Hår?

Jag behöver lite hjälp, kan inte bestämma hur långt eller kort jag vill ha mitt hår. Smakråd uppskattas! Dock inte elaka kommentarer.
 
 

         
Bild nr 1, superkort    Bild nr 2, kort 
       
 Bild nr 3, lite längre          Bild nr 4, långt (obs!väldigt gammal bild)

Dålig tajming

Hej hej...Fortfarande riktigt dålig. Sjuk alltså, jätte sjuk. Blev ingen skola för mig idag och som det ser nu ingen imorgon heller. Så trist. Riktig j*vla dålig tajming. Allt är så nytt i skolan i år (trots att jag börjar 2:an) och jag vill inte missa början av det. Vi har fått flera nya lärare och idag skulle jag ha träffat både engelska och svenska läraren. Istället kommer jag nu komma till nästa lektion helt lost. Gillar inte tanken på det. Dessutom har man ju inte läst engelska på ett helt år, tänk om jag suger och sen tror alla det fast jag egentligen inte gör det. Vad är vitsen med att vänta ett år? Varför kunde vi inte börjat med engelskan på en gång i ettan? Jaja, vill verkligen gå imorgon men jag inser ju att jag inte kommer orka det. Hatar att vara sjuk. Kommer bli riktigt uttråkad imorgon känner jag. Men får väl frossa ännu mera 'Sex and the city'. Vet inte hur måånga avsnitt jag sett dom senaste dagarna men jag är snart klar med säsong tre. (Det jag vet är att jag hatar "Mr Big" just nu haha ^^). Har inte orkat göra något annat än ligga framför tvn och frysa och svettas omvartannat. Måste bli frisk till torsdag. Då börjar vi baka i skolan och så ska jag gå på bio med Ida, vill inte missa nåt av det. Har inventering på jobbet på lördag också, det får jag inte heller missa. Verkar som att jag kommer jobba där i fortsättningen. Det lutar mot varje måndag och två onsdagar i månaden. Om allt funkar det vill säga. Men det låter ganska bra tycker jag. Blir skönt att ha lite extra pengar. Ska försöka spara lite mer också. Man måste ju vara förberedd för framtiden. Vill ju inte bo kvar hemma för evigt. Mina syskon slåss redan om vem som ska få mitt otroligt snygga rum ^^. Dags att flytta snart kanske? Haha. Är inte trött alls och ska inte upp tidigt imorgon men om jag ska krya på mig behöver jag nog sova ett par timmar. Godnatt allihopa


Skor

Hittade dem här på Stadium förra veckan. Så sjukt snygga! Kostar bara 499:-. Men tyvärr har mina dumma fötter bestämt att den här "höga" Reebok modellen inte passar. Det enda som duger till mina fötter är Reebok Princess (ironiskt?) ^^. Färgerna gör det ganska svårt matchat också men jag tycker dem är dö snygga. Kunde jag skulle jag nog köpa dem. På tal om skor behöver jag faktiskt ett par nya. Får ta en sväng förbi Sneakers n' stuff någon dag.


Upprop

Halloj! Första skoldagen avklarad. Helt onödig förutom den lilla information och papper vi fick. I 45 minuter varade det så kallade uppropet. Men ca 20 hade varit det som behövts då resten bara var utfyllnadsprat. Känns så himla meningslöst när man åkt längre för att komma dit. Aja har i alla fall fått schemat nu. Och jag gillar det inte. På tisdagar börjar vi 12.20, 13.00 om man äter lunch hemma. Skönt med sovmorgon tyckte alla men jag fullkomligt avskyr det. Vi slutar dessutom 15.55 dom dagarna! Blä för det. Fast de andra dagarna var väl helt ok, slutar runt två, tre. Då skulle jag hinna jobba så jag håller tummarna att jag får stanna på ICA. Ska ringa chefen imorgon. Lite nervöst. Hoppas, hoppas! 
Men det absolut sämsta med schemat är lunchen. Vi har bara 40 minuter och ska på den tiden hinna byta om, äta och byta om igen. Helt sanslöst tycker jag. Sen undrar dem varför unga får magsår!
Men nu ska jag ta det lugnt, typ se på tv eller nåt sånt och vila mig inför morgondagen. Mår fortfarande riktigt dåligt. Inte kul. Det finns dock en väldigt bra sak med dagen, LÖN! Och jag hade fått en heeel del pengar! Överlycklig! ^^ Allt slit har verkligen lönat sig! Nu måste jag gå, huvudvärken börjar göra sig påmind..Later alligator!

Te, te, te...

Hejsan hoppsan så har man blivit sjuk, dagen innan skolan. Är inte det lite ironiskt? Ska i alla fall gå till skolan imorgon oavsett hur jag mår, kan ju inte missa första dagen med all info och nya schemat. Så nu gäller det bara att kurera sig. Ska gå ner och göra iordning min fjärde eller femte kopp te för dagen. Kanske inte så jätte hälsosamt men är man sjuk så är man. Är så otroligt tacksam för min Sex and the city box denna dag. Det är räddningen när man är sjuk. Har redan sett ett antal avsnitt och har för avsikt att fortsätta någon timme framåt. Bye

Dagens räddning


Sjuk?

God kväll. Mår inge bra, har huvudvärk och allmänt ont i hela kroppen. Går väl något virus nu som vanligt när skolorna börjar igen. Har varken haft matlust eller lust att göra någonting alls idag. Men ville inte sitta hemma och häcka heller så jag följde med mamma till stan en stund. Hittade faktiskt (kors i taket) ett par jeans som passade. Vet inte riktigt vad jag känner för dem än, ska prova lite mer nogrannt ikväll eller imorgon. De kostade bara 299:-, KappAhl har nämligen 100:- rabatt på alla jeans just nu. Så alla icke märkesnördar passa på ;)
Har bara segat framför tvn hela eftermiddagen så det ska jag väl ta och fortsätta med nu. Kanske ser några avsnitt av Sex and the city om det inte går nåt annat bra program. Byebye

Museum

Hej hej! Kom hem för en liten stund sen. Har varit på Naturhistoriska riksmuseet med lillasyster. Perfekt sysselsättning för en regnig dag. Kalla mig nörd, men jag tycker faktiskt om att gå på museum. Det är riktigt intressant och lärorikt. Det fanns ett rum där man kunde testa kroppen på olika sätt, däribland en apparat som mätte lungkapaciteten. Min låg 16% under för min ålder och längd =/. Lärde mig också att jag kan hoppa lika långt som en groda ^^
Lillasyster uppskattade utställningarna förvånadsvärt mycket, favoriten var 4 ½ Miljarder år som handlade om jorden och dinosaurier.

Nu måste jag förbereda middagen. Fänkålskyckling blir det, det är typ det godaste som finns! Lägger upp receptet någon dag. Ha det bra så länge!
           

       


 


Sommaren är kort..

Hej hej! Usch vilket himla tråkigt väder det är. Var tog sommaren vägen..? Idag har jag jobbat mitt sista inbokade pass på ICA. Förhoppningsvis får jag vara kvar och jobba extra, men det beror helt på mitt nya schema. Känns konstigt att skolan börjar snart. Det känns lite trist nu att jag jobbat nästan hela sommaren men jag har tjänat en hel del. Så det är (nog) värt det. Nästa sommar får jag se till att göra lite fler roliga saker. Det behöver jag. Men nu ska jag ringa min älskling så hejsvjes!

God natt

Go´kväll. Såg precis klart på Project Runway. Love that show! Önskar att jag kunde sy. Det är riktigt kul att göra skisser. Har gjort en del fina faktiskt, synd att jag inte kan göra dem till verklighet. Borde kanske lära mig. Det vore kul. I alla fall ska snart hoppa i säng för imorgon har jag en del att stå i. Måste till centrum och fixa lite, träna och ringa min lärare. Sen ska jag träffa Samuel, vi firar nio månader imorgon<3. Så vi ska nog gå på bio eller nåt. Bra filmtips någon? Har hört att Batman filmen ska vara ruggigt bra, någon kommentar? Aja nu måste jag sova natti natti allihopa.


Aktiv dag

Hej hej! Kom precis hem. Har varit nere på golfranchen och slagit med farmor, pappa och lillasyster. Det var skönt att komma ut lite och det gick dessutom väldigt bra. Det sitter fortfarande i ^^. I nästan två timmar var vi där.
Tidigare idag var jag i simhallen. Simmade 50 längder på ca 40 minuter. Kändes skönt. Tog det rikitgt lugnt efteråt, duschade länge och satt i bastun. Tycker om att simma, det känns inte så jobbigt men det är ruggigt bra träning. Det som är så himla skönt också är att man aldrig får träningsvärk av det.

Igår hade jag och Ida tjejkväll. Det blev en hel del ostbågar och godis (A) när vi såg hela säsong ett av Sex and the city. Så bra det är! Älskar min box! ^^ Det var ett mycket bra köp! Ska förresten tipsa om två mycket bra filmer jag sett de senaste dagarna. "Supersugen" (eller "Superbad" som orignaltiteln är), sjukt rolig film och det trassliga tonårslivet. Den andra är "Tristan & Isolde". En fängslande film om krig och förbjuden kärlek. Grät ohejdat i slutet. Bra skådespelare också. Så se dem båda två! Du lär inte bli besviken *blink blink*

Sex and the city

Hej hej! Beställde 'Sex and the city' boxen i tisdags och idag kom den! Lycka! Den hade gått ner ännu mer i pris sen sist jag kollade så nu kostade den "bara" 599:- (ord.pris 799:-)CDON.com. Riktigt bra pris men fortfarande ganska mycket pengar. Men jag tyckte faktiskt att jag kunde unna mig något som jag verkligen ville ha nu när jag jobbat nästan hela sommaren. Så på måndag när Ida den lilla lyllosen kommit hem alldeles brun från Ungern ska vi ha tjejkväll. Sex and the city all night long! ^^




Reafynd!

 Hittade förresten ett riktigt reafynd, för en gångs skull! En stor mysig stickad mörkgrön halsduk på Wedins. Den hade kostat 149 kr men nu var det halva reapriset så 24,50:- fick jag betala. Konstigt att de rear ut en sådan sak nu. Men bra för mig, den kommer vara så snygg till min svarta jacka i höst. Jag fullkomligt älskar den! Det var en väldigt fin färg till mig. Dock gör inte bilden halsduken rättvisa. Men det är svårt att fota en halsduk och få den att se snygg ut när den bara ligger ska ni veta ^^ 

Borlänge

Hej hej! Hemma igen. Skönt det! Hos mormor i Borlänge försvann nämligen det rinnande vattet imorse. Alltså inte regnet utan det slutade komma vatten ur kranen! Fy vad jobbigt det var! Vi fick åka till bensinstationen och fylla vattenflaskor så vi kunde laga mat. Så riktigt skönt att vara hemma igen. Har saknat min mjuka sköna säng och Samuel såklart! Ska träffa honom imorgon och ett gäng kompisar. Vi ska bowla och lite sånt. Kommer bli kul.

Här kommer lite bilder från resan

Hittade ett ställe när vi tankade i Enköping, Godisgallerian där de hade 700 godissorter! Gissa om vi var i paradiset eller vad haha ^^

    
   

    


Välkommen till Dalarna!     Kupolen i all sin glans           Nörden själv
                                   

Mys i uterummet med mormors chokladcocoskaka, hallon och glass. Mums mums!

                                            

Semester

Hej hej! Har inte skrivit på flera dagar nu så jag kände att det var dags. Annars kommer jag inte ta mig tid, och jag vill ju skriva. I alla fall. Idag har jag jobbat hela låånga dagen från halv nio till kvart över sex. Är sjukt trött. Men nu är jag ledig i en hel vecka! Jippi! Äntligen semester! Har dock hört att värdet ska svika igen. Lite trist men det kan ju bli fint ändå.
Imorgon åker jag till min mormor i Borlänge. Hela familjen ska med för en gångs skull. Det blir den första familjeresan på hela sommaren. Det ska bli kul. Ska shoppa i Kupolen och bli bortskämd av mormor med hennes goda mat. Får hennes köttfärssås imorgon när vi kommer, helt serisöt är det den godaste i världen.
Vet inte hur länge vi stannar men inte längre än tisdag eftermiddag tror jag. Då måste i alla fall mamma hem jag kanske stannar om jag inte håller på dö av saknad efter min älskling, vilket jag förmodligen kommer göra. Saknar honom nämligen redan och vi sågs imorse (A). Men nu ska jag packa och sedan titta lite på tv. Hej på ett tag!


RSS 2.0