trötter

God kväll bloggen! Idag har jag varit helt sjukt trött. På sista lektionen när jag läste satt jag och nickade till med huvudet varannan minut (A). Men ikväll är det skärpning, ska lägga mig i tid. Kommer nog somna jätte snabbt för jag är alldeles slut i kroppen också (gymmade&simmade idag).

Nu har jag lite hemma spa. Har fixat, filat fötterna och smörjt in fötterna och nu ska jag fixa till naglarna. Sen ska jag göra några äggmackor och se på tv. Är vrålhungrig ^^

måndag igen

Go´kväll bloggen! Kom precis hem från gymmet. Tränade med Ida, vi gymmade i 20 minuter sen simmade vi 40 längder. Visst är vi duktiga =) Känner mig jätte nöjd och nu ska jag käka middag. Kött och kroketter med creme fraiche sås. Mumsfillibabba!

Btw blev det ingen bio igår. Vi missade vår bokning sen var det slutsålt =/ Men det är skit som händer.

duktig

Heej! Känner mig jätte duktig (A). Jag har precis gjort klart svenska projketet. Har suttit med det tre och en halv timme på morgonen/förmiddagen och nu är jag äntligen klar! Det känns så skönt! Men nu måste jag hoppa in i duschen för vi ska åka till farmor om ca 50 min. Känner mig lite smått stressad. Så byebye

finally friday

Åt middag för en stund sen så nu sitter jag här alldeles mätt och belåten ^^ Spenat pasta med lövbiff och sås med smak av franska örter åt jag. Underbart gott! Innan det så var jag på gymmet och tränade sen simmade jag 20 längder *stolt*. Hade egentligen ingen ork eller lust att träna men det var väldigt skönt och avslappnande när jag väl var där. Sen kände jag att jag behövde träna så jag kunde unna mig något gott ikväll. Chips och grönsaker med dipp blir det =). Det har jag förtjänat, det är dessutom lite nyttigt ^^.

Det är såååå skönt att det äntligen är helg!! =D Tack och lov! Den här helgen kommer bli riktigt bra känner jag. Imorgon ska jag på "thai-kväll" hos min farmor, hela släkten + kusinens kompis som också var med i Thailand förra vintern kommer. Vi ska äta thai mat (blä) och kolla på bilder därifrån. Det kommer väl inte bli jätte kul men sen på kvällen åker jag till min älskling och sover hos honom. Och på söndag ska vi gå på bio (I am legend) och äta pizza. Det blir myspys =).


Film tips

Dagens film tips:

Surf's up, animerad familje komedi från 2007.
Handlar om pingvinen Cody vars högsta dröm är att vinna Världsmästerskapet i surfing för pingviner. Filmen är gjord som en dokumentär vilket gör den riktigt underhållande. Ses helst på engelska.


myspys

Hejsan! Sitter i pyjamas och myser med tända ljus och lyssnar på Ted Gärdestad. Ljusen luktar sommar. Helt underbart säger jag bara.
Slutade 11.40 idag så jag skulle ha följt med älsklingen hem men mådde inge bra. Har varit läskigt yr och illamående på senaste tiden. Men inget att oroa sig för, det beror antagligen på att jag håller på att vänja av kroppen från medicinen. Tog den allra sista tabletten igår =). Kommer nog att må lite dåligt ett tag framöver... Jag längtar så tills giftet är ute ur min kropp helt. Vill inte vara beroende av nåt.  

sunday

God kväll. Sitter och räknar matte, fett tråkigt asså... Men när jag är klar ska jag äta glass med kolasås och se på tv ^^ (A). Så det är bara att kämpa på för snart är det prov också =/.

Igår bowlade jag och Samuel med Ida och Peter. Det var jätte roligt =) Jag kom sist, väldigt oväntat ^^ Och älsklingen vann med 100 poäng över mig haha. Men nu orkar jag inte skriva mer, somnar nästan, så byebye

skridskor

Tjoholahopp. Idag var vi i Kungsträdgården och åkte skridskor med klassen. Det var faktiskt ganska roligt. Alla hade slagit vad om att jag skulle ramla först så jag lovade mig själv att inte ramla någon gång alls. Men det gick inte så bra, jag ramlade nämligen hela sju gånger! =O (A) Hehe. Att åka skridskor är inte direkt min starka sida =).

Btw så vill jag bara säga till er som tyckte att jag klagade i förra inlägget att det här är min blogg, här skriver jag av mig och här får jag klaga hur mycket jag vill. Orkar ni inte med det så läs inte min blogg då. Någonstans måste man gnälla av sig och jag gör det här om jag känner för det. If you don't like it, don't read it.
Men whatever nu ska jag sova, natti natti.


bad day

Heej. Har haft en dålig dag idag. Först försov jag mig (men hann i tid), sen funkade inte internet i skolan så vi kunde inte jobba med det vi skulle och sen började jag må illa. Blev alldeles snurrig också så Samuel övertalde mig att åka hem. Det var en ganska bra idé.

Igår var jag på provpass på telemarketing jobbet jag sökt. Det gick mycket bättre än jag trodde det skulle göra och alla var jätte trevliga men jag var så trött och mådde inge bra så jag bröt mer eller mindre ihop när jag kom hem =/. Måste bara säga att folk borde försöka anstränga sig lite mer och vara trevligare mot telefonförsäljare. Det är faktiskt ett väldigt påfrestande jobb och man får nästan aldrig säga vad man ska säga innan personen slänger på luren eller säger argt "vi ska inte vara med på något sådant". Det är ju välgörenhet, kan inte folk skänka 150 kr för en bra sak? Visst så finns det ju de som faktiskt inte har råd, men de flesta är bara snåla och lata.
 
Men jaja, nu ska jag se lite på tv och ta det lugnt som jag lovade min älskling. Pusshej

söndagsångest

Go´kväll kära blogg. Den här dagen har varit seg men ändå kort. Skulle egentligen åkt till gymmet vid runt 11. Men jag och Samuel tog sovmorgon så istället kom jag dit fem i tre. Men jag kom iväg och tränade i alla fall, det är det som räknas. Glömde ta min astma medicin både igår och imorse, det kändes verkligen. Ett tag var det ganska jobbigt att andas så nu får jag skärpa mig. Måste komma ihåg att ta den varje morgon och kväll framöver.

Imorgon firar jag och Samuel två månader =)<3
Btw så var vi på bio igår och såg "Bee movie", den var fett rolig! ^^ Den rekomenderas att se och då med engelskt tal of course. För då gör Jerry Seinfeld rösten till biet i huvudrollen och han har ju bara för skön röst.

låt tips

Dagens låt tips är "A drop in the ocean" med Ron Pope. Den är så otroligt vacker så att jag får gåshud och blir alldeles gråtfärdig. Det är den vackraste låt jag någonsin hört. Och den får mig att tänka på min älskling.
 Samuel, you're my heaven <3

torsdag

Hej hej bloggen och alla glada människor! Skoldagen idag var faktiskt ganska okeej. Fick resultaten från två prov vi gjorde innan lovet och jag är väldigt nöjd. Och idrottslektion var as rolig! Vi gjorde bara massa lekar men som vanligt gick jag därifrån genomsvettig och knallröd (A).

Efter skolan följde Samuel med mig hem, vi hade lite mysigt och såg på tv. Sen gick jag hem till Malin där vi åt chokladpudding och tittade på "Råttatouille". Den var jätte bra och super söt gjord. Höll på garva ihjäl mig på vissa ställen. Så det är en film jag verkligen rekommenderar! Även fast den var så bra så somnade både jag och Malin mitt i filmen. Vi var så trötta och satt så mysigt i soffan med varsitt täcke ^^.

image20
Från filmen "Råttatouille". Så himla söt han är!



Btw, har mina H&M kläder kommit! =D Äntligen! Men underkläderna var en besvikelse, då jag upptäckte att de var för små =O Jag har fått stor rumpa. Aaaah! Nu måste jag bränna ännu mera fett! Ska masa mig ner till gymmet imorgon efter skolan. Sen på söndag ska jag och Ida både gymma och simma.


Seg dag med bra avslut

Heej heej! Det var kul att träffa alla i skolan idag men dagen gick såå himla seeegt. Och äcklig mat var det, pyttipanna usch (A). Så efter skolan köpte jag en korv och mer på pressbyrån innan jag åkte till simhallen där jag skulle träffa Ida. Vi gymmade i lite mer än en timme. Det känns helt underbart skönt nu efteråt. Men svettig man blev asså. Måste verkligen komma i form igen. Men nu har jag och Ida bestämt oss att vi ska komma i form inför beach 2008 ^^. Så jag ska köpa Multi kort, då får man simma och gymma hur mycket man vill.

Sitter och äter russin nu ^^. Känner mig alldeles så där skönt trött i kroppen. Ska nog bara ta det lugnt, titta lite på tv och lägga mig tidigt ikväll. Det känns som en väldigt bra idé.

sista lovdagen

Go´ kväll! Idag gick jag upp tidigt och åkte till Tyresö centrum. Där köpte jag ett par as snygga högklackade skor, men de är riktigt obekväma märkte jag så imorrn lämnar jag tillbaka dom (A). Sen åkte jag till Globen. Där köpte jag ett par snygga svarta jeans från BikBok, det var halva priset så de kostade bara 200 kr. Ett till rea fynd. Me like.
Nu har jag precis ätit middag så snart ska jag träffa Malin =). Då ska hon äntligen få sin födelsedagspresent/julklapp.

Imorrn börjar skolan. SUCK. Jag orkar inte! Men man ska ju se saker från den ljusa sidan, jag får ju träffa min älskling  =) <3 Saknar honom mycket, väldigt mycket!

weekend

Halloj! Igår var jag med Ida. Först simmade vi 40 längder sen gick vi en promenad till Godis svampen. Hehe (A). Efter det gick vi hem till henne. Hennes släkt var på besök, bland annat så var hennes kusin där med sin lilla bebis Tyra. Och jag säger bara, sötare och snällare unge får man leta efter! Gud vad hon är sööt! Jag vill också ha en liten bebis! (A)

Idag var jag med Madde =). Vi hade lite tjejsnack och tittade på "Raise your voice" (jag grät som vanligt ^^). Och nu kom jag precis hem från grannarna. Vi käkade popcorn och tittade på film, "Perfect stranger" med Halle Berry i huvudrollen. Den var ganska bra och spännande. Jag rekommenderar den.


Dagens outfit, tröja Bikbok 149.50 kr (på rea), jeans från Frankrike 150 euro och benvärmare H&M 39.50 kr.
Yees, jag är nörd. Och stolt över det! =D
image19 

nyklippt.

Hejsan! Klippte mig idag. Blev inte speciellt nöjd. Jag tycker att jag ser ut som en mupp ^^. Haha. Men det är skit som händer. Jag lägger upp en bild (ful men iaf) här nedanför så kan ni bedöma själva.
Btw, beställde från hm.se idag, en svart ulljacka, en vit topp och underkläder =D. Vecka 2 kommer de. Usch vad jag hatar att vänta. Tycker man borde få sakerna dagen efter att man beställt eller i alla fall efter tre dagar (A).

image18

RSS 2.0