Mörkt och kallt

Hej hej! Lite dålig uppdatering men igår efter jobbet åkte jag till Malin och såg på film med henne och Gurra, sov kvar där och orkade aldrig blogga innan jag stack till jobbet idag. Jobbar imorgon också sen är jag ledig till lördag då det är inventering halv åtta på morgonen. Inte speciellt roligt men det är ju extra pengar så det är ju bra. Det börjar förresten bli mörkt och kallt nu om kvällarna, me like! Hösten är nästan här, det saknas bara lite högar med vackra löv. Vad jag ska fota då! Men nu tänker jag krypa ner i sängen och titta på Sex and the city eller ska man orka läsa kanske? Haha. Vi får se. Godnatt!  


                                               gammal bild

Egoboost!

Titta vad som kom med posten idag! Beställde den samtidigt som filmerna som kom förra veckan eller när det var men då hade den sålt slut! Det var lite snopet. Men inte speciellt konstigt, man har ju hört mycket bra om boken. Så det ska bli spännande att läsa! Hade tänkt sätta mig i solen på balkongen nu med melonen jag precis skar upp och bläddra lite i den men det började spöregna haha.

Köpte den som sagt samtidigt som filmerna på CDON. Där kostade den bara 149:-. Det var det billigaste jag kunde hitta och det var ju ett himla bra pris!


De behöver oss

Vad folk inte förstår är att översvämningarna i Pakistan är en av de värsta katastroferna någonsin. Värre än tsunamin den 26:e december 2004. Om det stod det på löpsedlarna varje dag under en väldigt lång tid. Men om Pakistan verkar ingen bry sig. Tsunamin i Thailand berörde oss så djupt därför att nästan alla i vårt land kände någon, eller kände någon som kände någon som var där. Men det man måste förstå är att nu beräknas 20 miljoner människor vara drabbade. Varav nästan hälften är barn. Dessa människor är någons mamma, någons pappa, någons dotter, någons syster, någons bror, någons vän o s v. Och dom behöver vår hjälp för att överleva.

Skänk 50 kr genom att sms:a LIV till 72 900 eller skänk en gåva här, det betyder mer än du tror. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.


bildkälla

 Vill du också bli bloggare för varenda unge - läs mer här!


Vill ha nu

Halloj! Idag gick det ganska snabbt och smidigt på jobbet. Har sovit dåligt inatt men är ändå inte riktigt lika trött idag som jag var igår. Så har nu både bakat (lovade Malin kolakakor imorgon nämligen ^^) och rensat bland mina skor. Två par som inte använts så ofta för att dom är obekväma rök. Måste ju göra plats för lite nya skor. Att bero på skor så kommer dom där as snygga skorna som jag villl ha inte ut i butik förrän v.37! Jag vill ha NU! Något annat jag vill ha NU är dessa fantastiska filmer! Drygt en månad kvar till den första släpps. Segt!   

          22/9                13/10              3/11                  ?                     ?

                                                    bildkälla



Saturday

Oj, oj, oj vad jag är trött. Idag har varit en sån där tung dag på jobbet. Kände att jag verkligen höll på att bli tokig imorse när jag började med frukten. Det var egentligen inte mer att ta rätt på än vanligt men jag det kändes bara så himla tungt. Timmarna gick rätt långsamt också. Men på eftermiddagen kom den ena ruschen efter den andra och då flög tiden förbi. Imorgon börjar jag inte förrän elva så det är skönt. Det är himla stor skillnad faktiskt att börja halv nio mot att börja elva. Dels för att det såklart är jobbigare att gå upp tidigare men också för att tiden går så långsamt på jobbet vid den tiden. Och det känns att man jobbar två och en halv timme mer. Men det är ju givetvis bra för pengarnas skull så jag skulle inte vilja byta. Det är perfekt att börja tidigt ena dagen och få lite sovmorgon den andra. Får då uppskattar man verkligen sovmorgonen. I alla fall, jag som hållit mig hela veckan och så idag var ju inte ens sugen på något sött. Så det blev lite mörk choklad bara. Älskar Marabou Premium chokladerna! Och den senaste med citron är nya favoriten. Riktigt god och så där härligt fräsch. Bättre bild blir det dock inte eftersom jag inte har min älskade kamera här. Snyft! Men imorgon är det söndag igen och då kommer syskonen hit och tar den med sig. Förhoppningsvis! Måste påminna dom. Men nu tänkte jag krypa ner i sängen och titta på några avsnitt av Sex and the city.


Toy Story 3

Hej hej! När jag klev innanför dörren och la ner nycklarna i väskan insåg jag att något saknades. Min kamera! Den ligger kvar på köksbordet hos pappa... Panik! Är beroende av min kamera! I alla fall, filmen var riktigt bra och rolig. Helt klart i samma klass som de andra två filmerna. Fast snäppet roligare. En film man måste ha sett. Men att se den i 3D var överflödigt (dessutom skaver ju glasögonen på öronen). Alla filmer gör sig inte i 3D. Avatar var as cool att se i 3D men alla andra 3D-filmer hade lika gärna kunnat vara vanliga. Men nu ville jag gå på min favoritbiograf (Sergel) och där gick den bara i 3D. Annars hade jag inte valt det. Haha många gånger jag avände 3D ^^ Men nu tänkte jag försöka snygga till lite i mitt stökiga rum och sen tror jag faktiskt att jag ska sova. Förstår inte varför jag plötsligt blivit så kvällstrött. Det är som att kroppen ställt in sig på skola och försöker få mig att vända tillbaka dygnet. Måste bara säga det igen, gud vad konstigt det känns att inte börja skolan! Men sjukt skönt såklart. Bäst jag reser mig innan jag somnar nu, hejsvejs!


                                                   bildkälla

Sista solen

Hej hej! Sitter och njuter av den sista (?) sommarsolen. Riktigt varmt är det. Ska strax klä på mig och sticka till pappa. Ska äta middag där (grillade hamburgare!) och sen ska jag och syskonen gå på bio. Toy Story 3 i 3D ska vi se ^^ Så det ska bli skoj! Berättar hur den var ikväll. Hejsvejs!
 
 


Sockerdetox

Hej hej! Gissa vad det blev för mat hos bonuskusinerna? GRILLAT! Så himlans gott! Riktigt duktig var jag sen och tackade nej både till chips och glass. Även fast barnen satt vi bordet och suktades. Och även fast det var en av mina favoritglassar, GB Sandwich. Är stolt över mig själv! Har haft sånt himla sockersug hela veckan men har inte fallit för frestelsen en enda gång (förutom en hembakt bulle i måndags när vi fikade hos Ann). Även fast vi har både godis, glass, chips och dipp hemma. Har inte ens druckit O'boy ^^ Haha. Behövde verkligen köra en liten sockerdetox för det har blivit lite för mycket av det goda denna sommar. Vilket har resulterat i ett litet sockerberoende... Första dagen var tuff (haha) men ju fler dagar man står ut desto lättare blir det ju. Men på lördag, då är det lördag. Då ska jag minsann njuta av något riktigt gott! Men nu ska jag sova, godnatt! 


Höst i luften

Idag är det höst i luften och jag älskar det! Mår dock inte särskilt bra idag. Magen min spökar. Den är svullen, krampar och så har jag halsbränna som inte ger med sig. Förstår inte varför heller, har försökt att äta bra saker och låtit bli sånt som jag vet kan irritera magen. Men så gör den så här ändå. Gaaah! Men men, nu måste jag göra mig klar och gå till bussen. Vi ska på middag hos bonuskusinerna. Har inte träffat dom på typ hela sommaren så det ska bli kul!

                      Äntligen så kallt att man kunde rota fram sockorna!



Frankrike bokat!

Har ju glömt att tala om att resa till Frankrike är bokad 15-23/10! Uuuuunderbaaart. Dessutom kom jag med på franska kursen! Franska kursen är som sagt en snabbrepetition på fem gånger. Den kostade 995:- vilket är lite mycket för fem gånger måste jag säga men det är ju en investering. Ska bli kul! Men lite nervös är jag allt. Har ju inte läst franska på tre år... Men nu ska jag lägga mig och läsa en stund och sedan sova. Duktig jag blivit! Haha. Godnatt!


Dramaten? - Nej tack!

Hej hej! Har precis varit och handlat, det var inte så mycket varor men bara tunga så trodde nästan att korgen skulle gå sönder ett tag ^^ Jobbigt det var att bära hem! Förstår varför man handlar med en dramaten (säger man så?) men dom är ju så ruskigt fula. Då släpar jag hellre eller går flera gånger till affären. I alla fall, är sjukt trött idag också. Så det blir nog inget problem att lägga sig tidigt. Ska ta lite frukt strax så att jag piggnar till lite och kan få något gjort av det jag tänkt göra.

Det var förresten mycket trevligt att träffa Malin förut. Det var läängesen sist. Men nu när vi inte går i skolan längre ska det nog finnas tid att träffas lite oftare. Vi lunchade på ett jättemysigt fik på söder som hette Café Blå Lotus. Tyckte först att det lät väldigt dyrt med 74:- för ett glas färdigköpt apelsinjuice och en baguettemacka. Men det visade sig vara värsta hälsomackan med massa groddar, sallad, rivna morötter, rödlök (som jag petade bort såklart) och ost så det var väl ganska prisvärt. Bra service också.  Efter en stund kom Malins kompis Julia dit och gjorde oss sällskap. Alltid trevligt att träffa lite nytt folk :)

                                              Jag och Malin


                                                Malin och Julia


Lunch i stan

Hej hej! Visade aldrig bilderna igår för vet ni vad? Jag däckade vid halv elva! Hahaha. Hade jag inte redan börjat med maten när jag kom hem från jobbet vid halv nio hade jag kunnat lägga mig redan då. trött var jag. Det blev väl sådan chock för kroppen att både cykla och jobba så här efter förkylningen. Men det var otroligt skönt att lägga sig så tidigt så det ska jag försöka fortsätta med. Nu ska jag göra mig klar och alldeles strax bege mig ner mot bussen. Ska träffa Malin och luncha med henne i stan. Så det ska bli trevligt. Dock är jag vrålhungrig redan nu eftersom jag åt frukost vid halv nio ^^




Dags för jobb

Hej hej! Är otroligt seg idag. Skulle helst bara lägga mig i sängen och sova bort resten av dagen. Men idag är det tisdag vilket betyder jobb. Bara fyra timmar men känns väldigt ansträngande att ta sig dit just nu. Förkylningen har inte gett med sig och den suger verkligen musten ur mig. Men jag tänkte cykla i alla fall. Behöver det. Cyklar i god tid så jag kan ta det lugnt. Förresten är det ju löning imorgon, då får jag se lönespecen idag! Så något att se fram emot i alla fall. Ska hoppa in i duschen nu, visar fler bilder från igår ikväll. Hejsvejs!


                                                 bild från igår


Tiden läker såren, men ärren finns kvar

Livet är orättvist. Men det var ju ingen nyhet. Hela 13 år har gått sedan du lämnade detta liv. Så mycket har hänt som du missat. Du fick inte ens träffa alla dina barnbarn... Men jag är glad att jag fick träffa dig. Även fast det inte är mycket jag kommer ihåg så bär jag det inom mig, det betyder oerhört. Vet inte varför saknaden är så stor just nu. Det var länge sedan jag kände så här, grät så här. Men har tänkt mycket på dig den senaste tiden i samband med studenten och allt. Så jag önskar att du hade varit där. Saknar dig morfar. Mer än ord kan beskriva.

 

Mot Eskilstuna

Godmorgon! Trots att jag låg och läste (En shopaholic i New York) fram till halv tre så lyckades jag ta mig upp vid åtta. Duktigt! Men trött är jag, får sova på tåget. Tar ca en timme till Eskilstuna så det blir en perfekt tupplur. Sitter här i princip klar men jag kan inte bestämma vad jag ska ha för kläder. Tycker det är så svårt när man ska åka bort över dagen så här. Än så länge är det inte så varmt men det blir det kanske, men sen ska vi ju till kyrkogården mitt i skogen. Myggorna kommer ta kål på mig och jag inte har långbyxor. Hm...

Idag började förresten lillebror gymnasiet. Sjukt! Och systeryster börjar mellanstadiet imorgon. Känns så konstigt att själv inte gå tillbaka till rutiner. Jobbar bara tis, lör och sön denna vecka. Resten av dagarna är jag helt ledig. Weird. Men ska ta tag i träningen nu igen när jag börjat återhämta mig efter superförkylningen. Funderar på att börja gå och simma igen. Det är skön, skonsam och mycket bra täning det. Men vi får se. Nä nu måste jag bestämma kläder så att jag kommer iväg någon gång. Tänkte nämligen åka in lite tidigare till stan och köpa ny kalender och titta på dom där snygga skorna jag visade häromdagen. Hejsvejs!


Nyklippta

Halloj! Gulliga Lisa var här tidigare och klippte både mig och lillasyster. Jag toppade bara (kolla hur långt mitt hår har blivit!) men lillasyster körde på stort och klippte kort för första gången. Superfint blev det! Nu har syskonen åkt till pappa och det är lika tomt som det alltid blir. Ska ta en macka och sätta på en film tror jag. Sen måste jag lägga mig hyfsat tidigt för imorgon bär det av till Eskilstuna över dagen. Ska besöka morfars grav, vilket jag inte gjort på typ fem, sex år eller nåt sånt. Så det ska bli kul, eller ja såklart inte kul men ni förstår. Tycker om att stå vid graven och tänka, det är rogivande. Ser att klockan hunnit bli nio så dags att sätta på filmen om jag ska komma i säng i tid. Hejsvejs!






Söndag

Hej hej! Kom precis hem från en liten promenad. I lugnt tempo. Mår fortfarande inte bra men var tvungen att göra nåt kände jag. Har suttit stilla alldeles för mycket och ätit alldeles för mycket glass nu när jag varit sjuk. Så nu fick det vara nog. Hade egentligen tänkt gå en morgonpromenad för att slippa allt folk. Men jag försov mig... Så lugn och ro var det bara att glömma, naturligtvis så var det nån himla cykeltävling idag också. Så galna cyklister svischade förbi hela tiden. Det jag saknar mest med att bo i huset är att då kunde man gå ut och gå utan att träffa en enda människa. Det var skönt det.




Me, myself and I




I love beauty

Blir tooookig snart. Är det nån jävla superförkylning jag åkt på eller? Har varit sjuk i mer än en vecka och det blir liksom inte bättre. Känner mig t o m fortfarande febrig. I alla fall, gick ner en sväng till centrum med mamma och lillasyster förut för att få lite luft. Gick in en snabbis på H&M då och köpte denna söta necessär för ynka 49.50:-. What can I say? I love beauty. 


Skobegär

Denna grymt snygga sko kommer från Tiamo och kostar 699:-.
Bella vill ha. Bella behöver!


bildkälla


Två filmer till

Två nya filmer till min samling! Shaun of the dead rekommenderas starkt. Den är hysteriskt rolig, brutal men hysteriskt rolig! Och 8 Mile är en tung men riktigt bra film.


Fortfarande sjuk

Halloj. Är så trött på denna förkylng som inte vill ge med sig! Det höll på att bli bättre häromdagen men nu är jag täpptare och snorigare i näsan igen. Det suuuuuger. I alla fall, fortsatte med epileringen idag och det gick inte riktigt som planerat... Lyckades med båda armhålorna (jag vet, intresseklubben antecknar haha) men högerbenet går bara inte! Det måste vara nåt fel på mig för jag är galet känslig där. Lyckades med halva vaden sen kunde jag bara inte göra mer. Det gjorde så jävla ont! I manualen står det liksom att armhålorna och bikinilinjen är extra känsliga för smärta, yeah right. Benet gjorde tusen gånger ondare. Usch ryser bara jag tänker på det! Men som sagt jag ska lära mig. Vilar någon dag och provar igen ^^ Nej nu ska jag klä på mig, traska ner till centrum och hämta ut mitt paket från CDON!

2010-11-19

Bara tre månader kvar! Lääääääääääängtar!


Det gör ONT

Oj, oj, oj säger jag. Klart jag visste att det skulle göra ont men a a a a h ! Nästan värre än att tatuera sig ju! Ena vaden lyckades jag med... HAHA! Sen fick det vara nog, det var ändå middagsdags. Hur ska man orka göra hela båda benen? Men jag är fast besluten, jag ska lära mig, jag ska lyckas! Fortsätter med det andra benet imorgon... Det kommer ju inte vara lika hemskt efter några gånger och övning ger färdighet. Tänk bara hur underbart resultatet blir sen!

Det blev alltså den senaste epilatorn från Braun som jag tittat på. Köpte den på Elgiganten för 1490:-. Tror som sagt att den kommer vara väldigt bra när man lärt sig och vågar lite mer. Nej nu måste jag fixa mina naglar, dom ser för gräsliga ut. Hejsvejs!


RÄDD!

Herregud, herregud... Jag är RÄDD! Köpte epilatorn idag, har laddat den, tagit en panodil på inrådan av mamma och sitter nu och försöker förbereda mig... Man har ju hört så mycket! Att det ska göra så ont. Och den låter ju som ett monster! Men man har ju tatuerat sig så detta ska väl inte vara så farligt eller? Nej nu får jag tuffa till mig! HAHA ^^ Nu kör jag! Berättar hur det kändes sen.



Chokladbollar

I brist på annat att göra slängde syster och jag ihop lite chokladbollar. Några med karamellströssel, några med chokladströssel och några med pärlsocker. Mums!
Är  galet trött på att vara sjuk! Följde med mamma till centrum en snabbis tidigare idag men det var bara tortyr, orkade inte alls. By the way såg vi Erik Linder (från Talang) på ICA igen! Coolt ^^ Dessutom är han ju så söt! Nej men nu ska vi fortsätta dega framför tvn. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon så jag kan ta en sväng till stan eller nåt. Är så uttråkad!
 

Livet från den ljusa sidan

Det gäller att se livet från den ljusa sidan eller hur? Det här är den ljusa sidan med att vara sjuk - glass och film!




Hur ont gör det egentligen?

Har blivit grymt sugen på att köpa en epilator. Liksom hur kul är det att raka benen och känna stubb redan dagen efter? Ibland tycker jag att det t o m går snabbare än så! Sjukt. Och galet irriterande! Därför känns en epilator som en perfekt lösning. Frågan är bara, hur ont gör det egentligen? Men efter att ha sökt runt på internet och tittat på videos på youtube så verkar det som att dom nyaste modellerna inte är så farliga. Silk-épil 7681 Wet & Dry från Braun är den som efter det jag hittat verkar bäst. Enligt en sida blev den bäst i test 2010. Dock är priset lite saftigt, 1 599:- kostar den på Expert.se. Men om den fungerar så bra som folk säger och man får lena ben upp till tre, fyra veckor är det ju helt klart värt det. Jag blir fan glad om det håller sig en vecka. Tre, fyra veckor vore ju rena himmelriket! Nä, mår jag bättre imorgon går jag nog ner till Expert och köper den! Får hoppas att dom fått in den bara. Den butiken brukar inte vara så välsorterad... Tycker dessutom att man som tjej och halvt okunnig blir behandlad som om man vore en idiot när man ska handla teknikprylar där. Hatar sånt! Annat var det när jag tog mig bort till Lidingö och köpte kameran på Expert där. Det kan man kalla service! Men men nu ska jag spela kort med mamma och syster. Hejsvejs! 



bildkälla


Glass&film

Hej hej! Överlevde jobbpasset. Har nu precis ätit glass och tittat klart på Asterix och vikingarna med syster. Mår lite bättre idag men har kommit till andra fasen av min förkylning - rinnandet. Det tokrinner ur näsan och har börjat rinna i ögonen också. Men nu jobbar jag inget mer denna vecka så nu kan jag bara ta det lugnt. Skööönt.
Ska fortsätta glo på tv nu. Haha by the way, igår såg jag och syster på Harry Potter i typ nio och en halv timme. Nästan så att vi fick fyrkantiga ögon ^^





Bra tajming

Godmorgon eller nåt. Mår inge bra! Bihålorna känns alldeles intryckta, näsan är både täppt och rinner och huvudet känns som att det är fullt med snor (haha verkligen fräsch beskrivning men så känner jag mig). Och idag jobbar jag 16-20. Bra tajming jag har, precis när semestern är slut blir man sjuk. Och det är ju bara att glömma Allsång imorgon. Lillasyster och jag skulle ha gått eftersom Måns Zelmerlöw uppträder då. Vi har varit dom andra gångerna han uppträtt så det har blivit lite av en tradition. Och Allsång är ju så underbart, det är verkligen sommar för mig. Så det suger att vi inte kommer kunna gå... *snyft, snyft*. Men nu ska jag hämta lite glass och krypa ner i sängen framför Sex and the city igen. 

                     Måns Zelmerlöw och Thomas Ledin på Allsång 2009

Saltlakritsströssel!

Hej igen! Syster och jag är nu inne på den fjärde Harry Potter filmen ^^ Varför är Robert Pattinson bara med i den filmen? Han borde ju varit med i alla! I alla fall, tänkte bara visa vad jag åt förut. Vaniljglass och saltlakritsströssel. Sååå himla gott! För några år sedan hade McDonald´s en McFlurry med detta strössel och jag grät nästan när dom slutade med den haha. Gissa om jag blev överlycklig när jag såg denna tub på ICA häromdagen! Så idag bad jag mamma köpa hem det. Och herregud alltså, så gott. Tack tack tack O'hoj!


Harry Potter-maraton

Halloj. Systeryster blev riktigt risig igår och spydde flera gånger. Tror dock inte att det var magsjuka, hon var nog bara så svullen i halsen. För så känner jag också men har inte lika lätt för att spy. Så istället för att gå på The Voice satt jag hemma och torkade spya. Snacka om ändrade planer. Har klart och tydligt sagt till far min att han är skyldig mig big time för att jag tog hand om henne så han inte behövde ändra sina planer. Jag hade ju i alla fall blivit hemma eftersom jag mår skit också men ändå. Idag har syster och jag Harry Potter-maraton. Härnäst blir det den tredje filmen och mer lär det bli. Om cirka tre månader kommer förresten nästa film! Läääängtar sååå! Nej nu ska vi sätta på nästa innan klockan tickar iväg. Hejsvejs!


Svensk sommar

Svensk sommar när den är som bäst


































Sjuuuk

Blääää! Jag har gått och blivit sjuk. Riktigt förkyld. Mår verkligen skit. Den fruktansvärda träningsvärken gör inte saken bättre heller. Jag och Ida tränade i en och en halv timme igår. Först promenad och sen ett träningspass ur nån bok med Charlotte Perelli. Så jag är d ö d. Har dessutom knappt sovit inatt. Ida och jag bestämde oss för att åka ut till hennes farbrors landställe i skärgården igår. Vilket var jättemysigt! Men jag hade redan ont i halsen och under natten blev det vidrigt. Vi gick och la oss vid halv elva, vid elva slocknade Ida medan jag låg och vred mig till fyra, halv fem... Vaknade vid sex igen men lyckades halvsova fram till halv åtta då vi gick upp och tog ett morgondopp. Det var svinkallt men skönt eftersom jag var alldeles genomsvettig. Sen låg vi ett par timmar på klipporna och chillade, jag sov lite grann och sen åkte vi hem. Nu sitter jag och lillasyster (som också är sjuk) här och tycker synd om oss själva haha. Men ska försöka ta mig upp och laga lite mat nu. Tur att det bara är att fixa nån potatis och sås, kött finns att värma. Tog förresten massa fina bilder på ön med det får bli senare eller imorgon. Hejsvejs!


Kors i taket!

Kors i taket! Jag ska lägga mig och läsa! Haha. Håller på i tre böcker så jag tänkte att jag skulle försöka läsa färdigt en av dom i alla fall. Så jag börjar med denna som jag började läsa på Mallis förra våren hehe... Alltså jag läser inte trögt, tvärtom. Men har liksom aldrig ro, när jag var mindre var jag dock en riktig bokmal. Dessutom somnar jag alltid när jag läser. Därför kan jag inte göra det vid något annat tillfälle än när jag ska sova. Och då vill jag hellre somna till någon tv-serie. Men nu ska jag minsann läsa lite så att jag får gå och köpa mig en ny bok! Godnatt!


In the garden

Här kommer några fler bilder jag tog hos mormor. Den första är en av mina favoritbilder.








Ålderstecken?

Hej hej! Vet ni vad duktig jag var igår! Jag lyckades somna innan klockan ett! Så jag var någorlunda utvilad när jag tjugo i nio blev brutalt väckt av en satans gräsklippare... Trodde jag skulle bli tokig! Övervägde, innan jag var riktigt vaken, att gå ut och kasta kudden på personen som klippte. Haha. Men la istället kudden över huvudet och försökte somna om men det var hopplöst. Gav upp efter en stund och gick upp, då såg jag att mamma hade varit inne i mitt rum och öppnat balkongdörren. Suck. Det var därför det lät så himlans högt. Ibland suger det verkligen att ha rummet närmast gården. Tycker alltid att dom klipper gräset eller trimmar träden eller tömmer grovsoprummet. I alla fall alltid när man har huvudvärk. Har förresten haft väldigt mycket huvudvärk igen nu, mer eller mindre varje dag i några veckors tid. Inte kul! Har det idag så jag sov en timme innan middagen och det hjälpte lite. Tog två panodil också. Har faktiskt varit duktig och låtit bli det men idag orkade jag inte ha ont. Är i alla fall tacksam att jag inte jobbade eller nåt idag. Men semestern är snart slut! Börjar jobba på måndag igen, fast den veckan jobbar jag bara måndagen så det är lugnt. Kommer inte ha så fullspäckat schema sen heller så jag behöver inte ha panik över att semestern är slut. Men jag bara undrar, var försvann sommaren? Kommer knappt ihåg vad jag har gjort. Har knappt varit på stranden i alla fall. Har i och för sig jobbat rätt mycket men läskigt vad tiden bara kan försvinna, och vad fort man glömmer! Är det ett ålderstecken måntro? ^^

Nej nu ska jag ta mig upp ur sängen och tvätta lite! Har varken vitt eller svart att sätta på mig haha. Hejsvejs!


Härlig dag

Hej hej! Efter promenaden imorse tog jag en lång dusch, åt lunch och cyklade till pappa. Skulle på ansiktsbehandling och pappa bor ju precis där så det passade perfekt att hälsa på då. Ansiktsbehandlingen var underbar, så underbar. Dock sov jag nog igenom halva men det var så skönt. Somnade t o m när hon noppade ögonbrynen haha! Som för övrigt blev mycket fina. Och äntligen har mina ögonfransar färg igen! Hallelujah! Gick hem till pappa och syskonen igen efter. Umgicks med syster min och fixade hennes naglar (nu har hon lika coola naglar som mig!) och åt grillat till middag. Mumsigt. Det var min dag det. Nu ska jag krypa ner i soffan och slappa framför tvn en stund. Sen ska jag lägga mig tidigt! 




Morgonpromenad

Godmorgon! Alldeles strax ska jag ut och gå med Ida. Känner mig riktigt duktig med tanke på att jag inte somnade förrän vid fyra. Usch och fy på mig! Ikväll måste jag lägga mig tidigare. Men nu ska jag lägga mig ner och smälta maten några minuter till innan jag går. Hejsvejs!


Varför?

När man ser alla dessa kriminalprogram som är baserade på verkliga händelser undrar man verkligen vad det är för sjuk värld vi lever i. Hur ska man någonsin kunna lita på någon? Hur kan människor vara så onda? Så hjärtlösa? Varför ska man behöva vara rädd när man går ute själv på kvällen? Och varför har vi så förbannat låga straff i Sverige? Det är ju löjligt. Så jävla löjligt. Inte konstigt att folk vill ta lagen i egna händer. Det var det filmen handlade om som jag och mamma såg ikväll. Att ta lagen i egna händer. The Stranger Inside hette den med Jodie Foster och Terrence Howard i huvudrollerna. Otroligt stark film! Som faktiskt hade ett väldigt bra slut trots allt hemskt som hände. Så den rekommenderar jag. Men nu ska jag försöka koppla bort allt och tänka positiva tankar så att jag inte drömmer några mardrömmar. Det finns ju inte bara ondska i världen, även om det verkar så ibland. Skänkte just 50 kr till UNICEFs katastrofarbete via sms för att bevisa det. Gör det du också genom att skicka LIV till 72 900. Sex miljoner barn har drabbats av översvämningarna i Pakistan och behöver vår hjälp. Visa att det finns kärlek i vår värld.



Plockat blåbär

Har precis plockat blåbär! Men inte på det traditionella viset. Nej jag har plockat blåbär från köksgolvet ^^ Vad ska man säga? Är man klumpig så är man. Fick mig ett gott skratt i alla fall! Och det är ju bra att man kan underhålla sig själv, eller hur?




På riktigt!

Drycken finns på riktigt! Ida visade den idag inne på Dagslivs. Vilken grej haha! 


Vad har hänt?

Hellu! Skulle ha åkt till stan med mamma idag men så smsade Ida och frågade om jag ville ses. Mamma påminde mig om att jag inte går i skolan och knappt jobbar sen (haha) så det skulle finnas gott om tid för oss att umgås. Så jag mötte upp Ida och så åkte vi in till stan. Hon växlade pengar och så köpte vi med oss varsin barnpizza och gick upp till hennes mammas lägenhet. Hängde där en stund och snackade lite. Det var ju ett tag sen... ^^ Sedan begav vi oss ner på stan för att titta lite. Men när jag inte ens är exalterad och shoppingsugen inne på Buylando (en filmbutik) då är det illa! Vad har hänt? Gissar på att det är det skumma vädret som gör mig alldeles håglös. I alla fall, gissa vem vi såg inne på Buylando!? Ingen mindre än Joel Kinnaman! Coolt va? Dock tyckte Ida att det var för pinsamt att gå fram. Tror i och för sig inte att jag hade vågat ändå. Är alltid rädd att personen ska bli arg och tycka att man stör deras privatliv. Men det hade ju varit så coolt att ha tagit en bild med honom! Egentligen har jag inte ens sett filmen Snabba Cash. Men man är ju allt lite kändissjuk hehe ^^

                            Depend nr 159 + Isadora nr 801 = voilá!





A missing piece

A piece of me is missing, have you seen it?


Not Afraid

Lyssnar på denna låt oavbrutet just nu. Älskar den. Eminem är grym.



I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road togheter, trough the storm
 Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road


And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I’m standing up, Imma face my demons
I’m manning up, Imma hold my ground
I’ve had enough, now I’m so fed up
Time to put my life back together right now 


Isadora nr 801

Hej hej! Nyvaken Bella här ^^ Tog nämligen en liten tupplur framför tvn. Inte direkt planerat men jag kunde inte hjälpa det. Det var efter middagen, blir alltid så fruktansvärt trött då. Men jag har inte bara segat idag, jag var minsann ute och tränade i förmiddags! Blev en promenad/joggingtur. Samma sväng som häromdagen men idag var det mycket tyngre. Men var inte mentalt lika peppad idag. Lyssnade på depplåtar först eftersom jag kände för det. Men när jag bytte till Release me med Agnes blev det fart på benen. Tror det sitter i från jympapassen där låten var med haha. Det var sista spurten då.

Följde med mamma en sväng till centrum efter det och unnade mig att köpa det svarta nagellacket i Graffiti-serien också. Det är ju bara så coolt! Ska provmåla det någon annan dag för nu har jag ju så fina, nymålade naglar.


Graffiti nails

Detta urcoola nagellack från IsaDora köpte jag på Kicks idag för 69:-. Man målar först en bas med någon annan färg och sedan målar man detta ovanpå så spricker det upp efter ca 30 sekunder. Så jäkla coolt! I love love love it!


Glass i Slussen

Hej hej! Trots mulet väder tog AK och jag varsin glass och satte oss på bryggan vid Slussen. Saltlakrits och blåbär, mums! Det var mysigt men jag har varit så himla seg idag så nåt roligt sällskap var jag kanske inte ^^ Köpte några småsaker också men det visar jag sen. Nu ska jag chilla framför tvn en stund. Hejsvejs!







Sunday

Halloj! Är seeeg. Måste seriöst vända tillbaka dygnet. Gick och la mig vid tre och sov till elva. Tycker inte om att sova bort halva dagen men det är ju inte så fint väder idag i alla fall, skillnad är det om det är strålande sol. Då får man ju ångest om man sovit bort massa soltimmar. Men nu ska jag sminka mig och så, ska träffa Anna-Karin i stan för en fika. Ansträngande, att sminka sig alltså... Såå skönt det var i förrgår när jag gick och la mig utan att tvätta bort mascaran. Då var det ju bara att gå upp så var man klar. Men på onsdag ska jag till Helén för ansiktsbehandling. Ska färga ögonfransarna igen då. För nu är dom alldeles blekta. Man blir beroende haha. Men det är ju ofarligt och inte speciellt dyrt så det är helt klart värt det. Nej, nu måste jag sätta fart! Hejsvejs!

Gullungen

Måste bara berätta hur rolig lillasyster var förut. Jag sa åt henne att hon var tvungen att fixa naglarna eftersom dom var alldeles för långa och hade nagellacksrester på sig som suttit i typ en månad. Men det uppskattades inte så hon försvann. En stund senare hörde jag "Bella?" från garderoben. När jag öppnade stod hon där längst in och förklarade att hon inte kunde komma ut för alla saker var i vägen. Haha så söt! Var såklart bara tvungen att fota henne också ^^ 
 



Söderte

Hej hej! Sitter här dyngsur, har nämligen varit och hämtat cykeln som varit på service i spöregnet. Har köpt mig en praktisk cykelkorg men höll på att få ett nervsammanbrott när jag knappt fick in den i förrådet på grund av den. Känner mig väldigt lättretlig idag men har ju inte sovit så bra de senaste dagarna. Idag sov jag till halv ett vilket var lite för länge, känner mig sådär seg nu ni vet. Men jag kunde bara inte ta mig upp tidigare. Ska dricka en kopp Söderte på balkongen nu och njuta av den friska luften efter regnet. Sen ska jag fixa naglarna och lite sådana saker. 
Blir en skön slappdag helt enkelt. Hejsvejs!





Kryssning

Hej hej! Blev aldrig nåt bloggande igår för jag hade fullt upp. Bättrade på brännan, bakade kakor, tog en promenad/joggingrunda (har världens träningsvärk idag!) och sen var det tacokväll med ICA-gänget. Det var jättetrevligt och jag kom inte hem förrän typ tjugo i tre. Somnade kanske runt halv fyra, fyra och så ringde klockan halv sex. Haha har aldrig sovit så lite, kändes som jag precis hade somnat. Har varit galet, verkligen galet trött idag. Så trött att jag mått illa. Trodde att båten svajade som bara den, men det var visst bara jag som kände det. Var så fruktansvärt trött. Så jag sov en kvart där, en halvtimme där, en timme där... Lite till och från hela dagen. När jag inte var i taxfreen och spenderat pengar det vill säga. Sjalen jag har på mig på bilderna köpte jag för att jag frös och hade så ont i nacken. Den är av märket Guess så den var egentligen lite dyr. 500:- för en sjal liksom men det var det faktiskt värt. I love it! Dagen avslutades med varsin Margarita på Lilla Italien så min magen mår allt annat än bra just nu. Buffeér är inte min grej, det blir för mycket för min stackars mage. En hel del godis och chips slank ju såklart ner under dagen också. Så nu ska jag dricka lite ProViva och lägga mig. Sååå skööönt det ska bli att sooova! Hejsvejs och godnatt! 
















Flower power

Här kommer lite bilder jag fotade hos mormor. Tog över 350 bilder när vi var där i tre dagar. Haha. Men det är ju så kul. Älskar verkligen att fota, speciellt blommor. Mormors vackra trädgård var rena rama himmelriket.














Inte kry

Jahapp då var man hemma igen då. Lite trist men skönt för jag mår fortfarande inte bra. Har börjat få ont i bihålorna och är svullen i öronen så det är nog en förkylning på g. Inte så värst kul. Men vi får väl se om det bryter ut, ska frossa i c-vitamin ikväll. Har köpt äpplen, bananer, persikor, vindruvor och båbär. Har blivit lite för mycket sött hos mormor så det ska bli gott. Men nu är middagen klar, visar lite fler bilder jag tog hos mormor senare. Hejsvejs!

När man minst anar

Måste berätta vad som hände igårkväll! Hade precis gjort mig klar i badrummet, öppnade dörren och tog ett kliv. Men hann inte sätta ner foten helt förrän jag hörde ett knaster och kände något under foten. Såg till min förskräckelse när jag lyfte bort den att en STOR SVART SKALBAGGE låg på rygg och sprattlade. Jag gallskrek och sprang i sovrummet där mamma, flisan och mormor var. Försökte förklara för dom vad som hade hänt samtidigt som jag skrattade, grät och hyperventilerade på samma gång. Bröt verkligen ihop! Det var vidrigt! Behöver jag säga att jag avskyr insekter? Usch usch. Det lustiga är att jag alltid, i vanliga fall tittar var jag går i det badrummet för det brukar alltid ligga spindlar på lur där. Men när man minst anar det... Därför älskar jag hösten och vintern, dels därför i alla fall. För då dör jävlarna (A). Eller går i ide åtminstone.


Kupolen

Hej hej! Trippen till Kupolen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Hittade absolut ingenting, inte en enda liten kasse gick jag därifrån med. Snopet! Mår dessutom inte speciellt bra idag så var inte direkt på shoppinghumör från början. Känner mig yr, mår illa, har huvudvärk och känner mig allmänt hängig. Men varsin god glass fick vi oss i alla fall. Har aldrig varit med om större kulor! Helt sjukt!










Butterflies







Hos mormor

Hej hej! Chillar järnet hos mormor. Tog faktiskt t o m en tupplur efter maten haha! Helt underbart. Har redan hunnit shoppa också. Tre fantastiska filmer på ICA Maxi. Gud så jag älskar att gå på ICA Maxi! Lovar att jag skulle kunna gå där en hel dag utan att tröttna ^^ Har fotat en massa i trädgården också. Några superfina foton fick jag till! Men dom visar jag imorgon eller nåt. Nu ska vi äta jordgubbar på altan, hejsvejs!








Greece

















Semester!

Hej hej! Hade en tuff men bra dag på jobbet. Tur att man har så underbara kollegor. Tiden går verkligen så mycket fortare när man har roligt. Men nu känns allt inte så värst roligt. Den här sommaren skulle bli så himla bra. Skulle åka utomlands två gånger och sen skulle det bli roadtrip till västkusten. Men icke. Är besviken och ledsen. Skönt att jag ska bort till mormor några dagar. Kanske åker till henne igen nästa vecka om inget annat dyker upp. Eller så kanske jag tar en tripp själv någonstans. Om jag vågar det vill säga.

By the way såg jag att jag laddat upp fel bild imorse. Hade lite bråttom till jobbet. Men men. Lägger att bero på det upp lite bilder från Grekland strax som jag missat att visa. Nu ska jag kasta ner lite kläder i en väska, ska ju bara vara borta tre dagar så orkar inte anstränga mig denna gång haha.

             Och just det, nu har jag två veckors semester! Underbart!


Första augusti

Godmorgon! Tänk att det redan är augusti! Hela sommaren är ju typ förbi. Hur i hela friden gick det till? Om typ tre veckor börjar lillebror och lillasyster skolan igen. Men inte jag. Konstigt det kommer kännas! Men nu ska jag klä på mig och cykla till jobbet. Hejsvejs!



RSS 2.0