Jippi!

Äntligen, äntligen har vi fått Internet! Men det slår dock ifrån i mellanåt. Tänk att saker aldrig bara kan fungera. Allting ska bara strula. Vad trött man blir. Måste allting vara så komplicerat? Aja är glad att det funkar någorlunda i alla fall. Och så är jag glad att jag klarade de första två delarna av Engelska proven. Fick t o m MVG. Helt fantastiskt! Trodde att det gick jätte dåligt. Men jag vill hellre tro att det gick dåligt fast det egentligen gick bra istället för tvärtom. På så sätt blir man inte besviken.. Idag hade vi den muntliga delen, och på den, kändes det som att det gick sämre än de innan. Min "pratpartner" babblade på och det lät suveränt och sen när jag pratade så stammade jag, glömde ord och så vidare. Men nu måste jag ju klara det ändå. Eftersom det gick så bra på delarna innan. Dock är det den jobbigaste delen kvar, skrivdelen. Tycker det är så jobbigt när man tvingas, under tidspress att vara fantasifull och komma på en bra berättelse. Usch vilka rysningar jag får bara av att tänka på det! Men men. Det är inte ett problem förrän på fredag. Måste lära mig att koppla av och koppla bort saker.
Vilken minut som helst borde Samuel ringa på dörren, han ska sova här (så mysigt så), borde därför avsluta nu men jag skulle kunna skriva hur länge som helst egentligen. Nu smsade han, porten är ju låst haha måste dra nu hejsvejs!

Underbara internet!

Hej hej! Är hemma hos älsklingen nu. Telia har strulat till det rejält (!) så vi får inte tv eller bredband för än typ på fredag nästa vecka. Stor suck. Det är därför jag inte bloggat på så länge...
I alla fall, imorse gick jag till simhallen och simmade 40 längder. Jag känner verkligen att jag är på g nu. Jag och Ida ska komma i form inför Mallorca resan. Har förresten fått ledigt från både jobbet och skolan nu. Det var en stor lättnad. Håller också på att tenta av engelskan så det kommer inte vara någon fara att vara ledig från skolan, det blev ju bara 4 dagar. Dock känner jag inte att engelska proven går så bra. Fattar inte vad som hänt med min engelska. Eller jo, har ju haft halvt "uppehåll" i ett år men i alla fall. Vi får se hur det går.
Följde med mamma till hennes jobb härom dagen och beställde massa bra filmer från CDON.com. 27 dresses, Surf's up, Grodan Boll och Kalle Stropp (thihi ljuva barndom), Ice Age 2, Lilla sjöjungfrun 1 och 2. Underbart! Jag tror jag köpt typ 10 filmer den här månaden nu.. ^^ Men jobbar man så måste man unna sig saker som gör en gladare. Och film gör mig glad. Men nu kommer Samuel strax tillbaka från promenixen med hunden. Ha det bra till nästa gång! Hejsvejs!

Äntligen!

Hej hej! Är hemma hos pappa nu. Första gången sen flytten för snart 2 veckor sen. Så skönt att bara sitta och surfa! Hos mamma har vi nämligen inte fått internet än. Det kommer förhoppningsvis imorgon. Och TV har vi inte heller, eller ja, inga kanaler mer än ettan, tvåan, fyran och sexan. Det kommer först om 10 dagar. Suck. Mycket har hänt sen jag skrev sist men jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Det har blivit mycket godis och sena kvällar. Vilken bra start på det nya året va? ^^ Men nu har jag tagit mig i kragen igen och börjat träna med Ida. Vi har också kommit i ordning i lägenheten. Det har blivit riktigt fint nu.

I alla fall, idag gjorde vi jätte fina moussetårtor i skolan. Blåbär och jordgubbssmak. Och igår gjorde vi små söta Gottegrisar och Kakmonster ^^. Det är en vanlig chokladboll täckt med marsipan. Men nu ska jag spela 'Vem där?' med min lillasyster. Är lite konstigt att vi inte ses varje dag så nu ska jag verkligen umgås med henne. Hejsvejs!

  
   

2009, ett nytt liv

Hej hej. Sitter hemma hos pappa nu och srkiver från lillebrors dator. Min dator står i lägenheten utan bredaband *gråter*. Imorgon går flyttbilen med resten av våra saker. Det ska bli skönt att få sova i sin egen säng igen, istället för på golvet. Men allt känns fortfarande väldigt konstigt. Och jag är väldigt känslig och lättretlig just nu. Vilket Samuel vet allt för väl hehe. Men nu börjar det kännas bättre i alla fall. Än så länge har jag inte vant mig vid att bo i lägenhet, så stackars mina grannar för tillfället ^^. 2009 blir ett nytt liv, väldigt annorlunda men förhoppningsvis ett bra år.  Nu måste jag sticka, ska till centrum och fixa lite sen till stan och sen måste jag möta upp mormor. Hon ska stanna hos oss en hel vecka så det ska bli kul. Det dröjer säkert ett tag till nästa inlägg så ha det bra så länge!

RSS 2.0