Ointresserad

Hej hej! Är det bara jag som inte är ett dugg intresserad av matchen, USA- Kanada? Hockey är bara roligt live om Sverige spelar eller möjligtvis om man tittar på någon kompis. Får ont i ögonen av att följa den lilla pucken på tvn haha. Tänkte se några Vänner avsnitt istället, sååå mycket roligare. Sen ska jag försöka komma i säng tidigare än igår (somnade typ inte förrän halv fyra, fyra). Eftersom jag ska jobba imorgon, 8.30-17.00. Har lite ångest, brukar aldrig jobba den tiden. Tycker det är mycket skönare att jobba kvällar eftersom jag inte direkt är någon morgonmänniska...Jobbar tisdag och onsdag också. Sen är det lov på riktigt!

Ett försök att ta en bild på min outfit igår men det gick som det gick ^^ Nu blir det Vänner hejsvejs!




Nattuggla

Hej hej. Är fortfarande vaken, kan inte sova. Önskar jag hade någon att krypa ner i sängen med. Det är ensamt här hemma. Sitter och mumsar godis (A) och tittar runt på lite bloggar. Det är verkligen kul med bloggar, man får så många bra tips och inspiration. Dom bloggarna jag följer flitigast är; Blondinbella, Kenza, Stina-Lee och Dempaz. Sen läser jag några andra ibland. Men bäst är ju helt klart Blondinbella. Vilken förebild hon är! Önskar verkligen att jag kunde ha sådan drivkraft. Nej nu måste jag verkligen försöka sova hejsvejs och godnatt!  



Shutter Island

Hej hej! Filmen var as bra men obehaglig, hoppade till ordentligt en gång ^^
En mycket sevärd film och mycket bra skådespeleri av Leonardo DiCaprio.

Såg nu att Peter Jöback gått vidare till Globen! Yey! Är jättejättejättetrött så nu tänker jag däcka i sängen hejsvejs och godnatt!




Lite shopping

Hej hej! Vad ansträngande det var att shoppa idag! Haha höll på att gäspa käken ur led på vägen hem. Hittade det jag skulle i alla fall så jag är jättenöjd!
En push up bh från Lindex för 149:- blev det. Det var den första jag provade och den satt perfekt, visst bara älskar man när det händer! Och sen köpte jag hörlursmuddar eftersom jag tappat en sån. En förpackning med tre stycken, varav två par medium och ett par small kostade 80:- på Teknik magasinet. Vilket rån tycker jag! Speciellt eftersom jag bara kan ha small. Vad ska jag med två par medium till?! Dumt att man inte kan köpa bara den storleken man vill ha. Dessutom var dom svarta, jättesmidigt när man har en svart väska. Om nån trillar av i väskan kommer jag ju inte se den. Fult också eftersom hörlurarna är vita. Men men nu ska jag inte gnälla mer. Ska börja laga mat, tror det finns köttrester så kokar jag väl potatis till och blandar bearnaisesås. Och sen måste jag börja göra mig klar för ikväll ska jag på bio med Ida! Shutter Island ska vi se, den verkar bra men lite läskig...^^ Hejsvejs!




Uggs

Hej hej! Har haft en riktigt slapp förmiddag, titta på några inspelade Top Model avsnitt, lyssnat på musik och målat tånaglarna i mitt underbara ljusrosa lack. Nu är det kanske dags att sätta fart. Tänkte ta en sväng till centrum och titta lite. Skulle verkligen behöva en svart bh. Och så är jag väldigt sugen på det trejde nagellacket i Nostalgia kollektionen...Ska försöka låta bli men vi får se. Skulle vilja köpa nya Uggs också eftersom jag nu lyckats förstöra mina. Blir så sjukt arg på mig själv, här köper man svindyra skor och tar inte hand om dom ordentligt och sen kommer slaskvädret...Dom fick en sån här saltrand och så skulle jag försöka borsta bort det men då blev mockan förstörd...*snyft, snyft*. Tycker det är så snyggt med svarta men nästa gång ska jag nog köpa ett par i en färg som inte blir lika lätt förstörd. Är inte heltänd på bruna men de lila och rosa är riktigt coola. Dock inte så lätt matchade. Fast i och för sig är väldigt mycket i min garderob svart så det borde inte vara ett så stort problem. Undrar om det ens finns några kvar i dom färgerna? Hoppas för nu blev jag verkligen sugen!
Men nu är det dags att klä på sig och starta dagen hejsvejs!


                                                               Vill ha!


Äntligen sportlooov!

Hej hej! Kom hem för en stund sen. Har varit hemma hos pappa och ätit middag och tittat på Let's Dance med lillasyster. Vilken söt klänning Jessica Almenäs hade i kväll! Verkligen supersöt! Och skönt att Gudrun åkte, hon var inte direkt någon stor favorit. Ska strax sova tänkte bara visa lite bilder från bageriet och på mitt nya ljusrosa nagellack!

Dessa bakelser gjorde vi idag; mördegsbotten, chokladchiffongkräm och hallongrädde, tycker dom blev jättefina!
Älskar den rosa färgen! ^^



Fruktbakelser med mördegsbotten och vaniljkräm blev det också. Men alla röda bär tog slut så färgskalan var lite tråkig... Vi tröttnade efter att ha dekorerat ett par också, pilligt som bara den är det.



Lovely! Ser ni vad snyggt det matchar min klocka också!



Nr 615 Bardot Pink




Nej nu ska jag ta och krypa ner i min varma säng! Och njuta av att det är looooov! Godnatt och hejsvejs!

( By the way, jag kom i min balklänning som jag hade när jag slutade nian! Underbar känsla! Det trodde jag faktiskt inte, dock fick inte brösten riktigt plats haha ^^ )


Dålig dag...

Och vad gör man då? Man shoppar! Dock hann affärerna stänga innan jag hunnit göra allt jag tänkt men bodylotion, nagellack och kosttillskott blev det. Har aldrig trott på sådant (kosttillskott alltså) men läste i Cosmo att det kan hjälpa håret att växa så jag tänkte att det skadar ju inte att testa. Vill och hoppas nämligen att jag kan spara ut håret lite grann till studenten. Men det är mindre än fyra månader kvar så det kanske är att hoppas för mycket. Men försöka ska jag! Nagellacket jag köpte är förresten också från IsaDoras vårkollektion, Bardot Pink heter det. Också supersnyggt. Blir till att testa på lördag eftersom jag har bageri imorgon. Suuuck. Tror förresten att jag är mjölallergiker. Bra va? När man utbildat sig i tre år till bagare/konditor. Det kliade som satan när jag kom hem idag på hela kroppen och i ögonen. Måste alltid kasta mig in i duschen när jag kommer hem efter att ha varit i bageriet. Skit jobbigt är det. Det kliar verkligen så att jag blir tokig. Och idag fick jag nog så nu är läkartid bokad. Hatar att ringa vårdcentralen och bara för det så är det alltid nån grinig tant som svarar. Det fanns ingen tid förrän 10:e mars och när jag frågar om jag inte kan få komma tidigare eftersom det är ganska akut så säger hon "blir 12:e mars bättre?". Det är ju senare säger jag och då säger hon "Jaaa...?". Hallå?! Aja, nu ska jag kasta mig i soffan. Mår inge bra idag, känner mig febrig, ont i halsen och jätteont i magen. Trist när jag började må bra igen. Hejsvejs!


En bra dag

Hej hej! Sitter här nyduschad och fräsch. Ska strax kura upp mig i sängen med nya Cosmo. Det har varit en rätt bra dag faktiskt. Provet gick bättre än förväntat och det gick fort på jobbet. Det var förresten en kund som tyckte att mitt nagellack (det mintgröna jag köpte häromdagen) var superfint! Sånt blir man glad av! Men sen hände en mindre rolig sak också, det var nämligen några snorungar som snattade. Trött man blir alltså. Dom hann löpa men tack och lov för filmkamerorna!

Slänger upp en bild bara för att det var så länge sen, trött och blek men strunt samma ^^ Hejsvejs och godnatt!


Skolfri dag

Hej hej! Ska strax sova måste bara plugga lite till inför provet imorgon. Blev ingen skola idag heller eftersom jag bara hade en lektion och det fortfarande var kaos. Men jobbat har jag gjort så trött är jag. Skönt att det bara är tre dagar kvar till sportlovet! Men det betyder att det börjar bli panik med att skaffa en praktikplats...Ångest! Nä nu ska jag väl ta och plugga. Känner mig inte säker på det alls. Men det ska väl gå, hoppas jag. Hejsvejs!

Kakor!

Bjuder på ett till inlägg eftersom jag varit så dålig i helgen ;) Bakade ju som sagt i lördags, två sorters kakor blev det, skurna chokladkakor och kolakakor. Mycket goda blev dom! Så här kommer recepten, dock osäker på varifrån dom kommer.

Skurna chokladkakor ca 60 st

* 200 g smör
* 2 1/2 dl socker
* 5 dl vetemjöl
* 4 msk kakao
* 1 tsk bakpulver
* 1 tsk vaniljsocker
* 1 ägg

Pensling och garnering
* 1 ägg
* pärlsocker

Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda alla ingredienser till en smidig deg.
Dela degen i 6 delar och forma till rullar.
Lägg rullarna på smord plåt eller bakplåtspapper och platta till rullarna något.
Pensla med uppvispat ägg och strö på pärlsocker.
Grädda i ca 15 min och skär dom sedan varma i 2 cm breda, sneda bitar.
 

 Kolakakor ca 25 st

* 100 g smör
* 1 dl socker
* 1 msk vaniljsocker
* 1 msk ljus sirap
* 1 tsk bakpulver
* 2 1/2 dl vetemjöl

Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör socker och smör poröst.
Blanda ner vaniljsocker, sirap och bakpulver, tillsätt till sist mjölet.
Arbeta ihop till en deg på mjölat bakbord.
Dela degen i 2 delar och rulla ut till längder.
Lägg på smord plåt eller bakplåtspapper och platta till rullarna något.
Grädda i ca 15 min och skär dom varma i sneda bitar.

                                                           Enjoy!



Ett litet tips, eller snarare en uppmaning är att alltid använda bra råvaror när du bakar, t.ex riktigt smör istället för margarin och choklad med högre kakaohalt istället för blockchoklad (ryser jag bara hör ordet blockchoklad!). Det gör stor skillnad ska ni veta. Men nu blir det plugg för min del och kanske några kakor ^^ Hejsvejs!


Vintage Mint

Hej hej! Dålig uppdatering igen, I know (A)...I alla fall, idag blev jag hemma från skolan och jag var nog inte den enda. Läste igår att SL uppmanade folk att stanna hemma om man kunde och jag hade liksom en lektion så det var inte ens värt att försöka ta sig in i kylan och kaoset. Så jag har pluggat och tittat på alla underbara program som går på dagarna Rachael Ray, Våra bästa år (hehe..), Top Model, How I met your mother mfl ^^. Sen följde jag med mammsen till centrum en snabbis. Och jag kunde bara inte motstå detta nagellack trots att jag förbjudit mig själv att köpa fler...^^ Färgen är helt underbar! Det är verkligen jag. Namnet på lacket är också underbart, Vintage mint. Dessutom var det lätt att måla med (pga den breda borsten) och verkar hålla god kvalité. Ett himla bra köp! Lacket ingår i IsaDoras vårkollektion Nostalgia där inspirationen kommer från 50- och 60-talens glamourikoner. Faller verkligen mig i smaken då jag både älskar årtalen och pastellfärger. Den rosa/gröna ögonskuggan i kollektionen hade jag kunnat köpa bara för att den hette Cupcake, hur gulligt är inte det?



Vintage Mint nr 619



Anledningen till att jag egentligen inte behövde köpa ett till...


Inte mer snööö!

Vad är detta?! Ge mig våååååår! Eller ett par skidor ^^ Hade jag det skulle jag lätt ut och åka nu! Men nu när man inte har det finns det väl inte så mycket annat att göra än att sega hemma. Möjligtvis går ner till centrum lite senare, är shoppingsugen! Men vi får se om jag orkar det , mår nämligen inte så bra. Har jätteont i halsen och är täppt i näsan, har haft halsont hela veckan men idag är det värre. Surt. Vädret gör ju inte direkt att man känner sig piggare. Men nu ska jag sluta klaga! Det är ju i alla fall helg! Underbaaaart. Nu vet jag förresten vad jag kan göra, baka! Tror vi har ganska mycket roligt att baka av i skåpen! Skulle vilja göra glass men det skulle vara så mycket roligare om jag hade en ljusrosa Kitchen Aid med Icecream Maker tillbehöret! Varför måste den vara så dyr? Får fortsätta drömma ^^ Men nu ska jag sätta fart, hejsvejs!


Hemmaspa

Hej hej! Efter en sväng till pizzerian med syskonen ska jag nu pyssla om mig själv lite. Fotbad, hårinpackning, vaxning och målade tånaglar blir det ^^ Sen tänkte jag lägga mig tidigt för imorse var så trött att jag knappt kom ur sängen, men vi får väl se hur det blir med det. När man säger att man ska lägga sig tidigt så brukar det bli tvärtom, i alla fall för mig. Blev ett väldigt kort inlägg nu men jag behöver verkligen koppla av lite. Hejsvejs!


I <3 Tradera

Hej hej! Dagen har varit sjukt seg men när jag kom hem efter jobbet låg en trevlig överrasking och väntade. Nämligen min film som jag köpte på Tradera i fredags! Har verkligen upptäckt hur underbart Tradera är (dock lite smått beroendeframkallande...). Som alla kanske inte vet så har denna Disneyfilm utgått och därför är det ju himla trevligt med Tradera där man kan köpa sådana saker som inte går att få tag på annars. Men nu tänkte jag faktiskt sova, är jättetrött idag! Hejsvejs och godnatt!

                                                        Underbar!


Mögligt smör

Hej hej! Idag känner jag mig pigg och glad! ^^ Hade en lektion i skolan sen åkte jag hem och städade lite i mitt rum. Och nu ska jag berätta vad jag hittade då...Haha. Kommer låta som att jag aldrig städar men så är inte fallet! Jo, i alla fall. Rensade bland mina gamla väskor och hittade först mammas gamla guldfyndkort (som hon letat efter) och en bonuscheck som gått ut. Blev väldigt förvånad och sa till mamma att jag aldrig brukar lämna saker i väskor när jag slutar använda dom. Sen lyfte jag bort en annan väska från kroken och tyckte att den kändes lite tung. Där i låg nämligen en förpackning såna där digestivebars jag brukar köpa och en liten plastburk med SMÖR från JULI 2009 (hittade ett kvitto där datumet stod)!!! Aaaah! Så äckligt! Alldeles grönprickig var burken. Usch! Haha sjukt att jag missat det! Om ni undrar varför jag ens hade en burk med smör i väskan så är det för att jag brukar ha den på jobbet, så jag skulle väl ta hem och fylla på den och glömde bort det ^^ Efter städningen åkte jag till jobbet. Var ganska kul idag faktiskt, håller på och lär upp en ny tjej. Det är alltid trevligt med lite sällskap i kassan. Men nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Vänner tills jag somnar! Hejsvejs och godnatt!

Potatisbullar

Hej hej! Försökte blogga igårkväll men det gick inte, sidan knasade sig. Men skrev inte så mycket, bara att jag börjar bli frisk och att jag fick provresultatet på demokratiprovet och det blev VG! Nöjd! ^^ Hände inte så mycket annat, gjorde läxor typ hela kvällen. Och förberedde det muntliga talet i svenskan som tillhörde nationella proven. Har inte gjort det än för jag var sjuk då tror jag och sen har jag skjutit på det av ren rädsla. Jag avskyr verkligen att prata inför grupp. Får rysningar i hela kroppen bara jag tänker på det. Men så kunde jag inte ha det idag så nu får jag gå och ha ångest inför det en vecka till...Hade varit skönt att få det gjort. Men nu ska jag äta lunch, potatisbullar och hemmagjord lingonsylt blir det. Inte det godaste som finns men ikväll blir det fläskfilé, potatis och béarnaisesås, mums! Hejsvejs!

Valentine's day...

Hej hej! Idag känns det som att det äntligen håller på att vända. Men är fortfarande helt igentäppt i näsan, hostig och slemmig i halsen (fräscht det låter va?). Huvudvärken vill inte ge med sig än heller. Sån jäkla otur jag hade att jag skulle vara sjuk denna vecka! Som ni kanske förstår så missade jag min helg *snyft, snyft*. Och där försvann typ halva lönen...Men men, hälsan är ju faktiskt viktigare. Tur i alla fall att jag jobbade extra i onsdags, ska jobba en till extra onsdag också. Så det väger upp lite. Men nu är jag sjukt trött på att vara sjuk! Är sjukt trött på att vara singel också. Idag är det ju Alla hjärtans dag om någon lyckats undgå det. Så himla roligt när man inte har någon, eller hur? 

                                       Would you be my Valentine?


Bläää

Mina bästa vänner just nu... Haha. Idag rinner inte näsan riktigt lika mycket men jag mår fortfarande uselt. Börjar bli lite orolig eftersom jag ska jobba imorgon, vill verkligen inte förlora timmarna men mår jag så här har jag inte mycket val. Får lov att knarka ProViva, nässpray, te och halstabletter och hålla tummarna. Men nu ska jag återgå till tvtittandet. Hejsvejs!


Drunknar i näsdukar

Ingen överdrift, det här är jag just nu. Haha jag skojar verkligen inte. Dock slänger inte jag mina näsdukar på golvet! ^^ Snart kommer min näsa blöda både invändigt och utvändigt. De mjuka näsdukarna börjar kännas mer och mer som sandpapper...Men nu ska försöka peta i mig nåt. Mår illa för att jag behöver äta. Kul. Imorgon kommer jag säkert vara vrålhungrig. Min kropp fungerar så när jag är sjuk (eller ja, i vanliga fall också), har först ingen matlust men sen måste jag äta ikapp. Aja sen ska jag väl försöka sova, hejsvejs och godnatt!



Vampire Diaries

Hej hej! Sitter och tittar på Vampire Diaries på 6an. Och jag tycker sådär, för mycket "wannabe Twilight". Men ska väl ta och ge serien en chans, några söta killar är ju med så...^^

Förresten såg jag en lite för töntig romantisk komedi tidigare, nämligen I hate Valentine's day med Nia Vardalos som även regisserat den. Gillar henne i vanliga fall men det blev bara för mycket av allt. Men nu ska jag fortsätta titta hejsvejs!

Weekendresor

Hej hej! Mår fortfarande uruselt, ser fullkomligt hemsk ut också...Så för att tänka på något roligare har jag tittat runt på lite olika weekendresor. Är grymt sugen på att åka både till Rom och London nu år vår! Framförallt Rom. Skulle bra gärna vilja dra någonstans redan på sportlovet eller påsklovet, enda problemet är att ingen annan har råd att åka...Och att åka själv känns inte så aktuellt, skulle nog faktiskt inte fixa det. Nä, sällskap ska man ha! Någon att dela upplevelsen med. Resepartner sökes! 

Men nu ska fixa nåt att äta och sedan lägga mig framför tvn igen. För nu på tv4 fakta börjar Kriminellt, följt av två avsnitt Brottsplats USA. Bra men hemska program. Hejsvejs!


Sjuk :'(

Hej hej. Ligger här i sängen och tycker synd om mig själv. Näsan är helt igentäppt, ögonen bara rinner, huvudet värker och halsen är svullen och öm. Usch usch! Trodde faktiskt inte att det skulle bli så här illa. Förstod redan igårkväll att jag inte skulle kunna gå till skolan men jag trodde att det skulle bli bättre framåt dagen. Men det blev det icke, snarare värre. Hittade ingen som kunde jobba åt mig så jag bet ihop och begav mig dit. Och fy fasiken vad det var hemskt! Trodde jag skulle dö! (Nästan i alla fall). Men jag överlevde ju. Får hoppas att jag mår bättre till helgen då jag ska jobba igen. Det som var så sjukt irriterande idag var att jag egentligen inte skulle ha jobbat, tog ett extra pass. Det är just min tur det. Men extra pass = extra pengar. Fast idag var det faktiskt inte värt det, blev så mycket sämre efter att jag varit där. Men nu är det ju skönt när det är över. Ska ta och värma vetekudden nu (det är ruggigt kallt i mitt rum!) och sen ska jag sova. Hejsvejs och godnatt


Halsont

Hej hej! Idag mår jag inte bra alls. Har jätteont i halsen, mår illa och känner mig hängig. Not good, not good! Ska jobba både idag, imorgon och helgen. Kan verkligen inte bli sjuk nu! Ska fixa en skål med glass, värma vetekudden och lägga mig i soffan tills det är dags att gå. Vilket är om typ en timme...Suck. Hejsvejs

Skön start på veckan

Hej hej! Har tagit en liten paus från pluggandet, ska strax börja med det igen. I alla fall, hade en lektion i skolan sen åkte jag och gjorde några ärenden i stan, lämnade bland annat in mina jeans på JC för uppläggning (varför, varför kunde inte mina ben ha vuxit fem centimeter till?!). Efter det hann jag lagom hem och äta lite lunch/mellis innan det var dags att bege sig till Friskis. Ett jympa medel pass blev det och idag var det jobbigt! Shit vad Friskis ledarna är speedade ^^ Fast det är ju bra, så att man blir peppad. Har bestämt mig för att köpa ett terminskort nu så det ska jag fixa på torsdag, måste också gå och fylla i en blankett om uppsägning av mitt Medleykort. Irriterande att man har två månaders uppsägningstid, sjukt tycker jag. Men inte mycket att göra åt. Nej nu blir det plugg igen. Och sen blir det nog ett eller två Vänner avsnitt, underbara serie. Himla bra köp den där boxen! Hejsvejs!


Sickla köpkvarter

Hej hej! Var och shoppade ett par timmar igår i Sickla så när jag kom hem var det middag och sen var jag helt däckad. Och idag har jag pluggat inför demokratiprovet på tisdag, därför det inte blivit något bloggande. I alla fall så hittade jag väldigt mycket igår! Det blev ett par jeans, en väska, en kofta, en tunika och en film. En lyckad men dyr shoppingrunda med andra ord ^^ Måste säga att Sickla hade väldigt bra utbud av affärer och bra öppetider. Lugnt och skönt var det också.

        Underbar och praktisk väska i skinn från Maharani of Tirapunji 1 099:-



Söt tunika från Lindex 249:-



Crocker Pep! jeans från JC 399:-



Och så var jag bara tvungen att köpa en till klassiker till min Disney samling...Hehe (A) Men nu måste jag fortsätta plugga hejvejs!




Praliner

Hej hej! Den här veckan håller vi på med choklad i bageriet så idag gjorde jag mina allra första praliner! Det var jättekul, det är verkligen sådant jag vill hålla på med. Inte baka bullar och liknande. Mina praliner blev i alla fall superfina! Eller ja, ena formen var ett exempel på hur man ska göra och den andra formen hur man inte ska göra ^^ Nej men alltså chokladen ska bli glansig, då har man gjort rätt. Pralinerna i den andra formen blev alldeles matta. Goda blev dom i alla fall allihopa! Båda sorterna är fyllda med en mörkchoklad och kokos fyllning. Mumsigt.
Efter skolan åkte jag hem och slappade lite sen ringde Ida och övertalade mig att följa med till Friskis&Svettis. Så det blev ett jympa pass på 55 min. Trots att min kooardination är som den är så är faktiskt dom passen roliga. Man liksom skuttar runt och flaxar lite med armarna, typ ^^ Lite jobbigare än så är det ju men det är liksom inte tungt. Jympa bas station (eller vad det hette) som vi körde häromdagen är däremot riktigt jobbigt. Men fortfarande roligt. Tror faktiskt att jag ska ta och köpa ett terminskort. Har bara ett prova på klipp kvar! Men nu tänkte jag försöka sova. Måste ta en tidigare buss imorgon eftersom SL, och ingen annan för den delen heller, kan hantera detta väder...Suck. Imorse tog det liksom 35 min istället för 15 min till Gullmarsplan. Men imorgon är det i alla fall fredag, lycka! Hejsvejs och godnatt!

                                           Blev riktigt nöjd faktiskt!



Inte lika nöjd...^^


Studentmössan!

Hej hej! Idag fick vi våra studentmössor! Känns lite mer verkligt nu men jag såg ut som största muppen i den...^^ Superkul var det i alla fall! Annars har dagen varit lite halvdan. Är så sjukt trött på allt, på mitt slitna, tunna, utväxta hår och dess tråkiga nyans, är trött på min likbleka hud, är trött på snön och skolan. Just nu känner jag för att sola solarium, färga och förlänga håret. Men det tänker jag inte göra. Möjligtvis tona håret? Har ju aldrig gjort något sådant, det skulle vara kul att testa. Är dock inte så bra ur allergisynpunkt...Får tänka lite på det. Efter skolan drog jag en sväng till stan. Såg en sak på en blogg häromdagen som jag bara var tvungen att köpa...

Nämligen denna ursöta lilla börs! Som verkar ha sålt som smör, denna var den sista i butiken jag var inne i! Kommer från H&M och kostar 39.50:-. Visst är den helt underbar? Skapar sommarbegär.



Hittade en sportbh också! Nike determination 299:-



Och här är studentmössan! Nu ska jag sova, hejsvejs och godnatt!




Ballerina kladdkaka!

Hej hej! Shit vad jag är trött! Ändå har dagen varit ganska chill. Vaknade utvilad, hade en lektion, åkte hem i några timmar och sen till jobbet där det var ganska lugnt. Förresten vilket underbart väder det har varit idag! Strålande solsken! Kändes nästan som vår (bortsett från all snö ^^). Stod t o m i dörröppningen till balkongen en stund och solade förut. Underbart, ge mig meeer!

Måste bara tipsa om dessa goda nyheter jag hittade på ICA i lördags, Ballerina Kladdkaka och Banana skids på påse! Lycka ^^ Kakorna var galet goda! Först var jag väldigt skeptisk till att doppa dom i mjölk (som det står på paketet att man ska för bästa resultat) men det var verkligen supergott! Ni bara måste testa!!! Men nu ska jag se klart ett program på tv4 fakta och sedan sova, hejsvejs!


Filmtips

Hej hej! Som jag sa igår, träningsvärken är inte att leka med! Kan knappt ta ett andetag utan att det gör ont! Men lite får jag skylla mig själv att jag inte stretchade ordentligt. Borde inte tagit i så mycket heller med tanke på att det var så längesen. Men skönt är det samtidigt att ha träningsvärk, då känner man verkligen att man gjort nåt.
Idag hade jag bara en lektion som började tio över elva, skönt! Har egentligen en lektion innan, projektarbete, men jag brukar välja att jobba hemma med det. Så det har jag suttit med nu. Efter skolan åkte jag in en sväng till stan. Var på jakt efter en sportbh men den jag ville ha var slut i rätt storlek. Så det måste jag jaga vidare på. Istället kom jag hem med två nagellack, mascara och en film ^^ Nagellacken var det rea på hos Cubus och det var mina två favoritfärger så det var lika bra att passa på. Och både mascaran och filmen hade jag kuponger på hos Åhléns så det var också lika bra at passa på. Filmen jag köpte heter Paris, det är en fransk drama/komedi från 2008. En kompis tipsade om den, den ska tydligen vara väldigt bra! Så tyckte jag att det var kul att den var på franska, behöver verkligen friska upp mina kunskaper! Men nu ska jag se på lite TV hejsvejs!



RSS 2.0