Bardot pink

Hej hej! Idag blev det ingen core. Hade så ont i ryggen och har även ont i ena äggstocken (tror jag, ska väl ta och kolla upp det nu...) så jag skippade passet och gick istället en timmes promenad i solskenet. Det var mycket mer värt känner jag. Behövde verkligen lite solljus! Efter promenixen blev det en dusch, lite lunch och sedan bar det iväg till jobbet för att jobba 15-20.

Imorgon är jag ledig så då ska jag till stan och uträtta lite ärenden som inte blev av förra veckan. Ser inte fram emot det. Tycker numera att det är sjukt jobbigt att gå på stan. Varmt, trångt, stressigt... Om man inte har sällskap det vill säga. Då är det mysigt att bara strosa runt. Men gör jag det inte imorgon blir det aldrig gjort. Plus att jag verkligen behöver utöka min basgarderob.

Tog hand om mina naglar igår och målade om dem i en färg som jag blivit nyförälskad i. Den är ju bara helt  u n d e r b a r  . Dock får jag vårkänslor vilket känns lite knasigt kanske haha. Men åh så fint det är.


Safe


Ny vecka

God kväll kära bloggen. Ligger i sängen och ska strax somna till ett avsnitt Vänner. Dagen blev inte alls som jag hade tänkt men så blir det ju ibland. Fick, trots ett litet missförstånd, ögonfransarna färgade i alla fall och känner mig tack vare det som en ny människa. Helt sjukt hur mycket en sådan liten sak kan göra. För mig som inte tycker om att ha smink till vardags är det helt underbart. Lätt värt de 200 kronorna det kostar på salongen jag gör det. Färgen håller i ca sex veckor. Visst önskar man väl alltid att saker vore billigare men eftersom den enda sminkutgiften jag har är en ny mascara var tredje månad så unnar jag mig det.

Annars då så hoppas jag att denna vecka blir bättre än den som varit. Har nämligen känt mig lite höstdeppig (dumma väder!), förkylningen har spökat lite, ryggen har gjort (och gör fortfarande) ont och jag har drömt en hel del otäcka mardrömmar. Senast imorse drömde jag en mycket otäck, och mycket verklig dröm. Vaknade av den och var tvungen att gå och kika att allt stod rätt till. Usch usch. Så hoppas på en mardröms fri natt! För imorgon blir det kanske jobb så jag behöver min beauty sleep. Vill egentligen inte alls sova, men sova bör man annars dör man. Typ. Godnatt!


Lussigaste lussebullarna








Första advent

Hej hej! Igår hade jag en riktig mysdag med familjen. Bakade lussebullar, tittade på Harry Potter, åt pizza på Hörnet med brorsan, tittade på systers tennismatch i rackethallen och sedan blev det ännu mera Harry Potter. Och idag jobbade jag extra för en kollega som var sjuk, 11-18. Därav frånvaron här på bloggen. 

Idag är det ju första advent! Bara jag som tycker det är helt sjukt? Vart tog hela hösten vägen? Var ju i och för sig borta en månad, det är väl därför det känns så himla konstigt. Som att hösten bara försvann. Poff. Men det gör inte så mycket, älskar julen och ser fram emot allt som ska fixas och trixas nu inför. Bara den där dumma snön kommer någon gång! Ingen jul utan snö!




Ett tag sedan



Kärlek i musikform



Denna ljuvliga lilla sak trillade äntligen ner i brevinkastet igår. Så jag har längtat!
Det är Westlifes senaste och SISTA skiva. Det här är deluxe versionen med två CD-skivor och en DVD, den är dessutom gjord som en liten bok med massa fina bilder. Gud så jag längtar till maj då jag ska se dem live i London!!! Kommer bli så grymt!


Jamen så där ja...

Bestämde mig för att göra en efterrätt som mamma alltid gjorde när vi var mindre. Vispad vaniljvisp som man blandar med krossad daim och fryser in så att det nästan blir som glass, fast lite nyttigare. Så jag hade precis, TACK OCH LOV, hällt i smeten i glassformen och ställt in innan olyckan var framme. Råkade vifta till med handen när jag diskade och slog till min fina margretheskål så att den for i golvet med en duns och gick sönder! Det är alltså en äkta från Rosti Mepal, trodde inte ens att det var möjligt att ha sönder en sådan men tydligen kan jag lyckas med allt... Haha...

Det komiska är att jag önskat mig en till i den här storleken, 1,5 liter, i julklapp fast i lavendel. Egentligen inte för att jag behöver men för att den färgen var så fin och det är den storleken som man har mest nytta av att ha två tror jag. Men nu behöver jag ju faktiskt en! Eftersom denna blev helt kaputt... Helt sjukt. Den måste verkligen ha landat så himla klockrent på handtaget. Det är väl för tur att jag blivit så bra på att ta det mesta med ro. Den gamla Bella hade blivit helt hysterisk. Men när man har nått en viss höjd av klumpighet så måste man ju bara skratta.
 


Lite kortare, lite fräschare!


Inte speciellt bra bilder men det är ju inte direkt någon förändring heller så. Men som sagt lite kortare, lite fräschare. Bella gillar! Men det jag funderar på nu är om jag ska färga (alt. tona) håret. Skulle lite mörkare hår vara snyggt eller kommer jag se för "hård" och blek ut då??? Har ju aldrig färgat eller tonat håret...!

Men nu ska mor och jag gå en promenix. Sjukt otaggad haha...


En månad kvar

Idag är det bara en månad kvar till JUL! Adventsljusstakarna och stjärnorna åkte upp i förrgår och i helgen blir det minsann lussebak! LÄNGTAR!


Dessa filmer ses om och om igen varje jul men ack så bra de är!


Torsdag


The Body Shop



Dessa två införskaffades i Nice nu senast. Det rosa har jag kört med ett tag och det är väldigt bra tycker jag. Stort plus också att det har solskyddsfaktor 15. Men det bruna, med kakaosmör (!), var första gången jag testade nu. Även det verkar bra och doftar ljuvligt. Dock är de lite dyra, 75 kr för det bruna och 49 kr för det rosa. Men det är det värt, fnasiga läppar så här i vintertid är inte kul! Konstigt nog var det tvärtom i pris i Nice, där kostade de 6€ respektive 7€. Weird.

Klumpfia har gjort det igen

Hej och hå. Corepasset tog verkligen musten ur mig idag. Känner mig som en zombie. Detta grådisiga väder vi haft i flera dagar gör väl sitt också. Dessutom gick passet sådär pga att jag fortfarande är öm efter besöket hos kiropraktorn i måndags. Så vissa övningar gjorde lite ont och jag hade svårt att spänna åt på rätt sätt. Men det var i alla fall jätteskönt att bli "knäckt" hos kiropraktorn. Mitt ena ben var kortare än det andra eftersom jag hade en förskjutning i bäckenet (tror det var så han uttryckte sig). Så det var lätt värt de 400 kronorna. Känns som att ryggen kommer vara mycket bättre nu. 

Jo, vet ni förresten vad jag gjorde igår? Att bero på att ha ont. Skulle flytta på våffelgärnet som stod i vägen för brödrosten, inser så här i efterhand att det var väldigt osmidigt men jag lyfte det med ena handen när det var uppfällt... Med all kraft slog det såklart igen på min tumme. Kastade ifrån mig våffelgärnet och öppnade munnen för att skrika men smärtan var så intensiv att jag inte fick fram ett ord. Trodde i ett par sekunder att tummen var bruten innan jag vågade vicka lite på den och insåg att så inte var fallet. Tack och lov! Det var ju för fasiken högerhanden! Idag är jag bara lite öm när jag böjer på den. Det kanske hjälpte att jag tillämpade det jag lärde mig på brandövningen på jobbet för något år sedan. Att när man bränner sig eller blir brännskadad ska man hellre skölja med lite varmare vatten så att man kan stå där under vattnet länge än att man börjar med iskallt vatten och inte står ut. Så det gjorde jag, stod bra länge under den rinnande kranen. Som sagt, det är kanske därför tummen är helt okej idag.

Men nu måste jag göra mig klar, ska promenera bort mot jobbet med mamma om en liten stund. Idag är det jobb 15-20 som gäller, som alltid på onsdagar. Hejsvejs!




Snälla tomten


Lite tidigt kanske men nu har jag ändå väntat en månad med att publicera detta.
Och nu är det ju faktiskt första advent på söndag. Bara 32 dagar kvar till jul!


It all ends here

Hej hej! Sov riktigt dåligt inatt men trots det har dagen var mycket bättre än gårdagen. Hade som morot att jag skulle köpa nya HP-filmen när jag slutade så det gjorde jag. Men så visade det sig att söta mamma hade köpt den också haha! Som adventspresent till oss. Så det kan gå! Hade egentligen tänkt önska mig hela boxen på Blu-ray i julklapp men vi har varken HDTV eller Blu-ray spelare, vi hade tänkt skaffa det men nu reser vi nog istället. Det första jag köper när jag flyttar hemifrån (förutom tallrikar och kastruller som är i princip det enda jag saknar för ett fungerande kök) är en LED-TV och en Blu-ray spelare. Kan leva utan matbord och stolar, men inte utan TV! Haha.

Men nu ska jag fortsätta måla naglarna och småpyssla lite. My room is a total mess... Har t o m tappat bort ett par saker. Inte likt mig!

 


Ta mig tillbaka

Ta mig tillbaka till Frankrike. Till ett bekymmersfritt liv i värmen. Just ikväll är jag jävligt less på allting. Måste sova nu eftersom jag jobbar 8-15 imorgon. Får hoppas att morgondagen blir bättre. Ska förresten att bero på Frankrike ta och visa er lite fler bilder därifrån! Måste fråga Annabel också om hon tycker det är ok att synas här på bloggen. Men nu kryper jag ner och myser med lillasyster, godnatt!

 


Godmorgon måndag

Godmorgon! Blev nyss väckt av att jobbet ringde. Men det var rätt bra för annars hade jag nog sovit bra mycket längre. Hade egentligen ställt klockan på nio! I alla fall, en kollega var sjuk så det blir tre timmars jobb ikväll, 17-20. Innan dess ska jag till kiropraktorn kl.13 och så ska jag och mamma gå en promenad. Så det är väl bäst jag masar mig upp ur sängen och käkar frukost nu!


Över i raketfart

Hej hej! Är jättetrött så ska lägga mig snart. Helgen har gått i raketfart! Skönt eftersom det var en jobbhelg. Gick nog så himlans fort också eftersom jag gick tidigare igår för att hinna vara med på festligheterna hos famor. 75 år firade vi att hon fyllt så det var  väldigt mycket folk där. Släktingar som jag aldrig träffat. Sjukt det där alltså. Pappa har nio kusiner och jag vet inte ens vad alla heter! Träffade två av dem igår. Sedan har jag tydligen massa sysslingar också som jag inte heller har någon som helst koll på. Lite tråkigt tycker jag. Men det blir väl så när släkten är stor och bor utspritt. En av pappas kusiner har förresten släktforskat ganska långt tillbaka i tiden så pappa eller farfar skulle mejla henne och se om man kunde få ta del av det. Tycker sådant är så sjukt intressant!

Nej men nu blir det lite melon och sedan sängen. Hejsvejs och godnatt!


Breaking Dawn part 1

OMG! Filmen var såååååå braaaa!!! Men jag tycker att det är fruktansvärt att den blev från 11 år. Den var ohyggligt brutal på sina ställen... Väldigt blodigt. Usch usch. Men som sagt asbra var den! Orka att man måste vänta ett HELT år på nästa nu. Men men, det lär det nog vara värt!

Åååh vill se den igen snart....







bilderna är tagna med lilla kameran, men bättre än inga alls!

ÄNTLIGEN!

Ikväll blir det först middag med Ida sedan möter Carro upp oss och så går vi på bio och ser BREAKING DAWN PART 1! Underbart!!!!!


bildkälla

Some pics from France








Film&äggmackor

Har inte mått så bra idag tråkigt nog. Huvudvärk och yrsel så blev ingen dans idag som planerat, tur att det blev core igår i alla fall! Men blev en liten promenad på dagen istället med mamma. Innan och efter det har jag inte gjort mycket alls.

Ett inlägg med lite bilder från helgens lilla resa ploppar upp lite senare... För nu blir det Lejonkungen, O'Boy och äggmackor. Myspys!


Boktips!!!

Förr slukade jag bok efter bok, men numera blir det inte mycket läsning. Finner aldrig riktigt ro till det och ser hellre på tv/film. Men det betyder inte att jag inte gillar det längre, hittar jag en riktigt bra bok så älskar jag att läsa precis lika mycket som jag gjorde när jag var mindre. Och innan avresan på Arlanda hittade jag en helt  f a n t a s t i s k  bok! Jag kommer sen... heter den och handlar om den fruktansvärda tragedin som drabbade Göteborg den där oktobernatten för 13 år sedan. Diskoteksbranden, där 63 ungdomar miste livet. I boken får man följa Anne-Britt som miste sin då 16-åriga dotter Johanna.

Vi pratade om branden jag och mamma innan jag åkte, kommer inte ihåg varför dock. Så blev snopen och glatt överraskad när jag sprang på boken. Visste inte att den fanns. Eftersom jag bara var sju år när det hände kommer jag i princip inte ihåg någonting och visste heller inte så mycket. Så har knappt kunnat slita mig från boken. Det är den här typen av böcker (och även filmer) som jag gillar bäst. Sådant som berör. Gärna taget ur verkliga livet. Det jag finner så intressant är hur människor agerar när det gäller liv och död, och hur människor överhuvudtaget kan gå vidare efter så fruktansvärda händelser. Hur skulle man själv agera? Det vill man ju såklart aldrig erfara, men tankarna finns där. Är man en sådan människa som överlever till varje pris, eller en sådan som lägger sig ner och dör?

Boken är väldigt bra skriven, väldigt detaljerad så att man som läsare blir ett med händelsen. Nästan som om man själv varit där, sett det med egna ögon. Man riktigt känner den ohyggliga smärtan även om man aldrig kan förstå hur det känns att mista sitt barn. Men den handlar inte bara om sorg. Har gråtit, snorat och snyftat mig igenom boken (trots att jag satt på planet, brydde mig inte ens för att den var så bra!) men boken drar ändå inte ner en. Snarare tvärtom. Man känner livslust, får en insikt om hur skört livet faktiskt är och att man ska ta tillvara på nuet. Känner mig riktigt stärkt efter att ha läst den och det känns bra att nu veta vad som hände. Rekommenderar den här boken starkt! Den är bara ett måste helt enkelt. Läs, lääs, lääääs! Ha näsdukarna inom räckhåll bara.

 


Hemma igen!



Tjoholahopp! Nu är jag hemma igen efter några härliga härliga dagar i värmen. Batterierna är laddade igen och förkylningen verkar vara väck, UNDERBART! Vilket betyder att det blir core imorgon!!! Sedan blir det jobb 15-20. Får se om jag hinner berätta mer och visa bilder efter jobbet annars blir det på torsdag.

Nu ska jag se några av de många bra progam jag spelade in när jag var borta. Hejsvejs!


Nice imorgon!

När jag tog farväl av Nice insåg jag inte hur snart jag faktiskt skulle vara tillbaka. Imorgon när jag åker är det en månad sedan jag kom hem. Precis på datumet kom jag på nu. Haha sjukt! Men underbart. Man får passa på när man fortfarande kan vara spontan. Innan man har heltidsjobb och lägenhet.

Väskan är färdigpackad och reseoutfiten vald (min lila velourdress thihi). Så nu ska jag försöka varva ner. Lättare sagt än gjort. Allting skedde så fort så har inte direkt koll på läget känner jag. Men det ska väl gå bra. Bara inte planet strular och blir försenat, ska mellanlanda och byta plan! Har bara 40 minuters marginal. Men som sagt, det ska nog gå bra. Åh så kul ska det bli!!!
  

  har ingen dator med mig denna gång så vi hörs på tisdag när jag kommer hem!


Spontana helgsplaner

Har haft en riktigt skitdag på jobbet. Bröt ihop imorse när jag vaknade för att jag mådde så dåligt. Feber, huvudvärk och allmänt hängig. Men kämpade mig iväg i alla fall eftersom jag är som jag är. Jobbade dessutom åt en kollega så att han skulle kunna vara ledig. Ville gå hem redan vid lunch men bet ihop och stannade till 17, som jag skulle.

Nu mår jag lite bättre och jag är så fruktansvärt less på att ligga hemma sjuk. Hade dessutom inte en enda jävla grej inplanerad i helgen. Så jag bokade en resa till Nice! För att hälsa på Annabel och dem andra som fortfarande är kvar på EF. Fick liksom bara ett litet infall och kände att näe, gör jag inte det här så kommer jag ångra mig. Life is too short. Lördag-tisdag är jag borta! Så imorgon blir det till att vila, vila, vila och packa. Kommer bli så kul! Det har varit lite regnigt där, delar av Provence är översvämmade men inte Nice tack och lov. Men nu skulle det vara soligt och fint ett par dagar, upp till 17-18 grader. Najs! Och mår jag fortfarande dåligt så gör jag, det blir ändå roligare än att bara vara hemma. Kan inte riktigt fatta att jag bara bestämde mig och bokade sådär! Planet går liksom på lördagmorgon! Haha känner mig så sjukt spontan och rent av lite galen.

Det blir förresten min 10:e gång i Frankrike! Thihi. J'adore.



bild från Frankrike för ett par veckor sedan


Hej feber

Jamen detta var ju just underbart! Nu är febern tillbaka... Tycker allt lite synd om mig själv. Är riktigt less på detta. Blev sjuk helgen veckan efter att jag kom hem från Frankrike. Börjar undra om det ligger något i det... Det var skönt att jag bara jobbade 15-20 idag men imorgon jobbar jag 9-17. Inte så skönt när man mår så här. Tur att jag är ledig fram till onsdag sen (tror jag i alla fall).

Nä, nu blir det lite blåbärsglass och några fler avsnitt Vänner. Sedan blir det sängen.


Coucher de soleil d'hier


Mardröm



Slog upp ögonen kl.05.05 imorse efter en brutal mardröm. Var jätteillamående, hade kramp/ont i magen och obehag i äggstocksområdet. Vet inte om jag mådde så av drömmen eller om drömmen kom sig av att jag mådde så. Hemskt var det i alla fall. Så jag värmde vetevärmaren, tog täcket och la mig på soffan. Såg på tv en stund innan jag lyckades somna om och sov fram till tolv. Sedan dess har jag i princip legat här hela dagen. Mår fortfarande illa och har obehag, känner mig slö och förkylningen har inte gett upp än. Det är fan den segaste förkylning jag har varit med om! Har verkligen fått nog. Snälla gör mig frisk nu...


Så var det söndag

Ååååh vad det är skönt att helgen är över! Är verkligen helt slut. Det har varit en jobbig jobbhelg, lång ifrån den värsta men ändå jobbig. Men fick det vi skulle gjort i alla fall! Så det var väldigt bra. Haha intresseklubben antecknar va?

Köpte förresten precis biljetter till Breaking Dawn part 1! Jag, Ida och höggravida kusin Caroline ska gå! Den 18:e, alltså om typ två veckor. Blir supermysigt!!

Roligare än så här blir det inte idag, nu ska jag återgå till tvn och soffan en stund. Sedan ska jag baske mig lägga mig i tid! No more bad sleeping habits!

en till bild från i fredags


Silver + svart

Tidsinställt inlägg!

 

linne - H&M, jeans - JC, skärp - ZOUL, halsband - Thomas Sabo


Detta var fredagens outfit, helt i silver och svart. Me like! Måste verkligen hitta ett bra ställe att placera kameran på så att jag kan fota bättre outfitbilder. Eller så köper jag ett stativ. Det är ju faktiskt också ett alternativ. Ska nog ta och göra det. Skulle underlätta bra mycket i många fotosituationer!

Seg lördag

Hej och hå. Det har varit en lååång och jobbig dag. Kom i säng alldeles för sent... Men riktigt trevligt var det igår! Middag på Jimmys Steakhouse på söder (oxfilé, klyftpotatis och bea, asgott!) och sedan blev det en drink (vatten för min del hehe) på Gondolen. Vi var ju lätt de yngsta där haha. Men som sagt sent i säng blev det, somnade efter ett och så ringde klockan sju. Fick först för mig att det var söndag och hann tänka yes jag kan sova mer jag börjar ju inte förrän elva!!! men insåg till min besvikelse att så inte var fallet. Kändes bara så eftersom jag jobbade samma tid igår som jag brukar göra på helgen. Segt. Det var bara att tänka 100% OB, 100% OB...

Mår fortfarande (!) inte bra med förkylningen så det var riktigt ansträngande att ha frukten och plocka varor. Även Patrik är sjuk så det blir tufft imorgon också eftersom vi inte fått upp så mycket varor. Men det är bara att göra vårt bästa och kämpa på. Blir riktigt skönt att vara ledig måndag och tisdag. Fredag, lördag och söndag för den delen också haha. Skulle ju egentligen behöva jobba mer men passar på och njuter så länge.

Men nu ska jag avnjuta lite choklad framför Grey's Anatomy från i onsdags. Fixar så något inlägg poppar upp på bloggen när jag är på jobbet imorgon. Hejsvejs!


Cupcake


Tidsinställt inlägg!

Invigde min nya ursöta ring igår. Älskar den! Sjukt att den bara kostade 24,50 kr!


Förbannade bilköer

Hej hej! Dagen slutade inte riktigt som planerat. Vi åkte som sagt till farfar i förmiddags, mycket trevligt var det. Åt lunch vid ett ungefär och sedan åkte vi därifrån ca klockan fyra. Resan tog en timme och tio minuter dit. Hem tog det TRE OCH EN HALV TIMME. Vi fastnade i fetaste kön! Och till slut var vi så hungriga allihopa att vi nästan vred oss i magsmärtor. Så middag blev det på McDonald's i Norra Sköndal. Yummi. NOT. Hatar verkligen att äta sådan skräpmat, så himlans onödiga kalorier när man inte ens tycker om det. Men hade fan inte överlevt hela vägen hem utan mat. Magen har som vanligt spökat nu under förkylningen, det blir alltid så när jag blir sjuk. Inte kul alls. Men har tagit samarin och suttit med vetevärmaren sedan jag kom hem så det är lite bättre nu. Ska sova alldeles strax, imorgon är det jobb 11-18 som gäller. Och efter jobbet blir det middag med Ida, Göran och en kompis till Göran. Blir nog himla trevlig! 












I löööve metallic





Sitter antagligen i bilen på väg till farfar nu, detta inlägg är alltså tidsinställt (himla smart funktion det där). Tänkte bara visa er två till av mina senaste inköp, nämligen detta underbara skärp och denna fantastiska tröja. LÖVE this metallictrend. Tycker det är dösnyggt! Dock så gör sig tröjan inte alls på bild, den är sååå mycket grymmare på riktigt. Tror ingen undgick att de båda kommer från ZOUL, som för övrigt är mitt favoritmärke. Tycker de alltid har asballa kläder. Vissa av deras kläder kan vara lite over the top men på rätt person ändå sjukt snygga.


TRESemmé Naturals



Har bara provat dessa två gånger men gillar dem starkt! De innehåller lägre halter sulfater och är fritt från parabener, silikon och färgämnen vilket är superbra. Ingredienserna är även ekologiska och naturliga. Det var däför jag ville testa dem, har varit på jakt efter ett bra men även skonsamt shampoo och balsam. Hade sådant flyt att det dessutom var på extrapris på ICA den här veckan! Men däremot stod det att det skulle utgå? Hoppas att så inte är fallet! Att det i så fall bara utgår i deras sortiment och inte överallt! Vet inte om jag inbillar mig men tycker faktiskt att mitt hår är mörkare och färgrikare än vanligt. Haha låter sjukt men tycker det, fick även en komplimang på jobbet att mitt hår var så fint. Thihi.

Kollade precis klockan, ofta att den redan är tolv!!! Men när man slutar åtta, är hemma till halv nio och inte äter middag förrän nio så försvinner kvällen väldigt fort. Men trodde inte att den var riktigt så mycket. Måste hoppa i säng nu, imorgon förmiddag ska vi nämligen åka och hälsa på farfar som inte mår så bra. Det blir trevligt, men omständigheterna kunde såklart varit bättre. Godnatt!


Välkommen december??

God kväll! Det är en envis förkylning jag åkt på alltså. Imorse mådde jag inte alls bra igen, kände mig febrig och bihålorna kändes helt intryckta. Inte alls kul. Men hade bestämt med Ida att vi skulle ses på stan så tog mig iväg i alla fall. Vi gick i några enstaka affärer och tog en mysig fika innan vi båda två var helt slut haha. Det kändes för övrigt som att vi var och julhandlade. Det är redan massa julpynt, julkort etc i butikerna! Hallå, är det november eller december egentligen??? Liiite tidigt tycker jag nog att det är. Butikerna har ju haft Halloweenprylar och julprylar samtidigt. Det är ganska sjukt. Men jag längtar galet mycket till julen! Vill bara börja inhandla julklappar, baka lussebullar och julgodis, pynta granen... Men som sagt lite tidigt är det allt att börja!

Köpte ett fotoalbum idag så ni kan ju gissa vad jag gjort hela eftermiddagen/kvällen. Klippt och klistrat! Älskar verkligen att vara kreativ, förstår inte varför jag inte gör sådana saker oftare. Albumet blir supernajs! Men jag upptäckte att jag glömt skicka efter några bilder (typiskt!) så har varit tvungen att lämna några luckor. Det måste ju sitta i rätt ordning liksom. Men nu ger jag mig för dagen och äter en liten macka innan jag hoppar i säng. Hejsvejs och godnatt!


RSS 2.0