Tisdagen kom och gick

Hej hej! Är jättetrött så ska alldeles strax lägga mig, eller ligger faktiskt redan i sängen färdig så ska bara släcka när jag är klar. I alla fall, känns som att den här dagen bara försvann. Började dagen med en powerwalk med mamma till strand och tillbaka. Riktigt skönt och lite färg fick man på köpet också. Sedan gjorde jag mig klar, åt lunch, gick fram och tillbaka till centrum och efter det stack jag till jobbet.

På jobbet var det mer eller mindre kaos eftersom ena frysen lagt av. Så allt skulle packas i backar och tryckas in i frysen på lagret som inte är speciellt stor. Kunderna blev allt lite snopna när de kom och såg att hela frysen var tom. Så när någon skulle ha något var man tvungen att klämma sig in i frysen och gräva efter varorna. Som sagt lite kaos var det ^^ En kollega som varit utomlands i flera månader är nu tillbaka så han kom och hälsade på också, mycket trevligt. Ska bli jättekul nästa lördag då vi ska hitta på något hela gänget igen!

Idag har det ju förresten var riktigt varmt, sommarkänslorna är tillbaka! Men nu ska jag sova. Fy tusan vad skönt det ska bli!!! Bara jag inte drömmer mardrömmar igen, som inatt. Sov inte alls bra... Nä usch. Godnatt!


Grönt är skönt!



Titta vilka underbara skor jag införskaffade mig idag!!! Åkte som sagt för att lämna tillbaka de andra jag köpte häromdagen och passade då på att gå igenom hela affären på jakt efter ett par andra. Och där stod de. Skorna med stort S. Ååh så underbara de är! Riktigt bekväma också. Just they we I like it. Fanns i två andra färger också så är bra sugen på ett till par... Men vi får väl se, borde ju verkligen spara hehe. Från Scorett är de förresten och kostade bara 299 kr.

Efter det fantastiska inköpet begav jag mig hem till Ida så gick vi ut på en promenad. Stannade på Hötorget på väg hem och köpte jordgubbar och biggaråer. Så gott! Efter lunchen var vi riktigt händiga och monterade ihop en byrå från IKEA (vilket inte var det lättaste). Men efter en och en halv, två timmar var den färdig! Tyckte vi gjorde ett himla bra jobb måste jag säga!

Men nu ska jag ta och fixa mammas naglar. Vet inte vad människan gör med sina stackars naglar! Haha. Sedan blir det lite tv och jordgubbar innan jag hoppar i säng. Hejsvejs!

Släktkalas

Hej hej bloggen! Tog en riktig sovmorgon idag, gjorde mig iordning, gick till centrum med kära mor och syster och sedan hämtade pappa upp oss så for vi till farmor för släktkalas. Där fick vi grillat, vinbärskolapaj och finfina presenter. Tackar så mycket!

Tänkte först inte ta med kameran för jag mår risigt fortfarande men så ändrade jag mig eftersom jag förstod att jag skulle ångra mig efter annars. Och mycket riktigt är jag väldigt glad att jag tog med den! Knäppte lite fina bilder på syster och lilla Tyra. Älskar att fota barn när de springer runt och leker och busar. Blir så härliga bilder. Lite suddiga emellanåt dock när man inte hinner med i svängarna.

Igår träffade jag ju förresten Anna-Karin, vi hyrde film och åt lördagsgott. Jättemysigt men filmerna vi hyrde var väl si så där. Eller Frozen var riktigt bra men så himlans äcklig! Den var så verklig liksom, den situationen skulle man själv i princip kunna hamna i. Sedan hyrde vi Dark Floors också. Herregud alltså. Om jag säger att medlemmarna i Lordi var monstrena så säger väl det ganska mycket...
Vi missade den lilla texten på baksidan där det stod. Hade vi sett det hade vi INTE hyrt den. Men det blir vad man gör det till! Vi lyckades skrämma upp varandra väldigt bra ändå haha. Och filmen var riktigt obehaglig innan man sett dem. I alla fall, hade egentligen bara tänkt skriva ett jättekort inlägg så nu ska jag skynda i säng. Ska upp tidigt imorgon och åka till stan för en promenix med Ida. Ska även lämna tillbaka ett par dösnygga skor som tyvärr inte alls var bekväma. Trist! Men som sagt nu måste jag skynda, godnatt!


farmors supergoda vinbärskolapaj!


Shoes

Blev så full i skratt när jag såg detta att jag bara var tvungen att visa. Så här ser det alltså ut i våran hall (fyra personer är vi). Och hör nu på detta, nio av dessa par är mina! Kanske borde ställa bort några stycken hehe...

Att bero på skor så ska jag nu åka en snabbis till Sickla och kika på ett par kilklackar jag sett på Scorett. Mår inte helt bra än så får se hur länge jag orkar. Lite senare ska jag träffa Anna-Karin också. Men nu måste jag bege mig till bussen alldeles strax, hejsvejs!


Att bli av med en frestelse




Som man säger, det bästa sättet att bli av med en frestelse är att falla för den! Så det gjorde jag. Köpte ju det rosa förra veckan och tidigare i veckan, innan jag blev så sjuk, råkade jag köpa ett till. Pure Coral heter färgen. Det var helt enkelt oundvikligt. Ursnyggt är det!

Är typ på bättringsvägen nu i alla fall. Men mår riktigt dåligt fortfarande, hostan är värst. Asjobbigt. Skulle ha träffat Maddis ikväll men orkar faktiskt inte det så vi ska ses en annan dag istället. Är inte speciellt roligt sällskap idag ändå. Så systeryster och jag ser väl på någon film och har det mysigt. Men nu ska vi beställa pizza till middag! Hehe... Fan vad jag ska träna nästa vecka! Och veckan efter det för sedan åker vi ju till Cypern!

Jätteförkyld

Hej hej. Känner mig ynklig men betydligt bättre än imorse/förmiddags. Mådde riktigt dåligt när jag åkte till jobbet igår men blev tusen gånger värre efter de timmarna. Kunde knappt andas på slutet eftersom jag var så täppt i näsan. Kunde knappt uttala vissa siffror heller när jag satt i kassan. Vidrigt var det. Insåg att jag inte skulle kunna jobba idag så fick sjukanmäla mig imorse. Så hela dagen har spenderats under täcket i soffan. Trodde bihålorna skulle explodera tidigare men nu har trycket lättat betydligt. Så skönt! Men som sagt, mår ursuelt fortfarande. Det tokrinner ur ögon och näsa... Och det är jättefint väder och helg snart! Aaaah vad det suuuuuger att vara sjuk. På söndag ska vi dessutom ha släktkalas, men då mår jag väl förhoppningsvis bra.

Nu beger jag mig in till soffan igen. Tror jag ska se en till film. Såg thrillern November med Courteney Cox imorse. Bra var den, eller ok. Märklig är nog ordet som beskriver den bäst. Men underhållande för stunden var den ju. 

Men först bjuder jag på en bild från häromdagen. Detta är verkligen nostalgi för mig, älskade dessa buskar som växte lite varstans där vi bodde i Årsta när jag var liten. Just denna fina buske växer utanför lägenheten Ida flyttade till idag! Tänk vad vuxna vi blivit! Kan inte riktigt förstå det. Time flies.


Förändringar

Hej hej! Frånvaron beror på den vidriga förkylningen som tagit över min kropp. När jag kom hem från jobbet igår la jag mig på soffan och där låg jag tills jag gick och la mig. Idag jobbade jag som tur var inte men jag tog en lugn promenad med Ida tidigare. Det var riktigt skönt med frisk luft och att få röra på sig lite (speciellt eftersom jag kan fetglömma corepasset imorgon). Följde med Idisen hem en stund efter, tittade på tv, åt lunch och sa farväl till huset haha. För Ida flyttar nämligen till stan (!) på torsdag, till sin pojkvän och hans underbara lägenhet, och hennes pappa flyttar till ett lite mindre hus. Känns fett skumt! Kommer sakna att ha henne nära men är så glad för hennes skull! Det är ju faktiskt väldigt mysig att ses inne i stan och promenera vid vattnet och man är ju där på mindre än en halvtimme typ. Skulle bra gärna vilja flytta från Tyresö jag också men det lär nog dröja ett tag.

Blev så sugen nu på att rensa när vi pratade om att flytta och packa ner sina saker så nu ska jag faktiskt rota i lådorna och se om något går att göra sig av med. Är alldeles för känslomässigt fäst vid mina saker, jag menar jag har t o m fina (som jag kallar det) plastpåsar från flera år tillbaka som helt enkelt är för fina för att göra sig av med. Hahaha normalt liksom? Men det tål att tilläggas att jag faktiskt använder dem när jag inte får plats i handväskan. Bad excuse I know. Nä, nu jäklar!          

Passar på och visar att mitt rum är "läskigt städat" som syster uttryckte det ^^

Dumma förkylning

Fan fan fan! Förkylning har tagit ett nytt grepp om mig, med andra ord mår jag inte alls bra idag. Vilket betyder att det inte blev någon dans fuego! Ville ju så himla gärna!!! Men man måste ju lyssna på kroppen. Tyvärr...

Till något helt annat då så såg jag en väldigt bra film igår. Nämligen Flags of Our Fathers. Helt klart en film man ska se om man är ett fan av krigsfilmer, som jag. Dock somnade jag en bit in på filmen så tittade klart på den till frukosten imorse. Tycker det är himla mysigt på söndagar att börja dagen med en film. Men idag blev jag kvar i soffan i princip hela dagen eftersom jag inte mår bra. Följde bara med mamma en snabbis till centrum (känns som att jag skriver det väldigt ofta, men bor man nära blir det lätt så!) där jag passade på att köpa ett Isadora-nagellack på extrapris. Power pink blev det, en gammal goding. Det nya ursnygga lacket Miami blue som jag spanat in var nämligen slut. Attans alltså att jag inte köpte det häromdagen när det fanns! Men men, nu ska jag återgå till tvn. Men bjuder först på en charmig (not) bild från igår. Må ni tro att detta var en av de bästa! Så blir det ibland, men jag gillar bilden på något sätt ändå. Vackra sommarstockholm i bakgrunden var ju liksom inte helt fel.
 

Samedi









Hej hej! I förmiddags åkte jag in till Ida i stan och så begav vi oss ut med kameran i högsta hugg. Blev dock inte så mycket bra bilder. Det var så himla trist ljus, eller brist på det. Solen sken bara några minuter åt gången innan den försvann bakom molnen men det var rätt skönt ändå. Bilden på Ida tycker jag blev himla bra i alla fall! Själv gjorde jag mest grimaser på bilderna... Haha. På väg hem köpte vi remmar som vi sedan åt framför tvn, mumsigt. Likt två gamla tanter tog vi också en powernap i soffan innan High School Reunion skulle börja ^^ Men det är ju bland det skönaste som finns, att ta sig en liten lur mitt på dagen. Eller hur? När det var slut drog jag och handlade middag i centrum och åkte sedan vidare till Maddes jobb där vi käkade ihop och snackade tills det var dags att stänga. Blev så inspirerad av Idas middag igår så jag köpte färdig rostbiff, spenat, tomater och vattenmelon. Jättefräscht och gott! Men nu ska jag krypa upp i soffan framför en film med dipp och lite godis! Nästa vecka blir det dock till att vara lite duktigare, har blivit en hel del fika och så eftersom jag fyllt år och så har jag heller inte tränat så mycket eftersom jag varit sjuk. Men imorgon ska jag vicka på höfterna rejält på dans fuegon, det ska bli härligt! 

Dagen efter

Hej hej! Gårdagen var toppen och det har även dagen idag varit! Åkte in till Ida i stan i förmiddags så gick vi en långpromenad bort på Djurgården (tror jag, haha!) och sedan åt vi typ världens godaste pizza till lunch. Mysmys. Och eftermiddagen har spenderats med lillasyster. Vi sjöng nyss massa låtar från Eurovision. Undrar vad grannarna tyckte om det... Hehe. Älskar verkligen Irlands, Storbritanniens, Greklands, Tysklands och Frankrikes bidrag! Att jag älskar vårt bidrag behöver jag väl inte ens säga? Skulle så gärna vilja lära mig både grekiska, spanska och italienska! Och franska såklart, flytande. Hur coolt vore inte det?! Alla fyra språken är så vackra. Men förhoppningsvis förbättrar jag min franska rejält under intensivkursen i Frankrike i höst!

Här kommer tre bilder på moi från igår, fler bilder kommer!






Presenterna




Fick dessa underbara presenter igår! OC-boxen fick jag av släkten på mammas sida och Conversen av mina söta syskon. Sedan fick jag pengar till tatueringen (som jag redan gjort) av mammsen och körkorts böckerna samt ett biobesök (Harry Potter!) av Idisen, därav det lilla skämtet thihi. Är verkligen susperglad för allt! Tack ♥ Skorna ska invigas imorgon och OC-boxen har syster och jag invigt nu!


I x 2

Här kommer lite fler bilder på Ida och mig från min födelsedag!












20 år idag!



Godmorgon! En trött nybliven 20-åring sitter här! Vaknade redan innan mamma kom hem vid halv åtta och var vrålhungrig ^^ Så tänkte jag att jag skulle smyga upp och ta en liten mackbit innan hon kom men precis då vreds nykeln om i låset haha. Men jag gick och la mig igen och somnade nästan om. Har sovit som en prinsessa inatt med ljuvliga drömmar men nu är jag superseg, skyller på vädret (det regnar!). Men SMHI säger att det ska bli 19 grader framåt dagen så det är ju positivt! Då ska jag och Ida ta en sväng till Slottet med kameran. Men nu tror jag att jag ska ta och hoppa in i duschen och sedan följa med mamma en sväng till centrum. Ikväll kommer mormor, Lennart, Ida, lillasyster och lillebror på middag (tacos), det blir supermysigt!

Min sista dag...

Min sista dag som tonåring idag, sjukt! Dagen har mestadels spenderats med att förbereda inför imorgon. Har bakat, städat, gjort hårinpackning och lite sådant ni vet. Tränat har jag också gjort! Är himla glad att jag kom iväg på corepasset imorse trots att det tog emot men nu har jag ruggigt ont i halsen igen. Mindre bra... Men jag hade det faktiskt inte imorse, då hade jag inte tränat. I alla fall, nu ska jag fixa naglarna och äta lite glass framför Grey's Anatomy. Sedan ska jag försöka lägga mig hyfsat så jag är pigg imorgon! Ber till vädergudarna att de är barmhärtiga och ger mig sol, eller åtminstone uppehåll!


Svensk färskpotatis

Hej hej! Har inte mått bra alls idag heller men det känns ändå som att det håller på att vända *peppar, peppar, ta i trä*. Så imorgon blir det core! Om jag nu inte skulle vakna och må uruselt, men det får vi hoppas att jag inte gör.

Kom för en sekund inte ihåg vad jag gjort idag haha. Men jag har ju inte gjort något speciellt heller så det var väl inte så konstigt. Har bara fortsatt plocka i mitt rum, tittat på tv och gått till centrum och handlat med mamma. Gissa om jag blev glad när jag såg att ICA fått in svensk färskpotatis! Så det åt jag till middag med burkskinka, gräddfil och gräslök, hur gott som helst! Finns inte mycket som slår svensk färskpotatis med smör på. Det skulle vara egenodlad färskpotatis då. Nä, det var bra länge sen vi åt middag så nu kurrar magen. Så nu ska jag ta mig ett glas O'boy och några skivor bergis framför Desperate Housewives, hejsvejs !


Klockan fem på morgonen







Hej hej! Dessa bilder tog jag imorse någonstans mellan klockan fem och sju. Det var nämligen så att jag vaknade vid fem av en mardröm och insåg att jag hade något så in i helvete ont i halsen. Så jag gick upp och åt lite glass framför tvn, sedan kändes det onödigt att lägga sig igen. Var inte speciellt trött. Så jag fotade lite istället. Himla vackert det är på morgonen alltså. Måste gå upp riktigt tidigt någon dag och bege mig ut och fota! I alla fall, det har varit en riktigt låååång dag och i princip hela har spenderats i soffan halvsovandes. Inte kul alls att börja min lediga vecka med att vara sjuk! Dåligt väder är det också. Hoppas att det vänder tills på torsdag, både vädret och måendet. För då fyller jag ju år! Inte fan tänker jag vara sjuk på min 20års dag. Dessutom tänker jag inte missa corepasset på onsdag. Så nu blir det till att frossa jordgubbar (=C-vitamin)!

Såg förresten två riktigt bra filmer idag som jag hade inspelade på boxen, The Invisible och We Are Marshall. Se dem! Speciellt den sistnämnda, varning dock för snyftattacker. Till den förstanämnda också om man är blödig som jag haha.

Spenatsoppa

Hej hej! Har lagom hunnit duscha och gjort fruktsallad till bror och mig så här efter danspasset på Friskis. Mamma och jag var även ute och gick en timmes promenad i förmiddags så jag har varit riktigt duktig idag. Men efter promenaden somnade jag i soffan haha... Så mycket annat har jag inte gjort idag. Kommer tjata som fan om det här, men fy fasiken vad skönt det är att vara leeeedig!


Kvällens middag; spenatsoppa med ägg och småbaguetter i ugn. Sååå mycket godare än det ser ut!


Tredjeplats

Jaha, det blev en tredjeplats för Eric Saade och Sverige. Det kan vi ju leva med, eller hur? Men vi BORDE ha vunnit! Kan i alla fall inte fatta att Italien kom två?! Det lät ju som han ströp en katt när han sjöng! Skandal. Irland, Grekland, Frankrike eller England borde kommit bättre till. Och stackars Spanien, hon var ju bra ju. Vissa länder röstar så lustigt... Men det kändes riktigt najs att vara svensk ikväll, vi fick ju faktiskt poäng av nästan alla länder även fast det inte var så höga varje gång.  Eric gjorde oss stolta men jag önskar fortfarande att det hade varit Danny som fått tävla för oss. Men men, det har varit en spännande kväll och jag är mycket nöjd. Nu ska jag sova, ska upp rätt tidigt imorgon och vinka av lillasyster, den lilla råttan, som ska till PARIS imorgon! Åååå vad jag önskar att jag också skulle dit. Men i höst så, då ska jag minsann ta en tripp dit efter kursen!

Eurovision Song Contest

Hej hej! Har faktiskt varit ytterst flitig idag och städat mitt rum, noggrant. Började direkt efter frukosten och har hållit på till och från hela dagen. Har gått igenom garderoben, dammat däri, skakat, rollat och vikt om kläderna. Med mera. Men nu blir det Eurovison med mamma och syster. Vi har laddat upp med frukt doppad i mörk choklad och ostbågar, mums! 


Fredag den 13:e

Hej hej! Idag är det fredag den 13:e. Men 13 är faktiskt ett av mina turnummer och min dag har varit jättehärlig. Åkte på massage hos min hudterapeut imorse, så sköööönt. Min rygg var så himla spänd och öm. Färgade även mina ögonfransar vilket också var välbehövt. Efter åkte jag hem och åt lunch innan jag hoppade på cykeln till Ida. Vi hade ju tänkt att dra till stranden men vädret tillät det inte. Så vi gick en promenad och bänkade oss sedan framför tvn där vi slöade bra många timmar. Välbehövt och superskönt! Lite impulsivt bestämde vi oss sedan för att laga tacos till middag så vi tog bilen ner till centrum och handlade. Jättegott blev det men Idisen råkade ta den starka varianten av tacokrydda så det blev ganska spicy haha. Men som sagt jättegott ändå! Nu ska jag fortsätta fredagsmyset med syster min. Dipp och film!


4 km

Tjoho nu är jag ledig i ungefär en och en halv vecka! Så grymt skönt det ska bli! Hade tänkt att dra till stranden med Ida imorgon efter min massage som jag har inbokad men nu vill vädret inte samarbeta med oss så vi får se hur det blir med det. Förresten så sprang, eller ja joggade, jag och Ida imorse. Fyra kilometer utan att stanna en enda gång! Är sjukt stolt över mig själv att jag klarade det, var på väg att ge upp flera gånger (hade behövt min astmamedicin som jag smart nog inte hade med mig). Men Ida är en utmärkt träningskompanjon, hon lät mig nämligen inte ge upp. Spurtade t o m de sista metrarna och det kändes underbart att ha klarat av det. Men jag känner att jag kanske pushade mig själv liiite för hårt. Mådde lite halvtaskigt efter faktiskt. Brukar ju aldrig springa så jag har varken tekniken eller konditionen. Men nu ska jag minsann bli bättre på det. För nästa vecka är det dags för AIDS-loppet!

Har förresten nya löparskor från Nike, supersköna verkligen! 


Nä nu ska jag se om det finns ingredienser till att baka kärleksmums. Har nämligen en del ägg som precis gått ut så det skulle passa bra att baka det eftersom det behövs fyra stycken till det. Hejsvejs!

Vet ni vad?!

Nu är anmälningsavgiften betald och flygbiljetten köpt, den 11:e september drar jag till Frankrike för att läsa franska i tre veckor! Sedan stannar jag hos farmor en vecka efter, så totalt kommer en hel månad spenderas i mitt älskade Frankrike. Så spännande och så sjukt skrämmande på samma gång! Iiiiihh!


bild från Frankrike i höstas (och ja, graciösare än så blir det inte haha)


Working nine to five

Åååååh vad jag är glad att denna dag är gjord!!!! Jobbade 8.30-17 och hade hand om frukten hela dagen. Det är riktigt tufft alltså. Det är svårt också när man bara hoppar in och inte har koll på allt. Men det gick ju mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra och dagen var över rätt fort. Så himla synd bara att det var sååå fint väder! Höll allvarligt talat på att smälta bort. Har sprungit runt hela dagen med svettdroppar på överläppen och i pannan. Fräsch liksomt! Gissa om det var grymt skönt med iskall dusch när jag kom hem. Men nu ska jag ta och fixa mina naglar som blev totalförstörda idag. Och om en timme är det dags för Desperate Housewives följt av Cougar Town följt av The Middle. Tisdagskvällar är väl bara för underbara!


bild från igår


Slottsparken













Hej hej! Här kommer lite bilder från dagen, har egentligen många fler jag tänkte visa men blogg.se vill tydligen inte samarbeta med mig. I alla fall så blev dagen inte riktigt som planerat. Lilla mamma mådde inte hundra så vi tog faktiskt bussen både dit och hem. Tror vi låg och solade på Notholmen i typ två timmar innan vi tröttnade, så då blev det glass och ett besök in på Handelsträdgården. Hade ju tänkt att jag skulle gå på danspasset idag också som jag längtat efter, har nämligen jobbat så jag missat två gånger nu, men jag orkade verkligen inte. Det blir faktiskt choklad och film istället mohaha... Men det blev faktiskt inget sådant i lördags, var för trött för det. Nej men kanske borde sätta på filmen nu då. Eftersom jag börjar jobba halv nio imorgonbitti. Kill me now liksom. Det är ju såklart bra med pengar och jag är verkligen jätteglad att jag får jobba mycket men ni förstår ju att det tar emot. Men nästa vecka är jag ju ledig hela veckan, får verkligen ha det i åtanke!

Ocean drive





Skåda mitt senaste tillskott i samlingen! Underbaaar sommarfärg. Helt klart en ny favorit! Men nu ska jag klä på mig så ska mamma och jag promenera bort till slottet i det fantastiska vädret. Min älskade kamera följer självklart med så det kanke dyker upp lite fina bilder senare.

Så var helgen slut

Så var helgen slut, tack och lov! Men det har faktiskt varit en väldigt lätt och smärttfri helg. Inte för att det brukar vara pest annars som jag fick det att låta nu haha men jag har varit ovanligt utvilad denna helg och båda dagarna rullade på riktigt fort. Synd bara att man missade det fina vädret! Men det ska ju bli fint hela veckan nu. Toppen! Jobbar nämligen bara tisdag, onsdag och torsdag så jag kommer hinna njuta av det denna vecka! Hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det blir lika fint väder nästa vecka. Åtminstone på torsdag. För då fyller jag ju år! Förstår det inte riktigt, att tiden gått så fort. Känner mig så gammal. Är det normalt att känna ångest inför sin 20-årsdag? ^^

Var förresten på dans fuego (älska!) efter jobbet. Men idag var det riktigt tungt. Fast det var ju inte så konstigt med tanke på att jag jobbat alla dagar utom fredag (med andra ord slutkörd) och dessutom var sjukt hungrig! Brukar klara mig alldeles utmärkt annars så jag vet inte varför det blev så idag men det gick ju bra ändå. Imorgon blir det dans igen! Men det är inte förrän sent på kvällen så imorgonbitti blir det en promenix med mamma och sedan ska jag sola! 
Men nu ska jag minsann sova, godnatt!

 

Trötter

Mycket trött Bella här... Träffade Maddis efter jobbet, vi käkade hemmagjort potatismos och stekt falukorv till middag. Asgott var det! Vi softade och snackade lite men vi var båda så jäkla trötta så vi nästan satt och slumrade till. Haha riktiga partypinglor. Så för en stund sedan åkte hon hem så nu ska jag ta och lägga mig i sängen och titta på Vänner tills jag somnar. Imorgon är det jobb 11-18 som gäller. Är extremt tacksam att jag har sovmorgon!


Zebra



Voilá! Detta är då de ljuvliga byxorna jag pratade om igår. Är såå kääär! Jättemjuka, svala och ursnygga. Kommer definitivt användas flitigt!
Från Åhléns är de förresten.

Génial

Har ju glömt att berätta att jag faktiskt, efter allt strul med franska CDn jag beställde, fick hem en gratis från Natur och Kultur. Hur najsigt var inte det liksom! Men det var inte mer än rätt tycker jag efter allt strul. Fick först hem en som inte fungerade, ringde Adlibris, fick en till hemskickad som även den det var fel på (fanns inget innehåll på CDn), ringde Adlibris ett antal gånger och fick mycket dålig service därifrån sedan fick jag även en påminnelse från Klarna trots att jag skickat tillbaka skivorna och sagt åt dem att ta bort fakturan. Men nu är jag mycket nöjd. I sommar ska här pluggas franska minsann!

Har börjat se Vänner med fransk textning. Väldigt lärorikt! Så nu blir det till att somna till ett avsnitt, godnatt!


Inte planerat

Hej hej! Imorse skulle mamma och jag bara åka en kortis till Nacka Forum. Jamen tjena! Fem timmar senare var vi hemma. HA! Fem påsar hade jag med mig hem vilket inte heller direkt var planerat. Men vi får se det är säkert något som får åka tillbaka. Upptäckte t.ex. att den ursnygga gula bikinin var genomskinlig... När man tog ur de fula, obekväma inläggen så syntes hela bröstvårtorna. Då kan man ju bara tänka sig hur det ser ut när man tagit sig ett dopp. Inte så classy. I alla fall, kan säga att jag blev förälskad idag. I ett par zebramönstrade byxor! Gud så snygga de är. Ska försöka ta lite bilder på grejerna imorgon.

Jobbat har jag även gjort idag, men bara 17-20. Det gick verkligen jättefort idag, så det var skönt. När jag kom hem fick jag hemmagjord hamburgare och pommes, sååå gott! Men nu ska jag fortsätta titta på Top Model 3, en utav de bästa säsongerna (hejade på Eva som vann redan från början ^^).

Som sagt ska försöka ta lite bilder imorgon men det är min enda lediga dag denna vecka så jag har lite annat som ska göras och sen ska jag slappa järnet!




SNÖ?!

Hallå detta är ju bara inte okej. Snö i maj? Det har inte hänt så länge jag kan minnas! Känns extra konstigt eftersom jag badade förra veckan haha. Får hoppas att det vänder tillbaka lika fort igen. Det är ju faktiskt min födelsedag om två veckor, då ska det minsann inte vara sådant här skitväder!

Mår som vädret gör jag också. Håller nog på att bli sjuk. Jippi. Får se om det blir något corepass imorgon eller om jag tar sovmorgon och glor på tvn tills jag ska jobba, som idag. Åh tänkte säga "längtar till helgen" men då jobbar jag ju också! Haha. Är bara ledig fredag. Men som sagt så är det två veckor tills min födelsedag och då är jag ledig heeela veckan!!! Men nu ni ska jag se på något avsnitt Vänner i sängen och sedan sova. Godnatt!

Skräpdag

En riktig skräpdag har det varit. Fick från ingenstans asont i halsen tidigare och när jag kom till jobbet fick jag sådan yrsel att benen vacklade under mig. 
Illamående har jag också haft hela dagen. Så därför beslöt jag mig för att skippa träningen idag igen (cyklade ju dock till jobbet) och tog mig in till stan istället. Så som jag dragit mig för det alltså. Och vet ni vad? Inget ur fashion against AIDS-kollektionen passade mig! Det var helt fel färger för mig. Så det var väldigt trist. Hittade inget av det andra jag skulle ha heller. Men efter en sväng in på Cubus kom jag ut med en liten påse fylld med färg! Hehe.  

Nä, nu ska jag sträcka ut mig en stund på soffan innan jag lägger mig. Börjar få riktigt ont i ljumsken, får hoppas att det inte blir något mer med det...


Humorgalan - för varenda unge

Hej hej! En överlycklig Bella sitter här! Hoppas ni såg Humorgalan ikväll som jag inte hann påminna er om, himla förargligt. Själv var man ju så lyckligt lottad att man fick uppleva den live! Tackar UNICEF från botten av mitt hjärta att jag fick gå och för att de finns och gör världen till en bättre plats att leva på.

Även fast jag nu varit Världsförälder i lite mer än ett år och regelbundet får information och själv läser om vad som händer så lärde jag mig mycket nytt ikväll. Tänk under vilka hemska omständigheter barn tvingas leva. Fruktansvärt...
Det där med att så många, många barn lever med hjärnskador till följd av undernäring hade jag faktiskt ingen aning om. Under dessa små klipp rann tårarna. Sedan fick man ju uppleva många skratt också, det är det som är så himla fantastiskt med Humorglan. Att allvar och humor blandas. Det har varit en toppenkväll verkligen och stämningen var så härlig, så trevlig. Underbart.

Till det bästa av allt då, 16 600 personer ringde in och anmälde sig som Världsföräldrar! Men fler Världsföräldrar behövs, klicka här och bli det du också. För att barn ska få vara just barn.








RSS 2.0