Bullar

God kväll. Det blev ett kort besök på stranden förut då många stora mörka moln kom och skymde solen. Det var lite typiskt men vi bestämmde oss för att gå hem och baka bullar istället ^^. Det kändes väldigt konstigt då jag inte bakat på länge och dessutom nästan aldrig bakat bullar hemma. De fick lite väl mycket färg hehe. Och mammas bullar är godare. Känner mig misslyckad som konditor. Bullar är verkligen inte min grej. Jag föredrar att baka (äta för den delen också) kakor, kladdkaka, paj eller liknande. Men bullar, näe det är icke min grej.


Fel post

Hej hej! Har precis varit och lekt brevbärare. Nej men jag har varit och lagt brev där de ska vara. Vi hade nämligen fått en telefonräkning och ett vykort i vår brevlåda med två olika adresser (!). Och igår fick vi en tidning med ytterligare en adress samtidigt som grannarna fick våran post. Vad håller de på med? Vet inte om det är brevbärarens eller sorteringens fel men nu har jag i alla fall ringt posten och berättat detta. Så brevbäraren ska tydligen ringa sen. Händer det en gång så visst men två dagar i rad med tre olika adresser, så kan det ju inte vara. Vi saknar dessutom post. Alla människor är inte lika snälla och hjälpsamma som mig så de kanske bara skiter i post som hamnat fel. Det gör mig nervös. Får se vad de säger sen.

Mamma står och steker pannkakor nu. Vi ska till stranden. Tack och lov att jag inte börjar förrän fem idag. Nu hinner jag njuta lite av vädret. Men nu måste jag lägga på ett kol om vi ska hinna vara där några timmar. Ha det bra denna fina sommarda'!

Ballerinaskor

Go´kväll. Sitter och fixar mina naglar. Förstörde dem som vanligt på jobbet. Typiskt nu när de hade blivit så långa och fina *snyft*. Aja. Jobbade från tre idag. Så imorse åkte jag till centrum.  Var tvungen att åka till banken för att fixa nytt kort eftersom jag, klantig som jag är, glömt bort koden och lyckats spärra mitt kort. Men nu är det fixat. 
Tog en sväng förbi Belle Shoes efter. Hittade ett par jättefina ballerinaskor på rea. Men som vanligt hade jag svårt att bestämma mig. Smsade Ida så hon kom dit och var smakråd. Vilket förresten slutade med att hon gick därifrån med en stor påse innehållandes en väska och ett par skor. Haha. Skorna jag köpte skulle ha kostat 199 kr men de var felmärkta till 99 kr så jag fick de för det priset. Himla tur att jag var uppmärksam ^^.  De är inte så värst sköna just nu, men de skulle tydligen töja sig och bli mjukare. Jag hoppas verkligen på det. Annars kommer jag inte kunna gå i dem.
Att jobba idag var plågsamt. Det var sjukt varmt i butiken. Man blir inte så motiverad att sticka till jobbet när det är 30 grader varmt och klarblå himmel. Men that's life. Är ledig snart i alla fall. Onsdag, fredag och söndag är jag ledig och sen hela vecka 32. Så på lördag kväll eller söndagmorgon åker nog jag, mamma och lillasyster till mormor i Borlänge. Det ska bli skönt att packa en väska och få komma bort lite. Byta miljö liksom. Men blir nog bara borta några dagar.  
 

Vill ha!

Funderar på att köpa 'Sex and the city' boxen med alla säsonger. Den kostar 649 kr på cdon.com. Ska man slå till kanske? Älskar serien. Älskar förpackningen också! ^^ Nej men nu måste jag allvarligt sova. Godnatt!




Lönedag

Hej hej. Har inget speciellt att säga. Det är få tillfällen då jag faktiskt inte vet vad jag ska skriva om. Börjar jag skriva om min dag kommer jag bara gnälla så det är ingen idé. Något postivt med dagen är ju att lönen kom, 5 093 kr hade jag lyckats tjäna ihop. Underbart! Får ut och shoppa rejält någon dag. Ska naturligtvis inte spendera allt men ibland måste man unna sig något. Speciellt när man jobbat hela sommaren. Ett par riktigt snygga klackar vill jag ha, helst inte allt för obekväma. Existerar sådana? Antagligen inte. Aja nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Funderar på att gå och sova. Känns som att jag håller på att få huvudvärk. Jag ska upp och jobba imorgon med, halv nio till sex. Sen är jag ledig på söndag. Hoppas att vädret håller i sig till dess. Godnatt allihopa, eller kanske inte, men hej så länge 


Ledig

Hej hej bloggen och mina få, men kära läsare. Idag är jag ledig så jag har varit på stranden i Trinntorp. Lyckades för en gångs skull dra med mig mamma och lillasyster dit också. Det var mysigt. Vädret har ju varit helt fantastiskt! Faktiskt inte så himlans kallt i vattnet heller. Badade en bra stund. Har bränt mig upptäckte jag nyss. Tänk att man alltid lyckas med det. Ingen snygg bränna heller, är typ fläckig haha. Aja bättre än ingen bränna alls.
Snart ska jag gå och hjälpa mamma med maten. Vi ska ha mysmiddag bara familjen. Grillat kött med någon form av potatis och bearnaisésås. Mumsigt. Nästan första gången jag får vara med och grilla i sommar. Har jobbat så mycket. Tänk att sommaren nästan är slut. Näe usch vilken hemsk tanke. Men pengar kommer jag ha gott om på mitt konto i alla fall ^^.

Fullständigt utmattat

Hej hej! Kom precis hem från Alby. Joggade 3,2 km, 1,6 km spåret gånger två igen. Den här gången helt utan paus! Vet inte om jag skrev det men förra gången tog vi en paus på några minuter innan vi sprang ett till varv. Men inte den här gången. Fy fasiken vad förfärligt jobbigt det var! Trodde aldrig att jag skulle klara det. Efter lite mer än halva trodde jag att jag skulle spy. Helt allvarligt så var det uppe i halsen på mig och gjorde att jag inte kunde andas. Men Ida var envis hon "du stannar inte nu!". Haha tur att jag har henne. Jag klarade det, och jag klarade att cykla hem igen, upp för alla backar utan att stanna. Tänk vad mycket man klarar även fast man inte tror det. Men nu är jag halvt död. Nästan i alla fall. Ska jobba ikväll också. Men bara tre timmar tack och lov. Sen ska jag sova över hos Ida. Vi ska äta äggmackor till middag haha ^^
Förresten så har jag pratat med älsklingen idag och nu känns allt mycket bättre. Aja nu måste jag käka nåt och duscha.

Jobb helg

Hej hej! Åt middag för en stund sen, pizza. Så blir det när mamma inte är hemma haha ^^. Har jobbat hela dagen, eller ja  från 11- 18. Är helt slut. Jobbade hela dagen igår också, 8.30-18. Efter det sov jag över hos Ida. Vi hade en mysig tjejkväll med tacos, godis och en riktigt bra tjejfilm, "Chicago". Den rekommenderar jag verkligen! Så himla skönt med en film där tjejerna har makten. Väldigt välgjord är den, med massa sköna låtar och dans. Jag älskade den!
Imorgonbitti ska jag träna med Ida tror jag. Börjar inte jobba förrän klockan fem så jag har gott om tid. Kanske prova mina nya skor. Ska gå i dem lite nu och känna efter ordentligt. Tycker faktiskt att jag är väldigt duktig nu när jag cyklar till jobbet varje dag också. Men min stackars rumpa får lida. Förhoppningsvis vänjer den sig snart.
Om ca 10 min ska jag se en film på femman som heter "Scared Silent", den är baserad på en sann historia om en grupp kvinnor som blivit våldtagna av samma polisman. Den verkar bra.

Stan

Hej hej! Idag åkte jag till stan med Ida. Ingen av oss hade egentligen några pengar att spendera. Men Ida köpte två par jättefina örhängen från Pilgrim. Själv hittade jag också ett par örhängen, jättefina men med 40% rabatt kostade de fortfarande runt 200 kr. Lite väl mycket. Så jag stod emot. Något jag däremot inte kunde stå emot var pommes och hamburgare på Mc Donald's. Var vrålhungrig. Något jag är nu också när jag känner efter. Trodde jag skulle få pizza men nu fick jag just reda på att det inte alls blir så. Sur jag blev nu...
Åkte förbi Löplabbet i Globen igen för typ hundrade gången. Och nu har jag köpt ett par skor! New Balance blev det. För 1 300 kr. Äntligen har jag ett par riktigt bra skor att träna i. Fick jätte ont i knät av mina gamla när vi joggade igår. Så det är verkligen dags att byta.  
 



Träning

Tjolahopp! Kom precis hem från Alby. 1,6 km spåret gånger två blev det! Alltså 3,2 km! Så stolt jag är över mig själv! Vissa säger säkert "äsch det var väl inget", men för mig är det en stor bedrift. Så det så. Första varvet var as jobbigt och när Ida sedan föreslog, eller ja, snarare bestämde att vi skulle springa ett varv till förstod jag inte alls hur det skulle gå. Men det gick alldeles utmärkt! Nästan lättare än det första faktiskt. Ida är så bra på att peppa mig. Hon lyckas alltid få mig att orka mer än vad jag trodde var möjligt. Tack för det Idis! Känner mig jätte duktig nu ^^. Ska dessutom cykla till jobbet sen. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Svetten bara rinner. Inte så trevligt. Sen får jag se vad jag ska roa mig med innan jobbet. Hejsvejs!

Trött

Godmorgon alla glada och pigga. Mamma väckte mig klockan åtta idag *jäsp*. I och för sig var det bra, ska jogga med Ida klockan tio och jag behöver ett bra tag på mig att smälta maten. Men jag är så fruktansvärt trött! Kunde inte ens öppna ögen när hon kom in. Fattar inte hur Ida kan gå upp så här tidigt varje dag utan problem. Helt sjukt. Fast det vore allt bra om man var så morgonpigg. Nåja jag sover inte till elva, tolv på dagarna längre i alla fall.
Förresten ångrar jag lite att jag tackade ja till jobbet nu. Det ska tydligen bli dåligt väder till helgen, hade ju kunnat legat på stranden och glassat idag istället för att sitta instängd på Ica. Jaja gjort är gjort, det blir värt det när lönen kommer. Ska ta och borsta tänderna nu. Mår illa efter frukosten, fick knappt i mig nåt och det är väldigt märkligt för att vara mig. Brukar vara vrålhungrig och ha en väldigt bra aptit. Konstigt. Hoppas att jag kan göra bra ifrån mig ändå. Skriver nog lite mer senare hej så länge!

Jobb, jobb, jobb..

God kväll, god kväll. Bara för att jag skrev att det skulle bli så skönt att vara ledig två dagar nu så ska jag inte vara det. Det hade blivit fel med schemat så jag ska jobba 15-20 imorgon också. Visserligen kunde jag sagt nej men jag kände att jag lika gärna kunde jobba. Behöver pengarna. Vill så gärna kunna åka utomlands nästa år. Så därför är det dags att börja spara nu. Vill både åka till Frankrike och Italien (A). Kommer ju knappast ha råd med båda men det är det jag vill i alla fall. Förhoppningsvis har jag råd med nåt av det.
Cyklade som jag skrev förut till jobbet. Det var faktiskt ganska skönt, framförallt på dit vägen då det nästan bara är nerförsbackar. Däremot inte lika roligt hem med nästan bara uppförsbackar. Men det går snabbare än bussen. Ska titta på tv nu. Om några minuter börjar ett av mina favorit program, Project Runway (på tv3). Älskar det! "Make it work" 

Sommar

 
   
Jag och Anna-Karin gick till Tyresö slotts park igår.  Vi satt på en brygga och åt baugette mackor när massa änder kom (fick inte med alla på bild). Snacka om att de ville åt våra mackor! Vi matade dem lite och då blev de som galna. En försökte bita AK i tån ^^ Efteråt gick vi till caféet på Notholmen och åt glass. Jag provade den nya Magnum Java. Som Classic fast med mjölkchokladöverdrag istället för mörk choklad. Super smarrig!
Om en liten stund ska jag cykla till jobbet. Jobbar fem timmar idag sen är jag ledig torsdag och fredag. Skönt! Ska passa på att träna med Ida imorgonbitti. Hon kommer köra slut på mig har jag en känsla av. Haha. Men det behöver jag. Måste göra mig klar nu så hejsvjes!

RSS 2.0