Know Shoes

Såg precis klart sista avsnittet för säsongen av Grey's Anatomy. Så jag grät! Usch. Och nu ska man behöva vänta ända till i höst på fortsättningen. Snacka om att dom vill plåga oss! Att bero på plåga så sitter bedövningen fortfarande i. Det är ju helt otroligt...

Till något lite roligare då så har ju sagt att jag ska visa dom nya skorna. Hade dom på bilden igår men här kommer en bättre bild. De är av märket You Know och köpta på Crispin för 700:-. Riktigt bekväma och sjukt snygga, helt underbara med andra ord! Ett par jeansshorts och ett vitt linne bara och man är ready to go! Dock äger jag inga jeansshorts, dags att införskaffa sig ett par kanske?


Just my luck

Alltså vad ska man göra? Skratta, gråta? Skratta kan jag inte för det gör för ont. Det är nämligen så att jag fortfarande är svullen och bedövad i vänsterkinden. TIO TIMMAR EFTER BESÖKET! Det är ju helt stört! Men det är så just my luck
Ja, det finns värre saker här i världen så man ska inte klaga. Men sådana här små missöden drabbar alltid mig, alltid. Förstår ni nu varför jag alltid vill vara förberedd på allt. Allt drabbar ju mig! Bitter är jag inte, men varför? Jag ber att det går över till imorgon! Vill ju inte se ut så här på jobbet haha ^^ Men nu blir det Ben&Jerry's chocolate fudge brownie och Grey's Anatomy på kanal 5 play. Uppdaterar om mitt tillstånd senare. Hejsvejs!


Tandläkarbesök

Godmorgon! Kom hem från tandläkaren för en stund sedan och nu sitter jag här uppsvälld likt en ballong som ska explodera. Så känns det i alla fall och det ser ganska illa ut. Var tvungen att laga två tänder, en på varsin sida. Eller egentligen var det "bara" ett. För det andra var en gammal lagning som släppt. Kul va? Somliga har otur alltså. Jag är verkligen ingen slarvmaja, och var det inte när jag var liten heller. Borstade/borstar alltid tänderna noga. Men jag fick/får hål ändå. Medan kompisar som slarvade aldrig fått några hål. Livet är bra orättvist men det var ju ingen nyhet. Får se det från den positiva sidan, jag slapp ju betala den här gången i alla fall. Nästa gång måste jag det.

Efter besöket skulle jag bara smyga in på ICA och köpa frimärken till mina tackkort men dom sålde inga frimärken! Så jag fick gå genom hela centrum bort till Pressbyrån med mina svullna kinder, tack och lov att klockan inte var så mycket!

Ska förresten ta och säga grattis till Madde som tar studenten idag! Usch vilket trist väder att göra det i bara! Men det verkar klarna upp nu så jag håller tummarna för dig!
 

Tackkort

I måndags beställde jag ju kort från Fuji direkt. Bilderna kom redan igår och idag kom tackkorten. Det var snabbt jobbat måste jag säga! Så jag passade på att dela ut till dom som var på Carros mottagning idag. Resten ska jag posta imorgon så fort jag köpt frimärken. Slickade (usch) precis igen det sista kuvertet. Känner mig riktigt duktig! Vuxenpoäng till mig haha ^^ Men nu tänkte jag sova. För det blir ingen sovmorgon imorgon då jag ska befinna mig hos tandläkaren kl.08.45... Hejsvejs och godnatt!


Studentmottagning

Hej hej! Skulle egentligen gått på kusin Carros utspring i förmiddags men lillasyster och jag försov oss. Vi var helt däckade. Har inte mått hundra idag, är illamående och börjar få ont i halsen. Men till hennes studentmottagning åkte vi i alla fall. Men eftersom lillasyster skulle på tennis så var vi tvungna att åka typ mitt i middagen. Så dagen blev lite knasig. Och alltså jag känner mig verkligen helt lost. Det är helt tomt i huvudet på mig och jag kan inte fokusera på någonting. Tror att jag fortfarande befinner mig i chock efter studenten. Känner mig verkligen som en zombie! Så hoppas att chocken lägger sig snart så jag kan börja leva igen... ^^

                                                     Den fina studenten!



                   Och så här somrig var jag i klänning från Lindex och mina nya skor


Balen

Hej hej! Vet inte var den här dagen tog vägen! Timmarna på ICA flög förbi, det var avslutning så det var värsta rusningen imorse. Efter det hann jag inte med hälften av det jag tänkt. Gick i alla fall till centrum och köpte sommarlovskort och ett nytt nagellack (A). Sen var det dags att gå ner igen och titta när stiliga lillebrorsan anlände i limousine till niornas stora bal. Sjukt att det gått tre år sedan jag gick på den! Kan inte förstå det. Känner mig så gammal...^^
Men nu väntar lillasyster, vi ska se på Harry Potter. Hejsvejs!


Trött, tröttare, tröttast

Hej hej! Är as trött så detta blir ett kort inlägg. Hann aldrig skriva igår för efter att jag gjort några ärenden i stan så hängde jag med Ida och hennes familj till ICA Maxi. Älska! Haha jag är så störd som tycker det är jättekul ^^ Köpte två mysiga LdB krämer (som doftar ljuvligare än ljuvligast!) till mig själv och fotbadsgrejs. Det var jag värd kände jag. Sen hyrde vi film, Passengers och Daybreakers. På båda stod det thriller, vilket skämt! Den förstnämnda borde ha kallats drama, man bara satt och väntade på spänning som aldrig kom. Fast den var bra ändå. Och den andra var bra men riktigt obehaglig och blodig. Den handlade om en framtid då vampyrer tagit över världen. Haha. Så sjukt. Och snacka om att allt ska handla om vampyrer nu, klagar i och för sig inte. Men inget slår ju Twilight. Men nu ska jag sova. Har jobbat idag och jobbar imorgon, 08.30-14.00...Känns som jag nyss kom därifrån och snart ska jag dit igen. Men om mindre än två veckor ligger jag på en strand i Grekland. Det är min motivation. Nej nu måste jag verkligen sova om jag ska orka imorgon. Hejsvejs och godnatt!


Grönt nagellack

Hej hej! Är verkligen helt död. Har varit det dom här två dagarna efter studenten. Och jag har inte druckit en droppe (såklart). Men det är väl all spänning som släppt, man var ju så uppskruvad. Har precis beställt massa fina bilder från studenten och ett väldigt fint tackkort. Ska ta mig tid någon dag och fixa ihop ett album. Det känns fortfarande så overkligt och än känns det inte som sommarlov. Har jobbat idag och jobbar tis, ons, lör och sön. Inte så mycket egentligen kanske, men det känns tufft just nu. Man borde kanske tagit semester en vecka nu så här efter studenten så man bara kunde njuta och låta det sjunka in. Men men, åker ju till Grekland om två veckor! Yey! Och tror jag tagit ledigt veckan efter det också. Så snart får jag njuta.  

Igår tog jag och lillasyster en sväng förbi centrum innan vi åkte till bonuskusinen Luddes födelsedagskalas. Köpte ett par superfina (och bekväma!) skor och ett snyggt grönt nagellack. Depend hade fått in flera stycken nya jättefina lack så jag införskaffar mig nog några fler. I know, jag är nagellacksmissbrukare. Men jag kan bara inte hjälpa det! Hahah ^^ Men nu ska jag sova, hejsvejs och godnatt!


För jag har tagit studenten!

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenteeen fy fan vad jag är bra! Hade en helt underbar dag igår! Kvällen däremot, blev inte riktigt lika lyckad därför känner jag mig lite deppig idag. Det blev så knäppt, har inte ens sagt hejdå till alla i klassen...I alla fall, gissa vad jag fick i studentpresent av min underbara familj och släkt! EN ROSA KITCHEN AID!!!! Precis som jag önskat mig! Trodde aldrig att jag skulle få det så jag blev helt chockad när jag öppnade paket, hade i och för sig en aning när jag såg storleken på paketet och kände hur tungt det var men jag vågade ändå inte hoppas. Det första jag sa när jag öppnade tror jag var 'är det på riktigt?' haha! Jag kan inte förstå att det är på riktigt, jag kan inte förstå att jag tagit studenten! Det är så stort! För stort för att smälta. Kommer nog ta några dagar innan det verkligen sjunker in. Men nu ska jag vänta in pizzorna som lillebror och jag beställt hem. Vi är lata och trötta idag ^^ Hejsvejs!


STUDENTEN!

Godmorgon alla glada! IDAG TAR JAG STUDENTEN! Ska sticka och möta upp klassen för champagnefrukost om en liten stund! Ska bara klä på mig och så, sitter i morgonrock nu ^^ Utspring blir det kl.13.00. LYCKA!


Aaaaaaahhhh!

Hej hej! Nu har mormor och Lennart kommit hit och det fixas för fullt inför imorgon. Det är så overkligt! Är alldeles yr! Jag tar studenten imorgon, känner mig helt aaaaaahhhhhhhh! Förstår inte hur jag överhuvudtaget ska kunna sova inatt. Men det blir uppgång rätt tidigt så jag borde ju försöka sova snart...

Det här fina kortet hade trillat ner i brevinkastet idag, var från en släkting med ett litet bidrag till min Kitchen Aid. Tack tack!



                           Mamma, mormor och jag från tidigare idag


Men nu ska jag väl ta och göra något vettigt i alla fall, får se om jag hinner kasta upp någon bild imorgon innan jag sticker. Det är champagnefrukost vid halv tio. Hejsvejs!

Bryssel del 3

Hej hej! Är så uppe i varv idag att jag mår illa! Imorgon tar jag studenten! Jag förstår inte, det känns så sjukt overkligt! I alla fall, har ju fortfarande inte hunnit skriva så mycket om Bryssel. Men nu tänkte jag berätta lite mer. Dagen innan vi skulle åka satt jag och läste om Bryssel. Det skulle tydligen vara en av europas vackraste städer och det skulle vara ett "modemekka" för shoppingfantaster och bla bla. Men vet ni vad, jag håller inte med. Det fanns väl bra shopping men inget direkt speciellt. Och det var en fin stad men långt ifrån hela staden var det. Där vi bodde var det som värsta ghettot. Alltså det var det värsta jag varit med om. Det var helt ärligt obehagligt att gå runt där mitt på dagen. Och på natten, herregud. Det enda orden killarna verkade kunna på engelska var "fuck you" och "bitch". Vilket de inte tvekade att använda, gärna i samma mening. Dom var verkligen helt störda! Så det är nog ingen stad jag kommer besöka igen. Varför åka till Bryssel när man kan åka till Paris eller Rom? Mycket trevligare, och vackrare. Börjar bli sugen på att åka till Paris igen, var ju faktiskt bara nio år sist jag var där. Kommer inte ihåg alltför mycket och det finns nog inte så många bilder från Eiffeltornet. Vill åka dit och fota som en galning! Har redan en otroligt vacker bild på Colosseum, vill ha en lika fin på Eiffeltornet att sätta på väggen. Men nu tappade jag tråden känner jag. Bryssel var det ju. Jo, jag är verkligen glad att jag följde med. Det var en lyckad resa trots allt strul och otäcka människor. Man kom lite närmare klassen också, det var trevligt. Men dålig tajming bara haha ^^ Så jag är verkligen tacksam att vi fick chansen att uppleva det. På ett sätt är det faktiskt trevligt att bila/åka buss. Då får man ju se flera länder på en gång. Men jobbigt var det haha.

Här kommer resten av bilderna ;)

                                                   


          Hahah! Den här bilden är så skön, kolla Ciny i bakgrunden ^^























Drömmar

Hej hej! Hade en lektion i skolan idag, bild. Vi bjöds på fika men jag hade inte hunnit klart med min oljemålning så den fortsatte jag med. Blev riktigt nöjd! Visar om jag hinner imorgon. Efter det var det lunch (pannkakor - äntligen!) och sen hade musikgruppen uppvisning. Blev lite avis, hade också velat vara med. Tycker att man borde få ha både bild och musik...I alla fall, efter skolan åkte jag direkt till Helén för min ansiktsbehandling. Det var helt underbart som vanligt. Och så skönt att ha färg på fransarna igen! Att gå och färga ögonfransarna är verkligen perfekt för mig som aldrig orkar/hinner sminka mig på vardagarna. Man ser fräsch ut utan att behöva lyfta ett finger ^^

För en stund sen bakade jag. Gjorde tre sorters kakor till studentmottagningen. Drömmar, kolakakor och chokladkolakakor blev det. Dock måste jag faktiskt göra om kolakakorna imorgon för med dom blev det nåt knas. Inget större fel på smaken men vackra var dom inte. Och så kan jag ju inte ha det på min studentmottagingen när precis gått klart tre år på bageri/konditori linjen. Haha. Allt ska vara perfekt. Nästintill i alla fall. Men nu ska jag sova. Här kommer receptet på drömmarna och två bilder (tagna med nya kameran som jag älskar!). Hejsvejs och godnatt!

Drömmar ca 50 st
* 100 g smör
* 3 dl socker
* 2 tsk vaniljsocker
* 1 dl olja
* 1 tsk hjorthornssalt
* ca 4 dl vetemjöl

Rör smör, socker och vaniljsocker smidigt.
Tillsätt oljan lite i sänder.
Blanda hjorthornssaltet med lite av mjölet och rör ner det i degen.
Arbeta in resten av mjölet.
Rulla ut degen i två längder.
Skär dem i bitar och forma dem till bollar.
Lägg dem på smord plåt eller bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter i 150 grader.

Recept från Sju sorters kakor



                       Lillasyster var såklart med och provsmakade ^^

Ny kamera!

Hej hej! På lektionen idag fortsatte vi att se på filmen vi påbörjade igår, Transamerica. Den var riktigt bra, hemsk men bra. Efter det åkte jag på jakt efter kameran. Enligt Experts hemsida så fanns den bara på Lidingö men jag åkte in till butiken i Gallerian först för att checka. Dom hade den såklart inte men jag bad dom ringa till Lidingö för att se att den verkligen fanns där. Och det gjorde den till min stora lycka! Så nu har jag en liten rosa Canon Ixus 130. Så fin! Verkar bra också men det är svårt i början när man inte fattar nåt ^^

Haha nu gjorde jag det igen, jag somnade sittandes i soffan med datorn i knät! Farligt värre! Nej nu måste jag verkligen sova hejsvejs och godnatt!




RSS 2.0