Nu är det bestämt

Den 17:e maj går flyttlasset in till stan och egen lägenhet!!! Så sjukt overkligt, så sjukt skrämmande och helt fantastiskt på samma gång. Hur länge har man inte drömt om det liksom? Och snart går det i uppfyllelse. Oj oj oj. Hur ska jag kunna sova inatt? Haha. Nej men ska försöka nu i alla fall. Har haft migrän som äntligen lättat så känner mig helt slut. Det är ju onsdag imorgon vilket betyder core innan jobbet så då är det uppgång relativt tidigt. Godnatt!


I brist på annat


från Cypern i somras


Ljuva nittiotal

Just nu har jag rådille på 90-tals musik. Sweet childhood memories Har suttit i två timmar och bara lyssnat. Eller ja, såklart har jag ju inte bara lyssnat utan även sjungit med. Gräsligt låter det men känslan är ändå oslagbar. Älskar att bara gå in helt i musiken. Hittade förresten två topplistor på youtube med lite olika innehåll. Underbara låtar, allt förutom hårdrocken dåra haha. That's not my cup of tea. Dock älskar jag rockballader.

Nej, men nu ska jag sova. Jobb 11-18.10 imorgon, så sovmorgon har jag minsann!




4 veckor kvar

Tralalala om en månad drar jag till Lanzarote! Om jag längtar!!!!!!


bild från Cypern i somras


Fredagen den 27:e januari

Hej hej! Dålig uppdatering får ni stå ut med tills efter helgen. Tänkte bara titta in och säga att jag lever och jobbar på. Kan ju också passa på och skriva grattis till farfar min som fyller år idag! Och även har namnsdag!

Med det sagt kastar jag mig i säng! Jobbar 8.30-18.10 imorgon. Godnatt!


Awesome

2012 kommer bli ett sånt jäkla grymt år! Bara känner det i hela kroppen. Men det kommer bli minst sagt en intensiv vår. Inget fel med det dock, ser fram emot det! Idag var förresten Ida och Göran hos barnmorskan och fick reda på att det är en liten kille de väntar! ♥ Kan inte fatta att min ena kusin redan har en liten plutt på en månad, min andra kusin får sin plutt i februari och min bästa vän får sin lilla kille i juni. Så sjukt, men så underbart!

Imorgon är det jobb 12-20 igen. Tycker det är lite synd att jag jobbar så för då hinner jag varken träna innan eller efter jobbet. Visserligen skulle jag väl kunna träna innan. Men det går inga roliga pass (bara jympa bas) och gymmet lockar inte direkt. Speciellt inte när jag inte mår hundra, har dragit på mig en liten förkylning igen. Men ska försöka gå en promenix imorgon och i övermorgon innan jobbet, jobbar samma tid då. Sedan i helgen får vi se om jag orkar ta mig till gymmet efter jobbet men annars så får det vara så. Det blir full fart nästa vecka igen! 

Nu ska jag faktiskt vara duktig och sova NU. På riktigt. Säger att jag ska gå och lägga mig men så fastnar jag med annat. Men inte ikväll. Ska bara borsta tänderna sedan är det marsch i säng! Godnatt!


Can't sleep



Mina sömnvanor har blivit ordentligt rubbade igen efter Annabels besök och några dagar hos mina kära mormor (även kallad nattugglan nr.1 haha). Men ska väl ta och lägga mig och se på Vänner i sängen i alla fall. Då brukar jag somna ganska snart. Himla tur är det allt att jag har sovmorgon imorgon!


Hemma

Hej hej! Nu är jag hemma igen. Jobbar 12-20 ons-fre nu och sedan hela helgen. Så vi får se när jag hinner men ska visa lite fina saker jag köpt någon dag. Har blivit totalt förälskad i second hand. Åh så mycket fint man kan hitta! Tre assietter, en skål, en vas och en kakburk fick följa med mig hem! Som sagt ni får se när jag får tid. Nu ska jag dega lite i soffan för tro inte att det blev mycket vila hos mormor. Vi har minsann pysslat så armarna värker haha. Har slipat, målat, dekorerat och lackat 10 stycken galgar. De blev hur fina som helst!!! Men sjukt mycket jobb. Dock var det ju himla roligt. Allt utom att lacka då... Varenda jäkla dammpartikel i rummet fastnade nämligen i lacket så man fick efter varje penseldrag sitta och peta bort dem med naglarna. Hejochhå. Nej, dega var det ju. Hejsvejs!


Hipp hurra!


Mot Borlänge

Hej hej! Tidsinställt inlägg då jag just nu sitter på tåget på väg till mormor!!! Blir borta till på tisdag. Ska bli så himla skönt att bara ta det lugnt, pyssla lite, shoppa lite, mysa och äta god mat. Tror nog att jag tar en liten paus från datorn och bloggen men vi får se om jag klarar av det haha. Brukar ganska snart klia i fingrarna. Men om ni inte hör nåt så vet ni varför. Hejsvejs!


bild från igår


The best

Har ju såklart inte testat alla märken men av de jag testat är OPI helt i en egen klass. Satan vad bra det sitter! Trots slitage från jobb och liknande. Helt amazing är det. Så himla värt pengarna. Äger bara ett än så länge, Start to finish. De andra två är mammas. Men så fort jag får en kupong från Åhléns eller Kicks kommer jag rusa och köpa ett jättefint ljusrosa som jag spanat in. Visst är det väl dags att få Åhléns eller Kicks-tidningen snart???



Same same, but different



Nya shortsen

Känns som att jag kanske inte är så värst populär bland mina grannar för tillfället. Körde nämligen igång en tvätt. Som fortfarande går. Den borde egentligen vara klar men icke. Men men, vi för aldrig oväsen så någon gång tycker jag faktiskt att det är okej. Var tvungen att tvätta mina jobbkläder eftersom jag åker bort imorgon och jobbar dagen efter jag kommit hem. Fick en hel del extratider då vilket är super! I need money.

Här kommer förresten bilder på mina nya shorts, och nya strumpbyxor! Båda är från Lindex, men shortsen är från barnavdelningen. Hehe. Men de har faktiskt mycket fint där!



Holland på besök, del 2












To die for


Gode gud vad gott det var alltså! Åt det i Gallerian med Ida igår. Var lite tveksam först då den är fettfri men bestämde mig för att testa. Och tur var det! Det var ta mig sjutton det godaste jag ätit på länge!!! Fick värsta nostalgikänslorna också eftersom den smakade nästan precis som den här clownglassen som fanns när man var liten. Ni vet den som var formad som ett vit/rosa huvud med gul tuggumminäsa och blå "pinne" som även den var tuggummi. Åh minnen ♥

Idag var jag förresten duktig och gav garderoben en rejäl omgång! Tog ut allt, dammsög, rollade kläderna och vek om dem och så rensade jag en hel del också. Känns superskönt! Ibland behöver man inventera lite så man inser vad man verkligen behöver och vad man verkligen inte behöver. Vi kan ju säga så här att underklädesmässigt skulle jag egentligen inte behöva tvätta på två månader... Hehe. Men allvarligt hur underbart är det inte att köpa nya fina underkläder? Förutom en eller två bh:ar som jag verkligen behöver (då i princip alla är för stora) ska jag försöka hålla mig på den fronten. Nästa månad ska nämligen nytt F&S-kort införskaffas för drygt 4000 kr. Det är såklart den viktigaste investeringen man kan göra och jag skulle aldrig välja bort det, träningen får faktiskt lov att kosta. Men det suger ändå i plånboken. Ack om ändå pengar växte på träd...

Nej men nu är det dags att krypa ner i sängen och se på Djävulen bär Prada. Godnatt!


Ge mig vår, gärna nu tack



allt kommer från Lindex, både shortsen och strumpbyxorna är hemklickade!


Årets deppigaste dag?

Tydligen är det faktiskt så, men inte här inte! Har haft en supermysig dag med Ida. Vi startade dagen med ca 40 min simning, efter det blev det lunch hos Ida och sedan lite shopping! Hittade en jättefin tunika! Som även Ida köpte i två färger. På  halva priset var dem dessutom! Om det kändes skumt att nu gå och kolla på mammakläder med Ida (som är i v.18 redan) som jag gjorde med Carro för inte alltför längesen. Tiden går så snabbt! Carros bebis tittade ut för en månad sedan, snart tittar Malins bebis ut och i början på sommaren tittar Idas bebis ut. Babyboom alltså. MYS!!!

Köpte dessa urgulliga sockor nedan även till Idas bebis. Kunde inte motstå, så stört söta! Blir nästan lite lätt hysterisk när jag går på bebisavdelningen. Det finns ju sååå himla mycket fint! Jag som dessutom har en liten lätt besatthet av allt som är smått hehe. Alltså som typ små förpackningar parfym, shampoo etc och små kläder. Underbart att man äntligen får gå och faktiskt handla på bebisavdelningen!


Holland på besök, del 1

Första dagen Annabel var här spenderade vi tre (!) timmar på Vasamuseet. Blir alltid lika fascinerad när jag är där, älskar doften av gammalt trä också. Helt otroligt är det att det legat så länge i vattnet och ändå är så bra bevarat. Riktigt coolt är det ju också att vi, i lilla Sverige har det enda bevarade skeppet från den tiden i hela världen.

Efter museet och lite shopping blev det köttbullar, kokt potatis, gräddsås och lingonsylt till middag. Det var poppis. Annabel berättade då att på IKEA i Holland serverar man dem "svenska köttbullarna" med MAJONÄS! Hur knäppt är inte det liksom?! Snacka om osvenskt haha.

Här får ni lite bilder från dagen!












Ny tröja



Française


Tyresö slott & kyrka

Hej hej! Idag åkte vi till Tyresö slott & kyrka. Fy fasiken vad det blåste ute på Notholmen alltså! Usch usch. Nu håller i alla fall Annabel på att packa sin väska för imorgon åker hon hem till Holland igen. Så då ska jag berätta vad vi haft för oss dessa dagar och visa lite bilder.

För att inte tråka ut er totalt får ni här en bild jag knäppte på Tyresö kyrka för två år sedan.


Life


Har jag sagt att jag är trött?

Med risk för att tjata, jag är  t r ö t t . Har suttit och sovit i soffan. Och ja, jag borde gå och lägga mig men magen kurrade lite så jag kokade ägg som precis blev klara. Sedan ska jag sova. Hade ju egentligen tänkt spinna idag men kände att jag inte hade någon lust att åka hem efter jobbet, vänta en timme och sedan gå iväg och träna. Hade blivit alldeles för trött då. Så skyndade istället till F&S efter jobbet och hann med jympapasset 17.30. Skittråkigt med jympa bas men det var skönt att inte komma hem alltför sent. Vad det är galet mycket folk på alla pass och på alla utrymmen på anläggningen nu förresten! Alla är duktiga i början på terminen haha. Ska bli skönt när det lugnar ner sig lite ^^

Så vad ska jag göra imorgon då? Jo, efter jobbet 15-19 åker jag till centralen och möter upp Annabel! AWESOME! För er som inte vet är det en kompis jag lärde känna under EF-resan till Frankrike i höstas. Hon är från Holland. Känns lite läskigt att jag ska visa henne runt i Stockholm när jag knappt själv hittar och vet saker fast jag bott här i hela mitt liv. Hehe... Om hon vill gå ut någon kväll t.ex så har jag inte den blekaste var vi ska ta vägen eftersom jag aldrig går ut. Alltså går ut och festar. Givetvis lämnar jag lägenheten. Skämt å sido, Vasamuseet ska jag ta med henne till tänkte jag. Om hon vill, det vill säga. Tyckte alltid det var superhäftigt när man åkte dit med skolan. Nu var det jättelängesen så det skulle vara riktigt intressant att besöka det igen. Svensk historia överhuvudtaget är ju riktigt intressant när man börjar läsa. Varför tyckte man inte det när man hade historia i skolan? Aja, ägg var det. Sedan sova. Godnatt!


Annabel & jag, tredje dagen in på kursen tror jag


Un, deux, trois



Monday

Ojojojoj vad jag är trött. Jobbade 7-16 och direkt efter åkte jag till F&S för ett jympapass. So now I'm dead. Åt förresten sjukt god middag idag. Rester av spökkycklingen med grönsaker och gräddfil i pitabröd. Namnam. Kör på det till matlådan imorgon också.

Nu har jag fått godkänt att visa bilder på liten, kusin Carolines lilla bebis som ännu är namnlös, här på bloggen. Så här kommer han! Så sööööt. Bilderna togs när han var åtta dagar gammal. Urusel kvalité dock. Fler kommer en annan dag. Men diggar ändå den första, ser ut som att han chillar järnet.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen tror jag. Imorgon blir det jobb 8.30-17. Godnatt!


Favorit i repris


Gladiatorerna

Älskar att Gladiatorerna kört igång igen! Såg jämt på det när jag var liten. Så jäkla bra. Drömde om att få vara med som utmanare. Och gör det fortfarande. Fett coolt det skulle vara!!!! Blev i alla fall sjuuukt sugen på att träna. Är astaggad på nästa veckas pass. Jympa på måndag, spinning på tisdag och core på onsdag! Eftersom Annabel kommer sen så kan jag inte träna i slutet av veckan därför får det bli tre i rad. Orka vänta, vill träna NU NU NU!

Men istället måste jag krypa till sängs. Jobb 8.30-18.10 imorgon också. Och på måndag börjar jag ännu tidigare, närmare bestämt 7.00. Så behöver verkligen sova. Godnatt!


bild från i somras, lite weird men tyckte den passa till texten haha


Noir et blanc



Tidsinställt. Jobbar 8.30-18.10.


So many places, so little time


Härlig vinterdag




Har haft en superfredag. Råkade visserligen försova mig imorse, så illa att jag redan hade missat passet på F&S. Men istället gick mamma, jag och syster en promenad ner till Alby. Åkte lite pulka, fotade lite (fler bilder kommer) och fikade på urmysiga Uddby Gårds Kafé. Strålande väder var det! Sedan hann jag precis hem och duscha innan det var dags att bege sig till stan för Lejonkungen i 3D med Anna-Karin. Lika bra som alltid var den! Ganska häftig i 3D även om jag tycker att det blir lite rörigt och jobbigt för ögonen. Vi hade mycket att ta igen när vi sedan åt middag efter bion. Först åkte jag till Frankrike i september och någon vecka efter åkte AK och kom inte hem förrän 20:e december. Mycket trevligt var det att äntligen ses. Ska väl ta och se lite tv nu innan jag kryper ner i sängen. I helgen blir det jobb, 8.30-18.10 båda dagarna. I vanliga fall när jag jobbar mina helger så börjar jag 11 på söndagar. Vilket faktiskt gör stooor skillnad. Men men, tjänar ju lite mer pengar i alla fall. Och är ju ledig tors-sön när Annabel kommer nästa vecka!


Disney på ingång


Fyra från nyår


Trötter här

I'm alive, I'm alive... Har bara varit så sjukt trött! Igår tog jag en datorfri dag och bara slappade efter jobbet och i måndags efter jobbet blev det tapas på söder med några kollegor och efter det stupade jag i sängen. Och idag jobbade jag först 8.30-17 sedan stack jag direkt till Friskis för jympa 18-19. På hela dagen satt jag ner en timme totalt. Så när jag hade ätit middag somnade jag i princip med huvudet i tallriken! Hängde väl en halv centimeter ovanför ungefär haha. Sov så i en halvtimme innan jag kvicknade till. Nu har jag precis duschat och ska alldeles strax krypa ner i sängen, åh så skönt det ska bli! Nu är jag dessutom ledig två dagar, underbart!!!

Vad som vore ännu mera underbart var om jag vaknade upp imorgon till synen nedan. Please?


År 2011, månad för månad

Det kommer snart dag 30 - sammanfattning av året men så länge får ni här en bild på mig för varje månad. Detta är ett tidsinställt inlägg då jag befinner mig på jobbet just nu, kör osten 7-16 idag.



januari: nyklippt på bilden och håret var riktigt kort

februari: träffade Gurra för en härlig promenix i Slottsparken och blev fångad på bild

mars: träffade kusin vitamin för första gången på lääääänge

april: tatuerade mig för andra gången, två hjärtan för mina två småsyskon

maj: jag fyllde 20 år!

juni: mamma, mammas pojkvän, jag och lillasyster begav oss till Cypern för en veckas sol&bad

juli: gick på bio med Ida och såg Harry Potter and the deathly hallows part 1 klädd så här

augusti: hade en liten photoshoot med mig själv och detta blev resultatet

september: en av många underbara dagar på den franska rivieran under min EF-resa

oktober: ganska nyss hemkommen blev det en fika med höggravida kusin Caroline

november: drog på en mycket spontan och härlig weekend till Nice och hälsade på Annabel som var kvar på EF

december: jätteförkyld Bella på julafton


OPI Start to finish

Blev så himla less häromdagen när jag målade naglarna. Brukar alltid använda Depends nagelstärkare som baslack men det blir så jäkla segt och svårmålat efter ett tag och nu hade det blivit riktigt trögt. Så i fredags köpte jag mig minsann ett lack från OPI. Mitt först lack från dem. Det torkar supersnabbt, har en bred borste, verkar riktigt bra, är formalehydfritt och dessutom ett tre-i-ett lack. Nagelstärkare, baslack och överlack! Riktigt smidigt faktiskt. Dock kostade det ju nästan 200 kr men det tror jag nog att det är värt! Dessvärre verkar det i alla fall vara helt hopplöst att ha fina naglar när man jobbar i en matbutik. Sabbade mina fina rosaglittriga nyårsnaglar efter endast en timme på jobbet... Men men, what to do? Det här höll ändå så mycket bättre än det gamla!


Den första i första

Vaknar upp och inser att det är den första januari år 2012. Hur sjukt är inte det? Poff sa det bara.

Under första halvåret av år 2012 kommer följande saker att ske: kusin Malin blir mamma för första gången, vi åker till Lanzarote, lillebror fyller 18 år och pappa 50, Titanic kommer på bio igen, jag åker till London för att se Westlife och Ida blir mamma för första gången! Idas och Görans bröllop (i vilket jag ska vara brudtärna) för sommaren 2013 ska även planeras. Och den 11/1 kommer Annabel som jag lärde känna under EF-resan hit till Sverige och hälsar på ett par dagar. Himla mycket roligt att se fram emot med andra ord! Année 2012 sera fantastique.


RSS 2.0