Inte i toppform

Jösses alltså jag var verkligen inte i toppform idag på jympapasset. Allt kändes jättetungt och knät värkte. Men jag kämpade på! Känns bra nu men blev lite trött hehe. Skiter i att baka idag, får fixa det imorgon innan jobbet. Förresten ställde jag mig av nyfikenhet på vågen tidigare. Har fått höra att jag ser så tajt ut thihi. Och mycket riktigt hade jag gått ner lite till! Tjohoo!

För att ingen som halkar in här på bloggen ska missförstå så bantar jag inte. Tränar regelbundet för att jag älskar och mår bra av det, äter ordentligt (bra mat, grönsaker & frukt) och unnar mig godis m.m på helgerna. Ingen anorexia här inte. Aldrig i livet.

suddig och dålig bild från förra veckan men orkade inte fixa någon annan så den får duga, sköna proportioner också haha ^^

Långpromenad

Hej hej! Blev inget corepass imorse, däremot blev det en långpromenad med Ida i det behagliga vädret. Tror faktiskt jag fick lite färg! Men ont i knät fick jag på köpet också, det liksom skär i det när jag går. Inte lika roligt. Hoppas det är över tills imorgon så jag kan gå på jympan! Måste hinna baka också för på fredag får vi främmande, vi ska fira lillebror som fyllde förrförra veckan. Träffa Gurris ska jag nog också. Så det blir till att gå upp tidigt. Som idag. Redan tjugo över åtta var jag uppe! Riktigt duktigt måste jag säga. Nä om jag ska komma upp så tidigt igen måste jag sova nu ser jag på klockan så godnatt! 


Om en månad

Åh vad jag längtar till Fashion Against AIDS kollektion släpps! Det är lite mindre än en månad kvar, 26:e april släpps den. Då ska jag spana in dessa härligheter. Tycker dock att kollektionen kunde ha varit lite mer färgglad och livfull. Om jag fick designa då skulle ni minsann få se på färg! 

Ska faktiskt lägga mig redan nu. Har vänt på dygnet lite vilket resulterade i att jag missade jympan i förmiddags. Inte ok. Men imorgon blir det core kl.11! Godnatt!


Årets första tussilago!

Jajamen! Årets första tussilago hittades idag! Älskar tussilagos. Små, söta och gula. Lite andra vårtecken skådades också, vågar faktiskt påstå att våren är här!

















Måndag

Hej hej! Orkade aldrig blogga igår. Hann inte direkt heller. Hade ställt klockan på halv elva men somnade om och vaknade inte förrän mamma smsade mig vid tolv. Trodde jag ja. Insåg sedan att klockan var två! Så det var bara att kasta sig upp. Kusin Malin var en sväng i Stockholm igår så skulle träffa henne i Hötorgshallen (skrev jag till henne, men det heter ju Kungshallen. Bra att jag som bor i Stockholm har koll haha) vid sex. Så stressade till centrum med mamma och när jag precis skulle kasta mig in i solariumet fick jag ett sms från Malin att hon skulle bli lite sen. Så vi bestämde en timme senare. Tack och lov för det! Mycket trevligt var det i alla fall, vi hade inte träffats sedan jag tog studenten. Fatta att det gått nästan ett år redan! Så jag hoppas verkligen att vi har möjlighet att ses snart igen! Nu hann vi nämligen bara ses i en timme innan Malan blev tvungen att ta tåget hem till Västerås, men som sagt mycket trevligt även fast det bara var en snabbis. Asgott med pizza var det också hehe.

Men nu ska mamma och jag gå en promenix i solskenet! Idag börjar jag inte jobba förrän fem så det är skönt. Men jag missar danspasset ikväll, det börjar när jag slutar jobbet *snyft, snyft*. Men men så blir det ju ibland.

bild från igår då bara lilla kameran fick följa med


Earth hour

Kom ni ihåg att släcka lamporna då? Det gjorde jag. Har tänkt på det hela dagen och haft så lite lampor på som möjligt. Tänk att man aldrig tar sig tid att tända ljus i vanliga fall. Det är ju så himla mysigt, värmer gör det också. För övrigt är jag för tillfället en aning oroad. Varning för too much information. Springer som om jag vore höggravid (vilket jag såklart inte är) och kissar stup i kvarten. Helt sjukt är det! Visserligen drack jag mycket under och efter träningen, åt korv och senap som man blir törstig av och nu har jag ätit morötter och en halv gurka. Men ändå. Asjobbigt! Får se hur det går med det när jag ska sova... Men det ska jag inte göra än, är mitt uppe i en film. Unbreakable med Bruce Willis och Samuel L Jackson. Gammal film som jag säkert sett ett antal gånger men kommer inte ihåg hur den slutar så därför ser jag den. Bra är den ju också. Har även hunnit med ett avsnitt OC och Black Hawk Down, riktigt bra film! Gammal den också men ändå. Nej nu ska jag besöka badrummet igen och sedan återgå till filmen. Skulle egentligen bara kolla en snabb sak på datorn men det är ju lättare sagt än gjort. Förresten ska man ju inte heller glömma att ställa om till sommartid inatt, alltså en timme framåt. Najs!


Spinn of hope

Outch. Det gör ont att sitta haha. Men helt klart värt det! Riktigt najs var det (spinningen alltså). Men jag borde ha sänkt min sadel mer. Hade redan gjort det typ fyra gånger under passet så kände att jag inte kunde krångla mer. Men nästa gång ska jag se till att det är bra från början. Efter passet lottade dem ut lite saker så jag vann en liten fickspegel av återvunnet plast från The body shop. Trevligt, trevligt!

Gjorde stekt falukorv och stuvade makaroner till lunch och sedan dess har jag inte orkat resa mig från köksbordet typ. Har inte ens duschat än... Fräscht jag vet. Blev bara så sjukt seg. Men nu ska jag duscha och efter det ska jag kila ner och köpa dippmix. Sedan blir det slapp och film för hela slanten. Har över 60 filmer inspelade på boxen så har lite att välja mellan haha. Bjuder på en flummbild från när jag fortfarande var hög av endorfiner. Inte konstigt att folk blir träningsnarkomaner alltså. Nä, duschen var det ju. Hejsvejs!


 


Take the heat

Helt seriöst så sitter jag och bara klappar mitt hår för att det är såååå lent och mjukt! Testade nämligen Take the heat 3 minute miracle inpackningen från Aussie ikväll. Helt underbaaar produkt! Fick hem Kicks-tidningen igår så använde min kupong på 25 kr och kupongen med 20% så den blev min för 75 kr. Annars kostar den 125 kr. Men jag lovar, lätt värt det även till fullt pris!



Vill ni höra något komiskt då? Har hela dagen sett fram emot mitt fredagsmys; chips, grönsaker och dipp. Så jag tänkte precis blanda dippen och ställa in den i kylen. Men jag öppnar skafferiet och där finns INGEN DIPPMIX! Brukar alltid ha värsta förrådet av den (eftersom jag bara äter Estrellas garlic som inte finns på så många ställen) men nu var den alltså slut och alla affärer har stängt! Haha det här är bara inte sant... Aja, får väl trösta mig med att jag i alla fall har världens lenaste hår just nu.


Aprilväder var det här

Vilket jäkla aprilväder det är då! Snö och sol om vartannat, ett tag haglade det också. Blåser gör det för den delen med. Det är faktiskt det enda vädret jag inte gillar, som jag hatar av hela mitt hjärta. Blåst. Det ger mig huvudvärk. När vi var i Skåne för några år sedan och gick nere i hamnen trodde jag att jag skulle dö. Nä fy för blåst. En ljuv sommarbris är det såklart inget fel på, jag pratar om när det stormar. Som det gör nu. Det är dock lite bättre än igår, då jag nästan blåste bort påväg till Friskis! 

I alla fall pratade ju om att gå och klippa mig. Men det blev inget med det idag. Kände att håret kanske faktiskt inte alls behövs klippas än? Men samtidigt vill jag gärna vara nyklippt när jag fyller om två månader och jag kan inte vänta ända tills dess. Och då kan jag lika gärna klippa mig snart, så imorgon kanske. Vi får se. Slänger in två bilder här där man ser hur långt håret har blivit. För det har blivit långt, men skulle önska att det kunde växa liiite fortare bara.

Men nu ska jag fixa middag. Blir rostbiff (färdigskivad och klar alltså), potatis och morötter i ugn + béarnaisesås. Det ska bli gott! Var egentligen sugen på kyckling men jag är ju "lite" känslig så jag kan ju inte rensa en grillad kyckling. Ibland finns det grillade kycklingfiléer men icke idag. Var för lat för att tillaga kycklingfiléer själv och har nog faktiskt aldrig heller gjort det hehe... Önskar att man bara kunde vifta med ett trollspö och bota köttfobin. Det skulle förenkla livet en aning. Men jag gjorde framsteg igår då jag lyckades fördela köttfärs i plastpåsar, platta till och frysa in. En guldstjärna till mig! Thihi. Vuxenpoäng för den delen också!
 


Äntligen fredag

Godmorgon fredag! Känns som att jag jobbar hela tiden nu, men det gör jag ju inte. Långt ifrån. Men numera jobbar jag tisdag, onsdag och torsdag varje vecka. Så vissa veckor jobbar jag fem dagar när min helg infaller. Förut jobbade jag liksom bara tisdagar vissa veckor, varannan onsdag och så min helg. Så det är lite skillnad, men det är toppen! Märktes på lönen idag kan jag säga, riktigt najs! Dock gick större delen direkt till sparkontot inför Cypern. Men nu har jag fått ihop till hela resan, som blev rätt dyr, nu behöver jag bara lägga undan någon tusenlapp till fickpengar. Vi har ju valt all inclusive så matpengar behövs inte. Nu blir nästa projekt att spara till det lilla äventyret som jag inte riktigt vet hur jag ska ha råd med... Blir nog till att låna lite av körkortspengarna så länge eftersom jag garanterat inte kommer hinna ta det innan dess. Får hoppas att jag får mycket jobbtider i sommar också. I alla fall, det jag egentligen skulle komma till var att fy fasiken vad skönt att vara ledig hela helgen nu! Ska ta och äta frukost nu sedan ska jag bege mig till Helén för att färga ögonfransarna. Det behövs verkligen. Funderar också på om jag ska svänga förbi frisörsalongen och klippa mig. Brukar ju annars klippa mig hos Lisa men om jag ska göra det dröjer det nog tills nästa vecka. Och jag behöver bli ompysslad och känna mig fin idag. Hela veckan har varit en enda bad hair day. Men frågan är, hur ska jag klippa? Håller ju på att spara så ska bara toppa men samtidigt vill jag förändra något. Lugg är fint men himla opraktiskt. Men hur ska man annars förändra när man ska spara längden? Hm... Nä, nu måste jag äta. Magen skriker. Brukar alltid äta direkt när jag kliver ur sängen men nu har jag varit uppe en timme utan att äta. Det måste vara rekord alltså. Hejsvejs!

En fröjd för smaklökarna

Har funnit ytterligare en last. Salta kex med philadelphiaost... Åh så gott det är!


Mercredi

Om jag var slut igår så är det ingenting jämfört med idag. Det började imorse att jag vaknade alldels överkörd efter en omtumlande mardröm. Inte så trevligt. Men jag tog mig iväg till corepasset i alla fall, trots att det tog emot. Fick mig allt en trevlig överraskning där! Dem var nämligen där och filmade lokalerna idag, alltså filmade dem passet. Hahaha... Vill inte ens veta hur jag ser ut när jag utövar core. Det kräver verkligen koncentration, lite knepigt är det allt. Men jag gillar det. Känns riktigt bra att musklerna ömmar nu! Tror dock att jag överansträngde mig en aning, kände mig alldeles vimmelkantig efteråt. Men det är ju omöjligt att träna lugnt. Speciellt när ledaren säger "om ni vill pusha er själva så gör ni si och så" då är det klart att jag måste pusha. Fast en övning lyckades jag faktiskt låta bli. Duktigt eller hur? Att bero på duktigt, har nu anmält mig och Malin till Spinn of hope som går av stapeln på lördag! Man kan delta som lag eller enskild person, som enskild person betalar man 125 kr för en timmes spinning som går oavkortat till Barncancerfonden (mer info om anmälan m.m här). Träna för en bra sak, kan det bli mycket bättre? Så det ska verkligen bli superkul! Har dock bara spinnat en gång och det var för ett par år sedan, men det ska nog gå så bra så.

Imorgon ska jag ringa Adlibris igen, svänga förbi Friskis med pengarna (hade inte plånboken med mig dit idag) och s t ä d a ! Det ser förjävligt ut i mitt rum och har gjort det länge. Nu får det vara nog. Men nu ska jag kasta mig i sängen godnatt!

Kaos

Hej hej! Är helt slut. Denna dag har bara varit kaos känner jag. Tänkte först ta en promenad men nä håret såg hemskt ut (haha), sen tänkte jag gå och sola men kom inte till skott med det heller. Så jag lagade lunch och satte mig i solen på balkongen. Det var ju verkligen vår på riktigt idag! Passade även på att ringa några viktiga samtal när jag satt där i solen och njöt. Det ena var till Adlibris, tror aldrig jag skrev det men jag fick hem ytterligare en skiva som var TOM. Får damp på dem snart alltså. De säger att de ska höra av sig men icke. Så imorgon ringer jag dem för fjärde gången eller vad det blir och säger att de kan behålla sin jävla skiva! Dålig service är vad det är. Men nu kom jag av mig lite. I alla fall, på jobbet var det mycket folk, kassorna strulade med mera så vi hamnade lite efter och det blev lite smått hysteriskt på slutet men det gick bra. Och när jag kom hem och precis börjat med maten hörde jag hur någon skrek och jämrade sig i trappan. Först trodde jag att det var någon som larvade sig eller någon som var full men tillslut klädde jag på mig och gick ut. Då var det en kvinna som skadat sig men en granne satt redan hos henne och hade ringt 112. Så jag mötte upp ambulansen i porten. Så overklig känsla det där, även fast det inte är så allvarligt. Man är liksom inte beredd på det eller vad man ska säga. Men nu gäspar jag käken ur led snart. Sova? Yes please. Godnatt!

 

Back on track

Att man låter det påverka en så mycket men grrrr vad frustrerad jag är över att Chelsey inte vann Top Model! Hon var tusen, tusen gånger bättre! Aja...

Är i alla fall hyfsat frisk och back on track nu! Danspasset gick jag på idag. Och det kändes att det var tre veckor sen sist. Men skönt var det. Riktigt studsade fram efteråt. Härlig känsla. Just ja! Att bero på ingenting, skorna från Åhléns passade inte min fot för fem öre. Så var det med det. Plånboken jublar i alla fall haha. Men nu ska jag sova, klockan är ju rätt mycket faktiskt. Godnatt! 


Begär

Dessa grejer skapar sjuka ha-begär hos mig. Är verkligen grymt sugen på båda skoparen men min plånbok tillåter egentligen inte ens ett av dem. Men är de sköna så ska jag ha dem! De svarta blir det nog då. Ska ta en sväng till stan imorgon för jag måste byta en sak så ska kika på dem då. 

Men nu ska jag se något avsnitt OC! Sen är målet att sova innan tolv men vi får se hur det går hehe...


allt är från Åhléns


Nya jackan

Voilà! Två bättre bilder på jackan var det här! Love it.
Underbart att det ska bli så mycket färg i vår. Två tummar upp för det! 


Spring in the air

Hej hej! Imorse (eller ja, förmiddags) tog systeryster och jag en promenix i vårvädret. Det var så varmt och skönt att vi köpte med oss varsin glass. Provade nya daimglassen med päronsmak men den var sådär, eller originalet är godare. Det blev nästan för mycket smak liksom, men det är alltid kul att testa nya smaker. När vi kom hem från promenaden vinkade vi av mormor som varit på besök och sedan bänkade vi oss i solen på balkongen. Galet skönt! Hoppas innerligt att vädret fortsätter så här. Men nu ska vi se på film, Harry Potter 1 blir det ikväll! Alltid lika bra. 














Något gult

Woho! Jag hittade ett gult plagg! Nämligen en söt liten jacka i den kortare modellen från H&M. Perfekt i vår och sommar. Bättre bild kommer.


Thursday

Har precis avnjutit en supergod fruktsallad med bland annat två sorters melon och jordgubbar. Nam nam! Men när jag skulle ta den sista tuggan med en stooor jordgubbsbit och en stooor melonbit så råkade jag välta ner hela skålen i min papperskorg... Så himla typiskt! Blev tvungen att gräva upp den och eftersom jag är förkyld kan ni ju tänka er att min papperskorg inte är det fräschaste stället just nu. Det roligaste var att jag grävde och grävde efter gaffeln så när jag tillslut tittade upp såg jag att den låg bredvid papperskorgen haha. Okej kanske inte låter så roligt nu men det var ganska komiskt ^^ Välte dessutom soffbordet när jag flyttade datorn, tummen upp för mig!

Situationen med förkylningen är fortfarande hopplös. Den ger sig inte! Hostar, har ont och är svullen i halsen, har hjärtklappning till och från, känner mig allmänt hängig... Mamma, mormor och jag tog en sväng förut förbi cykelaffären, Statoil och centrum för att handla och uträtta några ärenden och bara det var ansträngande. Alltså blir det ingen träning för min del imorgon heller. It sucks! Men det blir lunch och lite shopping i Nacka forum med Madde istället. Det blir najs! Inte direkt för att jag har några pengar att shoppa för men i alla fall haha. Måste köpa något gult plagg eller accessoar. Eller måste och måste, men har blivit helt insnöad på gult. Så himla snyggt!

Grattis brorsan!

Hipp, hipp, hurra för lilla lillebror idag som blir hela 17 år! ♥
Sjuuuukt. Får mig att känna mig gammal haha.


bild från balen förra året


Ice cream built this body

Ja, det har blivit lite mycket glass dessa två veckor (hehe) men halsen plågar mig så in i helvete fortfarande. Och halsen mår bättre av glass så what the hell känner jag. Det försvinner på nolltid när jag kan träna igen. Har sådan abstinens! Har inte varit på Friskis på två veckor och en dag. Blir snart tokiiiiig! Men febern är borta i alla fall, det är ju positivt. Funderar på att gå en liten lugn promenad imorgon om jag orkar och hinner. Börjar jobba vid tre och måste hinna baka kakor till lillebrorsan som fyller år! Hela 17 år. Sjukt.

Förresten, hur jäkla underbart är det inte att Desperate Housewives är tillbaka i tv-rutan?! Äntligen finns det en mening med tisdagar igen! Haha överdriver typ inte... Lite utsökt mintglass till det var pricken över i:et!


Till salu

Sålde ju mitt rosa Snö of Sweden halsband med tillhörande örhängen på Tradera för ett tag sedan och tänkte att jag skulle lägga upp lite fler annonser i samma veva. Men så blev det ju inte. Nu har jag i alla fall tagit mig i kragen och lagt upp en till annons! Denna gång på mina söta Snö of Sweden örhängen. Använder dem aldrig så onödigt att de ligger och tar plats. Utropspris är 20 kr så klicka gärna här och lägg ett bud!


Födelsedagsfika

Den här förkylningen är riktigt jävla envis alltså. Har mått skit idag också. Hade ju hoppats att jag kunde gå på danspasset men icke... Det blev i alla fall middag och födelsedagsfika hos pappa. Kan ni gissa vad han fick? En stekpanna ^^ Men det behövde han, och den var uppskattad. Lägg märke till att kortet av en ren slump fick nästan samma form som paketet. Tyckte jag var lite lustigt. Men nu blir det soffan igen. Har både Top Model och OC inspelat! Älska.


Biosugen!

Det går sjukt många filmer på bio just nu som jag vill se; Black Swan, The Kings Speech, Winter's bone, The Fighter, The Adjustmen Bureau, Burlesque, Love and other drugs, True Grit, Livet efter detta, Trassel, Rango, Gnomeo och Julia och 127 timmar (om man kunde skippa den vidriga scenen när han ja ni vet...). Åh så biosugen jag är!


SF Bio: Black Swan SF Bio: True Grit SF Bio: Livet efter detta SF Bio: Love and other drugs 
SF Bio: The Adjustment Bureau SF Bio: Burlesque SF Bio: Trassel (sv tal) SF Bio: 127 Timmar
bildkälla


Dags för förändring

Hej hej! Har legat i soffan hela dagen och tittat på film. Mår sämre idag igen så det blev ingen middag hos pappa, får bli imorgon istället om jag orkar då.

Det går så mycket tankar i huvudet på mig just nu. Jag behöver verkligen en förändring. Är dödstrött på Tyresö för tillfället. Vill flytta. Vart vet jag inte. Vill bara bort från gamla minnen och svek. Tror inte att jag hör hemma här. Känner för att bara fly landet och aldrig återvända. Haha vad dramatisk jag låter nu, det är ingen fara med mig. Absolut inte. Behöver bara förändring. Är så trött på att vara rädd för förändringar, trött på att aldrig våga saker. Just nu känner jag för att bara kasta mig ut i världen och göra allt jag aldrig vågat! Lämna säkerhetszonen liksom. Men jag håller faktiskt på att planera ett litet äventyr. Det är något jag verkligen vill göra så jag hoppas det går vägen. Jag menar, jag ska se till att det går vägen. Allting är möjligt! Right?



Despite the fear

"And one has to understand that braveness is not the absence of fear but rather the strength to keep on going forward despite the fear."
— Paulo Coelho


Danny var bäst

Go kväll! Maddis åkte för en stund så nu tror jag faktiskt att jag ska sova. Mår inte så värst bra efter att ha jobbat hela dagen. Det gick rätt smärtfritt men framåt slutet började jag känna mig febrig och yr. Men efter mat, vila och trevligt sällskap känner jag mig bättre. Hostan är dock inte rolig alltså...

Måste ju tillägga att jag är grymt besviken att Danny inte vann! Han är en mycket bättre artist och låten var bättre än Saades. Tycker Danny förtjänade att vinna så det var väldigt synd. Men jag har absolut inget emot Saade och hans låt är även den riktigt bra. Men ändå, Danny är mycket bättre. Det var många bra bidrag i år faktiskt. Danny, Sara Varga, Swingfly, Saade, Nicke Borg, Loreen, The Moniker och Pernilla Andersson (säkert glömt någon) var alla asbra. Vargas låt, Spring för livet, är en av de vackraste svenska låtarna jag hört. I alla fall, ser fram emot att se hur det går för Saade i ESC. Vore kul om det kunde gå bra för Sverige för en gångs skull. Nej men nu går jag och lägger mig, kroppen behöver det. Godnatt!

bildkälla


Glatt överraskad

Blev glatt överraskad då jag såg dessa bilder. Äntligen H&M, en modell med lite kurvor! Säkert väldigt skinny ändå (svårt att bedöma) men hon är inte size zero i alla fall!


bildkälla


Från överlycklig till förbannad

Lyckan var total när det plingade till i mobilen imorse. Min franska CD (tillhörande läromedel till boken jag köpte för kursen i höstas) fanns att hämta ut! Efter att ha väntat tålmodigt i en månad på att den åter skulle finnas på lager. Det var nog bra för Adlibris att deras telefontid var över för dagen. För just nu är jag så jävla förbannad. Fanskapet (CDn) som jag pröjsat nästan 400 kr för är TOM. Yes, om man nu inte ska göra på något magiskt sätt?! Har provat i båda datorerna här hemma och båda säger att den är tom och ger förslag för "tomma skivor".
Morr är allt jag har att säga. Morr!

För övrigt då så mår jag lite bättre. Men det är tungt att andas och jag hostar som bara den. Har hyrt film och köpt vindruvor så ska krypa upp i soffan snart och ladda batterierna inför imorgon. Jobbar 08.30-18.10. Men sen kommer Maddis hit och käkar tacos med mig! Så hoppas, hoppas, hoppas jag att hon vill se Mello med mig också... Det är ju final!




Hallon&saltlakrits

Hej hej! Sitter och tittar på Step Brothers, sjuk film... I alla fall, jag överlevde timmarna på jobbet. Långsamt gick det dock. Men det brukar det göra på torsdagar. Framåt slutet var det en kund som köpte denna glass av mig och jag hajade till när jag såg att det stod hallonsaltlakrits! Var ju bara tvungen att testa själv eftersom jag älskar den kombon och har asont i halsen. Och den var riktigt god men det var något som var lite nja. Smakade typ lite konstgjort eller något. Vi får väl se vad jag säger nästa gång jag smakar. Men nu ska jag se klart filmen och sen sova. Godnatt!


På bättringsvägen?

Efter en massa te, färskpressad apelsinjuice, nässpray, tranbärsdryck och glass känner jag mig idag en aning kryare. På bättringsvägen får vi hoppas. Ska gå till jobbet om två timmar så nu ska jag vila järnet fram tills dess.   

Så här fint väder var det minsann häromdagen men nu snöar det för fullt...
Me don't like.


Ger upp mitt beroende

Ger upp mitt beroende, ett av dem i alla fall. Och det är Våra bästa år. Kommer ihåg att jag när jag var mindre typ sprang hem på fredagar då jag slutade tidigt för att hinna se det haha. Det var rena lyckan när man var hemma från skolan och var sjuk. Sedan gick det några år då jag inte kunde se det och så glömde jag bort det. Men det senaste året eller vad det kan vara (säkert mer...) har jag spelat in det varje dag. Man blir verkligen beroende och det har faktiskt varit intressant och händelserikt. Men i flera veckor har det stått helt stilla. Klassiskt för serien men det har varit värre än vanligt. Har spolat mig igenom avsnitten för att bara se vad som hänt eller ja, inte hänt. Så nu ger jag upp det. Har raderat alla avsnitt och kommande inspelningar. Känns befriande. Tänk att jag nu skrev ett helt inlägg om Våra bästa år. Stört. Men jag är uttråkad. Och sjuk. Det är värre idag, har feber och halsen är jättejättesvullen och gör ondare så jag blev faktiskt hemma från jobbet. Siktar dock på att gå imorgon då det bara är tre timmar, 17-20. Det borde jag palla. Nu återgår jag till min halvt sovande position i soffan. Ocean's eleven går på 6an så jag tänkte glo på den, hejsvejs.


Erin Brockovich

Åt precis en piggelin så ska försöka somna medan halsen fortfarande är en aning bedövad av den. Egentligen borde jag vara jättetrött med tanke på att jag som sagt inte somnade förrän sju imorse och sedan bara halvsov fram till elva men jag är faktiskt inte speciellt trött alls. Tyvärr. Det enda jag känner är den ohyggliga smärtan från halsen.

I alla fall, poängen med inlägget har att göra med rubriken. Såg nämligen precis Erin Brockovich. Och måste ju säga att den var asbra! Fy skam att jag inte sett den tidigare! Om det finns någon mer som inte sett den än så se, se, se! Nej nu ska jag försöka sova, blir intressant att se hur lång tid det tar idag... Godnatt.


Klockan sju

Japp, jag somnade inte förrän klockan sju IMORSE. Det var fruktansvärt. Bläddrade i Cosmo, tog en bafucin, läste, såg på några avsnitt Vänner men inget hjälpte. Har såååå ooooont i halsen... Har t o m lite metallsmak i munnen. Inte kul, inte kul. Jobbade igår, jobbar idag, imorgon, torsdag och lördag. Bra tajming. Men jag tänker kriga. Ska göra iordning lite mer te med honung och lägga mig på soffan tills jag ska gå. Tack och lov att jag har två avsnitt OC inspelat!

Idag går mina tankar till min fina moster. Vi kommer att sakna Hobbe ♥


lillasyster och Hobbe sommaren 2007


Söndagsmys

En bild säger mer än tusen ord. Detta hade jag för mig idag;
















Eeh okej?

Vi hyrde ju som sagt film igår och dessa två blev det. Grown ups var riktigt rolig och så där härligt amerikansk, Land of the lost däremot finner jag inte riktigt ord till. Inte på ett bra sätt alltså. Det var den skummaste och sjukaste film jag någonsin sett. Den hade sina stunder då den var så sjuk att man skrattade men annars är jag faktiskt besviken då jag hört att den ska vara bra. Men den gick att se när man inte hade något bättre för sig.

Har precis duschat så ska väl ta och göra mig klar innan Anna-Karin kommer hit. Mammsen och jag tog en liten promenad tidigare i solen (och blåsten) men jag mår inte så där jättebra. Halsen är svullen och ömmar. Håller verkligen tummarna för att det inte blir värre än så! Jobbar rätt mycket nästa vecka så det vore inte så kul. Men nä nu måste jag klä på mig hejsvejs!


If we couldn't dream


Sjukstuga

Nu har jag fått riktigt ont i halsen. Fan fan fan. Blev ingen jympa idag och lär inte bli imorgon heller... Men jag begav mig till Nacka Forum tidigare idag för att uträtta några ärenden som behövdes göras idag. Så det var skönt att jag fick det gjort i alla fall. Har köpt tre jättefina linnen från Åhléns men dem visar jag en annan dag. Nu ska ännu sjukare syster och jag hyra film och äta dipp. Byebye.


Lunch på balkongen

Hej hej! Har varit lite risig och jobbat, därav frånvaron. I alla fall, har precis käkat lunch på balkongen efter en långpromenad med mamma. Känns nästan som att det är april ute! Hoppas det fortsätter så här! Vi var ute och gick igår också i typ två timmar. Även fast man har ont i halsen dör man ju inte av lite frisk luft och sol. Tvärtom. Vill så gärna gå på jympapasset imorgon men idag känns halsen svullnare än igår, det går upp och ner. Så vi får se hur jag mår imorgon.

Invigde förresten mina nya solbrillor från Åhléns idag. Gillar dem verkligen men det är så sjukt ovant för mig. Brukar typ aldrig ha solbrillor eftersom jag tycker jag ser så fruktansvärt töntig ut i dem men men. Riktigt skönt var det i alla fall att slippa kisa med ögonen haha. Nu ska jag hoppa in i duschen och om några timmar är det dags för jobb igen. Hejsvejs!




Fit for fight

Så här såg jag ut igår när jag begav mig till Friskis för mitt första danspass. Det var skitkul! Det vill jag definitiv gå på igen, synd bara att det går så sent (20.00). I alla fall så var mina nya kläder och skor supersköna! Men de tog tid att hitta, tror mormor och jag spenderade en och en halv timme inne på Stadium om inte mer. Haha. Det är det som är så skönt med Kupolen, man kan liksom verkligen titta igenom allt i lugn och ro. Även fast det är lov och grejer är det inte särskilt mycket folk. Och man får hjälp av personalen, som är engagerad, på en gång. Inte alls som när man åker in till stan här i Stockholm.

Tights - 349 kr Team Sportia
Skor - Stadium 899 kr 
Sport-bh - Stadium 299 kr


 
 


Plötsligt händer det

Tittade vad jag skrapade fram idag (igår kanske jag ska säga) strax innan vi skulle bege oss till tåget! Hela 750 kr! Mormor hade köpt varsin lott till sig, Lennart och mig så vi delade lika på vinsten och fick alltså 250 kr var. Riktigt najs! Det är den största summan jag vunnit någonsin. Alltså snacka chockad jag blev när jag skrapade fram x 10. Härlig känsla!


RSS 2.0