Rökning dödar

Hej hej. Var ju hos astma/allergi läkaren imorse. Det gick bra, fick ny bättre astmamedicin. Fick även ögondroppar, nässpray, allergitabletter och en annan sorts astmamedicin. Det slog mig att nästa år fyller jag arton och kommer då behöva betala all denna medicin själv. Gud så roligt! *ironi*. Kommer ju bli fattig på grund av det. Förstår inte varför alla har så bråttom med att fylla arton. Visst kan jag också längta, men när man tänker på allt man måste börja pröjsa själv är det inte lika roligt =/.
Var förresten hemma från skolan idag med. Mår inge bra alls men om typ två timmar måste jag åka och jobba. Suck. Men tänk på lönen, tänk på lönen.

Måste bara säga också att jag blir så fruktansvärt arg! Hela tiden ser man dessa unga snygga mammor som står och röker precis vid barnvagnen där deras spädbarn ligger. Vad tänker de med egentligen!? Att de inte ens har förnuft att gå ifrån lite, nej de måste stå precis brevid och låta sina stackars barn andas in den gräsliga röken. Det är riktigt egoistiskt. Inte bara förstör ni era barn, ni förstör ju också er själva! Både insidan och utsidan blir ju totalt förstörda. Om ni inte kan sluta röka så utsett inte era barn för detta, utan rök i så fall när de inte är med. Men det bästa är ju såklart att inte röka alls, ni vill väl finnas där för era barn om 10, 20 år?  Rökning dödar.

Bloggvärde

Lite pinsamt ^^

Tema dag

Hej hej! Kom hem från simhallen för en stund sen. Idag blev det 54 längder. Det var rikitigt skönt att träna idag. Först när jag kom hem från skolan kände jag inte alls för det, mådde inte så bra heller. Men jag bestämde mig för att ta mig i kragen och åka dit i alla fall. Verkligen glad att jag gjorde det för nu mår jag bättre. Och nu kan jag unna mig lite glass med kolasås och maränger ikväll utan att ha dåligt samvete ^^. 

Skoldagen idag SÖG! Vi hade tema, Sex och Samlevnad. Dagen började med att vi samlades i grupper vi blivit indelade in (5 av 21 kom). Efter det gick vi en tipspromenad på fyra frågor som tog 7 minuter. De hade räknat med en timme haha så vi fick en lååång rast. Och efter det hade vi genomgång på frågorna i typ en timme. Sen var det lunch, chicken drumsticks och potatissallad. Blää. Och efter lunchen kom vår otroligt begåvade (not) skolsköterska och babblade. Det enda på hela dagen som var ganska okej var när en fritidsledare kom och pratade om lite olika saker, vad man inte får säga till folk, vart man ska vända sig om man blir mobbad och så. Men sen sa han en väldigt bra sak också, att det ska göras roliga saker lite då och då under skoltid. Han tyckte att vi skulle strejka för att få göra något roligt. Skön snubbe.

Men nu måste jag gå och duka. Vi ska äta snart. Hemmagjord pizza. Mumsfillibabba. Hej svejs

Trött är bara förnamnet

Tjoholahopp! Är på bättre humör nu. Men är heeeelt sluuut. Åt precis middag, känns väldigt konstigt med tanke på att jag brukar äta runt fem, sex.
Fick jobba över typ 20 minuter idag. Jobbigt. Men mamma kom och hämtade mig precis utanför (A). Det var otroligt skönt. Har nämligen as ont i vaderna. Dom typ krampar. Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa. Läser boken Hur kär får man bli? av Katarina von Bredow. Den är verkligen super bra! Den rekommenderas!

Sommar?

Hej hej! Sitter hemma hos Ida nu. Vi åt middag för en stund sen, kyckling med friterade pommes frites och "den goda såsen", jätte gott! Och nu har vi precis kollat på lite gamla julkalendrar på youtube. Gud vad jag älskade Mysteriet på Greveholm! Vilka flashbacks man får när man tittar på det. Underbara barndom ^^. Men nu ska vi snart se på film så hej svejs!


prov och bak

Hejsan! Dagen började inte så bra. Huvudvärk när jag klev upp från sängen. Började må illa på bussen också. I skolan var det matte nationellt prov på en gång. Men det gick nog faktiskt helt okej. Kändes så i alla fall. Får jag bara G så är jag jätte nöjd. Sen fick vi en kvarts rast innan vi körde igång i bageriet.
Bakade wienerbröd hela dagen. Börjar tröttna lite på det. Efter lunch mådde jag så illa så jag fick gå in i "vilo rummet". Där somnade jag och sov i typ en timme. Sen var det dags att gå hem. Men nu ska jag äta middag, tidigt jag vet, men vi är lite knasiga. Måste plugga sen också, blää för det.

RSS 2.0