Brödet

Hej hej! Jobbade som sagt 8.00-17.00. Brödet hade jag hand om precis som igår. Inte världens roligaste med tanke på värmen. Men det gick bra, börjar få lite mer koll på det liksom. Chefen undrade förresten till min förvåning hur mycket jag hade gått ner i vikt haha. Trevligt, trevligt att det syns! Svaret är då att jag gått ner nästan 10 kg sedan förra året! Genom att bara äta hyfsat nyttigt och träna. 

Efter jobbet cyklade jag hem till pappa och syskonen. Där fick jag grillat till middag. Inte helt fel. Hade typ inget hemma och jag ville träna så då slog jag två flugor i en smäll genom att cykla hem till pappsen. Det var ju såklart trevligt att träffa dem också. Var dock lite klumpig (eller hade otur, beror på hur man ser det) och tappade en av pappas nya fina (och dyra!) matknivar så den trillade genom en springa på altanen... Hehe... Diskade efter maten som lite kompensation haha.

Men nu ni ska jag minsann dippa! För ovanlighetens skull är det inte vitlöksdippen utan tomat och lök. Den är en nya favorit! Försökte ladda upp en bild men det ville inte fungera tyvärr... Ska försöka ladda upp lite imorgon då jag är LEDIG! Hejsvejs!

September&lillasyster

Hej hej! När man för en gångs skull har så himla mycket roligt att skriva om och visa, ja då har man minsann inte tid! Hade trott att jag skulle hinna i måndags men mötte upp Carro rätt tidigt så det hann jag inte. Så idag jobbade jag 8.00-17.00 och drog direkt efter jobbet hem till Idisen där jag och Alex blev bjudna på en sjukt god kycklingsallad. Till efterrätt blev det massa melon och jordgubbar. Mumsigt och mysigt. Och så igår var ju syster och jag på Allsången (vi gick hemifrån kl.07.30 och kom hem kl.23.30, alltså hann jag inte blogga då heller ^^). Bästa Allsången någonsin säger jag bara!!!!! Måns är grym, han är född till detta. Han har sådan utstrålning och charm. Sjukt trevlig är han också. Danny och September var ju även där, det kunde inte ha blivit bättre. En toppendag! Ska visa fler bilder någon dag när jag har tid (haha typ aldrig). Nej men jag lovar. Här kommer i alla fall en väldigt fin bild på lillasyster och ingen mindre än September!

Nu blir det sängen för min del. Jobbar 8.00-17.00 imorgon också. Godnatt!


Something Borrowed

Hej hej! Idag blev det middag + mysigt biobesök med kusin Caroline. Sjukt vilka stora grejer som är på gång! Something Borrowed såg vi i alla fall. Såååå bra! Grät flera gånger både tårar av glädje och sorg. En riktig feel-good movie som visar att det aldrig är för sent att ändra kurs i livet. Rekommenderas varmt! Det var förresten bara jag och Carro och två tjejer till i hela salongen haha.

Men nu ska jag ta och förbereda lite inför imorgon. Då blir det nämligen Allsång på Skansen med syster och mamma! Är otroligt tacksam mot min chef och min kollega Bahar som gjorde det möjligt. Hade först bestämt med en annan kollega men det blev ett missförstånd och den andra jag kunde fråga kunde inte så lillasyster, och jag, blev väldigt ledsna eftersom vi var helt inställda på att gå. Men så ringde chefen när jag satt på bussen och sa att han ordnat det. Blev alldeles paff och överlycklig! Imorgon är det ju så extra speciellt eftersom det är första gången för säsongen och Måns första gång (vi älskar Måns!). Dessutom är både Danny och September där, kommer bli grymt!!! Fint väder ska det bli också. Det gillas!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta klart på Inception (somnade häromkvällen nämligen). Imorgon ringer klockan tjugo över sex. Ska man ha bra platser gäller det minsann att vara i god tid och kriga!


Jobbhelg

Tjolahopp! Sitter här och halvsover... Det har varit fullkomligt utmattande att ha frukten denna helg. Så skönt att den är över (och att jag är ledig två dagar nu)! Efter jobbet cyklade jag direkt till Friskis för lite dans fuego. Det var sista gången för sommaren till min förtvivlan *snyft, snyft*.

Ska förresten försöka ta mig tid någon dag att skriva om Cypern och ladda upp bilder därifrån. Att bero på det så flagnar jag utan dess like på magen, verkligen jättefräscht och snyggt haha. Brukar inte vara så seg men har jobbat varje dag sedan jag kom hem (förutom midsommarafton) så har verkligen inte haft tid. Kanske hinner imorgon, vi får se. Nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt!


Midsommardagen

Hej hej! Idag var det typ dött på jobbet. Men det var mycket att göra på frukten så jag var inte sysslolös. Fick slänga galet många kilo jordgubbar som var dåliga. Det var inte så värst kul att stå och rensa kan jag säga... Men imorgon blir det inte lika jobbigt. Vi hade inte så mycket varor kvar heller så det är skönt. Sedan är jag ledig måndag och tisdag! Så på måndag blir det bio med kusin och på tisdag blir det Allsång! Men nu kryper jag ner i sängen med glass och jordgubbar och en av mina favoritfilmer, Inception. Älskar verkligen ALLT med den filmen. Storyn, skådespelarna, musiken, platserna... It's perfection. Love it!

Trevlig midsommar!

Hej hej och trevlig midsommar! Mamma och jag har redan hunnit cykla ut till gamla grannarna med grejer till ikväll och handlat. En timme tog det, det kallar jag bra jobbat! Nu ska jag bara tömma kameran och sedan kasta mig in i duschen. Sedan vid tolv bär det iväg till Slottsparken. Verkar som att det blir hyfsat väder idag, tack och lov! Nä, nu ska jag sätta fart!


Spöregn

Jäklar vad det har vräkt ner hela morgonen! Man blir ju liiite orolig för hur vädret imorgon (midsommarafton!) ska bli... Egentligen är jag inte speciellt sugen på att fira. Älskar vanligtvis traditioner men jag har på något sätt inte ork denna gång. Funderar starkt på att bara sitta hemma och hyra en film. Börjar ju halv nio på lördagen dessutom. Men vi får se hur det blir. 

Hade tänkt att träna idag men vi får se hur det blir med det också. Friskis är stängt och det spöregnar ju som sagt. Hoppas på att det spricker upp snart så att jag kan ta mig en promenix. Har nämligen inte tränat sedan jag kom hem, bara cyklat till jobbet. Men jag var i alla fall duktig på Cypern och tränade på hotellets gym tre gånger! Så underbart att springa på löpbandet och titta ut på det turkosblåa havet. Oslagbart. Sådan utsikt borde Friskis ha! 

Men nu ska jag återgå till att gå igenom de 2 500 bilder jag tog på Cypern. Hehe...

 

Tillbaka i hamsterhjulet

Hej hej! Är hemma igen och tillbaka i hamsterhjulet. Haha... Har haft det uuuuunderbaaart på Cypern! Har aldrig varit på vackrare ställe! Ska berätta mer någon dag men nu ska jag sova, är så sjukt trött. Jobbade 12-20 idag och jobbade igår också, därför jag inte hunnit skriva än. Jobbar imorgon och helgen också. Upptäckte dessutom att jag jobbar hela fyra helger på rad. Jisses! Men galet bra med pengar! Pengar som jag behöver till Frankrike i höst. Har med den feta lönen som rullar in imorgon i alla fall sparat ihop till hela kursavgiften + boende. Så nu behöver jag spara till matpengar, fickpengar och pengar till trippen till Paris. Vilket inte lär bli några problem så mycket som jag kommer jobba i sommar. Nä, men sova var det ju. Bjuder på en bild från katamaranturen. Fler bilder kommer inom kort! Hejsvejs och godnatt.

  

Hejsvejs allihopa!


ICA 4 life

Hej hej! Hade en jättetrevlig kväll med ICA-gänget igår! Tjugo över fem imorse kom jag hem hehe. Vi, Patrik, Bahar, Eric, Linda och jag, åt först middag på Bauer (tror jag det hette?) på Söder. Supergott var det! Oxfilé med pommes och två sorters såser åt jag. Mums mums. Men smakar det så kostar det. Lätt värt det dock. Sedan strosade vi runt i jakt på en uteservering med lediga platser. Vilket inte var det lättaste. Till slut satte vi oss på stället med "hål i väggen" som Eric uttryckte det. Alltså öppna fönster. Skitmysigt var det därinne! Lite senare kom Fredrik, Jesper och Fredriks kompis dit. Vi stannade där tills de stängde och drog sedsn vidare till Bahar. Så i soluppgången hade jag och Patrik följe hem. Ovant att vara uppe så sent, eller tidigt kanske man ska säga. Så det var en mycket lyckad kväll! Tur man har som jobbar med så fina människor. Förresten var detta min första "riktiga" utgång. Men det firades såklart bara med Coca Cola för min del, jag står fortfarande fast vid att vara nykterist. Det är vad som är rätt för mig och jag är stolt över att jag kan säga att jag aldrig druckit en droppe. Såklart accepterar jag att mina vänner dricker men OM jag fick bestämma skulle varken alkohol, tobak eller droger existera överhuvudtaget ^^

Idag träffade jag Ida en stund, vi uppdaterade varande med det senaste och åt lunch på Hörnet i solen. Riktigt mysigt var det. Spanade in hennes pappas nya radhus också. Väldigt fint. Är också så sugen på att flytta! Men det lär nog inte hända på ett bra tag dessvärre. Men nu ska jag fixa med det sista inför imorgon för om en och en halv timme blir det dans fuego på Friskis!


maten igår


DigitalFoto

Hej hej! Även fast jag bara jobbade fyra timmar idag så blev jag helt död. Men det är tufft att ha frukten. Speciellt i den olidliga hettan! Men nu är jag ledig i lite mer än en vecka. SUPERSKÖNT! Och nu är det bara tre dagar kvar till Cypern!!! Kommer bli sååå sjuuukt najs! Införskaffade resegodis och tidning tidigare idag. DigitalFoto är min nya favorittidning! Synd bara att den kostar nästan 80 spänn. Men det är det helt klart värt.

Packningen är "nästan" klar nu. Måste tvätta några saker som ska med och så har jag inte bestämt vilka skor som får följa med. Men nu har jag läget under kontroll i alla fall. Så nu kan jag sova, godnatt!


Packning pågår

Hej hej! Håller på att packa nu (knappt fyra dagar kvar till Cypern!). Så svååårt vad man ska ha med sig! Försöker att packa färre ombyten då jag alltid har för mycket kläder med mig men förra gången resulterade det i att jag saknade massa saker istället. Inte kul. Då släpar jag hellre för mycket! Känns som att fyra par skor är en aning för mycket också men man vill ju kunna välja... Tänker bara på hur det ska gå i höst när jag ska spendera fyra veckor (!) i Frankrike. Det finns ju såklart tillgång till tvättmaskin men kul ändå att gå i samma kläder liksom. Vilka problem jag kommer få haha! Nä, nu återgår jag till packningen! Imorgon blir det jobb 13-17 sedan mysmiddag med familjen och fortsätta packa och tvätta. Byebye och godnatt!



Not alone

It's often just enough to be with someone. You don't need to touch them. Not even talk. A feeling passes between you both. You're not alone.
- Marilyn Monroe


Pastasallad

Hej hej! Härligt med regn idag tycker jag! Allvarligt talat alltså. Började dagen med ett skönt corepass och gick sedan till centrum och handlade lite grönsaker. Till lunch slängde jag nämligen ihop en pastasallad. Har inte ätit det på evigheter så det var gott. Har lagom hunnit duscha nu och ska strax bege mig till jobbet. Om det tar emot. Men money, money, money... Och bara fem dagar kvar till Cypern! Men nu måste jag sätta fart och föna håret, hejsvejs!


Grillade marshmallows

Hej hej! Ytterligare en dag i bastun det vill säga jobbet har passerat. Men denna dag var inte som alla andra. Det har nämligen skett en mycket tragisk grej. Mer vet jag inte om jag kan skriva i nuläget så vi lämnar det där.

Började dagen med att sova till tolv, vilket inte alls var min avsikt! Hade ju för sjutton ställt klockan på nio. Men det gick bra ändå, åt frukost och gick sedan ut på en timmes powerwalk med mor min. Efter det hann jag bara duscha och äta innan det var dags att sticka till jobbet.

Har ju förresten inte berättat vad jag hade för mig igår. Åkte på eftermiddagen in till stan med mamma för att lämna tillbaka några saker. Vi strosade runt lite i Kungsan eftersom det var Smaka på Stockholm. Köpte mig där en mycket god smakbit pasta bolognese. Sedan åkte vi hem och firade Nationaldagen med syskonen som kommit hem genom att äta min nya favoriträtt (fläskfilé i citronpepparsås med potatis och morötter i ugn, så jäkla gott!). På kvällen mötte jag sedan upp Maddis på hennes jobb och hängde där med henne tills hon stängde vid tiotiden och då drog vi ut till Notholmen. Hade gått förbi centrum på vägen dit och köpt marshmallows, dricka och engångsgrill. Någon som kan komma på vad som saknades? Jo, något att TÄNDA den med! Hahaha! Smart Isabel, verkligen ^^ Men det löste sig. Madde bor inte långt därifrån och hade bilen så vi åkte bara förbi henne en snabbis och hämtade tändstickor och filtar och begav oss ut igen. Vi låg där på klippan i två timmar och bara pratade. Och åt marshmallows såklart. Hur mysigt som helst! Måste verkligen göras repris på någon dag.

Här kommer två bilder från igår av urusel kvalité men med hög mysfaktor! 



 


Dagen till ära




Blått + gult

Äääääntligen är denna vecka över! Så jäkla skönt. Det har varit mycket folk hela veckan och helgen har varit extra stressig. Men då går ju tiden fort i alla fall! Skönt att det inte var fullt så varmt idag för det var så stressigt att svetten rann ändå ^^ Börjar bli jättetrött känner jag så ska ta och lägga mig så fort mästerverket på mina naglar torkat. Kan ni gissa vad det är? Thihi. Visar bild imorgon. Godnatt!

 

Smälte inte bort, bara nästan

Hej hej! Smälte inte bort på jobbet, tjoho! Det var dock inte långt ifrån...
Nu känns det som att jag redan jobbat klart helgen eftersom jag jobbade samma tid i torsdags då det var röd dag. Men icke. One more day to go. Men det går snabbt. Hoppas jag! Hoppas också att det blir lite, lite svalare imorgon. Idag är det förresten bara nio dagar kvar till en veckas ledighet på Cypern! Kommer bli sååå underbart! Kan inte riktigt fatta att vi faktiskt ska åka, och så snart! Känns typ som det var igår vi bokade. Tjatar jämt om detta, jag vet, men fy vad tiden går fort!


Kvällens middag; färskpotatis, lax, broccoli och hemmagjord citronpeppar/vitlökssås. Supergott och supernyttigt! Förutom all citronpeppar då hehe.

Danny i Farsta C!



Denna bild sammanfattar dagen! Åkte med systeryster till Farsta centrum och spanade in Danny. Så grym han är! Fler bilder kommer. Hinner inte nu för vi ska se på film och mysa! Jobbar 8.30-18.10 imorgon så måste komma i säng hyfsat. Hejsvejs!

The present moment

Do not dwell in the past, do not dream of the future, 
concentrate the mind on the present moment.

                                                                                                    - Buddha


Jobbar du HELA tiden?!

Hej hej! Det var rätt kaosartat på jobbet idag också. Eller först var det rätt lugnt, i förmiddags då vi var ganska många som jobbade men när de sedan gått hem så kom ruschen. Men det var skönt, gjorde att tiden gick fortare. Är galet glad att dagen är över och att jag är ledig imorgon! Dock jobbar jag ju helgen haha. Det ska bli runt 26 grader på lördag. Härligt... Om ni inte hör något mer av mig efter det så har jag smält bort på jobbet ^^ Förresten så var en kund så rolig idag. När han kom till kassan så utbrast han "Jobbar du HELA tiden?! Du är alltid här!". Hahaha. Nog för att jag jobbat rätt mycket den senaste tiden men var ju ändå ledig i en och en halv vecka för någon vecka sedan. Så han lyckas nog verkligen pricka in när jag jobbar!

I alla fall, var riktigt duktig idag också och gick från och till jobbet. Har heller inte rört något onyttigt på hela veckan. Inte ens druckit O'boy! Hurra för mig! Men kände mig verkligen som en degklump efter förkylning och hade blivit lite lätt sockerberoende så det behövdes. Lite detox så där. Mår så sjukt mycket bättre nu!
Men ska ta och raka benen och måla naglarna nu så att jag är lite fräsch imorgon. Har inte riktigt bestämt vad jag ska hitta på så vi får se. Hejsvejs!


Hej sommarmånad!

Hej hej! Är helt sluuut. Det var sjukt mycket kunder på jobbet eftersom det är Kristi Himmelsfärd imorgon. Så två personer fick jobba över! I alla fall, var superduktig imorse innan jobbet och tog en ca 45 minuter lång powerwalk/joggingtur. Hade magont så hade bra gärna legat kvar i soffan med vetekudden på magen. Men den här veckan är det hårda bud (bara 12 dagar till Cypern nu ju)! Gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. Kände mig t o m stark och smidig när jag sprang! Men tog nog i en aning för mycket i sista uppförsbacken, var ganska yr när jag kom hem. Men när man hör no, no, no, there's no limit så måste man ju pusha. Har att bero på det lagt in massa bra träningslåtar från skivan Absolute Dance Anthems. Det gjorde verkligen stor skillnad. Men nu tickar klockan iväg... Ska se Grey's Anatomy som jag spelat in och sedan sova. Imorgon är det jobb som gäller 8.30-18.10. Känns motigt nu men det är ju 100% OB så det är verkligen toppen att jag fick den tiden. I need the money! Godantt!


i brist på annat bjuder jag på en bild från förra veckan


RSS 2.0