Sista minuten till mormor

Om ett par timmar tar jag tåget till mormor i Borlänge! Yes, ni läste rätt. Jag är spontan för en gångs skull. Kände mig ju som sagt så fruktansvärt trött på allting så när jag gick till Friskis slog det mig, jag drar till mormor! Har farit runt som en tok och packat men nu har jag läget under kontroll. Har t o m värsta matsäcken. Haha nä men hade pannkakor kvar från igår så det var perfekt att ta med eftersom jag åker precis i middagstid. Åh det ska bli så kul! Får se om det blir någon uppdatering där eller om jag klarar av att hålla mig borta från datorn. Kommer i alla fall hem på måndag. Hejsvejs!

I ♥ Friskis&Svettis

Snart dör jag av tristess. Jodå det är möjligt. Är så frustrerad just nu, inget blir som jag tänkt. Vill bara åka någonstans långt, långt borta och stanna där resten av vintern. Står inte ut längre! Behöver värme, ljus och färg på tillvaron. Ni vet blå himmel, sol, blommor som blommar i alla möjliga färger...

Tack och lov för Friskis&Svettis säger jag bara, det är min rädding just nu! Ska ta och byta om nu och strax bege mig bort dit för ett härligt jympapass!


Februari suger

Känner verkligen att det har kommit så rolig post adresserad till mig den senaste tiden! Precis sådana saker som man vill tänka på när man är 19 år. NOT. Pensionen känns så långt borta, och man kanske faktiskt inte ens lever så länge. Så känns lagom kul att man ska behöva tänka på den redan nu. Och yeah right att jag tänker betala 175 kr i månaden till Folktandvården. Lär väl få ångra att jag sagt så om det verkligen händer något men det är ju mycket pengar om man inte behöver åtgärda något. Men mina visdomständer är på g vilket inte känns så bra då det redan är trångt i min mun. Alltså kanske man behöver dra ut dem... Dessutom går mitt frikort ut snart och mina astmamediciner är ju inte direkt billiga. Haha så här kul känns det att bli vuxen. Nej men deppigt känns det faktiskt inte. Däremot är jag så fruktansvärt grymt jävla trött på kylan! Har surfat lite sista minuten-resor... Tänk att bara kasta ner lite sommarkläder i en väska och dra imorgon. Åh så härligt det skulle vara. Februari är den sämsta månaden på hela året har jag kommit fram till. November-december är vintern supermysig, januari ganska mysig till helt ok, mars-april börjar man gå mot ljusare tider men februari bara suger. It's true.

Får att lägga till något positivt då så hittade jag i alla fall det jag skulle i Nacka och har ätit supergod middag hos pappa! En till positiv sak jag kan tillägga är att jag har nog aldrig varit i så här bra form. Underbart är det! Är så redo för beach 2011. Så snälla sommar kom.




Pannkakor

Hej hej! Fick värsta rycket tidigare och gjorde pannkakor till lunch. Hör och häpna så blev alla pannkakor hela och fina! Det brukar se ut som äggröra mer eller mindre i vanliga fall haha. Supergott var det också!

Hade tänkt att åka till stan idag men när jag upptäckte att det börjat snöa igen ångrade jag mig. Inte för att jag var speciellt sugen från början men ändå. Men nu har jag lyckats smöra för pappsen så vi ska åka en sväng till Nacka forum! Där finns alla affärer jag behöver för att införskaffa sakerna inför mitt nya projekt. Men nu ska jag klä på mig så jag hinner ner till centrum och vara smakråd åt mamma innan pappa kommer. Hejsvejs!

 


Bilder från Slottsparken





Dessa fina bilder tog Gustav när vi promenerade i Slottsparken häromdagen. Grym fotograf är han, besök hans fotoblogg här så får ni se. Dock kunde han ju uppdatera lite oftare ^^

Testat core

Tjoho! Har nu varit på core för första gången. Inte alls lika roligt som jympan och man kände sig verkligen som ett fån när man inte fattade vissa rörelser men det var ändå rätt skönt och det är ju väldigt bra att komplettera med. Speciellt för mig som svankar och har typ världens sämsta balans eftersom man jobbar mycket med styrka, hållning och balans. Så tänker nog fortsätta gå på det passet! Bra ledare var det också.

När jag kom hem var jag duktig och slängde ihop en lövbiffröra men spenatpasta och spenat. Ser inte jättenajsigt ut på bilden men det blev helt ok! Nu måste jag fixa håret och så för strax ska jag sticka till jobbet. Hejsvejs!

 

Rubrik?

Halloj. Det har inte varit min dag idag. Känns som att jag håller på att bli sjuk, hallonpajen var inte så god som jag todde (träffade Malin över en fika innan jobbet) och var lite smått klumpig på jobbet. Och jag saknar träningen, har inte tränat sen i lördags. Så imorgon tänkte jag gå på mitt första corepass. Blir intressant. Men vi får se hur jag mår, just nu känner jag mig lite febrig. Ska dega en stund till i soffan och sen lägga mig i hyfsad tid. Tror jag lider av sömnbrist efter festen i lördags haha.


Ljuvligheter från Nike

 


Dreglar över denna ultimata träningsoutfit. Nike är mitt favoritmärke ja, när det gäller träningskläder alltså. Gillar att köra fullt ut på samma, synd bara att det är så dyrt! Man är ju som sagt fattig för tillfället. Så får dregla vidare... Men skorna är prio ett när lönen kommer då jag får ont i fötterna på jympan av mina nuvarande skor som säkert är lite slitna. Är förresten så himla träningssugen just nu! Har studsat runt och gjort lite jymparörelser. Saknade verkligen jympan idag. Inte heller kommer det bli någon jympa förrän tidigast torsdag (imorgon hinner jag inte och onsdagar går det inget jympapass på morgonen men kanske blir core då). Och så har man fuskat med chips, grönsaker och dipp idag hehe. Men vad fan livet är kort och idag var jag sugen. Annars är jag faktiskt inte så sugen sedan jag började äta bra och träna regelbundet. Jätteskönt! Dock har jag varit mer chokladsugen än vanligt. Vi skyller på hormoner haha. Ska ta och lägga mig snart, ska bara glo lite mer tv först. Hejsvejs!


Med en enkel tulipan






Det blir inte alltid som man tänkt sig

Först tänkte jag gå på jympapasset vid elva som jag brukar men var jag uppe lite sent igår så jag sov lite för länge för det, sen tänkte jag gå och simma men kom aldrig till skott. Så klädde på mig ytterkläder och tänkte gå en promenad och fota lite. Men kom aldrig längre än balkongen haha. Det blev lite fler tulpanbilder. Visar senare. Nu tänkte jag äta lunch, duscha och bege mig till centrum för att byta en sak på H&M. Får lite ångest att jag inte kom iväg och tränade eftersom jag inte kommer hinna det imorgon men känner mig lite risig så det kanske var bra ändå.


Känslor



Sunday lovely sunday

Hej hej! Har haft en superslapp söndag med familjen. Sov först till halv ett (tror jag det var?) eftersom jag inte kom hem förrän fyra inatt. Var ju som sagt på fest med jobbet, mycket trevligt. Men däckade på soffan en stund haha. För att jag var trött alltså. Jag som inte ens dricker mår dåligt idag enbart för att jag var uppe för sent, tänk om man druckit som alla andra också. Usch usch. I alla fall, gick och handlade med mammsen på eftermiddagen sedan blev det tacomiddag följt av film och godis. Myspys. I rymden finns inga känslor såg vi, grymt bra film. Väldigt speciell var den dock, men det var charmen. Många skratt och lite glädjetårar på slutet blev det. Och Bill Skarsgård är en grym skådespelare! Så den rekommenderas varmt.

Just nu sitter jag och lyssnar på soundtracket från OC. Love. Både serien och musiken. Är sååå sugen på att införskaffa boxen med alla säsonger. Men bara att drömma vidare. Är ovanligt fattig för tillfället. Me don't like. Lön på fredag i alla fall. Faktiskt så går ju OC på kanal5 på vardagar 15.00 också. Så jag behöver inte boxen. Haha.
 


bildkälla


Kolakakor

Kolakakor ca 25 st
* 100 g smör
* 1 dl socker
* 1 msk vaniljsocker
* 1 msk ljus sirap
* 1 tsk bakpulver
* 2 1/2 dl vetemjöl

Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Rör socker och smör poröst med träsked eller elvispens degkrokar.
3. Blanda ner vaniljsocker, sirap och bakpulver.
4. Tillsätt till sist mjölet - spara lite till utbakningen.
5. Arbeta ihop till en deg på mjölat bakbord.
6. Dela degen i 2 delar och rulla ut till längder.
7. Lägg på smord plåt eller bakplåtspapper och platta till rullarna något.
8. Grädda i ca 15 min och skär dem varma i sneda bitar.

Inte första gången jag lägger upp detta recept men det är ju så himmelskt gott! Och superenkelt. Receptet blir ju bara ca 25 kakor så jag gör alltid dubbel sats. Det går åt vill jag lova. Mycket finare när kakburken blir full också haha.
 
 

Nittonde

Hej hej! Sitter och fixar naglarna. Träning och bakning är redan avklarat. Det var förresten sjukt tungt idag, kändes som bara den i benen. Men det kan ju bero på att jag tränade igår också och sedan pulsade runt i snön i Slottsparken. Träffade Gurris nämligen och gick en promenad med honom. Först var det iskallt men i solen var det hur skönt som helst. Älskar Slottsparken. Det var inte en människa ute heller så det var alldels lugnt och stilla. Så jag hade en toppendag men den slutade lite si sådär. För när jag skulle åka hem kom inte 805an. Stod ute i typ 15 minus (om inte mer) och väntade i 40 minuter! Trodde jag skulle dö så jag frös. Så Gurra som skulle iväg kom precis när bussen kom för han hade tänkt ta bussen efter. Haha. Och så gick bussen bara till Lagergrens så därifrån åkte jag med nästa 805a och så fick jag gå från centrum. Hemma var alla vrålhungriga, jag med, vi skulle liksom ha ätit en timme tidigare och redan det hade varit en sen middag för oss. Min mage bråkade med mig resten kvällen också eftersom jag hade blivit alldeles för hungrig och åt lite för fort. Men men, mamma, lillasyster och jag såg tecknade Alice i Underlandet och myste med glass och choklad. Så kvällen blev räddad haha ^^ Nej nu ska naglarna få min fulla koncentration hejsvejs! 


It's friday

Det är fredag, solen skiner och jag ska alldeles strax bege mig bort mot Friskis för ett efterlängtat jympapass! Life is good.


Can we pretend?

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
I could really use a wish right now


Middag hos farmor

Hej hej! Alldeles strax ska vi bege oss mot farmor för middag. Är ashungrig haha. Vi brukar ju inte äta så här sent i vanliga fall. Åt dessutom ingen ordentlig lunch eftersom jag var till Sickla med Bahar och Klara. De åt sushi men jag tog bara en macka. Det tog lite tid och vi var tvugna att ta oss till Nacka också för att hitta det vi skulle men tror det blir bra. Hoppade av i centrum efter och köpte lite frukt. Så jag och lillasyster delade på en mandor för en stund sen och fy satan det var det suraste jag ätit! Smakade som citron för tusan! Usch usch. Men vindruvorna såg riktigt härliga ut så dem ska jag mumsa på ikväll.

Något jag är riktigt sugen på just nu är morotstårta. Mmm. Ska nog baka det någon dag men det är så trist för det är bara jag här hemma som gillar det. Imorgon får jag att bero på baka inte glömma bort att jag ska göra kolakakor till lördag! Det är nämligen avskedsfest för Patrik på jobbet då. Men nu ser jag att klockan har tickat iväg lite, dags att möta upp pappsen!


gammal bild


Goda nyheter

Att bero på filmen, Blood Diamond, som jag såg förra veckan så stod det i senaste utskicket av Goda nyheter från UNICEF att de sista 3 000 barnsoldaterna i Nepal blev frigivna den 7 januari 2010. Hur fantastiskt är inte det? Detta är tack vare alla underbara människor som arbetar för UNICEF och vi Världsföräldrar. Vad som är så lite pengar för dig och mig räddar faktiskt barns liv. 

Rädda liv du också, bli Världsförälder här. För att alla barn förtjänar en trygg och bra uppväxt. Tillsammans gör vi det möjligt.

 


Onsdag

Halloj! Är på väg i säng tänkte bara skriva en snabbis. Mår fortfarande inte hundra, tror jag har en släng av något. Huvudvärken håller i sig, har haft magont och illamående. Så jag vilade från träning idag också och kommer göra det imorgon med. Istället blir det en sväng till Sickla eller Nacka med Bahar och Klara från jobbet på förmiddagen. Och så blir det middag hos farmor på kvällen.
Är förresten ledig fram tills tisdag nu, skönt! Töntigt jag vet, så mycket jobbar jag ju inte men det ska bli riktigt skönt med ett par lediga dagar. Även om jag egentligen behöver och vill ha extrapass. Men jag har faktiskt fått en hel del extra framöver så det är toppen! Nä, nu ska jag sova godnatt!

Det är frågan


Alice i Underlandet

Wiho beställde från CDON i söndagskväll och idag trillade Alice i Underlandet ner i brevinkastet! I Disney. En rolig grej förresten, filmen är från 11 år. Blev jättesnopen när jag såg det för alla andra (som jag har i alla fall) är barntillåtna eller från 7 år. Och Alice är ju inte speciellt otäck?

Håller på och fixar naglarna nu. Ska dra till jobbet om en timme typ. Hade från början tänkt träna imorse men kände mig inte så kry och somnade om i soffan efter frukosten. Så jag begav mig bort till solariumet för lite välbehövd fejksol istället och sedan dess har jag bara segat. Det behövde jag. Men nu ska jag återgå till naglarna så att jag slipper stressa!


Tack farmor!

Kom på att man kan ju faktiskt säga att jag fick en liten alla hjärtans dag-present. Syskonen hade nämligen med sig ett par raggsockor från farmor som hon stickat. Hur varma och sköna som helst! Perfekta idag när det är typ 15 minus ute = askallt i lägenheten. Tack farmor!


Dagen började i alla fall bra

Dagen började som sagt riktigt bra, kom iväg och tränade, det var strålande sol och humöret var på topp. Men så fort jag kom in till stan slog ett migränanfall till. Fy fasiken vad vidrigt det var alltså. Massa ljud, ljus och färger överallt. Men jag bet ihop för jag kände att jag fan inte har någon lust att åka till stan på ett tag. Stockholm i mitt hjärta men är så sjukt trött på stan. I alla fall, gick på de fyra H&M som ligger runt Drottninggatan och hittade nada. Eller det är inte helt sant, köpte en kjol men tror att den kanske får åka tillbaka. Men de blåa skorna fanns inte och inte heller maxiklänningen. Grrr... Somnade på bussen hem och tur var väl det för det var ju värsta köerna. Det tog nästan dubbelt så lång tid. Stressade hem från bussen för jag trodde att vi skulle äta snart men då hade inte pappas bil startat så syskonen fick ta bussen, som först inte kom. Och nu sitter jag här, fortfarande med feta huvudvärken och tycker att denna dag suger. Jaja, tur att jag har Top Model att se i alla fall! Och några geléhjärtan att äta ^^

Just det! Precis när jag hade bloggat i förmiddags spelades I'm not afraid med Eminem på radion, en av mina favoritlåtar. Så jag höjde volymen och sjöng med och blev lite för exalterad för när jag lyfte upp hårfönen smällde jag den rakt in i pannan. Fick faktiskt en liten bula och ett rött märke (tittar man noga kan man ana det på bilden). Hahaha... Så typiskt mig.


Alla hjärtans dag

Hej hej! Körde jympapasset vid elva så nu har jag ätit lunch och duschat. Ska bara fixa håret så sticker jag till stan! Underbart att det är strålande sol idag, synd bara att det är så himla kallt. Men men, man kan ju inte få allt. Alla hjärtans dag är det ju idag. Inte så speciellt när man inte har någon att dela den med. It sucks. Men humöret är på topp i alla fall! Småsyskonen kommer ju ikväll, då blir det god middag och geléhjärtan. Mumsigt. Nä nu ska jag sätta fart, hejsvejs!

                     Glad alla hjärtans dag kanske jag ska säga också!


It's over!

Hej hej! Äntligen är helgen över! Har jobbat fem dagar denna vecka, varav fyra i rad. Det är ovant så det känns. Speciellt när man har frukten tre dagar i rad. Men idag mår ryggen lite bättre faktiskt, sov nämligen med vetekudden under ryggen hela natten. Det gjorde susen. Efter jobbet idag var jag slut i huvudet men det bara kröp i kroppen på mig. Var så grymt sugen på ett jympapass! Hade låtarna på hjärnan och kände mig riktigt taggad. Men det går inga pass så sent, gick bara ett danspass vid sju men det hade jag inte hunnit till. Men jag gick i alla fall till jobbet imorse och imorgon blir det minsann jympa! Och sen en sväng till stan tror jag. Maxiklänningen ska införskaffas och kjol ska kollas på bland annat. Imorgon är det ju alla hjärtans dag också och så kommer bror och syster hem efter en vecka hos pappa. Det blir mysigt. Bäst jag köper fler kärleksplopp tills dess eftersom jag ätit alla... ^^

Förresten, tycker ni att jag kanske ska ta och kasta tulpanerna innan mamma kommer hem imorgon eller? Hon ville nämligen kasta dem för flera dagar sedan men jag protesterade. Ville fota mera men har ändå inte orkat. Haha. Älskar tulpaner, de är så enkla men otroligt vackra. Vårkänslor får man av dem också.


Dessa frestelser

V i l l  h a  .  .  .


från H&M


från LillaTussilago


Mellotime

Halloj! Sitter bänkad framför Melodifestivalen. Än så länge är jag inte så impad. Brolle var väl bra men jag vet inte, tror jag måste höra låten igen. Vågar påstå att Dannys låt kommer vara den bästa som är med.

I alla fall, jobbade ju idag. Först släpade sig tiden men så helt plötsligt var det dags att stänga. Det har blivit så konstigt också eftersom jag hade frukten igår, det känns alltså som söndag idag. Men icke. Ryggen min är död men imorgon jobbar jag bara 11-18. Det kommer gå fort. I hope. Förresten måste jag tillägga att jag var himla ambitiös med middagen idag! Gjorde faktiskt hemmagjort potatismos, inte lika gott som mammas med helt ok. Lyckades dessutom pricka in så allt blev klart samtidigt ^^ Haha. Nä nu ska jag återgå till Mello!


Det sa bara plopp

Hej hej! Sitter och äter kärleksplopp. Ja ni vet dem där ursöta små plopparna som det står antingen puss, kram, kärlek eller lycka på. Sjukt söta. I alla fall, vet inte vad jag tänkte imorse men jag trodde jag skulle kunna ta mig till jobbet med buss. Tror inte jag var riktigt vaken och lite för stressad för att tänka så långt. Men en kollega ringde tack och lov från jobbet för att tala om det för mig. Så jag fick ringa en annan kollega som hämtade upp mig i centrum. Satan vilket väder alltså! Värsta vintern all over again. Skulle ha träffat Gurra idag men han kom ingenstans eftersom bussarna inte gick (det lustiga är att det var snöstorm sist vi sågs också ^^). Så det var trist men jag kunde stanna en och en halv timme längre på jobbet så det var ju bra med pengar. Jobbar hela helgen nu också så jag ska väl ta och lägga mig snart. Ska bara glo lite mer tv innan. Byebye!

Förresten måste jag ju säga grattis till Anna-Karin här också som fyller 19 år idag, så grattis min fina vän! :) 


Snöstorm var det här ja

Åh så kul med snö igen *ironi på allra högsta nivå*. Hela dagen har det snöat men nu tror jag det har gett med sig, men mycket snö har det kommit. Jobbade 17-20 idag och imorgon har jag fått ett extrapass 8.30-14. Så nu måste jag krypa ner i sängen och sova. Roligt inlägg va? Haha. Godnatt!


Blood Diamond

Skämmigt jag vet men tills för en liten stund sedan hade jag inte sett Blood Diamond (den kom år 2006). Vilken filmupplevelse jag missat! Jättejättehemsk men sjukt bra film. Grymt bra skådespeleri av min favorit Leonardo DiCaprio med flera. Alla som inte redan sett den BÖR se den.




bildkälla


Maxiklänning

Hej igen! Det var ju inte direkt så härligt ute som det såg ut när vi gick promenaden tidigare. Solen sken men fy vad det blåste, iskallt dessutom. Men det var riktigt skönt! Ca en och en halvtimme blev det. Fick lite färg i ansiktet och huvudvärken kändes bättre men håller dock fortfarande i sig. Efter promenaden tog vi en sväng till centrum och handlade. Kikade lite på H&M och testade en maxiklänning som, hör och häpna, jag kunde ha utan att den släpade flera meter i marken!!!! Överlycklig är jag! Här fanns den bara i leopardmönstrat och den var sådär på mig men i katalogen finns den i svart så jag ska leta i stan på fredag. Vill verkligen ha en maxiklänning, har velat det jättelänge och den här var jättefin i modellen så om den inte finns i butik beställer jag nog den. Fast kanske ska ha lite is i magen, det är ju trots allt bara februari. Dem borde ju få in den tycker jag. Men vet ni vad, nu ska mamma och jag se på film och äta Ben&Jerry's. Mys!


bildkälla


Sunshine

Wiho! Det är soool ute! Väntar på att mamma ska käka klart så vi kan ut och gå. Ska bli skönt med frisk luft, vaknade nämligen med huvudvärk idag. Mindre kul. Men det blir nog bättre efter promenaden!


Det minskar

Hej hej! Ställde mig på vågen tidigare och det minskar ska jag be att få tala om. Underbart! Är nu bara typ tre och ett halvt kilon ifrån min (rimliga) drömvikt. Hur najs är inte det? Väldigt! Det är så otroligt skönt att ha kommit igång ordentligt med träningen, det både känns och syns. Men tänker inte fokusera så mycket på vikten, tänker bara fortsätta att träna regelbundet för att jag älskar det och äta så bra som jag gjort den senaste tiden så får vi se vad som händer. Godis och chips med dipp på helgerna tänker jag då inte ge upp haha. Never ever att jag skulle kunna gå på någon diet och skippa sådant. Är väldigt emot dieter. Vissa är ju helt sjuka där man plockar bort livsmedel som är livsviktiga för kroppen. Nä fy. Jag tror på att man ska träna regelbundet och äta det man vill i lagom mängd. Vad är det för vits att leva om man konstant tänker på vad man stoppar i sig och spinger fram och tillbaka till vågen? Man ska njuta av det goda i livet!

Att bero på mat var jag duktig idag igen och åt lagad lunch, köttbullar, ris från häromdagen och broccoli. Märker nu när jag tränar att jag verkligen behöver det. I förmiddags innan jobbet var jag på Sussis jympapass igen. Gillar verkligen det passet men nästa tisdag tror jag minsann att jag ska testa core. Är lite nyfiken på det men tycker det låter en aning tråkigt. Men vi får se vad jag känner för då. Imorgon är jag i alla fall ledig, då blir det en promenix på förmiddagen om det är fint väder (hoppas, hoppas!) och sen ska jag nog bara lata mig framför tvn. Mamma och jag ska testa att laga blomkål- och broccolisoppa också. Det blir spännande! Men nu ska jag sova, godnatt!


                      kvällens mumsiga middag, och ja, jag älskar sås ^^


Så var det måndag igen

Hej hej! Denna dag försvann lika snabbt som alla andra dagar. Var duktig och gick på jympapasset vid elva men efter det har jag inte gjort så mycket. Som vanligt haha. Borde fan stanna på Friskis hela dagarna för det är det enda vettiga jag gör. Nä, men har fotat lite, spelat lite kort med mamma och syster och pratat en bra stund med Gurris på telefon eftersom vi inte sågs idag. Han var för trött efter skolan, I don't blame him. Själv är man ju trött jämt fast man inte går i skolan. Men lite piggare börjar man allt känna sig nu när solen tittar fram lite oftare. Är så sjukt ledsen att jag missade det fina vädret igår när jobbade. Det var liksom molnfritt och strålande sol redan när jag stack till jobbet vid åttatiden. Men men, det kommer ju fler dagar! Får vi hoppas. För tillfället snöar det igen, eller det är nog snarare snöblandat regn. Jättekul. 126 dagar kvar till Cypern är det idag i alla fall. Jag ser ljuset i slutet av tunneln! Haha. Nu blir det tv och macka för min del, magen kurrar som tusan. Hejsvejs!


Ointressant

Hej hej! I'm d e a d. Jobbade som sagt idag och jobbigt var det minst sagt. Ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen snart! Haha tittade på klockan nu, den var ju inte alls mycket! Kanske kryper ner i soffan istället och tittar på något inspelat program. Imorgon blir det i alla fall träning igen, jympa bas på förmiddagen tror jag. Passet jag egentligen vill gå på är inte förrän vid fyra och så länge orkar jag nog inte vänta. På eftermiddagen ska jag nog träffa Gurris. Vi får se lite hur dagen blir, kanske ska ta och pallra mig till stan därimellan?

Förresten vad grym Danny var i Melodifestivalen igår! Även Swingfly var riktigt bra! Men vem sjutton hade stylat Karlsson på taket aka Rasmus Viberg. Inte ok. Inte kläderna, inte piercingen och absolut inte håret. Låten var väl rätt ok men tyckte den påminde lite för mycket om Alexander Rybaks låt från förra året.


bjuder på en bild från i oktober då lyckliga jag träffade EMD i Tyresö centrum. Danny gjorde helt klart störst intryck, så otroligt charmig han är.


Nytt från H&M

Hej hej! Har precis klätt på mig nu och sitter och väntar på Anna-Karin som ska komma hit. Men tro inte att jag sovit tills nu för det har jag icke. Gick upp halv nio imorse och befann mig på Friskis till tiopasset, sjukt mycket folk det var där då! Jympa medel var det och det var en gammal basketkompis som ledde passet. Riktigt roligt! Så det passet tänker jag definitivt fortsätta gå på, synd bara att jag jobbar nästa lördag. Jobbar för den delen imorgon också, det är ett byte. Tjänar lite på det då jag kommer börja jobba två och en halv timme tidigare än jag vanligtvis gör på söndagar så det är ju bra.

Invigde förresten mitt nya träningslinne som jag införskaffade på H&M förra veckan. Grymt snyggt och bekvämt, I love it! Nu behöver jag "bara" ett par nya träningsskor då mina är ganska utslitna, en sport-bh och ett par mer praktiska träningsbyxor så är jag fit for fight. Måste verkligen ta mig in till stan någon dag...


Årskort på Friskis blev det

Halloj! Idag blev det jympa bas igen för det fanns inget annat den tiden. Men idag var det en annan ledare och hon var grymt mycket bättre. Mycket mer energisk och så. Så det var härligt! Höll dock på att inte bli något först... På väg dit gick jag och tänkte på hur farligt det är idag när snön täcker isen och i samma veva klev jag på en osynlig isfläck och gjorde värsta karatesparken innan jag lyckades återfå balansen. Klarade mig med en liten sträckning haha. Men det kunde ju faktiskt slutat illa. Har förresten bestämt mig nu, köpte årskort på Friskis för 2 750 kr. Suger i plånboken just nu men det är ju världens bästa investering.

Har precis ätit lunch bestående av vit fiberspaghetti, falukorv och spenat. Duktigt eller hur? Jag som hatar att äta lunch. Nu blev jag dock astrött så nu ska jag hoppa in i duschen så jag vaknar till liv eftersom jag inte orkade innan maten och sedan ska jag fixa med lite saker. Hejsvejs!


Lila tulpaner








Här kommer några fler bilder jag tog i förrgår. Tycker de blev väldigt fina faktiskt!


Seg torsdag

Shit vad trött jag blev nu. Käkade middag (spökkyckling!) för en stund sedan framför söndagens avsnitt av Solsidan. Älska Solsidan alltså. Haha känner att jag inte har så mycket mer att skriva. Har inte gjort så mycket mer än att jobba. Tänkte först att jag skulle ha tränat eller något men missade jympapasset på Friskis och hade ingen lust att bege mig ut i halkan och gå. Så förmiddagen var riktigt seg, tog en sväng med mamma och syster till centrum i hopp om att hitta solbrillorna på H&M. Men de fanns såklart inte. Ska nog ta en sväng till stan någon dag. Men just nu är jag så fruktansvärt trött på stan. Varmt, trångt och hysteriskt är vad det är. Men det står att de blåa skorna kommit i butik på H&M nu så är väldigt nyfiken på dem. Aja, imorgon ska jag i alla fall träna. Men frågan är vart? Medley eller Friskis? Kan verkligen inte bestämma vart jag ska köpa kort! Jobbigt...

Hope

"Where flowers bloom so does hope" - Lady Bird Johnson


Årets första cykeltur

Hej hej! Det var underbart skönt hos Helén imorse och nu är mina ögonfransar härligt svarta igen. Promenerade aldrig hem därifrån trots att det var solsken för jag blev så himlans hungrig. Så istället åkte jag hem, kastade i min lite lunch och begav mig ut på årets första cykeltur på typ en timme. Utan att ramla! Men nära var det ett par gånger, satan vad halt det var! Men jätteskönt var det och solen värmde verkligen. När jag kom hem kände jag mig lite kreativ. Så jag roade mig en bra stund med två tulpaner, lite vatten och kameran. Testade lite olika inställningar och så. Får se om jag kan visa lite senare för nu krånglar uppladdningen...

Lillasyster fick pannkaka till middag så jag käkade två stycken då också (asgott) för jag trodde inte jag skulle äta hemma. Men sedan blev det så ändå, men jag tycker inte att man kan äta pannkaka till middag. Det mättar liksom inte på det sättet. Så nu ska jag ställa mig och steka falukorv och koka pasta. Ansträngande haha... Och om en stund ska jag träffa Madde. Som sagt, får se om det blir några bilder senare. Annars blir det imorgon hejsvejs!





Guess what

Gissa vad jag gör? Tittar på resor såklart ^^ Åååååh vad jag vill åka någonstans nuu nuuu nuuu. Pratade med Maddis nyss, hon skoja om att vi skulle boka och dra imorgon. Snacka underbart det skulle vara! But that's not gonna happen. På min födelsedag vill jag verkligen, verkligen inte vara hemma heller. Speciellt eftersom brorsan bor hos pappa den veckan och lillasyster kanske kommer befinna sig i Paris (!) då. Hur speciell på en skala kommer då den födelsedagen bli? Man blir ju faktiskt bara 20 år en gång. Känner inte direkt för att ha någon fest heller, det är ju inte direkt min grej. Blir väl bio som förra året haha. Men gud så jag önskar att jag kunde åka utomlands då. Vi får se vad som händer! Fick förresten ett väldigt oväntat men mycket trevligt sms imorse. Så jag har haft en bra dag trots en liten migränattack med illamående och hela köret på jobbet. Imorgon blir nog en bra dag det med. Ska till Helén på morgonen och färga ögonfransarna och på eftermiddagen ska jag träffa Madde och kanske Gurra.
Det blir trevligt. Träning däremot tror jag nog att jag skippar imorgon också eftersom jag inte känner mig hundra, möjligtvis promenerar hem från Helén. Det beror lite på vädret. Är det strålande sol så går jag definitivt, måste ju insupa så mycket ljus och värme som möjligt!



Bjuder på en liten färgklick denna gråa, första dag i februari i form av dessa vackra tulpaner jag fotade förra veckan. Bilden blev dock inte särskilt bra men jag gillar den faktiskt ändå. Älskar färgerna på tulpanerna och lyktan i bakgrunden.



RSS 2.0