Liten återträff

Hej hej! Har haft en helt underbar första dag på semestern! Träffade ju som sagt Madde inne i stan. Först blev det lite lunch och massa prat, vi har inte träffats på typ ett halvår (!) så det var mycket att ta igen. Sen gick vi på jakt efter en resväska. Det var inte lätt må ni tro men hittade faktiskt en som jag köpte, en som uppfyllde mina krav för 1 299:-! Egentligen lite too much för en resväska kan jag tycka men det är en investering. Haha ^^ Det hände förresten en helt sjuk sak! Vi var på Hemköp under Åhléns och gick precis förbi en gång när jag ser en blond tjej jag halvt känner igen. Men hjärnan hinner inte koppla så  benen fortsätter röra på sig då ropar hon "Bella!". Och jag liksom bara "Men det är ju Malin!". En gammal kompis alltså, som jag varken sett eller pratat med på säkert mer än ett år. Jag och Madde hade precis pratat om att det är så lustigt att vi alla bor i Tyresö men aldrig stöter på varandra. Så gör vi det i stan liksom. Så vi slog följe till centrum där Madde och jag hoppade av för att köpa middag. Lövbiff, pommes och bearnaisesås. Köpte en jätte fin BH också. Sen har jag och Madde bara pratat hela kvällen, om allt möjligt. Hur mysigt som helst. Vi pratade speciellt mycket om massa gamla minnen från grundskolan. Saknar den tiden. Känner mig gammal när jag säger så haha. Nej men jag saknar verkligen några av mina gamla kompisar, men det kommer aldrig bli som förr. Blir lite ledsen när jag tänker på det. Men nu ska vi inte gå in på det. Måste faktiskt ta och packa klart. Åker till Borlänge imorgon, kommer hem på fredag. Så det blir inget bloggande för min del på ett par dagar *snyft*. Men jag kommer ha det så bra ändå. Hejsvejs så länge!

Fri!

Hej hej nu är jag fri! I fyra veckor! Äntligen har jag semester! Helgen har gått relativt fort men jag har haft så mycket att göra. Har haft hand om både frukten och brödet, plus massa annat.
Igår precis innan vi skulle stänga kom Ida upp och handlade middag till oss, tacos såklart. Sen stannade hon och hjälpte till att stänga, det var lite lustigt eftersom två av de jag jobbade med inte hade en aning om vem hon var. Men hon jobbade på ICA i typ ett år, hon slutade när jag började. Eller vi hann jobba ett par gånger tillsammans, det var tider det! ^^  I alla fall, kvällen avslutades hos Ida med Harry Potter och glass. Mysigt men jag slocknade i soffan, så typsikt mig. Nej nu måste jag ta itu med packningen. Åker till mormor på tisdag. Imorgon ska jag träffa Madde i stan och leta efter en ny resväska. Det ska bli kul, kommer inte ens ihåg sist jag och Madde sågs! Då är det illa. Hejsvejs!


J'adore la France!

Hej hej! Nu är resan till Nice bokad! Jippi! Kommer bli så himla underbart! Det är ju dock ett tag kvar. Men höstlovet är perfekt att åka på för då brukar det vara lagom med ett litet break från allting.
I alla fall så var jag och Ida ute och gick en timme imorse. Det var lagom väder för en promenad, jätte skönt. Ska börja laga mat nu sen ska jag fixa lite och vid halv fem ska jag sticka till jobbet. Efter jobbet möter Ida upp mig och följer med hem till mig och käkar. Sen får vi se vad vi hittar på. Hejsvejs!

Frankrike -05


Gamla bilder

Hej hej! Har suttit typ hela förmiddagen igen och fixat med beställningen av bilderna. Jag kanske förresten inte skrev det? I alla fall så har jag äntligen (!) fått alla gamla bilder av pappa. Och så hade jag en värdecheck på 100 bilder på fujidirekt.se. Men sidan är så fruktansvärt seg jag vet inte om det beror på min dator eller själva sidan men i vilket fall så är det sjukt irriterande, det har liksom tagit mig flera timmar att ladda upp 80 bilder. Och nu måste jag hoppa in i duschen för om en halvtimme ska jag ta bussen till Helén för att färga ögonfransarna. Jag kommer lägga upp några gamla bilder på mig sen men så länge bjuder jag på en från Thailand 2006.

Farmor, jag och lillasyster

Långpromenad

Hej hej! Kom precis hem från promenaden, i ca 1 tim och 50 min gick jag. Ganska bra jobbat tycker jag. Det är så skönt att vara ute och gå med mp3n. Speciellt när det är sånt här väder, och lite folk ute. Det rensar huvudet och det behövde jag verkligen göra. Men nu ska jag hoppa in i duschen! Sen måste jag äta, är vrålhungrig! Hejsvejs!

Segt

Hej hej! Känner mig så seeeg idag. Har bara tittat på tv hela morgonen/förmiddagen men nu ska jag faktiskt ta och gå en promenad. Det var först tänkt att vi, familjen, skulle spela minigolf idag men naturligtvis så regnar det igen. Vad är det här för sommar egentligen? De dagrna det har varit fint väder så har jag jobbat och när jag varit ledig så har det bara regnat. Jaja nu ska jag gå innan nästa skur kommer. Hejsvejs!

Tips på flygbolag?

Hej hej! Gissa vad jag gör? ^^ Jag sitter och tittar på flygresor till Frankrike. Om allt går som jag vill så kommer jag och min kusin Caroline att åka till Frankrike i höst. Hoppas hoppas! För er som inte vet så har min farmor och hennes man hus i en liten by utanför Nice. Det är så vackert, mysigt och helt underbart där. Jag bara älskar Frankrike!
Jag skulle dock vilja ha lite hjälp i mitt sökande på en billig resa. Jag har tittat på Ryanair, SAS, Finnair, Lufthansa och Norwegian, vad finns det mer? Brukade alltid flyga med Sterling, det vill säga innan de gick i konkurs... Så jag har inte koll på så många andra. Vill inte flyga med nåt riktigt skitbolag och jag vill inte mellanlanda. För kräsen kanske? Men men, det blir nog SAS. Förresten det var lite lustigt, jag klagade igen för mamma om att jag inte hade någon som kunde åka med mig till Frankrike men så kom jag och tänka på Carro och i samma stund smsade hon mig för att fråga vad jag skulle göra idag. Så vi diskuterade det över en fika på Wayne's Coffee. Sen bar det av till jobbet. Det var faktiskt ganska soft idag. Inte så mycket folk (vilket kan vara både bra och dåligt, men idag var det skönt) och så gick tiden hyfsat fort. Hade dessutom min favorit mat att se fram emot när jag kom hem. Medelhavskyckling även känd under namnet fänkålskyckling. Så himlans gott! Men nu ser jag att klockan tickat iväg rejält. Dags att sova! Godnatt och hejsvejs!


Carro på Wayne's



God men väldigt mastig chokladkaka!

Less på jobbet

Hej hej! Ännu en gräslig dag på ICA. Usch vad jag är less på att jobba just nu. Jag behöver verkligen se lönebeskedet så att jag kan stå ut. Så att jag kan få in i hjärnan igen att det är så värt det. Ska jobba imorgon också, tack och lov att det bara är fyra timmar.
Är så otroligt uttråkad. Ida är inte hemma och Samuel åker iväg imorgonbitti. Och kommer inte hem förrän på torsdag, då ska han förresten tatuera sig! Det ska bli kul! En gklav ska han göra, om ni vet vad det är?
Ska nog ta och trösta mig med att beställa Harry Potter filmerna från CDON imorgon. Måste bara säga att jag har en liten crush on Ron ^^. Alltså inte Rupert Grint utan karaktären Ron. Han är ju så söt. Fast min Samuel är sötare såklart. Men i alla fall, nu har jag inte så mycket mer att säga. Borde städa mitt rum men vi får se vad jag hittar på. Hejsvejs!

Bad day

Hej hej! Har haft en sån urusel dag idag. Det var en sån dag när man verkligen, verkligen avskyr jobbet. Till och börja med så var det ju jätte fint väder redan halv sju imorse. Vilket betyder att det hade varit en perfekt dag för stranden. Men istället sitter man instängd i värmen på ICA hela dagen. Sen var det lite tjafs och tjat, om man nu kan kalla det så. Det värsta är att jag ska jobba imorgon också, lika många timmar. Annars brukar alltid mina söndagar vara kortare. Suck. Och sen jobbar jag mån, ons, fre, lör och sön innan jag får semester. Ska bli så himla sköönt med semester! Hela fyra veckor har jag. Underbart! Men nu ska jag och Samuel se på Harry Potter och fången från Azkaban och ha lite lördagsmys. Hejsvejs!

Harry Potter och halvblodsprinsen

Hej hej! Sitter och tittar på Harry Potter och hemligheternas kammare. Måste erkänna att jag nu blivit Harry Potter fan (A). Har tyckt att filmerna var bra förut, men aldrig varit någon fantast som Ida och Samuel. Men nu älskar jag filmerna! Dock tycker jag att den senaste kunde varit bättre. Jag och lillebror gick och såg den igår. Han var jätte besviken. Han sa att de tagit bort massa från boken och lagt till annat. Själv har jag inte läst böckerna så jag kan inte uttala mig om det, jag tyckte att filmen var jätte bra men det hände inte tillräckligt mycket. 2 tim och 35 min var den va? Kändes som max en timme. Nästa fim kommer nog bli bättre, och ännu mörkare! Hoppas jag i alla fall. Synd bara att man måste vänta tills november 2010. Men nu är det bäst jag går in till Samuel och fortsätter titta på filmen. Ska upp tidigt imorgon dessutom. Att bero på det så blev vi väckta av dörrklockan imorse. Det var de från felanmälan som skulle fixa lite saker i lägenheten. Klockan nio kom dom! Gräsligt! Och inte kunde de fixa allt heller. Suck... Men nu blir min pojkvän snart galen har jag en känsla av ^^ Hejsvejs!

Shopping i Haninge C

Hej hej! Igår hade jag och Samuel från början tänkt spela minigolf men det regnade naturligtvis. Så det blev en tripp till Haninge centrum istället. Åkte alltid dit när jag var mindre men numera väljer jag alltid stan. Men det är faktiskt en miss, Haninge centrum har blivit ett sjukt stort och bra shopping centrum. Hann inte ens se alla affärer igår. Men vi kom iväg ganska sent för först klippte jag mig vid halv ett (det tog en timme) sen gick vi och åt lunch på Hörnet. Så klockan var nog halv fyra när vi började åka mot Haninge. Och Samuel var inte jätte pigg på att gå i affärer, vi hade gått lite i Tyresö centrum också. Köpte rosa gummistövlar där ^^. Men han hade tålamod med mig ändå.
Det blev lite underkläder och ett grått baslinne från H&M och en berlock i form av Eiffeltornet från Pilgrim. 

Visst är det fint! 179:- gick det på.


Den här lilla söta asken köpte jag också förresten. Ur en sån där automat för en tia ^^


Och så här ser jag ut nu, som mig själv igen!


Samuel satt och tog det lugnt medan...


jag fixade maten, det var dealen för shoppingen


En trött men nöjd pojkvän


Haha vad ska man säga?


Men nu ska jag fixa lunch sen måste jag ta hand om mina fötter och sen är det nog dags att sticka till jobbet. Hejsvejs!

Uppdatering

Hej hej! Nu har jag fått klagamål igen för dålig uppdatering. Haha ^^. Så här kommer en. Dagen har jag spenderat med min bästa vän Ida. Vi satt i solen på hennes altan och pratade lite. Sen såg vi på film, en riktigt bra thriller faktiskt, Pride and Glory. Med bla Edward Norton och Colin Farrell i huvudrollerna. Handlar om korrupta poliser. Sevärd.
Fick middag hos Ida också, tacos, till min stora lycka. Tacos hemma oss Ida är i en klass för sig, all mat hos Ida är det. Det smakar aldrig lika gott hemma. Märkligt eller hur? Men så är det bara. Efter middagen blev det glass med kolasås också. Hehe. Det räknas trots allt fortfarande som helg...
Nu sitter jag och väntar på Samuel. Vi ska ha lite mys med Harry Potter film. Har faktiskt blivit lite inne i dom nu. Igår såg vi nr 5, Samuel sa att jag var tvungen att se den innan jag ser den nya. Ska nämligen gå på den med lillbrorsan på torsdag. Det ser jag fram emot.

Dagen igår då? Jo, då haltade jag (har fortfarande as ont i foten) runt i stan med Samuel. Köpte lite nya underkläder. Alltid lika underbart! Haha mamma kallade mig besatt förut idag, hon tycker jag har så det räcker. Men en tjej kan aldrig ha för många handväskor, för många skor eller för många underkläder, eller hur? Det bara är så ^^
Köpte solkräm nedsatt med 25% också, antagligen på grund av det kassa vädret. Men jag känner att blir det lite sommar igen så behöver jag den, då var det lika bra att passa på när den var billig. När vi varit i stan bestämde jag att jag ville till Farsta centrum också för att titta lite snabbt på en sak. Vi kom dit en minut i fem och de stänger fem. Men vi hann precis smita in, men det jag ville ha fanns inte. Så vi gick till Hemköp för att köpa godis och där hittade jag en glass som jag velat köpa men inte kunnat för att jag hittat den på affärer för långt bort. Jag bestämde mig för att chansa, den klarade sig okej. God var den, riktigt god. Speciellt browniebitarna! Verkligen den perfekta kombinationen för mig, vaniljglass (som jag älskar), kolasås (som jag också älskar) och brownies (som jag ääälskar) ^^. Gud vad matfixerad jag lät nu!





Nu kom sötnosen min hem. Och detta hade gullungen köpte till mig. Naaw! Jag älskar Hello Kitty ägg! Avskyr dock chokladen, jag är bara ute efter figuren ^^ Har börjat älska Sommar chokladen också. Samuels fel (A). Men nu ska vi sätta på Harry Potter 4 tror jag. Känner mig som värsta fettot efter detta inlägg men men, vem bryr sig. Det är sommarlov! Hejsvejs!


Bättre tidigt än sent

Hej hej! Ska alldeles strax lägga mig och sova men först tänkte jag dela med mig av min dag. Halv elva cyklar jag hemifrån, när jag kommer till jobbet har jag en lite konstig känsla. Går och kollar på schemat bara för att se vilka jag ska jobba med, och där står det, klart och tydligt "Isabel 12-17". Inte 11-17! Vet inte hur jag lyckades tro det. För jag tittade i min kalender också och där hade jag skrivit 12-17. Gissa om jag blev smått irriterad. En hel timme låter mycket så, men skulle jag ha cyklat hem så hade det bara blivit fram och tillbaka. Så i hysteri ringde jag Ida för att se vad hon gjorde, hon tittade bara på tv så jag cyklade till henne och stannade typ en halvtimme. Ångest när jag skulle bege mig tillbaka till jobbet! Men det var rätt chill idag, för chill i kassan. Det är inte kul när det är dött på folk. Sen efter min lunchrast städade jag i två timmar och sedan var mitt pass slut. Det gick förvånadsvärt fort faktiskt! När jag kom hem sen började jag få lite smått ont i foten, och efter ett tag hade det blivit så illa att jag inte kunde gå på den. Så när jag skulle möta Samuel för att köpa dipp med tillbehör i centrum haltade jag fram som om jag vore 90 år. Hemskt! Det gör fortfarande as ont och jag förstår verkligen inte vad jag kan ha gjort. Skumt... Jag ber för att det ska gå över tills imorgon! Hade både tänkt att träna och shoppa...Vi får se hur det blir med det. Men nu tjatar pojkvännen på mig, hejsvejs och godnatt!


Vänner

Hej hej! Lillasyster och jag har precis sett klart på Disneys Dinosaurier så nu tänkte vi faktiskt sova. Är as trött! Somnade efter middagen förut vid bordet, sittandes. I alla fall så blev det lite bak förut, blåbärsmuffins. Men klantig som jag är glömde jag byta från "snabbknappen" till "över-och under värme" så de blev lite konstiga kanske. Blir lika besviken varje jag bakar muffins, de är så tråkiga. Kakor, brownies och pajer är godare. Men muffinssmet är nog i alla fall godast ^^



Nämnde ju förut att jag funderade på att köpa Vänner boxen. Det gjorde jag också! Den kom till posten idag. Lycka! Imorgon blir det Vänner maraton för min och Samuels del. Det vill säga efter jobbet... Jobbar 11-17.Skönt att inte behöva stänga i alla fall. Men det känns som att det kommer bli en lååång dag imorgon.

Som ni ser på bilden köpte jag även en dubbel DVD med Australia och Moulin Rouge. När man handlar på CDON för mer än 100:- så får man köpa en sån (finns många att välja mellan) för endast 69:-. Sjukt bra pris! Men nu säger jag godnatt och hejdå! 


Lagom väder?

Hej hej nu är jag tillbaka! Det gick bra. Jobbigt var det men så skönt att ha gjort det. Det blev bara 20 min intervall på "gå-maskinen" men jag känner mig stolt över det ändå. Eftersom jag inte mått så bra de senaste dagarna så känner jag att det är bättre att jag orkar göra lite flera gånger än att ta ut mig totalt en gång och sen må dåligt. Men trots att jag bara tränade i 20 min så har jag aldrig varit så svettig i hela mitt liv! Haha fräscht va ^^. Nej men det var verkligen gräsligt. Pinsamt också. Därför tycker jag egentligen inte om att träna på gym. Jag vill helst vara för mig själv, eller med Ida ^^. Annars blir det lätt att jag jämför mig med maratonlöparna. Och skäms när jag själv inte orkar lika mycket. Men idag försökte jag att fokusera på mig själv, och sneglade flera gånger på min tatuering. Men jag hoppas att det slutar regna till helgen. Då ska jag nog promenera istället, det är mer harmoniskt. Tänker dock inte göra det om det blir 30 grader. Lagom väder vill jag ha (A). Tror ni att det går att få? Tveksamt säger jag. Men nu ska jag ta och äta lite lunch. Sen lite senare ska nog jag och lillasyster baka. Blåbärsmuffins och vinbärspaj, eller nåt av det i alla fall. Hon och farmor plockade nämligen massvis med bär igår. Det är så mysigt med egenplockade bär. Mycket godare är det också. Men nu fullkomligt skriker min mage efter mat hejsvejs!

Gymmet

Hej hej! Ska alldeles strax bege mig till gymmet. Det var läänge sen jag var där... Riktigt tråkigt egentligen att gå till gymmet själv men Ida hade andra planer och jag vill nog inte gå en promenad ute nu med risk att få spöregn på mig. Har i alla fall laddat med en bra frukost, youghurt med färska jordgubbar och blåbär, lantbröd och citronvatten. Har hört att ett glas citronvatten på morognen ska öka förbränningen. Gott och nyttigt är det ju också. Men nu ska jag dra, skriver säkert nåt mer inlägg senare. Hejsvejs!


Mörk choklad

Hej hej! Många inlägg det blev idag då. Bara för att jag är så uttråkad ^^. Tog precis en lång skön dusch med min nya Ldb shower scrub. Underbar produkt! Doftar ljuvligt och gör huden, precis som förpackningen lovar, silkeslen. Ldb har faktiskt riktigt bra produkter, använder alltid deras Aloe Vera bodylotion för känslig hud.
I alla fall, att jobba idag var riktigt, rikitgt seegt och äckligt svettigt. Kom inte därifrån förrän typ halv nio. Slutar egentligen tio över åtta. Sjukt irriterande. Undrar om det egentligen får vara så? Aja, nu sitter jag och mumsar på en bit mörk choklad. Var så godissugen men hade bestämt mig för att inte äta något, men lite mörk choklad är bara nyttigt. Kakaohalten ska ju dock vara ganska hög då, den här hade 70% så det är godkänt. Supergod var den faktiskt. Brukar ha lite svårt för mörk choklad men den här hade smak av mint vilket gjorde susen. Men nu ska jag titta på tv. Hejsvejs!

 

Svettigt värre

Hej hej! Det blev en promenad tillslut! 45 min powerwalk. Nu är jag glad, trött och genomsvettig. Ska gå en sväng imorgon också tänkte jag. Nu vill jag verkligen komma igång med träningen igen! Känner mig peppad. Men nu ska jag hoppa in i duschen för om en halvtimme ungefär ska jag cykla till jobbet. Blä på det. Hejsvejs!

Komiskt?

Haha jag skulle precis sätta på mig träningskläderna när jag hörde att det lät konstigt så jag tittade ut. SPÖREGN! Och i samma stund började det åska också. Så mycket vart det av min promenad. Men men förhoppningsvis slutar det snart, inte för att det verkar så just nu...Det bara öser! Men tills dess tänker jag städa.



Svårt att fånga på bild, men det nästan haglar

Morgonpromenad

Godmorgon! Idag gick jag faktiskt upp tidigt, hyfsat tidigt i alla fall. Halv tio. Det var bra gjort för att vara mig. Så nu när jag lagom hunnit smälta frukosten tänkte jag ta en liten promenad. Har haft ont i halsen de sensaste dagarna så jag tänker ta det lite lugnt. Men jag kände att jag verkligen behövde röra på mig.

Nu dunsade det till i brevinkastet! Och det var inget mindre än mitt lilla paket från CDON! Älskar när man får post, speciellt post i form av paket ^^ Det är dock bara en av filmerna som är min, Harry Potter filmerna är ju som jag skrev förut Samuels. Men nu ska jag gå, hejsvejs!


Ryssvärme på g?

Hej hej! Vilket tråkigt väder det är! Man blir ju så seg. Imorse sov jag till elva och sen gjorde jag typ inget förrän jag skulle cykla till jobbet vid halv fyra. Samuel kom dock förbi en sväng runt tolv för att hämta en sak. Med sig hade han en jättefin blombukett. Gullungen<3 Imorgon åker han..*snyft*. Men dagarna kommer gå snabbt, jobbar ju typ bara så. Det känns som att dagarna bara går och går men aldrig kommer nån vart. Alltså det känns som att det var evigheter sen jag fick lön, men sen fick jag ju den väldigt tidigt förra gången (18:e). Kanske därför det känns så. Inte för att jag behöver pengarna på sekunden men jag skulle vilja se lönebeskedet för att få lite motivation till att gå till jobbet. Det känns riktigt trist just nu. Men nu har vi i alla fall börjat städa butiken, då har man hela tiden nåt att göra vilket gör att tiden rullar på fortare.
Ska jobba imorgon också, 15-20. Men sen är jag ledig på torsdag! Ska bli så sköönt! Är dessutom ledig lör-sön. Underbart! Hoppas det blir bättre väder då, har hört att det ska komma "ryssvärme"..?

Sitter och tittar på klipp från Michael Jacksons minnesceremoni. Usch, tårarna bara rullar ner. Hemskt det var när hans dotter berättade vilken fantastisk pappa han var. Det fick mig att inse att jag dömt honom för snabbt. Jag såg honom bara som konstig. Fast jag har alltid älskat hans musik. Men när man ser nu hur många av hans vänner som pratar så kärt om honom så får man en annan bild.

Heal the world
make it a better place
for you and for me
 and for the entire human race

Bättre humör

Hej hej! Känner mig på mycket bättre humör idag. Tack och lov! Jobbet gick snabbt och smidigt. Innan jobbet gjorde jag inte speciellt mycket, tog sovmorgon och pysslade lite i mitt rum bara. Det är skönt att bara vara lite för sig själv ibland. Jag älskar Samuel men ibland blir allt för mycket bara. Man behöver space för sig själv också. Samuel ska iväg i veckan till Örebro så då ska jag pyssla om mig själv, lite hemmaspa kanske. Och städa mitt rum. Det behövs verkligen. Ska bara ta och tillägga att jag naturligtvis kommer sakna dig ändå älskling<3 Men det vet du ju. Eller hur?
Idag tänkte jag faktiskt se en film. Det blev ingen igår, och ändå var jag uppe till efter två. Illa. By the way, så har jag beställt film från CDON igen. Disneys Dinosaurier blev det denna gång, och Samuel köpte de två första Harry Potter filmerna haha ^^. Funderar på att beställa Vänner boxen också, den är nämligen på rea nu. Älskar den serien!  Men nu tänkte jag slita mig från datorn en stund innan jag sätter på filmen. Så hejsvejs!

Bjuder på en smått muppig, men ändå fin, bild på mig och Ida. Något blek jag ser ut bredvid henne ^^


Semester tack!

Hej hej! Dålig uppdatering igen men mitt humör har inte varit på topp. Har jobbat hela helgen också. Är helt skutkörd i både huvudet och kroppen. Det skulle sitta fint med lite semester nu men det är först om fyra veckor... Men men, det är ju jag som valt det. Det kommer kännas skönt sen att ha jobbet gjort och vara helt ledig tills skolan börjar. Usch vilken rysning som for genom kroppen när jag skrev "skolan". Vill inte börja igen! Panikångest. Det kommer bli ett tufft år känner jag, med massa nya ämnen. Nej fy fy inga sådana tankar på sommarlovet!
Ska väl ta och lägga mig snart. Är super trött men har ingen lust att sova. Kanske sätter på en film en stund. Förresten så såg jag och Samuel en as bra film härom dagen, Taken som handlar om en före detta säkerhetsagent vars 17-åriga dotter blir kidnappad på en resa i Paris. Riktigt, riktigt bra var den! Bra handling, spännande och bra skådisar. Se den! Hejsvejs och godnatt!

Vill tillbaka hit nu! En sista minuten kanske, vad säger du Ida? Haha ^^


Ice Age 3 (3D)

Hej hej! Kom hem från bion för en stund sen. Den var jätte bra! Det var kul att göra nåt med syskonen för en gång skull också. Kände mig faktiskt som världens bästa storasyster ^^. Jag bjöd dom på allt, bion, popcorn, dricka och sen blev det varsin korv på gullmars. Men för att prata om filmen igen då, lillasyster tyckte att det var jätte roligt med 3D effekten. Hon satt och fnissa redan under reklamen. Så söt så. Även jag och lillebror tyckte att det var kul ^^. Det kommer nog vara lite konstigt nästa gång man ser en vanlig film på bio. Det blir verkligen en helt annan upplevelse med 3D, så det tycker jag ni ska gå på. Syskonen mina tyckte också att det var den bästa av de tre filmerna. Och jag måste bara säga att har ni inte sett dom så har ni verkligen gått miste om nåt! Jag älskar Ice Age filmerna, hur fånigt det än verkar ^^

Här kommer lite bilder på oss i våra snygga 3D bågar

Mupp nr 1


Mupp nr 3 och 2


Buddy Holly musical nästa kanske? ^^

Torsdagsmorgon

Godmorgon! Blev en tidig morgon eftersom Ida skulle gå och jobba. Men det är bara bra för då får jag ut det mesta av mina sista lediga dag på typ en vecka. Tänkte dra till stranden, men jag vet inte om jag har lust att göra det själv. Ska ringa resten av familjen sen och se vad de ska göra. Antagligen inget om jag känner min pappa rätt ^^
Sen ikväll blir det i alla fall bio med syskonen. Snälla storasyster bjuder dom nämligen på Ice Age 3. Så det ska bli kul.

Här kommer bilder på kläderna jag köpt

T-shirt från JC 129:-



Underbar volangkjol från Lindex 249:-



Söt BH från H&M 129:-



Men nu ska jag ta och ladda över lite nya låtar till både mobilen och mp3n. Sen sticker jag nog. Hejsvejs!

Stan istället för stranden

Hej hej! Igår bestämde ju jag och Samuel att vi skulle dra till stranden men de högre makterna ville något annat. Regn för första gången på flera dagar (veckor?). Så typiskt! Jag som vaxat bikinilinjen dagen till ära, och packat strandväskan. Suck. Så det blev stan istället. Varmt och eländigt. Hittade inget på rean. Så vi tröstade oss med glass i Gallerian istället. Älskar Sias glass! ^^ Sen gick vi bort mot Sturegallerian och på vägen dit gick vi förbi ingen mindre än Blondinbella! Det var lite roligt faktiskt. Gick förresten i högklackat hela dagen, trodde jag skulle dö i värmen. Fötterna svällde som jag vet inte vad! Usch usch. Men nu ska jag och Ida se på film och vila upp oss. Skriver mer imorgon, har köpte lite nya kläder som jag visar då. Hejsvejs!


RSS 2.0