Lanzarote part 1










Dance of Hope

Idag har jag gjort något jag älskar till förmån för Barncancerfonden. Nämligen dansat! Förra året deltog jag i Spinn of Hope men den här gången ville jag inte anmäla mig så långt i förväg eftersom jag varit sjuk ett par veckor. Så igår gick jag in på F&S hemsida för att se om det gick att se om det var fullbokat på spinningpassen och såg då till min stora förtjusning att de även körde Dance of Hope i år! Skyndade ner i förmiddags och köpte en biljett för att det inte skulle bli fullbokat. Asroligt var det! De körde lite olika dansstilar så rutiner från den vanliga dansen, afron och fuegon var med. En och en halv timmes ren lycka.

Dock blev jag helt slut nu efter middagen. Har ju som sagt, förutom lite promenader, inte tränat på typ fyra veckor. Så kändes skönt att klara passet utan problem. Behövde inte ens ta astmamedicinen tjoho! Men nu ska här rensas och fixas. Om ca TRE veckor flyttar vi!!!


Singoalla cheesecake

Hej hej! Är död efter dagens jobbpass, 8.30-18 på frukten. Så nu står lite välförtjänt fredagsmys på schemat! Ostbågar, choklad, chips, grönsaker och dipp... Mmmm...

Att bero på godsaker så fick vi in denna på jobbet igår, Singoalla cheesecake jordgubb. Fett goda!


Nytt linne



Ignorera det faktum att jag har pyjamasbyxor, att spegeln är skitig och att jag har svart bh.
Visst är väl linnet himla sött? Ursött tycker jag!


Bok&filmtips - Hunger Games

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRAAAAA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR! Läste de två första böckerna i helgen och har kommit nästan halvvägs i trean. De är på fullaste allvar beroendeframkallande! Fick abstinens när jag inte fick tag på tvåan först. Skojar inte. Hehe. Så lääääs! Och se filmen! Ida och jag såg den idag, det var hennes födelsedagspresent. Vår lilla tradition De tog inte med allt viktigt men den var asbra ändå! Jennifer Lawrence är som klippt och skuren för rollen. Otroligt vacker också. Längtar så till de andra filmerna!!!


Frånvaro

Ibland måste man tillåta sig själv att bryta ihop för att kunna reparera sig själv. De senaste veckorna har varit otroligt jobbiga. Har knappt sovit på tre veckor. Så bara sömnbristen håller på att göra mig helt störd. Sedan har det varit massa annan skit också. Inget dödsallvarligt men det har varit grej efter grej efter grej och tillslut rinner bägaren över. Så är det bara. Skulle ha jobbat idag men kroppen sa ifrån. Så nu ska jag ta det lugnt och sova massor så kommer jag förhoppningsvis vara som ny igen nästa vecka.

Idag fyller förresten bästis 21 år! Grattis igen ♥ Hur blev vi så gamla egentligen? Haha.


Last friday night

I fredags fyllde världens bästa lillebror 18 år. 18!!! Hur gammal har man inte blivit när man har en lillebror som är 18? Herregud. I alla fall, dagen började redan vid halv sju eftersom lillebror började så tidigt. Sedan blev det lite shopping och fika med mamma. Köpte två par nya svarta leggings från H&M då alla mina gamla inte bara är superslitna utan även för stora. Därefter åkte vi hem till Joppes lägenhet, dit mamma mycket snart flyttar in (och där jag kommer bo tills jag får tillgång till min lägenhet). Där hängde vi och gjorde oss klara innan vi åkte bort till Vapiano på Stureplan. Vilket var en STOR besvikelse. Pizzan var inte i närheten av Hörnets pizza och ljudnivån... Jösses, ljudnivån ska vi inte ens prata om! Nä, Vapiano var ingen hit tycker jag. Bara ok. Efter middagen bar det iväg till China teatern och Dirty Dancing. Finns ett ord som beskriver musikalen, AWESOME! Se den om ni kan! Verkligen superbra. Finns nog inget sexigare än en kille som kan dansa så där. Önskar så innerligt att jag kunde dansa så där också. Ska allt ta och kolla upp igen om det finns någon möjlighet att börja på någon form av dans. Skulle vilja dansa allt egentligen. Balett, street, afro... Älskar det. Är nog faktiskt som allra lyckligast när jag dansar. Får se om jag mår tillräckligt bra för att gå på dansen på F&S imorgon. Hope so. Börjar komma tillbaka till verkligheten efter några dagar av rent helvete. Känns skönt. Men nu ska jag ta och sova. Vill inte sova till elva som jag gjorde idag hehe. Godnatt!

Lite bilder från mobilkameran, har ändrat mig. Den har impat på mig!




True story


Med våren kommer allergin

Som sagt hörrni så är inspirationen inte på topp, inte heller hälsan. Det har varit så mycket och våren smög sig på utan att jag tänkte på att det kanske var dags att börja med allergitabletterna. Har haft svårt att andas och svälja de senaste dagarna (tänk dig att andas och svälja genom ett sugrör, så känns det) men kopplade inte ihop det. Så nu är det ökad dos astmamedicin och aerius som gäller. Om jag inte skulle må supermycket bättre om någon dag så tror jag att jag skippar F&S helt denna vecka. Blir till att promenera varje dag i det vackra vädret istället. Styrketräningen för veckan får bli varuplock på jobbet! Haha. Skämt åsido så är det faktiskt tungt att plocka varor en hel dag. Har ont i ryggen efter helgen då jag hade frukten och efter mejeri som jag hade idag. Ska ta och dö lite på soffan framför Desperate Housewives som jag satt på inspelning. På torsdag kommer förresten kära mormor hit och stannar ett par dagar. Det blir mys. För på fredag fyller lillebror 18 år! Herregud... Och vi ska gå på Dirty Dancing som vi fick i julklapp. Dock följer mormor med istället för bror eftersom han har viktigare saker för sig på sin 18-årsdag ^^


Tre från idag

Idag blev det lite myspys i stan med Ida. Åt lunch och fikade i det härliga vädret (hela två timmar var vi ute!). Är våren redan här måntro? Det vore ju inte helt fel, eller vad säger ni? Sol och värme, ja tack! Bilderna är förresten tagna med min nya älskling, Samsung Galaxy Sll. Älskar telefonen men kameran har än så länge inte impat på mig. Det såg asbra ut i telefonen men när jag la in dem på datorn såg de för jäkliga ut. Så fick snygga till dem lite, bland annat göra dem svartvita då färgerna var lite messed up. Men som sagt för övrigt så älskar jag min Samsung. Hur klarade man sig utan en smartphone egentligen???? HUR?

 

Men nu måste jag sova, jobb 12-18 imorgon. Godnatt!

 


Cyprus

Eftersom jag inte kommer åt bilderna från Lazarote så bjuder jag istället på lite bilder från Cypern förra sommaren. I Cyprus

 










Dessa får gärna flytta in i min garderob

från H&M


Saturday


Samsung Galaxy SII

Jaha då. Idag tog man ett steg från stenåldern till nutid. Typ. Införskaffade mig nämligen min första smartphone! En Samsung Galaxy Sll blev det. Dock är jag fly förbannad just nu eftersom jag inte kan aktivera mitt sim-kort. Ringde både Expert och Tele2 där jag hamnade som nummer 58 i kön... Inte blev jag klokare av det heller. Tydligen kan det ta upp till 24 timmar innan sim-kortet aktiveras. Yey. Bra att de talade om det för mig känner jag. Morr... Ska jobba i helgen också så har ingen möjlighet att gå in till butiken ifall det inte fungerar efter 24 timmar. Då blir det först på måndag. Varför kan ingenting bara fungera? Jaja, nu blir det glass och ett inspelat avsnittt Once upon a time!

skäms fan över att publicera denna bild men men... (den är tagen med min gamla digitalkamera)


I'm gonna miss this


My week with Marilyn Monroe

Go kväll! Ska alldeles strax bänka mig framför Desperate Housewives (tjohoo!) som jag spelar in men först tänkte jag bara informera er om min dag. Eftersom ni dör av nyfikenhet annars. Not haha. I alla fall, dagen började inte så där super. Det är himla mycket just nu, vissa saker kan jag inte dela med mig av här i bloggen. Ni får ha lite överseende med att inspirationen är på noll. Dåligt med bilder blir det nu också då jag inte kommer åt min kamera... DÖR utan den. Vill ju dessutom visa er de få bilderna jag tog på Lanzarote! Men det får vänta lite.

Dagen blev dock mycket bättre när jag lämnade lägenheten och åkte hem till Ida! Vi åt färska frallor till lunch och pratade, sedan begav jag mig vidare till Sergel för lite biomys med Anna-Karin! Vi såg My week with Marilyn, äntligen. Riktigt bra var den! Michelle Williams spelar inte Marilyn, hon är Marilyn. Precis som Marilyn blev sina roller. De kunde verkligen inte ha hittat någon mer perfekt för rollen. Fantastisk är hon. Och otroligt vackert gjord är filmen. Men, ett stort men, jag blev sjukt besviken på längden och det tunna innehållet i filmen. Det kunde man ju förstå av titeln men jag hade ändå hoppats på mer. Varför gör ingen en film om HELA hennes liv????? För den vill jag se!!!! I want more! Much more. Älskar Marilyn Monroe, har alltid gjort det. Hon är i min åsikt den vackraste kvinnan som någonsin gått på denna jord. Om man hade hälften av hennes utstrålning och skönhet.

Efter bion skyndade jag till nästa grej. Pappas födelsedagsmiddag. På Mosaik i centrum åt vi. Entrecote med pommes och béarnaisesås och till efterrätt chokladmousse. Inte helt fel! Så ja, det var min dag det. NU DH!


Filmtips - Johnny English Reborn

Måste ju bara tala om för er att Johnny English Reborn var riktigt rolig! Men man måste ju älska Rowan Atkinson annars går den förmodligen inte hem. Men för oss som diggar honom så var den riktigt bra! Vissa skämt är väl lite lama med det är ju samtidigt det vi älskar med honom eller hur? Det är så dåligt så att det blir bra haha. Se den är mitt tips till er! Perfekt när man vill ha en lätt och underhållande film. Blev jättesugen på att se ettan någon dag, det var ett bra tag sedan så kommer inte ihåg så himlans mycket av den men vågar nog faktiskt ändå påstå att denna var mycket roligare!

bildkälla


Byebye tjocktvn

*Snyft, snyft...* Är fullt medveten om att många, många andra människor har problem som inte ens går att jämföra med detta men som om det inte vore nog redan så pajade tvn tidigare. Vi har "bara" en tv här hemma. Eller ja, hade. Fanns inte så mycket annat att göra än att skratta. Den började helt plötsligt byta till Av 2, först gick det ett par minuter mellan sedan efter bara en liten stund så började den blinka som om den hade ett anfall. Men den höll bra många år alltså! Blir väl till att jag får köpa min tv nu som jag ska ha i min lägenhet sen (bara två månader kvar!). Himla tur att lönen var bra denna månad!

Funderar på denna...


What a trip

It's good to be home! Det har varit en minst sagt påfrestande resa, berättar mer senare eller imorgon. Nu blir det minsann svenska köttbullar och makaroner! Mumma!!! Buffémat kan bara slänga sig i väggen, svensk mat ska det vara (dock räknar jag tacos m.m som "svenskt" thihi). Och ikväll blir det stekt falukorv med potatismos! Underbart.


Greetings from Lanzarote

Hola! Influensan ar vack! Tjohooo! Dagen har spenderats i solstolen med den underbara boken Blonde och jag ar rod som en krafta. Livet leker! Javla skit bara att nu nar jag antligen ar "frisk" har jag bara en dag till att sola pa, sedan bar det hem... Men men, lite mera rod hinner jag nog allt bli! Nu ska jag vila pa rummet en stund och fortsatta lasa boken. Hejsvejs!

RSS 2.0