Mot varmare breddgrader!

Tidsinställt inlägg. I'm on the plane right now!!! (Om allt gått som det ska det vill säga, utan förseningar och dylikt.) Sportlov med snö i all ära men icke detta år! Kan inte ens beskriva i ord hur skönt det ska bli, och hur mycket jag behöver detta. Har varit på Kanarieöarna en gång tidigare men då var det Cran Canaria, ska bli spännande att se Lanzarote med dess vulkaniska landskap!


If there's any other way


En prinsessa är född

Imorse kom lilla prinsessan till världen! Stort grattis till kronprinsessan Victoria och prins Daniel!

bildkälla


And it goes on...

Hej hej. De dåliga dagarna bara fortsätter att komma. Nu känns det som att en rejäl förkylning håller på att kicka igång. Inte OK! Ska börja röra mig mot jobbet snart. Ge mig styrka... Inte många dagar kvar till ledighet i alla fall! Får verkligen hoppas att vi inte blir sjuka då!


Nyklippt


Spegel, spegel på väggen där

Fyndade denna vackra spegel på Jysk av alla ställen igår. För 400 kr blev den min, ord.pris är 699 kr. Hittade den på hemsidan redan i fredags men bad att få lägga undan den till igår så jag kunde ordna körhjälp då den har måtten 162x72 cm. Så igår kunde vår gamla granne Maria hjälpa mig att hämta den. Så himla snällt! Alltså förstår ni hur mycket jag längtar tills jag bor i min lilla lägenhet och får ställa fram alla mina saker!!! Kommer bli så  grymt  fint. Bara tre månader kvar!



Riskettan

Jaha då var både handledarutbildningen och riskettan avklarade! Kanske ska börja köra nu också? Haha. Utbildningen var i alla fall riktigt bra upplagd. Lillebror och jag gick riskettan på Stockholm City Trafikskola. De har ett erbjudande just nu så det kostade "bara" 450 kr. Det bästa på utbildningen var att det kom en ung kille och berättade om en biloycka han råkat ut för. En olycka som han orsakat. Det var väldigt intressant och modigt av honom att dela med sig av sina erfarenheter. Tyckte så synd om honom när han lämnade öppet för frågor och ingen frågade honom något. Fick jättedåligt samvete när han hade gått för då kom jag på flera frågor men just när han frågade var jag så tagen av allt han berättat att hjärnan inte hade kopplat på igen. Tänkte så mycket på Ida och Görans olycka också. Det är verkligen fruktansvärt hur fort livet kan förändras för alltid. Vi fick även se filmen om Erik Bergendahl som dödades av en rattfyllerist år 2001. Fick verkligen anstränga mig så mycket jag bara kunde för att inte tårarna skulle spruta. Kommer så väl ihåg när det hände även fast det var så länge sen. Elva år. Men jag glömmer aldrig hans leende ansikte och hur hans förtvivlade syster berättade om den kvällen. Det har fastnat. Don't drink and drive. Så jävla onödigt. Jag dricker ju inte själv och skulle aldrig låta någon köra alkoholpåverkad, det är en självklarhet och har alltid varit det. Men för sakens skulle skrev jag idag på kontraktet på trafikverkets hemsida. Gör det du också!


Något knas

Upptäckte till min förskräckelse att min blogg såg helt galen ut på den andra datorn. Så försökte fixa det. Det gick sådär... Får försöka imorgon igen för nu måste jag sova. Imorgon ska jag åka och köpa spegel och sedan ska bror och jag på utbildning. Närmare bestämt riskettan. Kan inte direkt påstå att jag ser fram emot det men lika bra att få det överstökat! Godnatt!


Det är inte min vecka helt enkelt

Känner att saker inte riktigt vill gå min väg. När jag vaknade och lyfte huvudet från kudden höll jag på att spy för att jag var så yr. Hej migrän. Kändes ungefär som att jag hade åkt i en segelbåt mitt i en orkan hela natten. Gick upp för att ta tabletter och äta något så skulle jag lägga mig i sängen igen men den gjorde mig ännu mera yr och illamående så jag förflyttade mig till soffan. Där har jag spenderat större delen av dagen. Tur att jag hyrde film igår! Och att jag som i princip aldrig dricker läsk faktiskt hade köpt hem cola. Drack min light igår men brorsan var inte hemma varken igår eller idag så snodde den jag hade köpt åt honom idag hehe. Det borde vara olagligt att må så här. Kände mig verkligen döende imorse. Var så fruktansvärt yr, mådde så illa, hade så jävla ont i huvud, nacke och rygg. Men nu mår jag tack och lov mycket bättre. Ska återvända till soffan och se den tredje filmen jag hyrt. Unknown var förresten bra, Liam Neeson är en grym skådespelare men den var ändå under förväntan måste jag säga. Även om den som sagt var bra och sevärd. Horrible Bosses var även den bra och riktigt rolig på sina ställen, mycket bra skådespelare där också men den är inte heller den bästa filmen jag sett. Men båda funkade utmärkt en dag som denna! Nu blir det Super 8.



Two more

Idag har jag en skitdag. Ingen allvarlig orsak till det men ni vet hur det kan vara ibland. Allting går liksom fel. Men har köpt hem massa gott, hyrt filmer och till middag blir det tacos. Så det känns nog bättre snart!

Två bilder till på senaste tillskottet i samlingen. Det är egentligen ganska mycket mer färg i det i verkligheten, tuggummirosa skulle jag nog vilja kalla det. Som sagt himla fint är det i alla fall. En ultimat vårfärg. Som kommer matcha ursnyggt till min fina väska från Zatchels! Om ändå våren vore här...

Nej nu parkerar jag mig framför tvn tills det är dags att börja med maten, hejsvejs!



It's a girl

Sängen kallar på mig tänkte bara titta in här och berätta att kusin Malin nu har blivit mamma! En liten dotter fick hon! Vilket jag hade på känn, var inte hundra som med kusin Carro men hade det på känn. Så mysigt med alla bebisar!
 
Bilder nedan är tagen i mars förra året, då vi sågs senast. Fy skam att vi ses så sällan. Hoppas att det finns tid att ses i sommar. Så att man får träffa lilltjejen och catcha up lite.

Men nu ska jag lägga mig och njuta av det faktum att jag är ledig i fem dagar! Eller ja, ledig och ledig. Det är mycket som ska göras här hemma men är i alla fall ledig från jobbet. Godnatt!



Working

Jobb 12-20


London tips?

I maj beger jag mig ett par dagar till London och Harry Potters hemland. Har alltid velat åka dit och nu slår jag äntligen slag i saken. Ska självklart besöka King's Cross Station, Big Ben, Harrods, Buckingham Palace och... Ja, där behöver jag lite hjälp. Lite shopping måste det ju bli trots tajt budget. Man kan ju inte åka till självaste London utan att shoppa. Tänkte kika i lite second hand butiker. Så om någon har något tips på bra restauranger, sevärdheter, bra second hand butiker eller andra butiker så är det väldigt välkommet! Är Madame Tussauds sevärt t.ex? Det kostar ju ändå en del. Kanske inte heller är så kul när man är själv? Eller? Som sagt, alla tips uppskattas!



Just another wednesday

Hej och hå. Är alldeles mör i kroppen efter dagens corepass. Skulle inte sitta helt fel att få lägga sig på soffan och slumra till lite... Men det går inte för sig. Jobb väntar. Men mycket snart ligger jag på en sandstrand på Lanzarote så bara att hålla ut!

en till bild från igår på mig och liten


Mod about you



I'm so happy, happy, happy. Köpte nämligen häromdagen nagellacket som jag gått och suktat på, Mod about you från underbara OPI. And I löööve it.


Besök hos kusin

Idag åkte jag ut och hälsade på kusin Carro och hennes lilla plutt som inte var så liten längre! Det var mys. Såg honom senast när han var åtta dagar och nu är han nästan två månader. Haha så det hade hänt mycket. Han hade lärt sig att le! Lilla sötnosen. Efter det fick jag skynda hem med tulpaner och rosmarin, som vi skulle ha som dekoration till fotograferingen. Det är kaos här hemma nu alltså. Skönt det ska bli när lägenheten är såld!

Eftersom det kommer vara fullständigt kaos fram till visningen så tänkte jag faktiskt börja packa inför Lanzarote lite smått. Gud så jag längtar till vi åker!!!



Happy Valentine's Day



Charmig, omtänksam och ordentlig kille runt 20-25 år som älskar att resa sökes.

I know you're out there somewhere.


Mysig måndag





Whitney Houston

Natten till idag (svensk tid) slocknade en stjärna. Tragiskt. Visst är det väl en himla märklig känsla när någon så stor ikon helt plötsligt är borta? Bara så där. De är ju inte "vanliga" människor, man ser dem som odödliga på något sätt. Vilket de i och för sig är genom sin musik, sina filmer etc. På jobbet lyssnade vi på Lugna Favoriter där de spelade hennes låtar hela dagen, väldigt mysigt och fint var det.

 


bildkälla


Today

Jobb 11-18.10


Marabou black limited edition

Alla choklad och saltlakrits älskare se hit! Marabou har kommit med en ny limited editon med just det, saltlakrits! Så jäkla god må ni tro! Får nog allt ta och köpa hem en till innan de tar slut.




En av de finaste



Börjar dagen med att bjuda på en av mina favoritbilder som jag fotat. Älskar färgerna, så mjuka och fina. Mormor tyckte att det var synd att en ros var vissen (den är fotad i hennes trädgård), men det tycker jag är det som tilltalar. Allt måste inte vara perfekt för att vara vackert.


12-20

God kväll! Jobbade 12-20 idag med att bara plocka varor. Hej och hå. Så jäkla skönt det ska bli att vara leeedig imorgon! Först blir det träning och sedan kommer Anna-Karin. Kanske blir lite bak eller något.

Här är förresten assietterna jag fyndade häromdagen, 10 kr styck. Hade superbråttom därav den dåliga bilden, men ni fick en bild i alla fall! Bättre än inget eller hur? Superfina är de i alla fall. Kommer ha så fina saker i min lilla lägenhet!!! Längtar! Det börjar bli mer och mer verkligt desto mer vi fixar, donar och rensar här hemma. Snart tar jag ett enormt kliv in i vuxenlivet. Men nu ska jag se kvällens inspelade avsnitt av Revenge, så bra. Sedan blir det sängen!


.


En räddare i nöden


God kväll. Dagen har inte direkt sammarbetat med mig. Huvudet och magen spökar fortfarande. Var vid ett tillfälle helt säker på att jag skulle spy. Ni vet det var så där nära att det började vattnas i munnen... Too much info maybe? Aja, men tog mig igenom dagen. Struntade i min ena rast så jag fick gå från jobbet lite tidigare. Promenerade hem för att få lite frisk luft och det hjälpte mot illamåendet. Träningen fick däremot utebli. Så kvällen har spenderats framför ett antal inspelade avsnitt av Glee med helgens överblivna snutt av Ben&Jerry's half baked. Godaste glassen och en räddare i nöden. Att äta direkt ur paketet är halva grejen. Tänkte alltid när jag var liten och såg amerikanska filmer och serier där de åt glass direkt ur paketet att "så ska minsann jag också göra när jag blir stor och får bestämma". Haha. Har även tagit hand om mina naglar ordentligt. Tagit bort gammalt nagellack, skrubbat, filat, smort in med nagelolja och smort in nagelbanden med nagelbandskräm. Nu ska de bara lackas. Det gör jag framför ännu mera tv. Sedan kör jag en hårinpackning om jag orkar. Sådana här dagar gäller det att ta hand om sig! Det ska man såklart alltid göra men allra helst när man haft en dålig dag. Because we're worth it.


Ruggigt kallt



Tidsinställt inlägg då jag är på jobbet. Detta var vad termometern visade i söndags när jag begav mig till jobbet. Fy tusan så kallt det var! Hade t o m leggings under mjukisbyxorna haha. Tänk att vintern äntligen bestämde sig för att komma till oss. Dock måste jag få klaga lite och säga att 15-20 minus är lite för kallt. 5-10 minus räcker gott och väl!


Måndagen

Hej hej! Började dagen med frukost framför ett inspelat avsnitt Glee. Där i soffan fastnade jag sedan ett bra tag. När jag väl reste mig förflyttade jag mig bara till datorn där jag satt läääänge och letade flyg och hotell till London. Hade bara köpt biljetten till Westlifes konsert så kände att det började bli time att boka resa så att man inte står där sen. Hade hoppats på att komma undan billigare men jag har vissa krav. Tycker dessutom att boendets standard och läge är mycket viktigare när man åker själv. Blev i alla fall nöjd med det, läget verkar awesome! Även fast jag åkte till Frankrike själv så känns det lite läskigt. Men det kommer bli grymt! Så jag har längtat efter att få se Westlife!

På eftermiddagen sprang vi sedan iväg till Pingstkyrkans second hand där vi lämnade in massor med grejor vi rensat ut inför flytten. Fyndade två fina assietter innan vi skyndade hem så att jag kunde kasta i mig en macka innan handledarkursen. Jösses alltså vad tungt det var med över tre timmar! Satt och nickade större delen... Riktigt pinsamt, speciellt då vi satt längst fram men det gick verkligen inte att stå emot. Ögonlocken var som bly. Men vi tog oss igenom det! Dock fattade jag typ noll. Har aldrig ens suttit i förarsätet på en bil och kan absolut nada. Koppling hit, koppling dit, parkeringsbroms bla bla bla... Haha. Det blir minsann spännande det här.

Nej men nu ska jag rensa lite till innan jag lägger mig. Imorgon är det jobb 8.30-16 som gäller. Hejsvejs!



Ain't no sunshine


I love second hand




Tidsinställt inlägg då jag befinner mig at work. Dåliga bilder men dessa fynd gjorde jag på second hand när jag var hos mormor. Älskar dem! Köpte en assiett till, en kakburk och en djup tallrik också med dem får ni se en annan dag.


En gång i Phuket

Vet ni vad? Det finns ett ord som sammanfattar filmen, KLOCKREN. Alltså Peter Magnusson och David Hellenius ihop är komedimagi. Kommer inte ihåg senast jag skrattade så åt en film. Riktigt bra var den! Rekommenderas varmt. Så en riktigt lyckad kväll har det varit. Väldigt trevligt sällskap, väldigt god mat och väldigt bra film! The perfect friday night.

Nu blir det lite Vänner i sängen. I helgen väntar jobb 8.30-18.10 båda dagarna. Godnatt!


I want tacos, now

Denna huvudvärk vägrar ge med sig alltså! Har haft ont och mått illa hela dagen idag också. Inte blev det bättre heller av den starka belysningen på jobbet... Får verkligen hoppas att jag inte behöver må så här på min lediga dag imorgon! Har himla trevliga planer för kvällen dessutom. Tacos och bio med Ida, Göran och Gurra! Har inte ätit tacos på evigheter, längtar så att jag nästan dör. Det är alltid så stört gott hemma hos Ida också thihi.

Men nu blir det ett par finncrisp (min senaste besatthet), kanske lite O'boy och några avsnitt av... Behöver jag ens säga det? Haha. Vänner såklart!



It may be winter outside, but in my heart it's spring



God kväll! Dagen har varit som alla andra onsdagar, core kl.11 och sedan jobb 15-20.10. Typ dog efter corepasset idag. Mår inte helt bra alltså, fick jätteont i huvudet igen och blev jätteillamående. Är det forfarande. Inte kul. Men vad som är kul är att jag flyttar om 106 dagar!!! Förstår det inte riktigt än. Det är för stort för att smälta. Två dagar efter flytten fyller jag ju år också. Hela 21 år blir jag. Blir himla mysigt att fira det i min egna lägenhet!

Men nu ni ska jag se på några avsnitt Vänner och sedan sova. Imorgon kommer Anna-Karin hit på förmiddagen, det blir trevligt! Sedan blir det jobb 17-20.10. Godnatt!


Första februari tvåtusentolv



Börjar dagen och månaden med en flummig bild från efter min promenix häromdagen bara för att skoja till det lite så där. Hahaha... Ena sidan av håret är lockigt för att jag precis hade tagit ut sidoflätan jag haft eftersom jag var på väg in i duschen. Och naglarna vet jag inte när de var så fula och slitna senast (nagellacket har liksom börjat ramla av)! Skärpning alltså. Idag innan jobbet måste jag fixa till dem. På bilden har jag förresten på mig mammas Ray Ban's som hon införskaffade i USA när lilla jag simmade runt i magen. Riktigt coola, men aningen stora för mig. Funderar på att skaffa ett par egna i mindre modell. Men vi får se om ekonomin tillåter det.