jahapp

God kväll bloggen. Det var några dagar sen sist. Har haft ganska fullt upp. Men nu skriver jag och nu har jag inget intressant att berätta ^^. Men i alla fall, idag fick min lillasyster (som är 7 år) vara med i skolan och baka från 8.20-14.00. Att stå upp så många timmar är inget hon är van vid så hon är helt slut nu, jag också för den delen haha (A). Imorgon är det torsdag, sen kommer fredag och sen är det SPORTLOV! Jippi! =D Guuud vad sköööönt det ska bli! Men nu ska jag äta middag. Bye

filmtips

"Bobby"
Filmen utspelar sig på ett hotell i USA under valet 1968. Den handlar om ett gäng olika personer och deras trassliga liv vid den här tidsperioden. De är hoppfulla för framtiden då Robert "Bobby" F Kennedy i princip vunnit president valet. Men allting rycks ifrån dem då Kennedy blir brutalt mördad... 
Många kända skådespelare medverkar, bland annat Anthony Hopkins, Lindsay Lohan, Elijah Wood, Demi Moore och Asthon Kutcher.
Filmen är mycket bra gjord, allt är perfekt in i minsta detalj och den innehåller riktiga filmklipp av Robert Kennedy. Det här är absolut en sevärd film! Kan inte riktigt bestämma om den får 3,5 eller 4 av 5 möjliga. Men bra var den!

kärleksmums

Heej heej! Fortfarande vaken, fy fy på mig. Borde sovit för länge sen men blev så sugen på att baka. Måste ju ha något gott imorgon på alla hjärtans dag. Så jag bakade kärleksmums och skar dem som hjärtan ^^ Dom blev supergoda och supersöta! (A) Men först blev det inte så bra ska jag ta och erkänna, blivande konditor som jag är, att jag glömde mäta formen vilket gjorde att de blev platta som pannkakor. Suck och stön. Det vara bara att kasta och börja om. Men som sagt till slut blev det faktiskt rikitgt bra *stolt*.

     
Lägger upp receptet en annan gång, måste sova nu. Godnatt

söndagskväll

God kväll. Idag har jag varit med min kära barndomsvän Anna-Karin. Vi såg den otroligt söta filmen "Två ska man vara" med tvillingarna Olsen, pratade, bakade chokladbollar och lite sånt. Det var mys. Btw så fyller hon år imorgon, GRATTIS I FÖRSKOTT =). Nej men nu måste jag lägga på ett kål, har lite att fixa innan jag ska sova och jag håller nästan på att somna så bäst jag sticker.
Godnatt

Förresten, kul att ni som läser gillade min lilla dikt i mitt förra inlägg =)

snart helg

Hejsan hoppsan! Jag har blivit jätte förkyld. Inte roligt =/ Men dagen har varit rätt så soft. Först hade vi svenska där vi fick svara på massa frågor om kultur och fritid, sen hade vi idrott (som jag inte kunde vara med på), sen hade vi lunch (pannkakor, mums, mums) och sen matte. Men jag kände mig febrig efter lunch så jag gick bara en snabbis till matten för att få provresultatet. Och jag klarade mig! *puh* =D Trodde att jag skulle få IG så jag blev väldigt lättad. Sen åkte jag hem, sov som en stock på bussen. Och nu sitter jag här, väntar på mat. Vi ska äta fläskfilé och klyftpotatis med bearniesesås (stavas det så?). Så himlans gott! Sen måste jag göra den tråkiga idrotts läxan *suck*. Men jag ska inte klaga, jämfört med andra har vi knappt några läxor (A).

hata magsjuka

Heej heej...Vilken otroligt rolig helg jag haft! *Ironi* Har haft så himla ont i magen sen i fredags och igår visade det sig att jag var magsjuk. Not najs. Har ingen matlust alls men är helt utsvulten =/ Ska snart försöka pina i mig lite middag.

Har varit hemma från skolan idag och ska vara det imorgon också. Vi har bakdag så jag tror inte mina lärare skulle uppskatta om jag kom dit och smittade allt och alla. Men på onsdag tänkte jag gå och jag upptäckte just att vi har prov då. Shit! Och jag har inga anteckningar eller böcker hemma. Suuuck. Aja nu orkar jag inte sitta upp längre, beger mig till sängen så byebye

movie

American Pie 6 Beta House, var underhållande men en del ställen var alldeles för överdrivna. Visserligen brukar American Pie filmerna vara det, det är liksom deras grej, men här blev det lite för mycket. Känsliga tittare varnas och du bör inte må illa när du ser filmen.
Den är helt klart den sämsta av alla filmerna. Men som sagt underhållande för stunden, den hade sina stunder.

Nu ska jag sova, nattinatti


RSS 2.0