Drar till Borlänge

Hej hej! Timmarna på jobbet gick väldigt fort (en kul grej att tillägga; tre kunder vann på ICA lotteriet när jag satt i kassan!) men nu är jag jättetrött så ska ta och lägga mig så fort jag fått ordning på allt. Åker till mormor imorgon och har inte packat klart än! Ska bli så himla skönt att komma bort lite, bli lite bortskämd, äta mormors mumsiga köttfärssås och shoppa i Kupolen! Älskar att shoppa i Kupolen, det finns så mycket där och så är det alltid så lugnt. Så man kan verkligen ta sig tid och titta. Har skrivit en lång lista på saker som ska shoppas. Ska bland annat köpa ett par höga svarta Converse. Har länge velat ha det så nu tänker jag minsann slå till! Men nu måste jag göra klart här så jag kan kasta mig i sängen. Lär blogga hos mormor men annars är jag åter på söndag, hejsvejs!   

By the way, titta så låångt mitt hår har blivit! Måste erkänna att det ser lite längre ut än vad det är på bilden men långt är det i alla fall! I'm so happy!


Mirakelolja

Hej hej! Är helt slut, ska faktiskt lägga mig och läsa redan nu. Först tänkte jag bara tipsa om denna mirakelolja från Weleda. Blir en riktig torrboll så fort kylan kommer. Värst blir händer, armbågar och fötter. Känns som att det inte spelar någon roll hur mycket man än smörjer sig. Men tack vare mamma har jag nu upptäckt denna olja som gör underverk för torr hud och dessutom doftar härligt, typ som citrus. Lovely!



Tog mig i kragen

Hej hej! Tog mig i kragen imorse och cyklade bort till simhallen. Har ju varit duktig och promenerat en hel del men kände att det var dags för ett riktigt träningspass nu. Räknade inte längder men simmade på ganska bra i en timme. Superduktigt tycker jag! Speciellt med tanke på att jag ville ge upp redan efter tjugo minuter... Hehe. Men nu ska jag göra mig klar för det är strax dags att bege sig till jobbet. Hejsvejs!  


All about you

Hej och hå. Två timmar senare har jag nu raderat runt 300 bilder och lagt alla tusen mappar i mappar märkta juni, juli, augusti etc som i sin tur ligger i mappen 2010 (som nu innehåller ca 5000 bilder). Sjukt vad det tar tid alltså. Och sjukt vad mycket bilder jag tagit den senaste tiden! Det är långt ifrån klart men nu börjar jag bli sömnig så jag ger mig för ikväll... 

                              Här är tröjan jag köpte! I love it! Från H&M 199:-

 


Hemmaspa

Hej hej! Köpte dessa på Åhléns idag för 20:- styck. Kände mig lite smått irriterad tidigare så kände att jag behövde pyssla om mig lite. Så nu är ansiktet och fötterna superlena och tånaglarna nymålade i knallrosa. Me like. Brukar alltid köra på chokladmasken men idag provade jag den gråa, den luktade lite starkt men var väldigt uppfriskande och gjorde huden mjuk och len. Fotpeelingen är också helt underbar, doftar pepparmint och vattenmelon. Riktigt fräscht. Nu tänkte jag tag tag i mina bilder. Ska rensa på datorn, tömma kameran och ladda över alla viktiga bilder till mitt nya USB-minne. Ångest men det måste göras.

Hittade förresten tröjan jag letade efter i stan! Visar senare eller imorgon.


Kossorna

Hej hej! Kom precis hem från en promenad med mamma! Riktigt höstväder är det idag. Ska hoppa in i duschen nu och sen sticker jag till stan en stund. Har egentligen ingen lust att shoppa men är på jakt efter en tröja från H&M och vill man ha något därifrån så gäller det ju att vara snabb. Måste sätta fart nu hejsvejs!  

bilder från Alby i fredags



Lorenzos olja

Såg precis klart på Lorenzos olja med Nick Nolte och Susan Sarandon i huvudrollerna. Hade väl inte så här jättehöga förväntningar på den. Men tyckte den lät intressant när den gick på TV3 för någon månad sedan eller när det var. Och jag är så otroligt glad att jag spelade in den! För den var helt fantastisk! Den är baserad på en sann historia om Lorenzo Michael Murphy Odone som vid fem års ålder fick diagnosen ALD. Man får följa hans föräldrars desperata kamp på ett botemedel till denna groteska sjukdom. Och om det är något man lär sig så är det att aldrig ge upp! Rekommenderar starkt denna film!

Nu ska jag lägga mig och läsa klart boken. Hade ju tänkt göra det igår men var så fruktansvärt trött att jag tillslut slumrade till med boken i handen. Kände att det var dags att släcka då ^^ Men nu ska jag minsann läsa ut den! Godnatt!


400g guld

Pappsen var på kryssning förra helgen och köpte då med varsin toblerone till oss som lillasyster levererade till mig nyss. Mums! Ska smaka, några rutor tänkte jag skriva men trekanter är ju mer korrekt, och sätta på en inspelad film. Det har gått väldigt mycket bra filmer på TV3 den senaste tiden, tummen upp för det! Just nu går Jakten på lycka och efter den vid 23.20 går The clearing. Spelar såklart in båda så jag kan se utan reklam en annan dag. Inspelningsbara boxar är en bra uppfinning det!


Andreas Wijk

Jag typ dör lite varje gång. Gud så bra han sjunger!


Vet ni vad?!

Har ju glömt att berätta! Lillasyster har visat lite symptom på diabetes och farfar har det så vi kom på att vi kunde kolla blodsockret på henne när vi var där i onsdags. Först ville hon inte alls (hon är nämligen livrädd för nålar) men lyckades övertala henne att det var bättre att göra det där än att behöva göra det på sjukhuset. Farfar föreslog att jag skulle göra det så jag provade en gång på honom och sedan tog jag blodprov på lillasyster. Jag tog blodprov! Nu kommer det ju inte speciellt mycket blod men hade det varit för något, några år sedan hade jag inte fixat det. Och jag var (till min stora förvåning) hur lugn som helst när jag gjorde det. Nu är det absolut inte något jag vill, eftersom jag fortfarande inte klarar av stora mängder blod, men jag tror att jag skulle bli en bra sjuksköterska ^^ Mäkta stolt är jag över mig själv som klarade det. Och såklart stolt över syster min som överkom sin rädsla.

Favorittröjan

Halloj! Imorse ringde första klockan nio men jag låg kvar i sängen, myste och snoozade fram till kvart i elva. Det var skönt! Behövdes antagligen också. Efter frukosten följde jag med mamma ner till centrum en sväng. Var i desperat behov av ett nytt läppsyl och ett minneskort. Måste ta tag i alla mina tusen bilder alltså... Ska nog försöka göra det lite senare. Måste lägga in lite ny musik på mobilen till tågresan på torsdag också. Innan jag startade datorn höll jag på och städade i mitt rum men nu blev jag något så sjukt seg... Kanske fortsätter lite senare hehe. 

Har förresten på mig min absoluta favorittröja idag. En Levis's som mamma köpte på en outlet för 23 år sedan. Snacka om bra kvalité! Och jag älskar den något så otroligt, vet inte vad jag skulle ta mig till om något hände den! Antagligen gråta floder. Usch, usch hemska tanke haha. Nej nu måste jag nog göra något om jag inte ska somna! Bloggar säkert mer senare.




Bowling är underskattat, likaså är ett leende

Hej hej! Så här roligt har jag inte haft på riktigt länge! Att bowla är faktiskt kul, det är underskattat. Dock är dem första kasten aldrig speciellt roliga men sedan kommer man in i det liksom. Gick riktigt bra för mig mot slutet men det räckte bara till en åttonde plats, av tio haha. Sen åt vi middag på ett ganska trevligt ställe i Haninge typ (?), pizza Margarita för min del såklart. Vi pratade roliga händelser på jobbet, på semestrar och så. Skrattade så att det kom tårar. Helt underbart. Vi är allt en härlig grupp människor som jobbar på ICA. Är så tacksam för det här jobbet. Har redan jobbat två och ett halvt år där nu. Folk kan tycka äsch vadå sitta i kassan på ICA. Men jag har utvecklats enormt mycket tack vare just det. Kan låta töntigt men det är faktiskt givande. Ett leende kan göra så otroligt mycket, mer än de flesta kan förstå. Man blir varm i hela kroppen när man hälsar glatt på en kund och ser hur de lyser upp. Man kan faktiskt göra någons dag. För många kan det verka obetydligt att vara kassörska men jag känner faktiskt att det är ett viktigt jobb jag har. Skratta om ni vill, men så känner jag. Tror ändå att många kan hålla med mig. Jag själv uppskattar i alla fall när butikspersonalen verkligen anstränger sig och bemöter kunderna med ett leende. Dålig service är något jag avskyr. Därför kära ni, handlar jag aldrig på Coop i centrum om jag inte måste. Mår helt ärligt fysiskt dåligt av att vara i den butiken. Hela stämningen är så usel, det är alltid långa köer och personalen vet inte vad dem pratar om hälften av tiden. Dem skulle allt behöva en kurs i bemötande och service. I alla fall, sitter och gnuggar mig i ögonen nu. Hade bara tänkt kasta mig i sängen men riktigt så blev det ju inte. Men nu ska minsann jag göra mig klar och krypa ner och läsa ut min bok. Kommer sova riktigt gott inatt känner jag!

Gult är inte fult

Hej hej! Ska lägga mig och läsa nu. För imorgon är det uppstigning kvart över sex. Jobbar nämligen. Efter jobbet ska vi bowla för att "säga hejdå" till två kollegor som slutat. Jag suuuger på att bowla, mormor klådde mig sist. Det säger en del haha. Men det ska bli kul! Godnatt!

Inte speciellt bra bild men orkar inte fixa en bättre nu, men visst är nagellacket coolt?


Fridfulla Alby

Hej hej! Har minsann varit flitig idag! Gick upp hyfsat tidigt, åt frukost och sedan började jag rensa och städa i mina lådor under sängen. Vid lunch gick mamma upp som jobbat natt och så begav vi oss ut i solskenet på långpromenad. Vi gick bort till Alby och passade på att gå in på Uddby Gårds café där vi köpte nybakat bröd. Det var så roligt när vi gick förbi kohagen på hemvägen, först var kossorna rädda för mig och kameran men efter en stund började dem posera som bara den! Haha ^^
Efter promenixen gick jag förbi solariumet. Första gången som jag med cellskräck klarade av att vara själv i rummet när jag solade. Det gick bra men lite läskigt var det allt hehe. Så efter dusch och käk fortsatte jag med städningen. Men nu är jag klar för idag, ska ta en macka (åt så tidig middag så magen bokstavligen skriker nu!) och bänka mig framför Idol!     














Skumbanan

Hej hej! Dagen började med ett ångestfyllt besök hos tandläkaren. Har haft ont och ilningar i en tand ganska länge (har dock varit lite bättre den senaste tiden). Så jag ringde igår och fick en tid imorse, det var snabbt jobbat! Var först inte speciellt glad över att jag inte skulle få gå till min tandläkare utan till en tandhygienist... Men hon visade sig vara mycket trevlig och hjälpsam. I alla fall, i tanden som ilade visade det sig vara antydan till ett hål. Rackarns (som lillasyster brukar säga)! Så om ilningarna inte försvann inom typ en vecka skulle jag höra av mig igen. Fick flourskölj utskrivet och så flourlackade hon tänderna. Flourlacken, som luktar skumbanan, gav mig värsta flashbacken till när jag var liten och bodde i Årsta och fick tänderna flourlackade. Ser mig själv gå där på trottoaren och peta med tungan på tänderna i tron om att det skulle smaka likadant som det luktade haha ^^

Anyway, sedan dess har jag inte gjort så mycket. Mest småfixat lite bara. Rensat ut tre plagg ur garderoben, epilerat benen (det går bättre och bättre!) och handlat. Sen har jag bara degat framför tvn. Något som jag tänker fortsätta med nu. Det blir chips, dipp och grönsaker framför Idol!

Besök hos farfar

Hej hej! Trött men glad Bella här! Det var jättetrevligt att hälsa på farfar, han var pigg och glad. Härligt att se! Det bjöds på (efter önskemål från oss) kött, potatis och farfars underbara kantarellsås. Bland det bästa jag vet!

Är så trött så nu är frågan, se på inspelade Idol eller krypa till sängs och läsa? Hm... Det får bli en kompromiss. Ser ett avsnitt av Two and a half men (som bara är typ 20 min) och sedan lägger jag mig och läser. Det låter bra eller hur? Hejsvejs!


Take a look around you


Take a look around you, beauty is everywhere.


ICA vet hur man gör

Haha måste bara berätta en rolig grej. Mamma och jag skulle handla ägg på ICA igår men den förpackningen vi brukar köpa hade så kort datum så vi stod och velade vilka vi skulle välja istället. Jag föreslog ICAs ekologiska men mamma sa att dem brukar vara så dyra. Men jag tyckte att hon skulle kolla i alla fall. Mycket riktigt var dem nästan dubbelt så dyra. Men så säger mamma tillslut; Äsch, vi tar dem! Vi kan ju vinna! Haha klockrent ^^


ICA vet verkligen hur man gör. Älskar deras reklamer! Jämför liksom med till exempel Coops. Totalt fiasko, ska inte ens skriva vad den figuren ser ut som... Haha! Nä, stolt att jobba på ICA alltså! Men nu ska jag krypa till sängs, godnatt!



15-årsgräns

Halloj! Har egentligen inte så mycket att säga för tillfället. Magen är svullen som en ballong efter middagen som bestod av kycklingtacos (riktigt mumsigt) men annars är det bra! Det var chill på jobbet och så. Blev informerad av chefen idag att vi äntligen infört 15-årsgräns på energidrycker, vilket är toppen! Det är sjukt att det inte varit det tidigare med tanke på hur skadligt det är. Jag skulle dock önska att vi hade 18-årsgräns. Men det är ju betydligt bättre än inget!

I alla fall, kommer bli mycket resande för min del de närmsta veckorna. Åker nämligen och hälsar på farfar över dagen imorgon, nästa vecka tors-sön åker jag till Borlänge för att hälsa på mormor, veckan efter tors-lör åker jag (förhoppningsvis) till Leksand för att hälsa på Madde och veckan efter det åker jag till Frankrike! Hej och hå haha. Men det ska bli riktigt kul, behöver lite miljöombyte känner jag. Hade behövt det redan nu egentligen men en vecka går ju fort. Men nu ska jag ta och fixa till mina naglar. Slänger kanske in något mer inlägg lite senare, hejsvejs! 


Kanel- och äppelbullar

Hej hej! Bakade precis bullar med mammsen. Brukar egentligen inte tycka om att baka bullar men idag var det ganska kul. Kände för att prova något nytt så jag tärnade lite äpple och strödde över (+ kanel och socker såklart). Det blev supergott och saftigt! Passar så bra på hösten nu med svenska äpplen. Svenska äpplen är så galet goda, min favorit är Discovery. Finns nog inget som doftar ljuvligare eller fräschare än ett svenskt äpple. Äpple är helt klart min favoritfrukt. Och ni vet ju vad man brukar säga; An apple a day keeps the doctor away.





Grattis mamma!

Det är ingen vanlig dag för det är världens bästa mammas födelsedag! Hurra, hurra!


Not nice

Har migrän. Så illa att jag tagit fram spyhinken, not nice! Det är ett mirakel att jag klarade franskan ändå. Det var förresten sista gången! Känns lite sorgligt faktiskt. Tänk så fort det gick. Stolt över mig som tog tag i det här och gjorde något som jag pratat om i flera år. Ska faktiskt ta och köpa den tillhörande CDn till boken och fortsätta nöta hemma. Sen blir det kanske en till kurs i vår eller nåt, vi får se.

Det blev blått

Trött. Har suttit uppe alldeles för länge men kunde inte slita mig från valvakan. Det är ju inte val varje dag! Men nu svimmar jag snart av trötthet, jag som var dödstrött redan när jag kom hem från jobbet vid halv sju... Håller på att göra om i bloggen lite, eller jag försöker i alla fall. Men nu får det se lite konstigt ut för jag måste, måste verkligen sova! Godnatt!


Valdagen

Shit vad mycket folk det var på jobbet idag! Rena rama julafton, typ. Är helt slut. Folk passade på att handla samtidigt som dom gick och röstade på skolan bredvid. Lite tråkigt känns det väl att inte ha röstat på självaste valdagen men samtidigt så jobbade jag ju idag och det var bekvämt att ha det gjort. Istället för att trängas och köa idag liksom. Det känns fortfarande overkligt att jag faktiskt har varit med och röstat. Men riktigt häftigt är det! Nu är det bara att hålla tummarna att Reinfeldt får sitta kvar!

Hade tänkt att plugga franska (fick inte så mycket gjort igår, såg på ett Päron till farsa i Las Vegas med syster istället haha ^^) men jag är så himla trött. Så jag tänker slå mig ner i soffan med en bit morotskaka istället. Så får jag lov att plugga innan kursen imorgon. Kommer ändå inte få in något i huvudet nu. Hejsvejs!


Mmm morotstårta!

Hej hej! Sitter och mumsar morotstårta som jag slängde ihop tidigare. Är fortfarande inte så förtjust i godis så detta blir mitt lördagsgodis. Morotstårta är verkligen sjuukt gott! Så saftigt och krämigt. Och relativt nyttigt! Men man ska inte vara snål med morötter eller glasyr (glasyr = 1 pkt philadelphiaost, 30 g mjukt smör, 2 dl florsocker och 1 tsk vaniljsocker). Jag brukar ta fyra generösa dl morötter och köpa en stor (300g) förpackning philadelphiaost och ha i nästan allt av den. Men då måste man ju såklart ha i lite mer av de andra ingredienserna i glasyren, det får man smaka sig till hur mycket.
Men nu ska jag slå upp franska boken och plugga! Det är min lördagskväll det ;)




Regnet vräker ner

Godmorgon höll jag på att skriva haha. Men riktigt så är det ju inte. Klockan är ju faktiskt efter ett, men jag sitter fortfarande i pyjamas. Har bestämt mig för att ha en riktigt mysdag. Det är ju perfekt väder för det, regnet vräker ner utan dess like och det är helt svart på himlen. Så jag pysslar lite, fixade lillasyster och hennes kompis naglar tidigare och ska fixa mina snart. Har även plockat lite i mitt rum och så. Men nu tänkte jag fortsätta jobba på min nya header en stund. Bloggar lite mer senare.






Arg

Jag är arg...

För att jag glömde köpa dipp...

För att jag glömde sätta Idol på inspelning...

Och för att vi nästan blev påkörda (på trottoaren!) av två små fjortispojkar på en moppe när vi varit och köpt dippen...

K Ö R  P Å  V Ä G E N röt jag åt dom. Sånt där gör mig så himla irriterad alltså. Om det var mina barn skulle moppen ryka direkt. Nu när jag fått det där sagt ska jag försöka varva ner, njuta av dippen och se Idol på datorn. Inte samma sak, inte lika bra ljud eller bild men tack och lov att man kan göra det i alla fall! Hejsvejs! 




New shoes!

 This is love.



Från Scorett 499:-


Ut på promenad!

Godmorgon! Ska ut och gå med mammsen nu, sen blir det en tripp till Sickla!

bild från igår


Godbitar

Imorgon går jag på jakt efter dessa godbitar! Och jag hoppas, hoppas verkligen att dessa skor passar! Vill så gärna ha ett par kilklackar i mocka. Det är sjukt snyggt. Bekvämare än en vanlig klack dessutom.


bildkälla

bildkälla


Debatten

Hej hej! Sitter och tittar på Debatten på tv4. Vuxet eller hur? Var ju och röstade idag, riktigt mäktigt kändes det att få vara med och bestämma. Jag var redan säker på min sak men nu när jag ser detta så känner jag verkligen att jag valt rätt. Helt klart. Det blev blått för min del.

Det gick förresten bra på franskan idag! Riktigt bra. Märkte skillnad när jag verkligen tog mig tid att göra läxorna och repetera. Spelade också in lite klipp med mobilen med franska ord från youtube och lyssnade på vägen dit. Tänk att det bara är en gång kvar! Men nu ska jag titta klart skriver mer lite senare! 

Check!

Morgonpromenad ✔
Förtidsrösta ✔
Plugga ✔
Ringa runt efter skorna ✔

Har checkat av dagens att göra lista och det känns skönt. Har bara franska kursen ikväll kvar. Invigde förresten mina nya Reebok Easytone idag och först gjorde det ont att gå i dom. Dom är ganska uppbyggda vi hålfoten och jag har väldigt låg hålfot så det var väl bara ovana. Hoppas jag! Efter en stund kändes det inte och då var dom riktigt sköna, stötdämpande och bra. Men när jag kom hem och tog av dom trodde jag att jag skulle dö ett tag. Så galet ont det gjorde alltså! Haha. Så som sagt, jag hoppas att det bara är ovana. Annars blir det jobbigt. Men då går jag fan i dom i alla fall! För det kändes skillnad i rumpan! Men nu ska jag ta och fixa håret och sen måste jag börja med maten. För om en timme måste jag sticka till kursen. Hejsvejs!


I have a confession to make

Hey, my name is Isabel. And I'm addicted to... NAIL POLISH!

Jag erkänner. Men faktiskt var det så att dom enda färgerna som saknades i min samling var orange och gult. Och dom två färgerna behöver man för att kunna göra regnbågsnaglar! Så är det faktiskt. Men nu lovar jag, handen på hjärtat, inga fler nagellack förrän minst två är slut. Haha jag vet, mesigt löfte kan tyckas men vill inte lova något jag inte kan hålla. 37 stycken nagellack äger jag by the way just nu...






Grå och tråkig

Har inte blivit så mycket bilder på mig själv dom senaste dagarna men har känt mig alldeles så där grå och tråkig ni vet. Inte orkat engagera mig till att göra nåt åt det heller. Men idag piffade jag till mig lite med mascara och ansträngde mig verkligen med plattången. Det kändes skönt! Nu är naglarna nymålade också, visar imorgon. Det blev regnbågsnaglar! Att bero på lite udda naglar då så var det en av pensionärerna på franska kursen i måndags som tog upp min hand och frågade vad sjutton det var jag hade på naglarna. Graffiti nagellack svarade jag stolt haha ^^

Men nu ska jag försöka sova. Har en del som ska hinnas med imorgon. Ska bland annat gå och förtidsrösta! Spännande. Tänk att man äntligen får vara med och bestämma, hur coolt är inte det? Riktigt coolt är vad det är! Godnatt!


Reebok Easytone

Shoppingrundan tidigare idag gick inte så värst bra... Kilklackarna från Scorett jag spanat in och väntat på i flera veckor var sjukt obekväma! Provade istället en liknande variant som funnits ett tag (men som jag inte brytt mig om att testa tidigare eftersom jag var så inställd på dom andra) och dom var ganska sköna, snyggare på också. Men såklart var dom helt slut i storlek 37 i hela stan. Gaaaah!

Men ett par skor fick följa med hem, nämligen ett par Reebok Easytone! Gick på runt tusenlappen då jag hade en rabattkupong på 20%. Men det är ju vad man får betala för ett par bra träningsskor. Om ändå ett par ben som i reklamen följde med på köpet! Snacka om bra marknadsföring alltså haha. I alla fall, skorna är väldigt sköna men lite märkligt känns det allt att gå i dom. Men man vänjer sig nog ganska snabbt skulle jag tro. Ska inviga dom imorgon om jag hinner. Är riktigt nyfiken!


Shoppinglista

Tänkte sova nu. Har inte så mycket roligt att säga. Gick en promenix med Ida imorse när det var strålande sol. Men sen blåste det ju upp och blev riktigt ruggväder! Så jag tog faktiskt bussen till jobbet istället för att cykla som jag brukar. 
Har inte mått så bra med astman heller så att cykla i motvind i kylan kändes inte som en sådan bra idé. I alla fall, helt ok dag på jobbet. Tiden gick rätt fort och tack vare vädret gick det himla fort att stänga för det var helt dött i butiken sista halvtimmen ^^ 

Imorgon ska jag till stan med Ida. Så jag har skrivit en liten shoppinglista:
* Reebok Easytone
*
Kilklackar från Scorett
* Gult nagellack 
* Underkläder
* Baslinnen

Nej men nu måste jag sova, ska åka hemifrån redan (hehe) vid elva! Godnatt! 


Rosa hibiskus

Titta vad som väntade på mig när jag kom hem från jobbet! Tack söta mamma!


Spåkula


Inte på humör

Suck och stön. Idag gick det inte bra på kursen. Lillasyster fick en allergisk reaktion eller nåt igårkväll, riktigt otäckt så jag kom i säng sent och sov uruselt. Försökte verkligen att göra dagen till en bra dag men det gick liksom bara inte. Tog en liten promenad med lillasyster efter frukosten, pluggade lite, följde med mammsen och storhandla men har varit på dåligt humör eller egentligen inte dåligt men inte på humör för något. Så det var inte så konstigt att det gick som det gick på franskan. Men nya tag på torsdag! Då är det faktiskt näst sista gången. Det går fort! Får se om jag läser vidare sen eller hur jag gör, det beror lite på. Men nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv, äta lite mörk choklad och tycka att jag var duktig som i alla fall gick dit idag. Hejsvejs!

                                            bild från häromdagen


I love my spoons

Små saker som gör stor skillnad. Jag älskar verkligen detaljer! Att äta med dessa skedar gör en glad, allvarligt talat. I love my spoons. De är av märket Rice, som gör (som ni ser) helt underbara saker! Köpte dom för ett tag sedan men hade faktiskt inte använt dom förrän igår. Är ju så rädd om dom haha! I alla fall, är bra sugen på att köpa varianten med tekoppar också... ^^




It's Sunday, but there's no sun

Hej hej! Har en riktig slappardag. Men det är ju det söndagar är till för, right? Har bara tittat på tv, film och målat naglarna. Och pyjamasen är fortfarande på såklart haha. Superskönt! Ska se den sista hyrfilmen strax, ska bara vara duktig och göra franska läxan först. Bloggar lite mer senare.


Chocolate fudge brownie

Hej hej! Såg precis klart Miss Secret Agent. Det var första gången jag såg hela, den är ju riktigt rolig. Så skönt i början av filmen när hon beställer in en Ben&Jerry's på puben ^^ Passande nog åt jag själv Ben&Jerry's. Glassen med stort G, chocolate fudge brownie. Mums! Dock inte det bästa för en laktoskänslig mage... Men det är det så värt! Nu ska jag ta och sova. Imorgon blir det till att göra franska läxan (knäppt det känns att ha läxor igen!) och titta på filmerna jag hyrde. Godnatt!




Tyresös största pizzor!

Vi beställde hem pizza till middag från pizzeria Palermo. Dom hade tydligen ny ägare och på den nya broschyren stod det Tyresös största pizzor! men tänkte inte så mycket på det. Så när han tog fram kartongerna blev jag helt chockad. Det var verkligen Tyresös största pizzor! Haha. Goda är dom också, och sjukt prisvärda.


Smoky grey

Vet att jag lovat mig själv typ tusen gånger att inte köpa några fler nagellack...
Men det är ju så svårt att motstå! Tre stycken fick följa med hem från Kicks igår hehe. Men har länge velat ha ett grått lack, ett vitt lack och ett matt topplack så nu var det dags att införskaffa det tyckte jag. Älskar det matta topplacket! Gjorde sig väldigt bra ovanpå det gråa lacket som ni ser nedan. Väldigt bra köp!






Allt för min syster

Tack gode gud att jag inte gick och såg Allt för min syster på bio! Jag grät bokstavligen oavbrutet från början till slut. Den var så hemsk! Men samtidigt riktigt, riktigt bra. Alla borde se den. Men nu tänkte jag bara prova mitt nya nagellack (A) lite snabbt och sedan sova. Är helt slut efter filmen haha. Godnatt! 

Lärt mig en läxa

Jahapp vad har man lärt sig idag då? Jo, att det börjar bli en aning för kallt ute för mig att springa järnet (utan att värma upp först i alla fall)... Kände att jag inte ville komma hem så sent idag eftersom jag har gjort det alla dagar denna vecka så jag sprang till bussen från pappa. Nästa gick tjugo minuter senare, det hade inte varit hela världen känner jag nu. För jag fick ett litet astmaanfall och naturligtvis hade jag inte medicinen med mig som jag alltid annars brukar ha. Så nu sitter jag här och mår skit och hostar. Men men inte mycket att göra åt nu. Klumpigt var det, men jag har lärt mig en läxa i alla fall. Tänker aldrig lämna medicinen hemma igen. Och jag tänker inte springa till bussen om det inte är absolut nödvändigt.

Men till något lite roligare då! Idag har jag unnat mig att hyra hela tre filmer, då får man ju nämligen ha dom i tre dygn! Perfekt! Har inte riktigt bestämt vilken jag ska se ikväll, lutar mot Allt för min syster eller Flickan från ovan. Hm... Men först ska jag se klart Idol såklart, hejsvejs!


Promenad

Hej hej! Kameran fick följa med när mamma och jag tog en långpromenad förut. Så dessa fina bilder blev tagna på vägen. Om jag inte hade haft mamma med mig så hade jag kunnat gå runt i timtal och fota. Allt är så fint på hösten och snart blir det ännu bättre! Röda löv är otroligt vackra. Men nu ska jag ta och klä på mig, vi ska gå en sväng till centrum. Sen ikväll blir det grillat hos pappa. Hejsvejs!

 






















Världens vackraste språk

Bonsoir! Ganska nyss hemkommen från franska kursen och jag är hög! Hög på språk. Hade glömt bort hur mycket jag faktiskt älskar språk. Och franska är ju utan tvekan världens vackraste språk. Håller ni inte med? Ååå, jag känner mig så duktig! Jag är duktig! Man skulle presentera en person idag med namn, ålder, var dom bor, gift eller inte, barn eller inte osv. Var så sjukt nervös inför det men det gick hur bra som helst! Sa lite fel men det gjorde inget. Hon läraren är så himla bra. Gud vad jag är glad att jag anmälde mig till detta! Men nu kurrar magen så nu blir det en macka och lite frukt framför kvällens inspelade Idol. Hejsvejs! 



Triss i damer

Älskar denna bild som jag tog för ett tag sedan. Lillasyster däremot kunde inte för allt i världen förstå varför jag tog kort på kort haha.


Trött på skräptv!

Hej hej! Trött Bella som skriver. Ska nog sova strax. Det var mycket folk på jobbet idag så det gick ganska snabbt även om det kändes att det var tre timmar extra. Tycker det är så segt när man under dagen ser alla andra komma och gå medan man själv är kvar. Men har ögonen på tre nya par skor så extra pengar är najs!

By the way, vad är det för jävla (ursäkta språket) skit som visas på tv?! Kungarna av Tylösand... Herregud vad ska man säga? Jag dör. Och om det kommer ännu ett program om uppstoppade, blonda, dumma hemmafruar fulla med botox vet jag inte vad jag gör. Svenska Hollywood fruar, Norska Hollywood fruar, Danska Hollywood fruar, Svenska New Yorkfruar... Enough is enough.


Detta var kvällens välförtjänta mys, favorit tidningen och choklad (blev dock lite lätt illamående av den, gillar typ inte godis just nu... Men det är ju bra haha)


Extra timmar

Hej hej! Blev först väckt halv åtta när morbror åkte, kröp ner i sängen och hann lagom somna om innan chefen ringde vid åtta. Så nu börjar jag redan vid tolv. Är as trött men det är ju bra med extra pengar, det är liksom tre timmar extra. Hade först tänkt att gå och simma eller nåt innan men bestämde mig för att bara sega. Ska ha hand om frukten sen så det får räcka som träning idag ^^ Har precis duschat nu så ska ta en macka och sätta mig framför tvn igen tills det är dags att gå om en timme.

Blev förresten galet sugen på denna paj nu! Det är kolapaj med röda vinbär som vi fick hos farmor häromdagen. Såå himla god! Måste bakas någon dag.

Tisdagskväll

Hej hej! Ska nog försöka lägga mig snart. Är väldigt trött och måste upp tidigt. Morbror kom nämligen förbi eftersom han är på kurs här i Stockholm och mamma jobbar så jag måste upp och låsa dörren efter honom imorgonbitti. Är ändå bra om jag börjar få lite bättre rutiner. Börjar jobba vid tre imorgon så det är skönt att gå upp tidigt då så jag känner att jag hinner göra något innan. Jobbade idag också och tog en promenad med mamma innan det så därför har det inte blivit något inlägg tidigare. Idag var vi inte riktigt lika hurtiga, men all träning är bättre än ingen! Fick ju dessutom frisk luft och lite, lite färg i ansiktet kanske? Det var ju strålande sol förut. Mitt på dagen visade termometern (i solen) hela 33 grader! Sjukt ju. Satt faktiskt en liten stund i bara bh och byxor och solade på balkongen. Tills jag blev störd av getingarnas version av Ferdinand. Det är så att det är en geting som flyttat in på vår balkong. Mamma tror att det är ett bi eftersom den bara irrar runt bland blommorna. Men varken bin eller getingar beter sig som den gör. Det är som att den är helt desorienterad och flyger från blomma till blomma hela dagarna utan att sätta sig. Flyger upp i ansiktet på en titt som tätt gör den också när man sitter där. Sjuuukt irriterande. Men temperaturen börjar sjunka på kvällarna nu så snart försvinner dom. Lycka! Mohaha.


Favoriter från H&M

Vill ha vill ha vill ha

By the way, ääälskar när nagellack har namn, dessa två heter Get a rose for me och Miss stoneheart. Klockrent ju.


Mycket att ta in

Hej hej! Nu är jag hemma igen! Trött och snurrig. Haha nej men det blev mycket så här i början. Men sakta men säkert kommer franskan tillbaka till mig. Läraren var jättebra och gruppen var trevlig. Jag var yngst, de flesta var pensionärer. Men det är rätt skönt. Känner lite press på mig dock eftersom det var jag som läste franska senast, några av dom andra hade inte läst på typ 20-30 år. Hehe. Men det ska nog gå bra. Sa faktiskt fel några gånger men för första gången i mitt liv kände jag att det inte var hela världen. Läraren sa det, att här ska vi göra många fel. Då lär man sig. Känner mig riktigt stolt över mig själv faktiskt. Att jag vågade anmäla mig till detta, att jag faktiskt gick dit, pratade och vågade säga fel. Men lokalsinnet mitt är inte mycket att vara stolt över haha! Tog mig typ en halvtimme att hitta dit. Det var tack vare en gammal gubbe som jag till slut hittade ^^ Sen hittade jag inte rätt klassrum heller men en lärare som jag gick förbi såg att jag var förvirrad så hon frågade vad jag letade efter. Tack och lov! Men nu kurrar magen så nu ska jag fixa en macka och bänka mig framför tvn. Hejsvejs, eller rättare sagt Au revoir!


Franska kurs

Hej hej! Sitter här nyduschad efter en och en halv timmes powerwalk. Riktigt skönt var det! Ska strax börja med middagen för om ca en timme måste jag bege mig in till stan. Franska kursen börjar nämligen ikväll! Ska bli kul men är så nervös att jag mår illa! Vet inte alls vad jag ska förvänta mig. Men nu måste jag nog sätta fart ser jag. Vill komma dit i god tid eftersom jag inte riktigt är säker på hur jag ska hitta dit. Hejsvejs!


Gröna Lund

Hej hej! Börjar känna mig gammal... Vet ni varför? Jo, idag var jag på Gröna Lund med lillasyster och hennes kompis Johanna. Efter ett åk i Nyckelpigan, en tur i Lustiga huset och en sväng i Slänggungan (eller rättare sagt Kättingflygaren, men vem kallar den det?) så fick jag ge upp. Jag blev så fruktansvärt illamående! Haha! Har alltid haft svårt med karuseller och sånt men så här illa har det aldrig varit. Kände mig illamående redan efter Nyckelpigan! Förr om åren kunde jag i alla fall åka dubbelt så mycket. Men det måste vara något fel på mig alltså. Mår t o m illa av att gunga fram och tillbaka på en vanlig gunga. Hur normalt är det liksom? Nä, usch! Om jag går på Grönan nästa år så är det bara för sommarkänslans skull, då betalar jag bara entré så jag kan gå in och köpa sockervadd ^^ Förresten var det sjukt mycket folk idag! Trodde inte att det skulle vara det, det är ju liksom september. Men idag var ju vädret riktigt behagligt. Perfekt väder för Grönan. Tog en hel del fina bilder på tjejorna men måste prata med Johannas mamma innan jag lägger upp dom så här kommer lite andra bilder så länge.










It's been a long day

Hej hej! Ligger i sängen nu och ska sova strax, är trööött. Inventeringen imorse gick bra och vi blev klara snabbare än jag räknat med. Så det var jätteskönt, hann göra mig i ordning och hann till kräftskivan i tid. Det var jättekul att träffa alla och oj vad man har ätit, inte kräftor men massa annat smått och gott. Dansat på dansmatta har vi också gjort. Haha så jag sög på det. Fick spö av lillasyster! Men nu måste jag faktiskt sova för imorgon blir det Grönan i fall vädret tillåter. Bilder från kräftskivan kommer inom kort! Godnatt!

Cosmo x 2

Nu ska jag krypa ner i sängen med mina två nyköpta Cosmopolitan och njuta av min varma säng. Imorgon blir det uppgång klockan sex eftersom jag ska befinna mig på ICA redan vid halv åtta för inventering. Mindre kul men på kvällen blir det kräftskiva hos Anna-Karin! Dock äter ju inte jag kräftor eller några andra skaldjur för den delen heller haha men det ska bli kul. Synd att det blivit för kallt för att sitta ute bara. Missförstå mig inte, jag har längtat efter kylan och tycker det är underbart men en till sommarkväll hade inte suttit fel.

Btw, hur grymt är det inte att Cosmo kommit i en träning och hälsa version?! Me like.




Fredagsmys

Hej hej! Släpade mig ut även denna morgon för en promenad men idag fick jag sällskap av Ida. Det var kallt och ruggigt men uppfriskande. Efter det var jag duktig och epilerade benen (det gör inte alls lika ont längre!) och sen tog jag en sväng till centrum med mamma. Köpte mascara och ett till par sockor. Visar sockorna imorgon om jag hinner för kameran dog nu. Idag åt vi förresten spökkyckling, så gott! Nu börjar den smaka som hos Ida. Vi (det vill säga mamma) har lagat den flera gånger och provat att ha i mer av det mindre av det osv men den blir aldrig som hos Ida. Men nu börjar vi närma oss, en aning stark bara annars var den supergod! Haha. Nu ska jag och systeryster ha fredagsmys = se på filmen Wild Child och äta godis ^^


Socks

Hej hej! Idag har jag varit i farten. Tog först en timmes promenad imorse sen gjorde jag mig klar och stack till stan. Köpte lite underkläder, hårspray och jättesöta sockor. Dessvärre blev det inga leggings. Provade dom jag visade igår men dom var inte lika snygga som på bilden och satt inte speciellt bra. Så lite besviken blev jag allt. Affärerna hade inte fått in så mycket roligt som jag trodde att dom fått heller. Men men, lite saker hittade jag ju i alla fall. Sen hann jag precis hem lagom i tid för att säga hej och hejdå till mormor och hennes kusin som var på snabbesök. Och nu befinner jag mig i matkoma efter middagen haha ^^ Ska väl ta och göra nåt så jag blir lite piggare, kanske man ska gå igenom garderoben lite?

                                          från H&M 59.50:-
 


Leggings, leggings, leggings

Underbara leggings! Tänkte först ha jeans idag men jag satte på mig ett par och ångrade mig snabbt. Usch vad det är obekvämt med jeans! Tack och lov för leggings säger jag bara. Sjukt snyggt och sjukt bekvämt. Har nästan alltid på mig det. Så nu känner jag att jag behöver uppdatera min leggings-samling. Dessa tre nedan skulle inte sitta helt fel. Alla tre kommer från Lindex och kostar 199:- styck. Tror att jag faktiskt beger mig in till stan imorgon på jakt! Har inte varit shopping sugen på länge men nu tror jag att det börjar vända. Nu börjar äntligen lite fina kläder komma in i butikerna. Tycker det har varit en extremt dålig mellanperiod. Har känt mig totalt oinspirerad. Men som sagt nu börjar det ske saker, i alla fall på Lindex.

Haha by the way, tyckte inte att solningen tog så mycket imorse. Men efter en stund i kassan på jobbet kände jag hur det brände på kinderna. Och mycket riktigt hade jag blivit bränd. Nu har det dock lagt sig, tack och lov. Vet att jag inte borde sola solarium. Men jag vägrar att se ut som en sjukling igen. Blir fan helt ärligt rädd när jag ser bilderna på mig själv från förra hösten/vintern. Nä, så tänker jag inte se ut i år! Därmed basta. Nu ska jag lägga mig och läsa, godnatt!

                                                   bildkälla

Solning

Godmorgon! Today is a good day! Var och solade med Ida för en stund sen och det var skönt. Känner mig mycket friskare och fräschare nu. Idag var jag för en gångs skull i tid också, brukar av någon anledning aldrig vara det när jag ska träffa Ida. Fick dock så bråttom att jag nästan inte hann klä på mig haha. Men nu klev mamma ur duschen så nu ska jag hoppa in. Sen ska jag följa med mamma ner till centrum och vara smakråd åt henne. Och om ett par timmar är det dags för jobb igen. Så bäst att sätta fart!


RSS 2.0