Fullspäckad helg!

Hej hej! En sån här fullspäckad helg har jag inte haft på länge! (Haha låter som jag inte har något liv när jag säger så men oftast brukar det inte hända så mycket på helgen, brukar vara så trött och folk brukar vara upptagna). I alla fall, igår tog jag sovmorgon, gick en promenad (i kylan!), åkte in till stan där jag köpte en tröja, mötte upp Anna-Karin och åkte hem till mig för tacos/dipp/godis/filmmys. Och idag mötte jag upp en gammal kompis för fika på Kofi (prisvärt lunch/fikaställe på Drottninggatan). Det var jättekul för vi har inte haft så mycket kontakt på senaste tiden. Efter fikat blev det lite shopping, sen åkte jag hem, tog en macka och mötte upp Ida för mitt första pass på Friskis&Svettis. Herregud alltså så där hårt måste jag erkänna att jag inte tränat på läänge (A). Jympa gick vi på och nu är det officiellt att jag har världens sämsta koordination! Haha jag suger verkligen på det! Pinsamt värre var det! På vissa grejer fick jag strunta i armrörelserna för att jag inte klarade av att röra benen på ett sätt och armarna på ett annat samtidigt ^^ Oj, oj, oj men tusan vilken bra träning! Känns riktigt bra så här efter. Träningsvärken kommer inte vara att leka med...Men nu ska jag sova, godnatt och hejsvejs!

                                                Hallonpaj på Kofi, mums!


Tröja från Gina Tricot 249:-


Supersöt kakburk från Lagerhaus 59:-


Bootcamp

Godmorgon! Idag vaknade jag faktiskt av mig själv redan klockan nio. Det händer inte ofta! Men även fast jag vaknade tidigt så känner jag mig så där seg i huvudet som man brukar göra när man sovit alldeles för länge. Kan ju i och för sig bero på att jag att jag segat framför tvn sen jag vaknade...(A). Funderade på att gå till gymmet förut tills jag såg att det var 18 minusgrader! Då ändrade jag mig. Nu är det "bara" 14 men jag drar mig fortfarande för att gå ut. Burr alltså! Det blir så jobbigt med astman också. Hoppas att det blir några grader varmare innan jag ska bege mig in till stan.

Förresten så hände något väldigt roligt i torsdags! Gick av en slump in och kollade min mejl efter att jag ätit och såg att jag fått mejl från Sofis mode. Jag hade kommit med på gästlistan till Sofis modes bootcamp! Klockan var runt kvart i sex då, det skulle börja vid sju och det var snökaos! I panik försökte jag få tag på nån att gå med men ingen svarade. Så jag bestämde mig för att börja åka in. På väg ner till bussen fick jag tag på Anna-Karin och i samma veva ramlade jag handlöst i nerförsbacken. Det var andra gången jag ramlade den dagen (ramlade i bageriet också)! Trots att det tog dubbelt så lång tid att åka in till stan så hann vi. Och jag är jätteglad att vi åkte in för det var riktigt trevligt. Sofi visade hur hon tränar, det var tävlingar, dansnummer med mera. Så fick man shoppa med 20% så jag köpte en mjukiströja och en träningströja, båda från Nike. Och när man gick fick man en goodiebag! Men det bästa av allt var att faktiskt stå med på en gästlista ^^ Nej nu ska jag försöka kvickna till så jag kommer in till stan innan klockan blir för mycket. Hejsvejs!






Snöoväder

Hej hej! Vilket jäkla snöoväder det blev då! Var inte medveten om hur mycket det hade snöat förrän vi gick från jobbet till bilen. Man fick ju kämpa sig fram! Det var så ansträngande att pulsa fram i snön och kylan så jag blev tvungen att ta en dos astmamedicin när jag kom hem. Nä, det här gillar jag inte. Jag älskar vintern, det gör jag faktiskt. Men just nu har jag fått nog! Om jag hade skidor här hemma så jag kunde åka vore det en annan sak. Men nu vill jag ha våååår! Nej nu ska jag ta en dusch och sedan krypa upp i sängen och sova. Hejsvejs!

Så smart...

Hej hej! Vet ni vad jag upptäckte imorse när mobilen laddat klart? Jo, jag hade glömt bort att spara mina telefonkontakter så hälften var borta och den andra hälften hade jag typ dubbla nr av. Jättekul. Nu har jag äntligen lyckats fixa till det mesta men alla jobbnr försvann så det måste jag fixa när jag åker till jobbet om en timme. Vad jobbigt det är med en ny telefon innan man lär sig alla finesser. Har inte hittat nån volymknapp än, är faktiskt inte säker på om det finns nån! Man ska hålla in walkman knappen och dra mobilen upp eller ner i luften för att höja/sänka men det verkar ju knäppt om det är enda sättet? Eller? ^^ Haha... Aja, nu ska jag klä på mig igen (sitter i pyjamas ^^) och äta nåt innan jag sticker. Hejsvejs!


Ny mobil!

Hej hej! Idag har jag köpt ny mobil! Det blev en svart Sony Ericsson W995 som jag tänkt. Den kommer nog vara as grym (så fort jag lärt mig lite mer...). Nu sitter den i alla fall på laddning. Känns lite, ja ni vet, att ha lagt så mycket pengar på en mobil. Nästan 5000:- gick det på med försäkring för ett år. Och det tycker i alla fall jag är mycket för en mobil. Min förra kostade runt 1800:-, så det är lite skillnad. Men men det blir nog bra! Har kämpat så det förtjänade jag. Förresten så fick jag ju resultat idag på både engelska och ekonomiproven! I engelska b fick jag slutbetyg VG, det kunde ha varit bättre. Är lite besviken på mig själv eftersom jag alltid haft MVG i engelska. Men men jag klarade det rätt bra och nu är det ur världen! Kommer sluta halv ett på måndagar nu istället för halv fem! Skööönt. Och på ekonomiprovet fick jag G, tack och lov! Det var inte min starka sida och jag trodde faktiskt nästan inte att jag skulle få godkänt men jag hade t o m fått tio poäng över godkänt så det kändes bra. Men nu ska jag baka chokladbollar! Och umgås lite med mormor som är här nu i några dagar. Hejsvejs!


                                                  Min nya älskling ^^


Det regnar köttbullar

Hej hej! Kom hem för en stund sen från bion, jag och lillasyster såg Det regnar köttbullar. Det var väl inte den bästa film jag sett men hyfsat rolig var den, den hade sina stunder. Helt sjukt vad folk kan komma på! För att prata om något helt annat, måste bara säga att vissa människor gör mig så irriterad! När vi har satt oss ner på bion råkar jag bara kolla åt höger, ögonen spärrar upp sig och ser en påse med chokladdoppade jordnötter! Bredvid lillasyster (som är jätteallergisk mot jordnötter!!!) sitter en liten kille och brevid honom sitter hans pappa och äter chokladdoppade jordnötter. Jag lutar mig fram och frågar om det är sådana där med jordnötter och förklarar för honom att hon är jätteallergisk och att det är luftburet. Och han säger typ aha okej och fortsätter äta. I panik byter jag plats med lillasyster, ger henne en tablett i förebyggande syfte och går ut till vakten och säger till. Hade hoppats att han skulle följa med in och säga till men han sa att jag skulle komma tillbaka om vi inte kunde byta plats eller få honom att sluta. Så när jag kommer in igen ser jag hur han kastar i sig dom sista och sedan slänger påsen på marken. Vilken vuxen människa gör så!? Men jag fattar verkligen inte hur biografer, flygbolag, tåg och liknande kan sälja jordnötter? Det är ju en jätteallvarlig allergi som man faktiskt kan dö av. Men folk verkar inte förstå det. Och det gör mig sjukt irriterad.

För att inte bara gnälla då så måste jag faktiskt säga att jag blev glatt överraskad när jag såg hur många biomater de installerat på Sergel nu. Förut fanns det ju bara tre stycken. Så det var bra. Himla praktiskt det där.



Hittade dessa och var bara tvungen att smaka. Och de var supergoda! Bästa uppfinningen sedan original bilen haha ^^


Hope for Haiti now

Hej igen. Sitter och tittar på Pocahontas nu för vi fastnade framför galan Hope for Haiti now förut. Vilken fin gala det var. Tårarna bara rann. Vad man önskar att man kunde göra mer...

Läste precis att man nu efter 11 dagar har dragit fram en man i tjugoårsåldern ur rasmassorna. Helt otroligt.


Shopping

Hej hej! Idag blev det shopping! Fast måste säga att jag inte riktigt var på humör, mår lite halvdant. Hade tänkt mig värsta seriösa shoppingrundan, hade skrivit en lång lista på allt jag behövde men det var inte många saker som blev avbockade. Så det var lite tråkigt eftersom jag sett fram emot min lediga lördag så mycket. Men några saker hittade jag i alla fall;  

                   ett par jeans från Acne, modell Hep black stretch 995:-



en vanlig v-ringad kofta från Esprit i 100% bomull 399:-,
en topp från KappAhl som kan användas som klänning 129:-


och en sockersöt handduk från Åhléns 29:-


Men nu ska jag ta fram dippen ur kylen och se på Pocahontas med lillasyster. Hejsvejs!
Eller förresten måste bara säga att jag blev överlycklig när jag kollade in mitt konto imorse, lönen var redan bokförd och den var riktigt najs denna gång! Så nu kan jag köpa mobilen (Sony Ericsson W995)! Jippi!



Dracula

Hej hej! Jag är helt såld! Shit vad Dracula var bra! Helt fantastiskt bra! Gud så duktiga de är alltså! Skulle göra mycket för att vara hälften så begåvad! Så om ni kan få tag på biljetter, se den! Ni kommer garanterat inte bli besvikna. Det som var så himla kul, och anledningen till att vi gick, var att en gammal kompis medverkade :) Superkul! Men nu tänkte jag sova hejsvejs och godnatt!


Lyxbehandling

Hej hej! Oj, oj vad lyxbehandlingen var uuunderbar! Massage med varma stenar, rengörning och mycket mer. Helt fantastiskt. Det var jag faktiskt värd! Känner mig alldeles avslappnad och mjuk i kroppen nu. Kommer sova gott ikväll! Har förresten fått en typ av hemläxa ^^ Jag tar tydligen inte tillräckligt djupa andetag och tömmer heller aldrig lungorna på luft, vilket inte är så bra. Så det ska jag träna på. För av det kan man få syrebrist och huvudvärk. Men nu ska jag nog sätta på mig pyjamas och krypa upp i soffan en stund. Hejsvejs!

Förresten! Idag fyller min kära mormor år, grattis! Tror inte hon hittat hit än men i alla fall ^^ Hon kommer få ett gåvobevis från UNICEF där pengarna går till Haiti (ja gud vad jag tjatar men de behöver vår hjälp!). Det ska ni veta, är alltid en väldigt uppskattad present.

Alla kan göra något!

Hej igen! Fastnade på Aftonbladet och läste om Haiti. Kände att jag inte kunde sova förrän jag gjort något mer. Så nu har jag skänkt en till gåva till UNICEF, och det tycker jag att ni ska göra också! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Tänk om en katastrof inträffade oss här i Sverige? Tänk om tusentals lik låg på gatorna och du tvingades leta efter din saknade familj. Tänk på barnen som just nu befinner sig i den hemska situationen. Usch det finns inte ens ord att beskriva hur hemskt det är. Just nu önskar jag att jag vore läkare och kunde åka ner och hjälpa till. Eller att jag vore miljonär och kunde skänka flera miljoner. Tyvärr är jag ju vare sig läkare eller miljonär men jag har i alla fall bidragit. Gör det du också, för barnens skull.

Skänk din gåva här

Shoppa dig smal

Hej hej! Trött är bara förnamnet. Ska faktiskt ta och lägga mig alldeles strax. Så himla skönt nu när denna dag är gjord! Nu jobbar jag inte igen förrän på tisdag och har flera dagar att se fram emot. Imorgon ska jag på ansiktsbehandling (underbart!), på fredag blir det Dracula, lördag blir det shopping och söndag blir vilodag. Låter himla bra. Förresten, hittade en väldigt rolig artikel på Aftonbladet:

"Svårt att komma i form? Gå ut och shoppa! Enligt en ny brittisk studie förbrukar du 385 kalorier på en timmes shopping. Det kan jämföras med 309 kalorier för ett gympapass. Kanske är den nya undersökningen från de engelska forskarna tidernas absolut bästa ursäkt för kvinnor som gillar att shoppa. Att shoppa sig i form är kanske ett dyrt sätt att komma i kläderna men å andra sidan slår man två flugor i en smäll när tiden är knapp."

Haha, underbart! ^^ Men nu måste jag lägga mig! Hejsvejs och godnatt!


Duktig

Hej hej! Idag känner jag mig duktig. Jag har genomlidit inte ett, inte två utan hela tre prov idag! Trots huvudvärk och illamående. Dock var två av dom inget man kunde plugga inför, men jobbiga var dom. Så nu är jag i princip klar med engelska b! Nästa måndag får jag resultaten innan dess måste jag bara rätta berättelsen jag skrev förut och lämna in. Sen är det klart. Skönt! Efter skolan tog jag mig in till stan och köpte Acne jeansen, de fanns! Så imorgon förmiddag ska jag hämta upp dom (får dom upplagda...). Sen åkte jag hem, kastade i mig middag, drog på mig träningskorna och gick en timmes promenad med Ida. Jobbigt det är att gå i snön alltså! Men vi kämpade på bra faktiskt. Behövde verkligen röra på mig och få frisk luft. Och prata av mig lite ^^ Så det var superskönt. Nu ska jag minsann mysa i soffan med Vänner och lite dipp. Hejsvejs!

Sliten

Hej hej. Sitter och målar naglarna ljuslila och pluggar. Ekonomiprovet imorgon blir inte roligt...Är långt ifrån förberedd och känner mig så sliten. Denna helg har varit jobbig. Det var verkligen sjukt mycket att göra med frukten idag. Men nu är helgen äntligen över! Och nu längtar jag till nästa helg då jag är leeedig! Funderar faktiskt på att lägga mig nu. Är så trött! Men jag måste nog plugga lite till innan. Suck. En halvtimme till sen orkar jag inte mer alltså.

Funderar på att köpa ny kamera. Jag har bara en 6 megapixelkamera från Sony som inte ens var bra när den var ny. Så man kanske ska investera? Den här rosa skulle inte vara helt fel ^^ Eller, någon som vet? Men men bäst att sätta fart nu, hejsvejs och godnatt!



Man ska inte klaga...

Hej hej! Det har varit en låååång dag och så här ser min lördagskväll ut...Plugg.



Men man ska inte klaga! För just nu befinner sig miljontals människor i helvetet på jorden. Människorna i Haiti har förlorat allt och behöver vår hjälp. Besök UNICEF och skänk en gåva, stor som liten. Det räddar liv


Ekonomi

Hej hej! Blev ingen skola idag heller men var tvungen att åka dit och hämta några böcker. Så nu sitter jag här och pluggar ekonomi inför provet på måndag. Gäsp! Det är ju så sjukt tråkigt (själva namnet är t o m tråkigt)...Och inte alls min grej. Men min egen ekonomi har jag faktisk bra koll på! Nej nu måste jag fortsätta sen om en stund ska jag trösta mig med några avsnitt Vänner ^^ Och sen blir det väl en hyfsad tidig kväll eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Hejsvejs!

Oväntat

Hej hej. För tillfället mår jag okej, dock väldigt illamående. Lyckades i alla fall peta i mig lite middag. Mamma håller på och tjatar om att jag borde gå till vårdcentralen och kolla upp varför jag mår så här. Jag kommer inte ihåg när jag senast mådde helt bra, alltså ens för en dag. Är det inte huvudet så är det magen, halsbränna och illamående. Eller alltihop som idag. Men jag vill fan inte gå till vårdcentralen, tycker aldrig att man får nån hjälp i alla fall. Och de lär inte hitta nåt fel på mig. Sist jag gjorde en gastroskopi så såg ju allt bra ut fast jag mådde dåligt. Men men jag skulle ju vara positiv idag! Så till det positiva då, följde med mamma till centrum förut bara för att få lite frisk luft för huvudvärkens skull. Så skulle mamma bara prova en sak på Lindex så jag hängde med in. Medan hon gjorde det så tittade jag bara runt lite grann och så vips så hängde en supersöt klänning framför ögonen på mig! Orkade inte prova eftersom jag inte mådde bra så jag köpte hem den. Och den satt jättebra! Hur ofta händer det? Att man bara ser nåt, köper hem utan att ha provat och så sitter det så bra. Det var en trevlig överraskning. Det enda med den var att den var rätt pösig, alla fina former försvann liksom så jag grävde fram ett gammalt skärp och satte i midjan. Och voilà! Perfektion. Vad som inte är perfektion är bilden, men det var sjukt snyggt på! Denna outfit får följa med till Grekland! "Bara" 157 dagar kvar...Haha. Nej nu ska jag tvinga i mig lite ProViva sen blir det väl Vänner eller nåt. Hejsvejs!



Cosmo var också en anledning till den lilla promenaden ^^


Min stora feta grekiska semester

Hej hej. Trodde jag var på bättringsvägen men icke. Idag känner jag mig febrig, mår jätteilla, ont i magen och världens huvudvärk. Snälla, snälla, snälla kan jag inte få bli frisk nu?! Börjar bli lite nervös eftersom jag ska jobba helgen. Till dess måste jag må bra! Och gör jag inte det så får jag lov att jobba i alla fall.
Men idag tänkte jag i alla fall försöka tänka lite positivt. Igår fick jag ett mejl från bioklubben att jag blivit guldmedlem! Töntig jag är men jag blev fett glad ^^
Sen så blev jag klar med projektarbetet i naturkunskapen igår som egentligen inte behöver vara klart förrän i april, så det känns skönt! Och så för en stund slog det mig att jag faktiskt är ledig nästa helg. Alltså istället för att tänka usch vad jobbigt att jobba i helgen som jag brukar göra, så tänkte jag gud vad skönt att jag är ledig nästa helg. Duktig jag var! Haha. Det är bara för att jag jobbade förra helgen också då uppskattar jag ännu mer att jag är ledig nästa. Men det var riktigt bra att jag fick en extra helg. I need the money! ^^ Grekland resan blev rätt dyr, eller dyr och dyr kanske den inte var. Men ca 7 200:- gick den på och jag tror att Mallisresan gick på typ 8 000:- totalt. Så det var lite skillnad. Men gud så jag längtar! Tror aldrig jag skrev det, men förra veckan hyrde jag Min stora feta grekiska semester (den har inget att göra med Mitt stora feta grekiska bröllop mer än att Nia Vardalos spelar huvudrollen även här). Filmen var en riktig feel good movie och jag måste nog säga att den var bättre än den tidigare! Filmen utspelar sig i vackra Grekland vilket passade utmärkt eftersom jag då precis bokat resan. Lite små töntig (på ett gulligt sätt), rolig och romantisk, helt klart en sevärd film!


Hep Pure

Hej hej! Har inte haft världens bästa dag direkt. Provet gick åt helvete, godkänt borde jag i och för sig få men det är nog det sämsta prov jag gjort. Sen åkte jag till salongen för min ansiktsbehandling men då visade det ju sig att jag inte fick göra det eftersom jag varit lite risig och förmodligen har något i kroppen (man kan nämligen bli jättesjuk då!). Gissa vad snopen jag blev! För det hade jag inte en tanke på. Så jag blev verkligen jättebesviken. Men ögonfransarna färgade jag i alla fall för det kunde inte vänta kände jag. Så nu blir det på torsdag nästa vecka istället. Jaja, inte mycket att göra åt.
Imorgon tänkte jag åka in till stan och leta jeans. Mina älskade Acne har gått sönder *snyft, snyft*. Älskar den modellen och färgen så jag hoppas att dom har dom eller några liknande, men jag såg att de fanns kvar på hemsidan så då får jag väl beställa hem dom ifall butiken inte har. Men nu ska jag se några Vänner avsnitt, har börjat om på boxen nu ^^ Hejsvejs!

Detta är mina underbara jeans, Hep Pure från Acne 1 295:-. Om man ändå fick de långa benen på köpet, det vore väl nåt! ^^



Senaste Glamour fick följa med mig hem som plåster på såren, detta var ett riktigt bra nummer. Se bara alla rubriker!

 

Plugg

Hej hej! Idag mår jag lite bättre, har mått jätteilla och haft ont i huvudet men nu är det hyfsat. Är dock sjukt trött idag, somnade inte förrän efter två och så sov jag inte speciellt bra. Så det hoppas jag att jag gör inatt så att jag är utvilad till provet. Måste förresten plugga lite mer nu innan jag lägger mig. Usch usch. Men hade ganska bra flyt på det tidigare idag så det ska väl gå bra. Får tänka ansiktsbehandling, ansiktsbehandling, ansiktsbehandling! Kommer bli underbart. Nej nu ska jag sätta fart. Hejsvejs och godnatt!

Kvävd

OBS! Varning för långt och känslosamt inlägg...

Känner mig som ett vrak just nu. Att vara singel är inte min grej. Och att baka kanske inte heller är min grej? Baka hemma kan jag, då känner jag mig lyckad. Men så fort jag står i bageriet känner jag mig vilsen. Det är så stort och ocharmigt. Och jag hatar att massproducera. Avskyr det! Jag vill att varje liten kaka och bulle ska vara perfekt, men så fungerar det ju inte. Dessutom är jag, tro det eller ej, väldigt social av mig. Jag är faktiskt väldigt nöjd när jag sitter i kassan på ICA och träffar kunder. Tanken på att stå i ett mörkt bageri ensam eller med bara någon kollega gör mig vettskrämd. Det är inte vad jag vill med mitt liv. Bra att jag kommer på det nu va? Sista terminen. Men vissa saker tycker jag ju är roligt, vi ska ju snart börja med choklad och konfektyr! Så ska jag öppna en egen karamellaffär (som faktiskt varit en dröm länge) så har jag ju ändå valt rätt linje. Men jag har ju inte direkt njutit av resan...Men vad skulle jag annars ha valt? Vad sjutton är jag bra på? Från början ville jag gå barn och fritid. För jag trivdes väldigt bra på sommarjobbet på dagis och jag älskar barn. Men alla avrådde mig. Sen var jag ju inne på att bli florist men det kändes inte rätt, jag har inga gröna fingrar. Och så hade det varit väldigt dumt eftersom jag antagligen hade reagerat på alla starkt doftande blommor. Kläddesigner hade varit riktigt coolt också, men jag är inte bra på det heller. Träning ger väl färdighet men jag tror inte det var rätt för mig heller. Men vad är rätt för mig? Vad vill jag göra med mitt liv? Jag har sådan panik över det för jag är ett kontrollfreak och vill gärna ha allt planerat in i minsta detalj. Nu har jag inga planer alls. Och det stör mig. Jag är ju seriös, ibland för seriös men jag har inga livsplaner. Alla andra verkar ha det. Och alla andra verkar ha haft en sådan underbar gymnasietid. Min sög verkligen. Det var inte alls som jag förväntat mig. Men så är ju inte min skola av världsklass heller...Det är jag riktigt besviken på. Usch, känner mig så kvävd. Vill bara bort från allt. Längtar så jag kan dö till Grekland! Förlåt för ännu ett deppinlägg, men som sagt är detta min blogg. Att skriva av mig fungerar som terapi. Om jag höll detta inom mig skulle jag explodera. Jag tänker inte låtsas som att allt är bra när det inte är det. Ibland är man glad, ibland är man ledsen. Det kallas livet har jag fått höra. Dock önskar jag att det finns något mer. Jag vill ha något att brinna för. Och någon att dela livet med. Min största rädsla är att förbli ensam resten av livet...Men jag verkar ha svårt att skaffa nya kontakter. De få, men nära vänner jag har, har jag känt i hela mitt liv. Varför har jag så svårt med nytt folk? Vad gör jag för nåt? Eller vad gör jag inte? Vad får man för intryck av mig egentligen? Det skulle jag vilja veta. Haha eller kanske inte?
Oj, oj, oj vad allt bara är en enda röra. I synnerlighet min mage. Min dumma jävla (ursäkta språket) mage gör livet ännu surare för mig, bokstavligen talat då jag faktiskt lider av sura uppstötningar. Visst var jag lite rolig nu...^^ Nä, om kanske ska försöka sova lite. Blir ingen skola för min del imorgon heller. Ska plugga till provet och försöka få ordning på min mage så jag kan gå till skolan på onsdag då provet är. Vill verkligen inte missa ett till prov. Missade ett viktigt engelska prov idag, men det är ju faktiskt inget jag rår för. Just så typiskt min tur bara. Men godnatt då, vi får hoppas att både mage, huvud, hals och humör är bättre imorgon!


ProViva

Hej hej! Idag mår jag inte bra alls. Min mage gör uppror, igen...Har suttit med spyhinken redo men tack och lov så blev det inget sådant. Men jag tror att jag kan vara på väg att bli förkyld. Allt tyder på det. Men jag ber att jag klarar mig! För imorgon är det jobb och på onsdag är det prov. Köpte hem sån här ProViva dryck idag, hallon och granatäpple. Brukar inte gilla sånt men den här var faktiskt helt ok, kanske t o m lite god. Ska i alla fall prova dricka den några dagar och se om min mage blir bättre. För snart står jag inte ut. Magen har varit dålig lääänge nu. Det är jobbigt. Men nu ska jag plugga till litteraturprovet. Jippi...Började ju lite grann igår men det känns som att inget fastnar. Svårt att koncentrera sig också när man mår så här. Men bara att kämpa på.


Mörbultad

Hej hej! Känner mig helt mörbultad efter denna jobbarhelg. Herregud alltså. Idag var värst, tiden gick fruktansvärt långsamt...Men nu är den över! Det värsta är att jag jobbar nästa helg också haha. Men jag ska inte klaga det är riktigt najs med extra pengar. När nästa helg är gjord, då kommer det kännas underbart. Har i alla fall onsdag att se fram emot. Då blir det två timmars lyxbehandling hos min super gulliga hudterapeut. Det har jag förtjänat ^^ Men nu ska jag fixa lite inför imorgon innan det är dags att sova. Är jättetrött men har ingen lust att lägga mig, sen måste jag faktiskt plugga lite. Bäst att sätta fart! Hejsvejs!

Avatar

Hej hej! Kom precis hem från bion! Gud så bra den var! Gå och se den säger jag bara. Såg nu att någon jämförde den med Pocahontas och visst när man tänker efter så handlar dom nästan om samma sak. Men ändå, Avatar är definitivt en film man bör se. Allra helst på bio, och i 3D. Den är väldigt, väldigt vackert gjord med många grymma specialeffekter. Fylld av action och kärlek, inte en enda sekund blev den tråkig. Lite tårar kom här och var också...^^ Men nu måste jag verkligen sova, ska upp och jobba imorgon också! Hejsvejs och godnatt!  



Vad vore väl bio utan popcorn ^^




Obsessed by colour

Hej hej! Idag blev det lite läxa, en tripp till centrum, middagsgäster och sedan Let's dance! Underbart program. Men vad i hela friden hade Jessica Almenäs på sig!? Jessica är vacker men klänningen var gräslig! Hemsk färg och långt ifrån smickrande. En riktig miss med andra ord.
I centrum köpte jag faktiskt en klocka, en sån här Jet Set klocka från Ur & Penn som jag skrev om igår. Så sjukt snygga! Skulle lätt kunna ha en i varje färg ^^ Men nu ska jag sova, ska upp och jobba imorgon. Men börjar i alla fall inte förrän elva så det är riktigt skönt. Efter jobbet blir det bio med Idisen, Avatar i 3D! Det kommer vara grymt tror jag! Hejsvejs och godnatt!

                       Denna ljuvliga färg fick följa med mig hem, love it!


Slapp start

Hej hej! Har haft jätteont i magen och mått illa idag. Så det var tur att vi bara hade kort dag om man ens kan kalla det så, tror vi gick typ en timme. Så det blev Våra bästa år idag också. Har legat i soffan typ sen jag kom hem. Skit tråkigt, skulle ju ha tränat med Ida på Friskis. Tur att jag inte skulle jobba eller nåt sånt i alla fall för ett tag trodde jag det var magsjuka. Hemska tanke! Tack och lov så verkar det ge med sig nu. Kanske kan träna imorgon. Vi har ingen skoldag imorgon, ska leta praktikplats istället. Stor suck för det (fast skönt att slippa skolan ^^). Har ingen bra erfarenhet av det. Får hoppas att det blir bättre denna gång, det är ju sista gången nu. Går nog ner till centrum en sväng också. Är sugen på en sån här färgglad Jet Set klocka från Ur & Penn. Dock vet jag inte hur jag ska göra, har jag klockan på rätt arm så kommer den täcka typ halva tatueringen, inte så snyggt kanske? Får kolla imorgon.

När jag var i stan igår hittade jag en jättefin bolero på Esprit som jag tittade på i våras men då tyckte att 599:- var lite väl mycket för så lite tyg. Nu var den på halva priset så jag köpte den! Tittade på den vita i våras men den var såklart slut nu så det blev en svart istället, också väldigt användbar. Köpte även den fina koftan nedan från H&M, 199:-. Superskön och snygg. Såg att den fanns i en jättefin lila färg också. Kanske vore nåt, får kolla det imorgon också om den finns i butik. Men nu ska jag återgå till tvtittandet. Tittar på Two and a half men, det är bra det. Hejsvejs!


-20˚ minsann!

Hej hej! Burr vad kallt det är idag då! Hela -20˚! Lite väl kallt men jag är glad att vi fick en riktig vinter. Det var längesen.
Idag har jag inte gjort mycket men har inte mått så bra heller, sov till halv elva, åt frukost till Våra bästa år (^^) sen låg jag kvar framför tvn tills det var dags att sticka till jobbet vid kvart över tre. På jobbet gick tiden snabbt fram till klockan sju sen blev det dött i butiken och då sniglade tiden sig fram. Men det var kul idag i alla fall. Vilken tur man har med sådana underbara kollegor. Vad sorgligt det blir den dag man måste söka heltidsjobb...
Imorgon ska jag träffa Anna-Karin, hon ska få några par ballerinaskor som jag inte kan ha sen får vi se vad vi hittar på. Tycker det är så himla sött med ballerinaskor men mina fötter avskyr dom *snyft*. Men men inte mycket att göra åt. Sen på torsdag blir det första passet på Friskis! Spinning med Ida. Hoppas dock att det finns platser kvar. Trodde man kunde boka över internet men det kunde man visst inte om man hade prova på kort. Så det blir till att ringa imorgon. Suck. Förresten så ringde jag idag och bokade en lyxbehandling hos min hudterapeut! Underbart! Visserligen är det inte förrän nästa vecka men det passar ganska bra. Jobbar i helgen, har prov på både måndag och onsdag så det passar bra att jag då på onsdag kan åka dit och slappna av i två underbara timmar. Behöver det verkligen. Men nu kanske man ska ta och sova? Vända på dygnet så man får in rätt rytm till skolan, men känner mig inte så trött...Aja, ska i alla fall göra nåt annat än att sitta här och glo. Hejsvejs!

Friskis&Svettis nästa

Hej hej! Idag hade jag planerat in en sväng till gymmet men huvudvärken stoppade mig. Istället mötte jag upp Ida och Elin i centrum, åt en halv hamburgare och gick till Friskis&Svettis för att köpa klippkort. Köpte ett prova på kort med tre klipp så vi får se vad jag tycker om det. Vill börja gå på lite pass istället för att gå till gymmet. Man blir mer peppad, det är roligare och på gymmet vet jag egentligen inte vilka maskiner jag ska använda...Haha ^^ Ska försöka komma iväg dit på onsdag för imorgon blir det jobb. Räknade förresten ut vad jag ska få i lön nu nästa gång och det var najs kan jag säga! Riktigt skönt eftersom jag vill (behöver?) köpa ny mobil och ska åka till Grekland i sommar! Inget är bokat än men jag håller på och tittar runt lite, och det ska bli av. Annars kommer jag inte överleva! Jag älskar verkligen att resa, ser det som en nödvändighet. Och jag har alltid velat åka till Grekland. Det blir en mysig familljesemester, jag, mammsen och lillasyster. Min knäppgök till brorsa väljer förmodligen att vara hemma för att kunna delta i alla golftävlingar. Men men, hans val ^^ Äh, nu ska jag slita mig från datorn och hyra en film tror jag. Teliaboxen har inte speciellt stort utbud men kanske kan hitta någon, annars släpar jag mig ner i kylan till centrum. Hejsvejs!

Man kanske skulle bli reseledare?

Brownies med After Eightsås

Hej hej! Känner mig som knäck. Bror, syster och jag har varit och hyrt film, Natt på museet 2. Så vi ska alldeles strax sätta på den och mysa. Middag blev det på Hörnet. Snacka om att man märkte att det var "dagen efter". Folk är trötta och bakfulla och vill äta skräpmat ^^ I alla fall, här kommer receptet på brownies som jag gjorde till efterrätt igår.


Brownies med After Eightsås

* 100 g smör
* 4 ägg
* 3 dl socker
* 1 1/2 dl vetemjöl
* 125 g mörk choklad (70%)

Gör så här
 
Smält smör och choklad på svag värme och låt svalna.
Vispa ägg och socker pösigt.
Vänd ner chokladsmeten i äggsmeten.
Rör försiktigt ner siktat vetemjöl.
Häll smeten i en form, ca 20x30 cm, klädd med bakplåtspapper.
Grädda i 175 grader i 20-25 min (den ska inte stelna helt i mitten).
Låt svalna och skär sedan i små fyrkanter.

After Eightsås

* 1 dl vatten
* 1 dl socker
* 1 dl kakao
* 6-8 After Eight

Gör så här

Sjud samman vatten, socker och kakao under omrörning.
Lägg i After Eight och rör till en sås.
Låt svalna, späd eventuellt med vatten om den är för tjock.


Servera med en klick vaniljglass och hallon, mums!



^^




RSS 2.0