Migrän

Hej hej. Vaknade med migrän imorse men fick inte tag på min kollega som sagt att hon kunde jobba om jag blev sämre. Så det var bara att hoppa på cykeln och ta sig iväg i alla fall. Men behövde bara vara där i en timme innan vi fick tag på henne. Så jag cyklade hem och la mig i sängen igen. Somnade bums och sov till tjugo i fyra på eftermiddagen. Otroligt skönt var det och mådde mycket bättre efter. Men nu mår jag risigt igen. Får börja vid elva istället för halv nio imorgon i alla fall så det är toppen. Frossade C-vitamin tidgare i form av en halvliter jordgubbar, jag tänker då minsann inte bli sjuk! Nä nu lägger jag mig i sängen och tittar på Vänner tills jag somnar. Godnatt!


bild från hos mormor häromdagen


En vecka har gått

God kväll. Har som sagt varit en snabbis hos mormor. Åkte direkt efter jobbet i onsdags så var hemma hos mormor vid halv två på natten och så kom jag hem vid niotiden ikväll. Har varken haft tid eller ork att blogga, hade behövt vila upp mig hos mormor en vecka till kan jag säga... Men det fick jag icke göra. Jobbar sju dagar på rad nu. Känns riktigt tufft. Mår inte så värst bra faktiskt. Har asont i rygg, nacke och huvud. Och jag känner mig helt orkeslös. Som att det inte finns en gnutta energi kvar i min kropp överhuvudtaget. Men jag kämpar på. Det finns ju de som har det betydligt värre. Idag är det en vecka sedan det otänkbara inträffade i Norge. Den yngsta (av de namn som är publicerade) människan som fick sätta livet till var född  -97. Tre år äldre än lillasyster. Det är så fruktansvärt så det går inte att förstå. Hur kan man mörda ett barn? Även situationen i Afrika är fruktansvärd, ska skriva mer om det någon dag. Ibland kan man verkligen ifrågasätta livet och undra vart världen är på väg. Men så läser man om dessa hjältar, dessa modiga ungdomar som räddar livet på varandra trots att de är livrädda. Då får man tro på mänskligheten igen.

Nu ska jag försöka sova, hade inte tänkt att inlägget skulle bli så djupt men man ska skriva det man känner. Godnatt alla fina människor.

 

Maisons du Monde

Nu ska jag betala in min kursavgift! Om bara sex veckor sticker jag. Pirrigt! Om någon missat så ska jag gå en tre veckors intensivkurs i franska. I Nice! Efter det kommer jag att stanna hos farmor i deras hus utanför Nice i en vecka ungefär. Tänkte bege mig upp ett par dagar till Paris också. Åh så jag längtar. Allt sommarens slit kommer att löna sig. Mer än en månad kommer jag spendera i mitt älskade Frankrike. Kommer knarka bagutter, vilket är bland det bästa jag vet. Har man aldrig ätit en äkta fransk baguette så har man verkligen missat något. Får förresten se om jag kommer hem igen. Vem vet haha. Nej men helt fel vore det inte att bo och jobba i Frankrike ett tag. J'adore la France!

I Frankrike finns en kedja inredningsbutiker som heter Maisons du Monde. J'adore, j'adore, j'adore! De har så sjuuuukt fina saker. Bland annat dessa prylar nedan. Hjärtskålarna och karamellburken köper jag nog om jag hittar dem. Helt underbara. Ska visa någon dag mina två fina skålar som jag köpte där i höstas. Tror inte att jag visade någon bild på dem faktiskt?

Aja, nu ska jag se på tv en stund. Imorgon blir det jobb 8-15 precis som idag. Sedan sticker jag faktiskt till mormor efter jobbet på onsdagkväll men kan dessvärre bara stanna till fredagkväll eftersom jag jobbar helgen. Men det ska bli riktigt härligt att i alla fall komma iväg lite och häsa på söta lilla mormor! Ska ju åka v.33 men det var så långt kvar kände jag haha.


Ett litet ljus i mörkret

Kändes som ett litet ljus i mörkret att läsa att dödsiffran sjunkit pga felaktiga uppgifter. Men 76 människor har mist sina liv, de flesta av dem var människor som precis börjat sina liv. De var i min ålder och yngre. Fortfarande offatbart.
Så otroligt många människors liv som slagits i spillror. Alla familjer, släktingar, vänner som mist någon de älskar. Alla överlevande som lider både fysiskt och psykiskt. Deras liv blir aldrig som förut. Fruktansvärt. Må han ruttna i fängelse resten av sitt liv. Sådana monster tycker dock jag förtjänar att dö. Avrätta honom så som han så kallblodigt avrättade alla dessa oskyldiga människor. Fy fan.


Tre timmars sömn

Hej hej! Om jag är glad att denna dag är gjord! Känns som att jag säger det alldeles för ofta hehe. Behöver verkligen semester. Vi hade i alla fall askul igår, alltså ville jag inte åka hem. Hade egentligen tänkt åka runt halv tolv, tolv eftersom jag skulle upp och jobba. Men som sagt så hade vi så kul och detta var en av de sista gångerna vi, (nästan) hela ICA-gänget, var samlade. Så inte förrän vid halv fyra tog Bahar och jag en taxi hem. Ynka tre timmars sömn fick jag alltså imorse innan det var dags att hoppa på cykeln och dra till jobbet. Inte kul, inte kul. Men värt var det! Måste säga att jag mått mycket bättre än vad jag trodde att jag skulle göra. Kände mig som mest risig vid lunch typ så jag köpte faktiskt en cola light-burk och en sådan där mini chipspåse. Haha jag som nästan aldrig dricker läsk. Men kände liksom att jag behövde lite koffein och salt. Låter som att jag vore bakfull (dricker ju inte haha) men jag tycker att man blir så av bara sömnbrist, är det bara jag?

Måste ju bara tillägga att jag är stolt över mig själv. Kan låta knäppt men under omgången sanning eller konsekvens vi körde igår vågade jag göra saker jag aldrig trott att jag skulle våga. Fick typ värsta kicken av det! Så farligt som det kan verka var det verkligen inte. Inte alls. Men det var sjukt stora grejer för mig. För lilla ordentliga Bella. Haha. Som dessutom var helt nykter som alltid. Som Patrik sa, jag borde leva livet lite mer. Borde våga göra saker, vad är det värsta som kan hända liksom? Blir tokig på mig själv när jag hela tiden ska låta tankarna flyga i väg och tänka "tänk om". Man lever ju faktiskt bara en gång. Återstår att se hur länge jag lyckas hålla den tanken ^^ 



bild från häromdagen


Känns fel att skriva och vara som vanligt med tanke på den sorg som ligger så tung över Norge. Usch, det går inte ens att förstå... Det gör verkligen inte det. Hur kan en människa vara kall? hatisk?


Tankarna går till våra grannar

Idag går mina tankar till våra grannar i Norge. Det som har hänt är fruktansvärt, finns inte ens ord att sätta på det. Man läser om skolmassaker och terrordåd som sker i USA och så (och givetsvis är det lika fruktansvärt!) men det är så långt borta. Detta hände i vårt grannland. I norden. Obehagligt.
Vi tänker på och lider med er i denna fruktansvärda tragedi.


Surprise, surprise

Hej hej! Fick mig en rejäl överraskning när jag kom till jobbet imorse. Pga sjukdom var jag både bröd- och fruktansvarig. Inte direkt något man jublar över. Men jag tog det med ro för en gångs skull. Tänkte att det får gå som det går, jag gör mitt bästa men utan att stressa sönder som jag brukar. Jobbade över en timme så att jag nästan blev klar med det jag skulle. Får fortsätta imorgon eftersom jag jobbar då också. Bara 8-15. Så det blir skönt. Sedan ska jag träffa Anna-Karin och ha lite myskväll. Finns sjukt måååånga filmer jag vill se nu. Som kommit på hyrfilm alltså. Måste att bero på det messa henne nu. Ska ta och fixa en liten fruktsallad också innan jag lägger mig för kvällen. Ä r  s j u k t  t r ö t t .


Kvällsfika



Efter att ha avnjutit en supermysig kvällsfika med mami och lillasyster på balkongen så är det nu dags att krypa ner i sängen. Imorgon blir det jobb 8-16. Usch vad dessa två lediga dagar har gått fort! Fast jag känner ändå att jag hunnit ladda batterierna lite. Även om jag sovit alldeles för dåligt de senaste dagarna. Skärpning får det bli. Godnatt!

Strandhäng & pizza













Av bilderna att döma kan man ju tro att jag haft en toppendag. Men nja, riktigt så har det faktiskt inte varit. Inget blev riktigt som det var tänkt och humören var inte på topp. Inte alls. T o m brännan blev totalt misslyckad. Ser ut som danska flaggan på ryggen igen! Så imorgon blir det nada solning på mage. Men jag kom iväg på en halvtimmes jogg/powerwalk i förmiddags i alla fall. Bättre än ingenting. Men nu ska jag mumsa lite jordgubbar till ett avsnitt Vänner och sedan sova. Godnatt!


Dagens vill ha




från Lindex


Frödinge kladdkaka

Hej hej! Orkade verkligen inte blogga igår. Jobbade ju och kände mig lite deppig av det faktum att alla har semester och är bortresta utom jag. Och det faktum att det sker så mycket förändringar på jobbet till hösten... Idag känns det mycket bättre även om det med jobbet fortfarande gnager lite på mig. Men är i alla fall ledig tisdag och onsdag nu. Fick faktiskt lite semesterkänsla tidigare när vi fikade. Frödinge kladdkaka (the best in the world), glass och jordgubbar. Sjukt gott var det men jag föråt mig lite... Hade suktat på det i flera dagar så kunde inte riktigt kontrollera mig hehe. Visst hatar man när det blir så? ^^

I alla fall, har suttit bra länge nu och fixat med bilderna från Cypern och lagt upp på facebook. Aslååång tid det tar! Skulle förmodligen gå snabbare om jag förminskade bilderna lite men orkar inte. Aja, nu ska jag raka benen och lite sådant för imorgon blir det stranden!!! Ska ut och springa innan tänkte jag. Sprang faktiskt i fredags också, det var inte lika najs som i tisdags men skönt att ha gjort det. Är ingen löpare alls men jag kämpar på! Är fast besluten att jag ska bli bättre på det. Det är ju grymt bra träning och månaden jag spenderar i Frankrike i höst har jag ju inte Friskis&Svettis (finns bara i Paris) så då är det utmärkt att springa längs strandpromenaden. By the way är det bara två månader kvar! Läääängtar.


Åtta på rad

Vill ha lön nu, nu, nu! Behöver se att mina uppoffringar är värda något. Imorse kände jag verkligen att nu orkar jag inte mer. Varför, varför tog jag inte en till veckas semester? Är otroligt tacksam, det är jag. Men när vecka 32 är slut kommer jag att ha jobbat åtta helger på rad. Det är bara två av dem som jag bara jobbat ena dagen. Men då kan man ju faktiskt inte göra vad som helst. Speciellt inte när man börjar halv nio på morgonen. Känns verkligen som att heeela sommaren är förbi och jag har inte ens varit på stranden. Solade på Gurras brygga ett par timmar i onsdags. That's it. Så idag kände jag faktiskt att jag behövde lite fejksol... Hoppas på att kunna åka till stranden någon dag nu i veckan (är ledig tis,ons,lör) men det ska tydligen inte bli så värst bra väder. Men som sagt hoppas! Återigen, är otroligt tacksam över att jag har ett jobb och att jag fått så många helger eftersom det är då det är bra OB men vi alla kommer ju till en gräns när man känner att ett nervöst sammanbrott är nära, eller hur? Längtar så till vecka 33. Då jobbar jag bara en dag sedan sticker jag till mormor och blir ompysslad ett par dagar. OM jag behöver det! Nä, nu blir det läggdags. Godnatt!

på kvällens meny stod rostbiff, potatis och morötter i ugn med boursinost


Me don't like

Förändringar... Är inget direkt fan av dem. Eller det beror på. Att Carro ska ha barn är en underbar förändring! Hon ska förresten få en liten kille, precis som jag trodde! I december kommer han till världen och jag längtar stört mycket. Känns som att jag ska bli typ moster eftersom jag och Carro nästan växte upp som systrar men det blir ju "bara" mitt kusinbarn. Men åh så mysigt det ska bli! En förändring jag inte gillar är att två kollegor kommit in på sina utbildningar och flyttar från Stockholm. Är såklart superglad för deras skull men ICA-gänget blir liksom splittrat *snyft, snyft*. Patrik och jag pratade om det idag på jobbet, man har liksom en klump i magen. Man känner separationsångest redan nu. Det blir dessutom mer eller mindre kaos på jobbet men det ska väl lösa sig. Aja, får låta bli att tänka så långt fram. Fett deppigt inlägg känner jag haha. Men vi har blivit så bra kompisar under dessa tre år. En av kollegorna som flyttar, Bahar, fungerar lite som limmet i gruppen och utan henne är jag rädd att vi tappar kontakten eftersom hälften av ICA-gänget inte längre jobbar kvar. Men vi får se till att det inte händer. Nu ska jag glo lite på tv innan det är bedtime. Jobbar helgen 8.30-18.10 båda dagarna så behöver verkligen sova. Börjar dessutom tidigt på måndag. Så hejsvejs och godnatt!

Gårdagens outfit

 

jeansjacka - gammal  linne - Lindex  jeans - JC väska - mammas gamla
skor - Scorett ring - Åhléns


Fästingvaccin

Hej hej! Var faktiskt duktig idag och begav mig bort mot Tyresö Hälsan där jag tog påfyllnadsdosen av fästingvaccinet. Äntligen. Mamma har tjatat på mig hela våren om det men drop in-tiderna har oftast krockat med jobb eller roligare aktiviteter. Så det är skönt att ha det gjort nu! För första gången någonsin så kände jag faktiskt ingenting. Alltså helt seriöst, ingenting! Blev helt chockad haha.

Nu tänkte jag starta operation städa lägenheten. Var ganska peppad tidigare men nu känner jag mig sjukt seeeeg. Men tänkte att det får bli min "träning" idag. Har sådan träningsvärk att jag knappt kan gå så det får duga. Man bränner faktiskt en hel del kalorier, speciellt om man städar som jag! Thihi.


Harry Potter och dödsrelikerna del 2

Ja, då har man upplevt ett av de pinsammaste ögonblicken i sitt liv. Klumpigheten har nått sin höjdpunkt. Stoltheten har fått sig en törn men jag är okej. Det är väl för tur att jag kan skratta åt mig själv! ^^ Ni förstår det var så här. Efter bion när vi gick ner för trapporna sa Ida precis "ramla inte" (eftersom jag gick i högklackat vilket jag är ovan vid och dessutom hade träningsvärk i benen). Vad tror ni jag gör? Jo, såklart att jag ramlar. Men inte bara det. Det går i slow motion. Först viker sig ena foten under mig, benet glider åt sidan, andra benet viker sig samtidigt som jag med motsatt arm krampaktigt griper tag i trappräcket och ligger nu tvärs över trappsteget. Men jag lyckas inte hindra fallet utan ramlar rätt ner på rumpan. Folk runt om kring säger saker som "oj,oj, oj vad hände här" och "titta där". När jag reser mig upp flyger dessutom vattenflaskan iväg. Till slut har jag koll på läget. Fortsätter gå som om ingenting har hänt med huvudet högt och blicken rakt fram. Väl ute brast både jag och Ida ut i asgarv. Så himla komiskt! Och såååå himla typiskt mig!

Nu till det viktiga då, filmen var såååååå jävla braaaaa!!!! Vill se igen. Nuuu på en gång! Innan filmen startade gjorde den utklädda biografpersonalen en lite sketch eller vad man ska säga. Och stämingen var på topp. Så där typisk amerikansk när alla applåderar och tjoar och har sig. Love it. Kan ju säga också att jag grät så jag nästan hulkade vid ett tillfälle. Haha. När lamporna tändes igen vände jag mig åt sidan när jag skulle resa mig och då tittade killen bredvid mig på mig, skrattade och log. Log och skrattade tillbaka haha. Inser att det måste ha låtit bra roligt när jag satt där och snyftade. Förresten så såg vi filmen i 3D, vilket kändes lite överflödigt. Tycker glasögonen glipar så att bilden blir lite suddig. Vilket gör att ögonen blir alldeles överansträngda. Dessutom tillför det inte jättemycket, filmen är grym ändå! Så när jag ser den nästa gång (ska se den med lillasyster om någon/några veckor!) blir det nog i vanlig 2D. Men nu är jag så trött så jag knappt kan läsa vad jag skriver, med andra ord dags att soooova. Godnatt!

Tack igen Idis för min finfina födelsedagspresent! ♥


Can't wait!

Hej hej! Dagen har spenderats hemma hos Gurra! Han hade körlektion imorse så jag mötte upp honom redan vid halv nio. Var fett trötta så vi somnade en stund sen på hans brygga när vi låg och solade. Så himla skönt. Kunde inte sola så länge för det blev lite kyligt men lite färg fick jag. Eller ja, bara på ryggen. Ser ut som Danmarks flagga där haha. Bikinisnöret låg tydligen så. Satt sedan och tittade på när han provpackade inför sin fjällvandring. Människan ska bestiga Kebnekaise. Själv! Ascoolt men läskigt. Det är säkert rätt skönt att vandra själv men att sova i tält själv skulle jag inte vilja göra. Har sett för många skräckisar... Hehe. Men nu ska jag föna håret och lite sådant. Sticker till jobbet vid halv fem och direkt efter jobbet bär det iväg till bion för att se HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA DEL 2!!!!!!!!!!!! Can't wait!


bjuder på en bild från grillningen i måndags


Fan vad jag är bra

Hej hej! Sitter här nyduschad. Har nämligen varit ute på en joggingtur/powerwalk på ca 6 km. Riktigt härligt var det! Skönt att det regnade lite också. Det var bara värsta rycket jag fick. Satt och tittade på tv och funderade på om jag skulle resa på mig och blanda dippen som jag köpt. Var inte supersugen men gick in till köket för att i alla fall diska upp efter maten. Så satte jag på radion och började skutta runt i lägenheten, göra situps och köra lite med mina rosa hantlar. Plötsligt slog det mig att det skulle vara himla skönt att springa och rätt som det var hade jag snörat på mig skorna. Fan vad jag är bra känner jag! Haha. Nu ska jag börja se Harry Potter och fången från Azkaban. Imorgon är det dags. It all ends. The boy who lived has come to die... Aaaaaaaaahhh! Så taggad! Fast är lite rädd för slutet...


30 stycken myggbett

Godmorgon! Typ. Nej men vaknade första gången vid nio och halvsov sedan fram till halv tolv då mamma ringde och väckte mig. Sedan dess har jag tittat på Harry Potter och hemligheternas kammare. Känner mig bakfull av att ha sovit för lite och fel timmar. Runt halv fem imorse kom jag hem från Bahar och somnade inte förrän strax efter fem, halv sex. Så detta blir verkligen en slappdag. Tänkte om en stund bege mig ner till centrum bara för att utträtta några ärenden, bland annat handla mat. Hade tänkt att hämta mina andra mediciner också men jag får nog lov att vänta till lönen kommer. Trodde ju att jag hade fått frikort men tittade på kvittot och hade fått rabatt på den förra medicinen eftersom man tydligen får det vid en viss summa. Men xylocain mot myggbett MÅSTE jag köpa! Får inte glömma det. Räknade mina myggbett nyss och jag har 30 stycken utspridda över hela kroppen! Höll på att klia sönder mig igår alltså, inte så konstigt. Vidriga, vidriga djur.


DÖ MYGGOR, DÖÖÖ!













Hej hej! Här kommer lite bilder från igårkväll. Madde och jag drog ut till Notholmen och grillade marshmallows (eller jag gjorde, Madde hade godisförbud haha). Supermysigt! Men det fanns en glädjeförstörare. Nämligen mosquitoes from hell!!! Det var helt sannslöst. De var på en innan man ens hunnit gå ur bilen. Det blev så illa till slut att vi satt med filtarna över oss så att de täckte öronen för annars hörde man ett konstant surrande. Vidrigt! Så nu har jag sju myggbett bara på nederdelen av ena benet. Resten av kroppen ska vi inte ens tala om. Och det kliar som fasiken! DÖ MYGGOR, DÖÖÖ! Men det var det värt ändå. För mysigt hade vi.

Nu ska jag fortsätta måla naglarna och fixa mig. Ska ju träffa ICA-gänget ikväll. Det ska bli kul! Måste hinna gå och handla också. Fett jobbigt... Haha. Aja, hejsvejs!


Dags att baka

Hej hej! Blev lite orolig när det spöregnade i förmiddags men det klarnade ju faktiskt upp! Inte tillräckligt för att åka till stranden men mamma och jag tog en powerwalk på en och en halv timme i solen. Jätteskönt var det. Har ju inte tränat på "riktigt" på länge. Det är slitet på jobbet som varit min träning den senaste tiden. Plus cyklingen till jobbet då. Otroligt skönt det är att vara ledig förresten. Men fick tänka hårt och länge imorse när klockan ringde för att komma på om jag var ledig eller ej. Haha.

Men nu ska jag faktiskt baka. Imorgon blir det nämligen grillning med ICA-gänget. Kolakakorna har lyst med sin frånvaro de senaste gångerna så nu är det på tiden att de återuppstår. Lite senare ska jag kanske träffa Madde. Har köpt grejer så vi kan grilla marshmallows men vi får se hur det blir. Nä, dags att lägga på ett kol! Hejsvejs!

 


Grattis Maddis!

Idag fyller fina Madde 20 år! Hipp hipp hurra!


Vet att du typ avskyr denna bild men den är ju så fin så du får lov att förlåta mig ^^


Tre dagars ledighet

Finally! It's over. Veckan alltså. Eller ja, inte riktigt men jobbveckan är över för min del. Så nu är jag ledig i tre dagar! Behöver desperat bättra på brännan... Haha så vi får hoppas att det blir fint väder dessa dagar! Men är faktiskt ledig torsdag och fredag också. Så det blir en soft vecka. Höll på att skriva att man kanske skulle ta året första bad nu i veckan men jag badade ju faktiskt redan i slutet av april! Men har sedan dess inte ens varit på stranden. Illa. Så årets första sommardopp blir det till att ta i veckan! Skulle även behöva ta mig in till stan och shoppa lite eftersom de flesta kläder numera hänger på mig. Hur underbart som helst men jobbigt att behöva köpa nya kläder, jag som skulle spara ^^

Aja, nu skriker min kropp efter ompyssling efter denna hårda vecka så nu ska jag peela ansiktet och fixa mina katastrofala naglar. Hejsvejs!


Fig Tree Bay, Cypern

Ja, nu är det väl på tiden att jag tar och skriver om Cypern! Det var jag, systeryster, mamma och mammas pojkvän (känns weird att använda det ordet när de är så "gamla" men men) som åkte. Vi bodde på BlueVillage hotellet Nausicaa Beach (FFFF). Kan ju lätt säga att det är det bästa hotellet jag bott på! Läget var verkligen oslagbart med det turkosblåa havet precis nedanför och personalen var fantastisk (både Fritidsresors och hotellets). Hotellet var även mycket fräscht och hade allt man behövde. Två pooler, barnpool, Bamseklubben, Super Kids, spelrum, gym (!) datarum, m.m. Från hotellet fanns det trätrappor som ledde rakt ner till havet och så låg den fina sandstranden ca 100 meter bort. Men där låg vi bara en dag för det blev alldeles för varmt! Det var mycket skönare att ligga uppe i trädgården på en solstol och bara gå ner i vattnet från trätrapporna. Därifrån kunde man sedan snabbt och smidigt simma över till stranden om man kände för det.

Ska väl säga något om maten också eftersom vi för första gången hade All inclusive! Det var verkligen superskönt att inte behöva tänka på när och var man skulle äta. Hade nog blivit svårt om vi skulle samsas så att alla skulle bli nöjda med valet av restaurang annars. Nu var det bara att gå in och hämta mat i princip heeela tiden. Det var frukostbuffé, förmiddagssnacks, lunchbuffé, eftermiddagssnacks och middagsbuffé. Haha. Nu kan man ju tro att vi gick upp i vikt efter en vecka med det. Men det gjorde vi inte (inte jag i alla fall haha men jag tränade ju å andra sidan tre gånger på gymmet), för det fanns vid varje buffé nyttig mat. Såklart fanns det skräpmat som pommes och panpizza också men det åt jag bara några gånger. Det blev dock lite, lite tjatigt efter en vecka trots att de hade olika teman varje kväll. För det blev ju att man åt lite potatis, lite ris, lite kyckling, lite kött och typ samma grönsaker varje dag ändå. Men det mesta var gott (vilket är ett jäkligt bra betyg från kräsna mig!) och vissa saker var t o m riktigt goda. Speciellt vissa av efterätterna hehe. Så jag är väldigt nöjd med att vi hade All inclusive. Det fanns mycket mat att välja mellan varje dag (även om det var typlikt), det fanns en fin grönsaksbuffé varje dag och det fanns alltid massa olika sorters färskt bröd och färsk frukt.

För att summera det hela då så är detta en av de bästa resorna jag gjort. I love Cyprus! Det turkosblåa havet, grönskan, den behagliga temperaturen, maten, bristen på äckliga djur... Sååå uuunderbaaart! Helt klart bättre än Thailand i min åsikt! Det blev dock en ganska dyr resa, ca 10 000 kr betalade jag för min del. Varav ca 3 000 kr var för maten. Men resan var sååå värd det. Cypern kommer definitivt att få se mer av mig i framtiden!!!

En rolig sak som jag bara måste tillägga är att detta hotell tillhörde samma kedja (Louis Hotels) som hotellet vi bodde på i Faliraki, Rohods förra sommaren. Snacka om skillnad! Vi var alltså inte speciellt nöjda med det i Grekland och det här var vi supernöjda med! 

Här kommer några bilder! Fler kommer inom kort.










En dag kvar

Herregud vad det tar på krafterna att ha frukten, speciellt i denna värme och när man inte mår hundra. Är så glad att denna dag är över! Det betyder att det bara är en dag kvar nu sedan är jag ledig tre dagar på rad i alla fall. Skulle ju varit ledig i fem dagar men schemat hade till min besvikelse blivit ändrat. Detta betyder också att det blir knajs med middag och så på onsdag. Ska ju på HP7 då!!! Måste åka direkt från jobbet så får se hur det blir med middagen. Men det löser väl sig.

Nu ska jag ta och masa mig in i duschen och raka benen. Skulle behöva fixa naglarna också (de har aldrig varit så gräsliga som de är nu) men vi får se om jag orkar. Sedan kryper jag ner i sängen och ser Harry Potter och de vises sten. Började se den igår men däckade nästan på en gång. Måste ju hinna se alla innan onsdag! 
Bäst att sätta fart, hejsvejs!


tröttis Bella


Snart så

Hej hej! Känner att det var farligt att sätta sig ner nu, blir nog svårt att komma upp igen. Har varit igång i full rulle hela dagen. Jobbade som sagt 8.30-17.30 och glömde ta min eftermiddagsrast så jag satt bara ner 45 minuter på hela dagen. Det har varit så mycket att göra hela tiden och det kom sjukt mycket frukt som skulle klämmas in i vår minimala kyl. Så ett rejält träningspass har denna dag varit. När jag kom hem duschade jag och åt sedan började jag städa och rensa lite. Kände att det hade varit kaos alldeles för länge. Har fortfarande mycket kvar men någon måtta får det vara. Benen har sagt ifrån så jag ska se lite tv innan jag lägger mig. Imorgon jobbar jag 8.30-18. Sedan jobbar jag samma tid på lördag och efter det är jag ledig i hela fem dagar! Ska bli så uuunderbaart! Längtar galet mycket till onsdag. Varför gör jag det då? Jo, då ska jag och Ida gå på premiären av HARRY POTTER AND THE DEATHLY HOLLOWS PART 2!!! Kommer bli grymt!!! Det är min morot.

My baby hade inget batteri så bjuder på en bild tagen med den andra kameran. Sjukt tråkigt det är att fota med den. Det går nästan inte efter att man vant sig vid kvalitén man får med systemkameran. Aja, ville bara visa att jag faktiskt lärt mig att fläta. Wiho! Inte så proffsigt, I know. Men som sagt har typ precis lärt mig att fläta. Har fått komplimanger för det i alla fall och jag älskar det. Så himla skönt att få bort luggen också. Övning ger ju som bekant färdighet så ska fortsätta fläta flitigt! Skulle önska att jag kunde göra en inbakad fläta men vi tar en sak i taget haha. Nä, nu blir det tv och jordgubbar. Hejsvejs!

 


Lite nytt



Haha måste bara skratta högt åt mig själv. Spenderade ett antal (tre, fyra?) timmar i centrum tidigare. Var dessutom bara inne på Bokhandeln, Lindex och ICA. Största delen var på Lindex. Har ingen koll på vad jag har för storlek längre i någonting så det blev många vändor ut och in genom provrummet. Om någon såg mig måste de tyckt jag var galen. Men det var så där skönt ni vet. Det var nästan folktomt i butiken, det var härlig musik på och det var bara skönt att strosa runt liksom. Kom till slut ut med en påse innehållandes de två ljuvligheterna ovan, fyra par trosor, en bustier och en bikiniunderdel. Hälften av det var på rea också!

En liten rolig sak, innan jag gick in på Lindex var jag in till Bokhandeln för att köpa en ny kalender. Hade även för mig att Ida jobbade där så skulle säga hej. Men ingen Ida var där. Då måste hon jobba på ICA tänkte jag och gick dit efter Lindex. Men ingen Ida där heller. Gick runt länge, länge och gick flera rundor. Tänkte att hon kanske var på rast eller något så gick därifrån. När jag gick förbi Bokhandeln på hemvägen kikade jag bara in. Och där var hon ju! Haha. Så stannade där i över en timme och pratade. Det var mysigt. And I'm sooo excited! Almost can't hide it! Thihi.
Nu ska mamma och jag titta på den underbara, gripande Reservation Road. Imorgon blir det jobb 8.30-17.00 så ska lägga mig efter filmen. Hejsvejs och godnatt!


Ny favoriträtt

Lustigt nog är det alltid Ida eller Idas familj som får upp mina ögon för nya favoriträtter. T.ex "den goda såsen", spökkyckling, fläskfilé i citronpepparsås och nu senast kycklingsallad med melon och barbequesås som Ida bjöd på förra veckan då vi sågs. Så jäkla god och fräsch sommarmat! Först skär man kycklingfilé i små bitar och steker i Heinz barbequesås (vet inte om det finns flera som heter så men den här har smak av tomat, lök och vitlök i alla fall) sedan blandar man bara med valfria grönsaker till en sallad. Melon är ett måste för att få till den rätta sommarkänslan, gärna både cantaloupe och galiamelon. Det blir supersmarrigt! Mamma och jag gjorde den häromdagen och sedan hade jag matlåda med mig till jobbet igår. Finns fortfarande lite kyckling kvar så tror minsann att jag ska äta det till middag idag också. Hehe. Sedan ska jag baske mig köpa en påse chokladfyllda Werther's. Har man hormonsvängningar så har man. Och det bästa botemedlet är choklad, så är det bara. Men nu ska jag äta lunch hejsvejs!


Ännu en dag

Hej hej! Så var dag två (sjunde dagen på rad) med frukten avklarad och nu är jag LEEEEDIIIG imorgon! Såååå skööönt! Får se vad jag hittar på. Känns som att jag skulle kunna sova hela dagen utan problem. Sov inte superbra inatt. Hostade så illa att jag inte kunde sova så blev tvungen att gå upp och ta en dos astmamedicin. Först då slocknade jag. Men tror att förkylningen är på väg åt rätt håll. Att bero på astmamedicin så var jag tvungen att hämta ut ny häromdagen. Priset? 1799,50kr! För tre stycken inhalatorer. Sjukt!!! Det är så roligt för varje gång så reagerar apotekaren med "oj, kostade den verkligen så mycket" eller något i den stilen. En gång fick jag t o m huvudet på sne och "stackars dig". Haha. Ja, stackars mig. Det finns tusen gånger värre saker. Jag vet verkligen det. But still, it sucks! Jaja, är uppe i frikort nu i alla fall!

Nu väntar en skål med jordgubbar och vindruvor samt en rad Marabou mjölkchoklad. Livet har sina goda stunder. Har dock lite ångest över att jag inte tränat på en vecka (?) men samtidigt så mycket som jag springer runt på jobbet och lyfter oändliga mängder med frukt så får jag ju rätt bra träning. Cyklar dessutom varje dag till jobbet. Men imorgon om förkylningen mår ok blir det en promenad i alla fall! Och nästa vecka blir det fullt ös igen. Längtar!


In the club



I love my new t-shirt! Dör så snygg Danny är. Köpte den i alla fall på Allsången förra tisdagen. Ett mycket bra köp om jag får säga det själv. Superskön och tunn kvalité.


Dag ett avklarad

Ja, då var dag ett med frukten avklarad. PUH! Det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra och chefen hjälpte mig med beställningarna så det var superskönt. Men tungt och tufft var det. Orkar knappt lyfta fingarna över tangenterna nu hahaha...
Är typ överlycklig över att jag börjar halv nio imorgon istället för sju. Sovmorgon!

Nu ska jag äta jordgubbar och melon, känns som att förkylningen (kanske aldrig skrev om det?) är på väg att försvinna *peppar, peppar*. Så ska fortsätta boosta med C-vitamin. Lite senare tänkte jag försöka slänga upp en bild på min nya t-shirt. Hejsvejs så länge!


en bild från förr förra veckan (?) på min nya fina Jet Set klocka! Känns inte fullt så roligt att de nu för första gången har rea på dem, men men.


No life

OM jag drömmer mig tillbaka till u n d e r b a r a Cypern nu! Har jobbat onsdag, torsdag, fredag, lördag och idag (heldagar alla utom fredag). Sedan jobbar jag imorgon 7.00-16.00 och tisdag 8.30-16.00 innan jag är ledig en dag. Sedan jobbar jag tre långa dagar till innan jag är ledig söndag. Den här veckan blir inte så rolig alltså. Men det ska ändå bli lite sämre väder och pengar är ju najs. Men har för tillfället inget liv. Får ha i tanken att jag bara jobbar tre dagar veckan efter. Hallelujah vad det ska bli skönt!!! Är väl bäst att jag skriver att jag är otroligt tacksam för att jag får jobba, jag behöver ju pengarna. Men samtidigt är det ju trist att inte hinna träffa kompisar och inte ens hinna vistas ute medan solen fortfarande tar. Kan ju säga att jag hade varit likblek om det inte vore för Cypern. Haha. Nej, nu ska jag dega i soffan en stund och sedan lägga mig. Blir till att gå upp alltför tidigt imorgon... Hejsvejs och godnatt!


bild på syster och mig från Cypern!


Så vart det med den lediga dagen

Ja, om ni undrar över min frånvaro idag så blev jag tvungen att jobba. En kollega fick en allergisk reaktion igårkväll och fick åka in till sjukhuset så jag fick då ett sms med frågan om jag kunde jobba 8.00-17.00. Såklart kunde jag det, men klockan var då halv elva, elva på kvällen och idag var min enda lediga dag förrän på onsdag så jag fick ett litet meltdown. Men så när jag vaknade hade jag fått ett sms om att hon mådde bättre och kunde komma vid tolvtiden. Så det var verkligen skönt. Jobbade alltså bara 8.00-12.00. Men där rök min enda sovmorgon liksom.

Har förresten drömt så sjukt inatt. Har drömt att jag spytt ett antal gånger (ska dock inte gå in på detaljer för dem var vidriga) och när jag vaknade hade jag fruktansvärt ont i halsen. Fick även ont i magen när jag åt frukosten. Men jag kopplade inte utan gick och trodde att jag var på väg att bli sjuk. Det var först när mamma kopplade ihop det och sa att jag måste ha haft sura uppstötningar inatt. Såklart jag har haft det! Det var därför jag drömde om spyorna... Halsen gjorde egentligen inte ont som halsont utan som att den blivit sönderfrätt. Men det är ju ett riktigt bra tecken att jag inte ens kände igen symptomen. Det betyder ju verkligen att det var länge sedan jag hade sådana problem. Det är nu efter Cypern som magen spökat ordentligt. Antagligen eftersom det blev sådan chock att komma tillbaka och jobba så mycket. Har även varit nervös eftersom jag ska har haft hand om brödet vilket jag inte haft så mycket och ska jobba värsta långa veckan med frukten nästa vecka och beställa och göra lite sådana saker som jag inte gjort än. Men ska försöka lugna ner mig för magens skull. Det ska nog gå bra. Bjuder tyvärr inte på fler bilder än kvällens middag. Behöver återgå till soffan och chilla. Sov faktiskt en stund i soffan för en stund sedan, är jättejättetrött. Så ska lägga mig tidigt. Jobbar helgen 8.30-18.10 båda dagarna. Ni får ursäkta om texten blev lite blurrig eller något, orkar inte riktigt fokusera känner jag haha. NU blir det soffan med glass och jordgubbar hejsvejs!


kvällens smarriga fredagsmiddag bestod av fläskytterfilé i citronpepparsås, ugnsbakad potatis och morötter och massa grönsaker


RSS 2.0