Hos Malin

Halloj! Sitter hemma hos Malin. Vi ska baka lussebullar när hon kommer ut ur duschen! Tror aldrig ens att jag gjorde det i skolan förra året så det ska bli kul.
Vilket konstigt väder det har varit idag förresten. När mamma och jag tog en promenad imorse var det först strålande sol men när vi gick hem slog det om helt plötsligt till värsta snöstormen. Och så har det varit fram och tillbaka hela dagen. Kallt har det varit också, hela 15 minus imorse! Men jag klagar inte, tycker det är supermysigt att vi fått en riktig vinter igen. Hoppas det håller i sig till jul!

Nu ser jag att min header visst syns! Det är bara min knäppa dator som inte visar den! Tokig jag blir. Ska låna mammas dator imorgon och se om jag kan fixa det. Men nu är Malin klar, hejsvejs!

Nödvändigheter från Kicks

Handlade två nödvändigheter så här i vintertider på Kicks häromdagen, nämligen;

stärkande nagellack 25 kr


serum som motverkar statiskt hår och ger glans 105 kr (just nu, ord.pris 140 kr)


Återkommer om serumet när jag hunnit prova det ordentligt. Doftar gott kan jag tala om att det gör i alla fall! By the way, visst är det sjukt coolt med vita naglar (efter jag vet haha men ändå)! Lite svårmålat bara, alltså att få det heltäckande och så. Därför jag aldrig orkar göra det. Men nu ska det minsann användas lite flitigare! En snygg solbränna till det skulle inte sitta helt fel men jag tycker det är passar väldigt bra nu också, vitt som snö.


Första advent

Första advent idag! Inte långt kvar till jul nu! I alla fall, har haft en soft dag. Mamma och jag tog en timmes promenad i förmiddags, sen åt vi lunch ihop allihopa (något som inte händer så ofta) och efter det gick jag ut med lillasyster och bonuskusin Ella. De lekte i den stora snöhögen och lyckades, med bara händerna, gräva två gångar. Imponerad faktiskt. Själv stod jag med kameran i högsta hugg och frös häcken av mig. Men fick några väldigt fina bilder på dem! Ska höra imorgon om det är ok att jag lägger upp dem här.

Tjuvstartade med pepparkakor när jag var hos Madde men det var första julmusten jag drack och första lussekatterna jag åt idag, sååå gott.


Mintchokladmousse

Här kommer ett supergott och superenkelt recpet på chokladmousse! Vi bjöd på det när vi hade gäster förra helgen (tror jag det var?). Glömde bort att publicera det då men här kommer det i alla fall! 

Chokladmousse
  8 port
4 dl vispgrädde
4 st äggulor
200 g mörk choklad (vi använde 2 st Marabou mint 70%)

Gör så här
Smält chokladen i en skål i vattenbad. Vispa grädden (ej för hårt). Rör ner en äggula i taget i den smälta chokladen. Vänd sedan ner chokladsmeten i den vispade grädden. Fördela moussen i 8 portionskoppar (vi gjorde dock i 6 st).
Låt moussen stelna i kylen i minst en timme. Dekorera med choklad och bär. Hallon och mint är en bra kombo. Enjoy!




Recept från Arla


Julmarknad vid Prinsvillan

Systers sällskap, tio minus, grillad korv, varm choklad och kameran i högsta hugg = mys!


















Friday, friday, friday

Hej hej! Tog mig i kragen och gick till simhallen idag. Var där när de öppnade vid elva och simmade i 45 min. Brukar ju simma en timme men jag orkade faktiskt inte det idag. Men jag är nöjd med min insats! Mår mycket bättre i ryggen nu. Helt otroligt vad så lite kan göra så mycket. Satt en bra stund i bastun också, grymt skönt. Sen rusade tiden iväg. Åt lunch, tog en sväng och handlade med mamma i kaoset i centrum, målade naglarna, bakade och sen kom gästerna (mammas gamla kompis Maj-len och hennes man Janne). Ja och det var min dag i stort sett. Såg Idol såklart också. Fett synd att Linnea åkte! Älskar hennes sound. Tycker att Olle borde ha åkt. Men men. Glad att Minnah är kvar i alla fall!

 


Snöigt





Nu är det klippt

Hej hej! Nu är mitt hår nyklippt och fräscht igen! Det var verkligen på tiden. Som vanligt var det Lisa som klippte mig och som vanligt är jag nöjd! Dock har jag börjat känna så där som jag alltid gör när håret blivit lite längre, att det känns så tunt och tråkigt. Att jag vill ha en riktig frisyr liksom. Men nu ska jag vara duktig och låta håret växa. För efter ett tag så tröttnar jag alltid på den korta frisyren. Ibland att det så skönt och praktiskt men ibland är det sjukt jobbigt att inte kunna sätta upp en toffs. Men nu ska jag gå igenom bilderna jag tog idag när jag och mammsen var på promenad och se om jag lyckas ladda upp några (det strular fortfarande...). Så återkommer om en stund!  


En månad kvar till jul

God kväll! Äääääälskar vädret! Älskar det så mycket att jag och två kollegor faktiskt gick hem från jobbet. Det tog lite längre tid än vanligt eftersom man fick pulsa fram i snön men skönt var det må ni tro! Vill såklart att det ska fortsätta snöa men jag ber för ett litet uppehåll imorgon så jag får fota lite! Förresten så är det ju en månad kvar till jul idag! Mysmysmys. Gud så sugen jag blev på julmat nu då! Och det bara kryper i fingrarna på mig när jag tänker på hur fina kort jag ska ta med min nya kamera denna julafton! Åh vad jag längtar. Men nu tänkte jag krypa ner i sängen och somna till ett avsnitt Vänner. Godnatt!


Utanför yr snöflingorna omkring

Hej hej! Sitter här nyduschad och insmord med den underbara havtornsoljan från Weleda och njuter av vintern. Även fast jag älskar vintern så är det ju skönt med lite sol och värme så jag gick en sväng till solariumet tidigare. Har så ont i ryggen också då är det så himla skönt att lägga sig där i värmen. Det blev faktiskt lite bättre men jag ska ta och boka en massagetid för hela jag är som en stor muskelknut. Ska försöka komma iväg och simma imorgon också, det brukar mjuka upp. Men nu ska jag ta och äta lunch och göra mig klar för idag jobbar jag 15-20. Förresten att bero på jobb, visste inte om jag skulle skratta eller gråta igår när jag såg lönespecen... Har verkligen längtat efter den här lönen (eftersom jag köpte kameran för förra lönen) och tänkte att jag skulle få lika mycket som vanligt men jag hade ju missat att jag bytte min helg när jag var i Frankrike så helgen jag jobbade var i november istället! Alltså kommer jag få en fet lön nästa månad då jag får betalt för två helger, en extra helgdag och då extrapass. Najs! Fast det hade ju varit bättre att få den lönen nu när man ska köpa julklappar och sådant. Men jaja inte mycket att göra åt. Nu blir det lunch! Hejsvejs!


Tjuvstartat

Här hemma har vi tjuvstartat julen. Igår åkte nämligen julstjärnor och julstakar fram! Har haft julkänslor länge nu men det blev lite konstigt på något sätt när grejerna åkte fram. Kändes nästan lite fel, men så tidiga var vi ju inte. Det är ju faktiskt första advent på söndag! Och imorgon är det en månad kvar till julafton! Mys. Men nu ska jag göra mig klar. Jobbar 16-20 idag. Hejsvejs!



 

Ljuset i mörkret

Att du inte förstår gör ont. Att du inte ens bryr dig gör ännu ondare.
Ibland känner jag mig som den ensammaste människan i världen. Men jag vet att det inte är så. För jag har världens underbaraste familj och världens bästa vänner. Ni betyder allt. Ni är ljuset i mörkret.


Åh underbara snö

Åh underbara, underbara snö! När jag slog upp ögonen imorse var jag så yr att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Riktigt obehagligt. Men skymtade något vitt genom springorna på persiennerna och då kändes morgonen genast lite bättre! Hoppas snön får ligga kvar ett tag nu, det skulle väl bli värsta köldchocken denna vecka? I alla fall, hade tänkt att jag skulle ta och träna ordentligt idag eftersom det inte blev sådan hård träning förra vecka. Men yrseln vägrar ge med sig. Så jag tror att jag tar det lugnt idag. Gick ju i alla fall tre promenader förra veckan plus att det blev en liten promenad igår, gick nämligen till jobbet. I regnet. Det var ganska duktigt tyckte jag. Om det kommer lite mera snön under dagen som får ligga kvar går jag nog ut en sväng och fotar lite. Men nu ska jag fortsätta rensa bland mina bilder!

                                                    bild från Leksand

Harry Potter and the deathly hallows - part 1

Var ju som sagt och såg första delen av Harry Potter och dödsrelikerna i fredags. Och den var riktigt bra! Dock känner jag att jag måste se den igen för att verkligen älska den. Kan knappt förstå att jag faktiskt sett den! Haha. Man har ju längtat som en tok! I alla fall, filmen utspelar sig inte på Hogwarts denna gång och det känns tomt. Det känns också tomt utan Dumbledore. Men så är det ju, det blir bara mörkare och mörkare... Orka vänta tills juli på nästa del alltså! Lååångt kvar ju. Men jag tänker definitivt gå och se denna film en gång till, biofantast och Harry Potter-fan som jag är! 


bildkälla


lördag

Hej hej! Somnade i soffan efter maten och sov typ en halvtimme. Och nu håller jag nästan på att somna igen. Är verkligen dödstrött. Sov nämligen uruselt inatt, vred och vände på mig och vaknade flera gånger. Och så har jag ju jobbat. Det var riktigt tungt imorse men efter lunch rullade tiden på väldigt bra. Så dagen blev inte alls så hemsk som jag trodde den skulle bli. Har egentligen ganska mycket mer att skriva men orkar faktiskt inte ikväll. Ska nog lägga mig i sängen och somna till någon film. Hejsvejs!

                                                 bild från häromdagen


Snart biodags!

Hej hej! Håller på och bakar citronlakritskakor ur min nya bakbok (som jag förresten glömt visa!). Det är första gången så vi får se hur det blir. Just nu står de på kylning så tänkte passa på att skriva lite vad jag gjort idag. Gick upp redan halv nio imorse och typ vid elva tog mammsen och jag en timmes promenad. Kallt som attans var det! När vi kom hem tog jag det lugnt någon timme och gjorde mig klar sen stack jag faktiskt in till Hötorget och köpte godis där på Gottcenter. Hahaha... Men de har ju alla goda sorter där! Ska ju på bio ikväll, och det blir på Heron. Annars hade jag ju kunnat köpt innan bion, går alltid på Sergel. I alla fall, det är HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA pappa, lillasyster och jag ska se!!!! Shit så man läääängtat! Så kvällen till ära inviger jag den grymma kjolen från H&M och de underbara skorna från Scorett. Mamma stack iväg förut så hon fick hjälpa mig och agera fotograf innan hon stack. Så då var jag ju inte klar, ska såklart inte gå klädd så där på överkroppen om någon nu trodde det ^^ 
Men nu ska kakorna bakas ut. Får se om jag orkar skriva när jag kommer hem, annars blir det imorgonkväll. Jobbar nämligen hela dagen. Hejsvejs!


Sluta smutskasta Sverige

Nu får det vara nog. Nu vill jag INTE läsa på löpsedlarna om kungens kvinnor eller drottningens tårar igen. För det första; händelserna inträffade för många, många år sedan. För det andra; allt behöver inte vara sant. För det tredje; alla gör misstag. Kungafamiljen är en symbol för Sverige. De ligger mig varmt om hjärtat och jag respekterar dem. De borde alla göra. Att skriva alla dessa grejer om kungen är att smutskasta Sverige i min åsikt. Alltså inget som gynnar någon av oss. Förutom dessa jävla författare och journalister vars plånböcker blir fetare. Men till vilket pris? Detta gör ingen bra reklam för Sverige utomlands. Den svenska kungafamiljen är mycket älskad runt om i världen och de drar turister hit. SÅ LÄGG NER! Och bojkotta boken. Tänk istället på allt kungafamiljen gör genom World Childhood Foundation. Och tänk på att det blir mer synd om drottningen och resterande av familjen ju mer detta syns i media. Låt dem vara ifred.
 

Gillar numera rostbiff

Har raderat ett par hundra bilder och flyttat om lite men nu vill inte USB-minnet samarbeta med mig längre så nu ger jag mig för ikväll. Ska istället äta min macka med rostbiff (lägg märke till de hjärtformade paprikaskivorna ^^) och lite vindruvor, dricka tranbärsjuice och se på Two and a half men, hejsvejs! 


Bilder, bilder, ännu mera bilder...

Hej hej! Sitter och rensar bland bilderna på datorn igen. Datorn beter sig minst sagt märkligt så jag är livrädd att den kraschar när som helst... Därför måste jag få ordning på mina bilder. I alla fall, hittade denna söta bild på syster och mig från i somras, augusti närmare bestämt. Hade totalt glömt bort den. Men nu ska jag fortsätta! Wish me luck, I'm gonna need it. 


Grått och kallt men ack så vackert

Hej hej! Vilken grå och trist dag det har varit. Men jag blev i extas när jag gick upp imorse och såg frost på träden. Så det blev en promenad idag också. Och idag fick kameran följa med! Som vanligt har jag problem att ladda upp bilderna (vad sjutton är det för fel?) så det blir bara dessa tre så länge. Försöker lite senare. Nu tror jag faktiskt att jag ska börja med maten. Klockan är visserligen inte ens fyra men jag är fett hungrig! På menyn idag står lövbiff med sötpotatis och morötter i ugn. Har aldrig ätit sötpotatis så det ska bli spännande!






Tunika

Hej hej! Är galet trött så idag hade jag tänkt lägga mig tidigt men det är ju redan för sent. Men inom en timme ska jag ligga i sängen och förhoppningsvis sova. Mår som sagt inte på topp så det är nog därför jag varit så fruktansvärt trött de senaste dagarna. Tog mig i alla fall ut på en promenad förut med mamma. Sedan blev det tvn fram till det var jobbdags. Chefen ringde förresten tidigare och frågade om jag kunde jobba extra på torsdag 17-20. OM jag blev glad!

Här är tunikan som jag skrev om igår. Kommer som sagt från barnavdelningen på KappAhl och med en kupong på 25% betalade jag nästan bara en hundralapp för den. Ett riktigt kap med andra ord! Det roligaste av allt med det hela är att jag såg tunikan i ett modereportage i lillasysters Julia tidning. Haha hur komiskt är inte det. Men jag måste säga att Julia är en bra tidning det. Älskade den när jag var mindre och för sex år sedan var jag faktiskt med i ett nummer som hårmodell! Ska visa någon dag. Men nu ska jag göra mig klar och lägga mig, godnatt!


Who's that chick?

Hur döläcker är inte denna kjol?! Älskar den! Blev nästan lite snopen när jag såg spegelbilden, är det där jag? Tillåt mig att tillägga att jag har gått ner ett halvt kilo till. Så här "lite" har jag inte vägt på tre år. Underbart! I alla fall, kjolen är köpt på H&M för 199 kr. Det fanns inte många kvar kan jag säga! Egentligen ska kjolen sitta högre upp och vara tajtare. Men jag valde att gå upp två storlekar för att kunna ha den så här. Är inget fan av kjolar med höga midjor. Eller alltså det är grymt snyggt men jag tycker det är så himla obekvämt.

Köpte en sjukt snygg tunika också men den visar jag imorgon. Kan ju säga att den kommer från barnavdelningen på KappAhl haha! Fast det är egentligen inget att skratta åt, de har mycket snygga kläder där nu. Det ni! Aja, nu blir det ett inspelat avsnitt Top Model så hejsvejs!


Just another monday

Hej hej! Somnade inte förrän halv ett igår. Visst är det irriterande när man är så sjukt trött först men när man lägger sig så kan man bara inte somna. Men jag kom upp halv nio i alla fall. Var och solade för en stund sen, hur skönt som helst. Har inte gjort det på en månad så det var verkligen dags. Nu ska jag göra mig klar för mammsen och jag ska gå en sväng på stan. Är på jakt efter en ursnygg spetstopp jag spanade in på hm.com igår. Så jag håller tummarna att den finns, och att den passar! Hejsvejs!  


Fars dag

Halloj! Sitter nästan här och sover... Jobbade extra idag mellan 11-18. Efter jobbet hämtade pappsen upp mig så åt vi middag och fikade hemma hos honom eftersom det är fars dag. Han fick detta söta kort (på insidan står det "en på tusen") och en blå mugg med texten "världens bästa pappa". Men nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Gossip Girl på kanal5play. Och sedan soooova. Gud så skönt det ska bli! Haha. Godnatt!


Lilla Leksand

Hej hej! I'm alive! Haha. Blev bara inget bloggande i Leksand. Det var jättekul i Leksand men jag trodde faktiskt inte att det var litet! När jag kom in i Maddes lägenhet gick jag bort till fönstret, tittade ut och frågade vart centrumet låg. Madde bara tittade på mig och utbrast "Bella, jag bor i centrum!". Och sedan började vi asgarva ^^ Ja, är man Stockholmsbo så är man. Har gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra också, som var skitkul! Men det tror jag dessvärre att jag inte kan tala om...Hehe. Kollat hockeymatch har jag också gjort, Leksand - Bofors. Är ju inte direkt superintresserad av hockey eller sport överhuvudtaget men det var väl helt okej. Men som sagt det var jättekul där uppe, kul att träffa Madde (vi kom fram till att senast vi sågs var på hennes födelesedag den 10/7, sjukt!) och skönt att få lite miljöombyte! Speciellt eftersom det var snö där!

Men har känt mig lite krasslig och igår när jag åkte hem mådde jag inte alls bra. Hade migrän och kände mig febrig. Tåget blev dessutom en halvtimme försenat på grund av ett akut sjukdomsfall. Precis som när jag flög sist så sa de i högtalarna "om det finns någon läkare ombord var vänlig kontakta personalen". Det var lite lustigt, eller ja ni fattar inte lustigt men märkligt att det hände nu också. Men i alla fall det jag skulle komma till var att jag missade Malins födelsedagsfest. Verkligen jättetrist! Men idag mår jag bättre, känner mig inte hundra men har inte migrän så det är skönt. I alla fall, här kommer lite fina bilder jag tog i Leksand när vi var ute och gick i solnedgången. Skulle önska att jag kunde ladda upp större bilder på bloggen men då försvinner de in i sidan och jag vet inte hur man ändrar det. Men får väl testa någon dag. Måste försöka få ordning på min header också, förstår fortfarande inte vad som hänt...?















Drar till Leksand

Hej hej! Känner mig alldeles stirrig, har känt så hela dagen. Men det beror kanske på att jag ska ut och resa imorgon (idag)! Lämnar slasket för minusgrader haha ^^ Men det är najs! Hellre minusgrader än slask! Ska bli så kul att träffa Madde! Det händer inte alltför ofta. Har inte hälsat på henne där uppe än och nu har hon faktiskt bott där rätt länge så nu var det verkligen på tiden. Har bakat kolakakor åt henne och lagt i denna söta kakburk (från Lagerhaus) som hon ska få i lite inflyttningspresent och tack för att du finns. Det kommer nog bli en hit tror jag. Men nu måste jag verkligen sova om jag ska orka ta mig upp i tid imorgon. Godnatt! 

 

DET SNÖÖAR!

DET SNÖÖÖÖAR! MIN LYCKA ÄR GJORD!


Skitväder

Fy farao vilket väder! Jag som ställde klockan på åtta i tron om att jag skulle kunna cykla ner till slottet och fota morgonfrosten. Men det var ju bara att glömma. Det blåser orkanvindar och spöregnar. Not nice, not nice. Men jag behöver packa och lite sånt inför imorgon så jag får göra det istället. Åker ju till Madde i Leksand då! Ska bli så kul! Nä men nu är det bäst jag sätter fart innan jag blir alltför seg.



Behind blue eyes

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks


Velour

Hej hej! Hade lovat mamma att fixa en grej i stan så det gjorde jag och sen blev jag kvar där ett par timmar. Är rätt fattig för tillfället (efter kameran) men detta supermysiga velour set fick följa med hem i alla fall. Har alltid velat ha ett sådant set men aldrig hittat nåt som jag gillat och som suttit bra. Detta kommer från Stadium och kostade 399 kr. Hur skönt som helst! Tycker dessutom att det är riktigt snyggt. Älskar verkligen färgen! Dock ser färgen inte ut så där i verkligheten, vet inte vad som hände. Den är typ lite mera plommonlila skulle man väl kunna säga. Har alltid trott att jag inte passade i lila men det gjorde jag faktiskt, väldigt bra t o m. Men håret såg bara för hemskt ut och jag gjorde konstiga miner på alla bilder därför beskärde jag dem. Hade inte världens bästa fotograf heller *host, lillebror, host* haha. Men detta får duga. Nu ska jag se på några inspelade program och sedan sova. Hejsvejs!



It's over

Hej hej! Är glad att helgen är över! Tiden gick ännu långsammare idag än igår. När klockan var två trodde jag att den var fyra. Fatta seeegt! Men återigen, tur att man har så härliga kollegor! Annars skulle tiden stått helt stilla. Klumpig som attans har jag varit idag också. Eller haft otur är väl egentligen mer korrekt. Har plåster på både lång- och pekfinger på vänster hand plus massa skärsår på armarna (har alltså skurit mig på kartonger när jag plockat varor). Blev faktiskt riktigt rädd när jag skar mig rakt över handleden. Av ren reflex var min hand där och tryckte innan jag ens hann titta om det blev nåt. Tack och lov började det inte ens blöda, men ont gjorde det. Men nu tänkte jag äta lite glass framför Two and a half men sen blir det läggdags! Har en hel del att hinna med imorgon. Hejsvejs!

Lite sliten minst sagt

Hej hej! Känner mig något sliten idag kan jag säga. Men det var jättetrevligt igår! Det var Bahar, Sophia, Patrik, Erik och Linda som kom. Hade ju tänkt se på Idol men eftersom vi hyrde två filmer så såg vi dem istället för att hinna. Vi började med en skräck, Martyrs och sen såg vi Dear John. Martyrs var så sjukt äcklig! Så sjukt äcklig att jag vaknade och mådde illa imorse. En scen ur filmen har liksom fastnat på min näthinna.  Usch usch! Var tvungen att sätta på ett avsnitt Vänner för att överhuvudtaget kunna somna. Dock var den väldigt bra gjord och genomtänkt. Bra skådespelare också. Att den var på franska gjorde det mer verkligt. Helt klart den värsta skräckfilmen jag sett! Dear John blev jag faktiskt väldigt besviken på. På trailern verkar den så bra men så bra var den inte. Tur att man hade trevligt sällskap i alla fall så det gjorde inte så mycket. Vid runt halv ett tiden var vi klara men jag somnade inte förrän halv två. Så pigg var jag inte när klockan ringde vid sju. Ont i magen hade jag också men jag tog cykeln till jobbet i alla fall. På jobbet gick tiden i slow motion och större delen av dagen hade jag migrän. Men jag överlevde! Och nu sitter jag och skrattar för mig själv åt Two and a half men. Underbar serie. Ska snart lägga mig för jag börjar halv nio imorgon också. Jobbigt men det betyder pengar, pengar, pengar. Har bytt den här helgen, i vanliga fall börjar jag elva på söndagar så det blir lite extra pengar. Dessutom var det ju röd dag idag, najs!

                                                      kvällens middag

Tennis

Halloj! Var och spelade tennis med lillasyster och pappa i förmiddags. Inte samma känsla som att spela utomhus i solen i Frankrike men det var riktigt kul ändå. Var lite flummigt i början men sen gick det väl ganska bra faktiskt.

Nu leker jag hemmafru, har skurat toaletterna, tvättat och nu bakar jag kolakakor till ikväll. För ikväll kommer en del av ICA-gänget. Vi ska käka pizza, se på Idol och film. Det blir mys!

                       Idag fyller förresten söta Malin 19 år! Grattis grattis!


Den var borta!

Hej hej! Idag blev det bestämt att pappsen skulle ta med oss på grekrestaurangen i Trollbäcken. Så vi åkte dit glada och vrålhungriga och fick värsta chocken. Pappa skojade lite och sa att han inte kollat om de hade öppet idag, men det var ännu värre än så... De hade nämligen slagit igen! Jättetrist och snacka om snopet! Så vi åkte tillbaka till centrum och åt på den ganska nyöppnade restaurangen Mosaik Steakhouse. Fanns souvlaki och tzatziki där också som tur var eftersom det var just det jag var sugen på. Trevligt var det och maten var jättegod. Dessvärre glömde jag kameran hemma! Men men, borde ändå försöka få ordning på mina bilder innan jag tar fler... Mappen "augusti -10" innehöll bara den 1 099 bilder innan jag rensade igår. Sjuuukt. Men nu ska jag se på Criminal Minds som jag spelade in. Hejsvejs!


Grey's Anatomy

Hej hej! Efter en mastig middag sitter jag nu och försöker få i mig den goda fruktsalladen jag gjorde. Framför Grey's Anatomy såklart. Blev ju ingen promenad förut men var hurtig nog att cykla till jobbet i alla fall. Tungt som bara den var det idag, motvind och kallt. På hemvägen höll jag dessutom på att köra på en hare. Den bara satt på vägen och hoppade till när jag kom, blev skiträdd! Måste verkligen skaffa lyse till cykeln... Men nu ska jag återgå till programmet, hejsvejs!




Höstrusk

Hej hej! Riktigt höstrusk idag. Det har spöregnat nästan hela morgonen och blåser som bara den. Så vi skippade faktiskt promenaden idag. Istället har jag rensat och gjort iordning lite i mitt rum. Det var skönt att få lite ordning. Måste dock damma också. Gräsligt alltså vad fort det blir dammigt! Mina byråer verkligen suger åt sig damm. Helt stört. Men det tar jag nog reda på imorgon. För nu ska jag äta lite lunch. Och sen jobbar jag idag också, 15-20.


Så var det tisdag igen

Hej hej! Var ute och gick en timme med mamma imorse igen och ska göra det imorgon också. Visst är vi duktiga? Det tycker jag i alla fall! Har dock inte fått som mycket gjort sen vi kom hem haha. Men jag får lov att sega lite eftersom jag ska åka och jobba om två timmar. Är så frussen så jag har dragit på duschen men nu måste jag väl ta och göra det om jag ska slippa stressa. Köpte förresten en T-shirt igår som jag invigde på promenaden, visar sen. Hejsvejs!




Jag hjärta plåtburkar

Något jag verkligen älskar är söta och roliga plåtburkar! Kakburkar, pillerburkar, teburkar m.m. En affär som har sådana underbara ting är Lagerhaus. Har faktiskt flera gånger tänkt att jag borde söka jobb där. Men tänkt vad farligt det skulle vara för min ekonomi! Nog för att jag har god självdisciplin men vissa saker är ju bara så söta att det är fullkomligt omöjligt att motstå. Som dessa två hjärtan. Kakburken gick på 59 kr och pillerburken (fylld med små minthjärtan) 15 kr. Love, love, love. 




Fika hos Ulla

Hej hej! Hade lite bråttom när jag skrev förut, vi var ju hos mormors moster Ulla. Helt otroligt att hon fyller 88 år om några månader så pigg som hon är! Det var i alla fall mycket trevligt, vi fikade, pratade och tittade på gamla foton. Efter några timmar där så promenerade jag och mamma bort till Drottningatan och gick lite ärenden. Så vackert Stockholm är på kvällen! Blev lite ledsen att jag inte tog med mig min nya kamera men samtidigt så ville jag inte släpa på den när vi skulle gå i affärer. Tyckte bilderna blev riktigt coola ändå även om de såklart kunde blivit mycket bättre med den andra kameran. De har sin charm liksom.













RSS 2.0