Spa dag

Heejsan! Skriver från Frankrike nu. Vi har det så bra och blir bortskämda alldeles för mycket ^^
 Idag är det lite dåligt väder så vi har varit på spa =O Det var underbart =D Jag känner mig verkligen avslappnad.

Jag vill inte åka hem på fredag =/ Fast det ska nog bli lite skönt i alla fall för det är någon jag saknar väldigt mycket...Nämligen min La Sam =) (A) Men nu orkar jag inte skriva mer, skriver mer när jag kommer hem. Pusshej!

France here we come!

Godkväll alla glad och alla andra också! Imorgonbitti kl.07.15 lämnar jag och Ida Sverige. Kan bara inte fatta det! Det ska bli så otroligt skönt! Fast det är några jag kommer sakna förstås, speciellt en person ^^ Men en glad nyhet är att jag kommer ha tillgång till internet! Woho =D Så jag kanske skriver något inlägg ifrån Frankrike men annars skriver jag nog på fredag 2/11 när jag kommmer hem. Pusshej!

La France 25/10-2/11 =D


 


2 dagar kvar

Heej! Om två dagar åker jag och Ida till Frankrike! Kan inte fatta att tiden gått så fort =O Det ska bli så jävla skönt men jag kommer förstås sakna några här hemma.

Igår blev jag bjuden på bio av Samuel =) så himla gulligt! Vi såg Shrek 3, den var fett rolig fast den hade nog inte varit så rolig om inte sällskapet var roligt ;) Det är så skönt med någon som man verkligen kan vara sig själv med. Och så underbart med någon som kan få en att skratta ^^
Men nu måste jag sova, good night sleep tight

Glad

Hejsan! Vet ni =O Jag fick VG på matte provet! Är fett stolt =D Det kändes bra när jag gjorde provet men jag kunde inte allt så jag trodde knappt jag skulle klara det. Men det gjorde jag =) Är så lättad.

Imorgon ska jag in till stan med Perry och Maddis. Ser fram emot det efter denna sega vecka. Vi ska åka till Gallerian. Och fika på cafét där den super söta kille jobbar ^^

trött, trött, trööööttt...

Nu är jag äntligen klar med läxan om fysikaliska faktorer i arbetsmiljön. Jippi! Och nu är jag så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Börjar klockan åtta imorgonbitti så jag måste komma i säng strax men först ska jag berätta kortfattat om min dag. 

Först på morgonen hade vi skolfotografering, vilket gick väldigt snabbt och smidigt. Fotografen var jätte trevlig och glad. Tror att jag blev någorlunda bra men vi får väl se. Sen hade vi teori heeela låånga dagen. Jag fick faktiskt inte speciellt mycket gjort. Det var därför jag fick så mycket att göra hemma nu men jag orkade verkligen inte i skolan.
När vi slutade tio i tre ringde mina kusiners mamma och sa att min lilla kusin Ludde var sjuk. Inte så roligt eftersom jag skulle ha varit barnvakt, och jag behövde verkligen pengarna =/
Så istället drog Madde och Perry med mig till stan för att se om en viss snygg kille på ett café i gallerian jobbade, men det gjorde han inte. Besvikna satte vi oss och fikade där i alla fall. Jag köpte två sia glass kulor, lakrits och choklad. Himmelskt gott men det var typ mina sista pengar. Perry och Madde delade på en big size chokladmuffins. Men nu ska jag sova, godnatt! Jag kommer sova som en prinsessa, det känner jag på mig.

närhet

Jag började tänka på hur mycket jag saknar närhet. Jag har nästan glömt hur det känns att vara kär, hur det känns att ha två starka armar omkring sig, pirret innan den första kyssen...Ååh jag vill bli kär igen. Jag vill ha någon att värma mig med i höstrusket. Någon som kan se förbi mina brister och älska mig för den jag är. Någon jag litar på och som litar på mig. Någon att hålla i handen i mörkret.

En bekant sa att nördar är bra killar, stämmer det? I så fall finns det någon ledig som väntar på den stora kärleken? By the way, det är absolut inget fel på att vara nörd, jag anser själv att jag är en nörd ^^  

image14

praktik

Godkväll. Idag var praktiken mycket roligare, först fick jag packa upp massa te sen fick jag packa upp hygien artiklar, tandborstar, näsdukar m.m. Det är mycket roligare för då behöver man inte kolla datum och ställa det nyaste längst in. Det är fett jobbigt.
Jag frågade om extra jobb idag och det var inte helt omöjligt att få. Vi skulle prata vidare om det efter att jag praktiserat klart. Just nu fanns det inget men hoppas, hoppas. 

Spelar just nu sjukaste spelet på www.king.com. Model studio heter spelet, man ska ta hand om modeller annars blir de bitchiga och börjar gråta. Knäppt spel, men endå lite roligt.


grå och trist dag

Söndagar är trista och tråkiga. Jag brukar se saker från den ljusa sidan, men idag är jag inte på det humöret. Sitter och äter godis och känner mig allmänt deppig. Dessutom värker mina fötter. Jag gick nämligen i högklackade stövlar igår. Mina fötter är verkligen inte byggda för det. Men som man brukar säga, vill man vara fin får man lida pin.
Nu orkar jag inte skriva mer, har dessutom inget vettigt att skriva. Ska sätta på en film eller nåt och bara mysa. Skriver mer imorrn byebye

Antivåldsmanifestationen

God kväll. Kom precis hem från Antivåldsmanifestationen. Det var verkligen en upplevelse, inte en trevlig upplevelse men det var någonting jag kände att jag behövde göra. För att markera och visa att jag bryr mig. Känslig som jag är så grät jag, jag tänkte på Riccardos familj och vänner...Fy fan vad hemskt de måste vara för dem...Det går inte ens att föreställa sig smärtan och ilskan.
Det var himla modigt och starkt av den där killen Anton att stå där, en vecka efter misshandeln, inför alla människor och hålla tal. Men det som på något sätt berörde mest var när Shirley Clamp sjöng "när kärleken föds", då var det inte många ögon som var torra. Tjejerna bakom mig måste ha känt Riccardo för de grät så de hulkade. När jag såg deras ansiktsuttryck började jag också att gråta. Man kunde verkligen se sorgen i deras ögon.
Efteråt gick jag och Pernilla till kyrkan bredvid och tände varsitt ljus för Riccardo och alla andra som fallit offer för det meningslösa våldet.

Stoppa våldet! 


snart helg

Tack och lov att det är helg snart. Jag är så fruktansvärt trött...Har matteprov imorgon men jag orkar faktiskt inte plugga, det får gå som det går. Det är inte ofta jag säger så, det förvånar till och med mig själv.
Jag längtar verkligen till Frankrike! Det ska bli så skönt att bara få komma bort från allt ett litet tag... 14 dagar, 14 dagar, 14 daagar...

Men nu över till något betydligt viktigare, Antivåldsmanifestationen kommer att äga rum kl.17.00 i Kungsträdgården imorgon fredag 12/10.
Vi måste visa att vi bryr oss och inte tänker tolerera gatuvåldet. Så alla som bryr sig kom till Kungsan imorrn.


läkarbesök

Hejsan. Jag håller nog på att bli förkyld. Var alldeles snurrig när jag klev upp ur sängen imorse, jag kunde inte stå upp rakt. Så jag orkade inte ta mig iväg till praktiken. Jag bara kunde inte. Inte så bra att missa en dag när vi bara ska ha praktik i 6 dagar. Fast mår man dåligt så gör man. Men jag var ändå tvungen att åka till sös och träffa allergi läkaren. Så nu kommer jag få göra ett pricktest och ett annat test för att kolla min lungkapacitet. Man ska springa på ett sånt där band medan de blåser torr luft på en =S Jag hoppas verkligen att de kan hitta nåt, eller jag vill ju inte att det ska vara nåt fel men oavsett om de ser nåt eller inte så har jag problem. Så det vore bra om de hittade nåt så att jag kan få medicin för det. Men nu ska jag äta, byebye

en dag i sorg

Idag går mina tankar till den mördade 16-åringens familj och vänner.
Jag blir så arg när jag tänker på det, fem mot en, hur jävla fegt är inte det?! Och det som skrämmer mig mest är deras ålder, de var 91:or, precis som mig. Hur fan kan man som 16-åring mörda någon? Speciellt en jämnårig person? Kände de ingen medkänsla? Vart är världen på väg? Gärningsmännen blir yngre och yngre. Och brotten blir brutalare och brutalare. Något måste göras innan världen går under totalt. Till att börja med behövs fler poliser!

Vila i frid

Kul

1. SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA.
2. KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA.
3. ANVÄND SÅNGTITELN SOM SVAR PÅ FRÅGAN.
4. FUSKA INTE.



1. Hur mår du idag?
Slow down baby

2. Kommer du komma långt i livet?
Time's a wasting

3. Hur är skolan för dig?
Jump

4. Vilken är ditt livs themesong?
Can't turn back the years

5. Vilken är din livshistoria?
Wherever you will go

6. Hur ser din framtid ut?
Sing for the moment

7. Hur blir din morgondag?
That's the way my heart goes

8. Vad är det bästa med dina vänner?
Guldet blev till sand

9. Vilken sång beskriver dig bäst?
Best day of my life

10. Hur ser ditt liv ut just nu?
Fuck it (don't want you back)

11. Vilken låt kommer spelas på din begravning?
Kung av sand

12. Hur var du som barn?
Vara mig själv

13. Vem kommer du gifta dig med?
Last thing on my mind

14. Hur ser världen på dig?
Butterfly

15. Vad tycker dina vänner om dig?
Du får göra som du vill

16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Tears in heaven

17. Kommer du någonsin få barn?
Just friends

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Lucky star

19. Hur blir du igenkänd av folk?
Supreme

20. Vilken är din livsfilosofi?
All the way

21. Vad tycker dina föräldrar om dig?
When you belive

22. Tycker andra att du är attraktiv?
Smooth criminal

23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
Fighter

24. Hur ser du på sex?
Goodbye for now

Maybe I am a shoppaholic

Heej igen! Efter en snabb dusch bestämmde jag mig för att åka ner till centrum. Där köpte jag ett par örhängen ( 19.50:- ) och ett randigt linne ( 69.50:- ) på H&M. Shopping löser alla problem (eller ja, nästan alla). Det räddade min dag i alla fall. Och Ida blev inte magsjuk, tack och lov =) Nu är det bara 19 dagar kvar innan vi drar till Frankrike! =D Längtar otroligt mycket!

                         Vad tycks?
image13

Ännu en lördag

Godmorgon! Eller ja, god förmiddag kanske passar bättre. Ännu en vecka har passerat förbi och ännu en lördag har kommit. Och jag har tråååkigt. Jag sov lite för länge idag också, så jag känner mig lite seg och inte alls på topp. Så vad sjutton ska man hitta på idag?

Igår såg jag på film med Ida, Emma och Sandra. Vi såg High school musical 2, den var bra men lite för överdriven på vissa ställen. Men det är en sån film man bara måste älska. Och Zac Efron är ju bara såå snygg!
Efter drog vi till McDonald's för att äta middag, men ingen var direkt hungrig efter allt godis. Sen skulle Ida ha sovit hos mig men hon blev dålig =/ Hon mådde jätte illa, jag hoppas att hon inte blev magsjuk. Ska förresten ta och ringa henne nu och se hur hon mår. Skriver kanske mer sen, byebye


Onödiga frågor

Massa onödiga frågar, men vad kan jag säga? Jag gör allt för att slippa göra läxan just nu

Vad blir ditt namn baklänges?
Lebasi
Har du gjort en snöängel i år?
Ja
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Någon timme
Platt eller lockigt hår?
Väldigt platt tyvärr
Är du kär i någon?
Nja inte direkt

Vad gör du när det regnar?
Ser på tv
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Hm..en dröm har ^^
Vad har du för startsida på internet?
Msn

Vem ringde du senast?
Ida

Tycker du att sengångare är söta?
Ja, ialla fall Sid i Ice Age
Har du haft vattkoppor?
Ja
Har du någon gång testat karate?
Nope

Vilken mobilringsignal?
Nån tråkig gratis signal

Minimorötter eller pommes frites?
Pommes frites
Första sporten du gick på?
Dans

Vad längtar du mest till just nu? 
Frankrike, 22 dagar kvar!

Hur gammal har du tänkt bli?
Minst 90 år

När åt du senast en fiskbulle?
Typ ett halvår
Vad drömde du inatt?
Kommer inte ihåg
Vilken tv-serie är bäst?
Vänner
Kan du gå ner i spagat?
Nej, men kunde nästan förut
Vad åt du senast?
Calzone pizza
Höga eller låga strumpor?
Låga

Vad är du mest rädd för i hela världen? 
Hm..bra fråga
Har du varit kär i en kändis?
Haha aa (A)

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Jämt
Röd, grön, blå eller gul mjölk?
Grön

Vad har du för färg på ditt påslakan? 
Alla möjliga

Vad ska du döpa dina barn till?
Isadora, Nora, Melissa
Sommar eller snö? 
Snö
Bikini eller baddräkt?
Bikini

Snyggaste läraren? 
Ingen lärare, men vakmästaren däremot *dregel*

Är du mörkrädd?
Lite smått

Har du någon gång haft på dig ett par kallingar?
Nej, varför skulle jag?

Riktig gran eller plastgran?
Vill ha riktig men kan inte
Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt

Godaste drickan till frukosten?
O'boy

Senast lästa bok? 
Systrar i jeans tredje sommaren

Vem kramade du senast? 
Mamma

Älskar du att sjunga? 
Ja, fast bara när ingen hör

Vill du bli president? 
Usch nej
Har du spelat kille i en teater?
Nej
Duscha eller bada?
Duscha
Kan du ditt mobilnr utantill? 
Of course 

Har du tråkigt?
JAAA!

Har du gråtit i skolan nån gång? 
Japp, i grundskolan flera gånger

Stockholm city, Metro eller .SE?
.SE

Hur tar du dig till skolan?
Buss och tunnelbana
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Nej
Sjunger du på toa?
Nej

Vilken färg har din jacka?
Marinblå

Använder du långkallingar?
Bara när jag åker skidor

Är du höjdrädd?
Nej inte det minsta

Vilket land vill du åka till?
USA, Grekland och Italien (igen)
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
En klasskompis humor
Vad ska du göra NU?
Svenska läxa..BLÄ


finally!

Jippi! Äntligen klar med spannmålsläxan! Tack och lov. Jag vet inte om jag gjort rätt men jag har i alla fall skrivit nåt... Den har dagen har jag haft en hel del otur, morotbrödsdegen var för kladdig och jäste inte, andra brödet hade jag fel mjöl i och sen blev jag utskälld (utan anledning!) av butiksägaren på skolan. Taskigt värre. Sen har jag snubblat i trappan och slagit i tårna så det blöder under nageln. Och så brände jag tungan på varm choklad när vi hade picknick. Att bero på det så hann jag aldrig visa Perry, Maddis och Bosse vårat fina slott i Tyresö men jag får väl dra med dem dit någon annan gång. Ska fösöka äta middag nu, konstigt nog känner jag mig proppmätt som om jag redan hade ätit =S Byebye

Spannmåls läxa

Puh! Nu är jag äntligen klar med halva läxan om spannmål. Bara råg kvar. Men fy fasiken vad det är tråkigt! Och nu när jag kollade på klockan insåg jag att jag missat Idol *snyft*. Början på CSI för den delen också. Men jaja plugget går före. Måste göra lite mer nu, för imorgon ska jag visa Perry och Maddis (kanske Bosse också) runt i Tyresö. Vi ska ha picknick med varm choklad, mackor och chokladmuffins. Men frågan är bara vad jag ska visa dem? Det blir väl en tur till Tyresö slott och kyrka. Sen ska de få se mitt otroligt välstädade rum. Måste damma och dammsuga någon dag väldigt snart. Men ska fortsätta söka information om korn nu, hejsvejs!

                                           
image12

RSS 2.0