Mumsigt med melon

Hej hej! Samuel och jag avnjöt precis lite god melon på balkongen. Har inte gjort så mycket under dagen. Fick massage imorse sen segade vi ett tag, gick till centrum och köpte glass och nu ska jag alldeles strax cykla till jobbet. Dagarna bara går. Usch! Men imorgon är jag ledig så då är det stranden som gäller om vädret tillåter.



Köpte förresten ett linne på rean på H&M igår. 29.50:- gick det på, 40:- i rabatt. Det är inte helt fel. Men nu måste jag sticka! Hejsvejs!



Snart smälter jag bort!

Hej hej! Är trött och svettig. Och vrålhungrig. Haha. Jobbade 16-20 idag, det var sjukt varmt och mycket folk. Jag tycker definitivt att man borde få ha shorts på jobbet! Då ska det givetsvis vara bestämt att de måste ha en viss längd, då kan det fortfarande se propert ut. För alltså jag höll seriöst på att smälta bort! Eftersom det var så mycket folk, och vi var alldeles för få som jobbade, så fick jag springa som en galning mellan kassan och varorna jag höll på att plocka upp. Det var inte roligt. Inför shorts i matbutikerna nu!
Förresten så tränade jag lite smått idag innan jobbet. Det var verkligen på tiden! En rask promenad blev det. Riktigt skönt, men lite varmt var det. Ska försöka vara lite aktiv imorgon också. Men nu piper maten! Hejsvejs!


Jobbig jobbdag

Hej hej! Har haft en riktigt dålig dag idag. Mådde jätte dåligt när jag vaknade imorse. Fick redan igår kväll huvudvärk som var ännu värre imorse, sen mådde jag illa, hade ont i magen och lite feber tror jag. Gräsligt var det, och jag hittade ingen som kunde hoppa in för mig så jag fick lov att jobba i alla fall, 8.30-18. Det var bara att bita ihop, le och se glad ut ändå. Men tack och lov så hoppar en tjej in och jobbar för mig imorgon. Förlorar rätt mycket pengar eftersom det är söndag (100% OB), men det är ju viktigare att må bra. Ska jobba mån, tis, fre, lör och sön nästa vecka så jag kan behöva ta det lugnt om jag ska orka. 
Imorgon kväll kommer min älskling äntligen hem igen! Har saknat honom så! Men nu ska jag och lillasyster hyra Mulan 2 för 19:- på Telia boxen haha. Och äta dipp med grönsaker och chips. Mitt favoritmys!

Förresten kan ni fatta att Michael Jackson är död? Det kan inte jag. Gick in på Aftonbladet.se klockan två på fredagsmorgonen och fick en chock. Var tvungen att ringa Samuel som sov och berätta (han har inget internet på sitt landställe). Han blev också fett chockad. Man var verkligen inte beredd på det, egentligen borde man inte bli så förvånad efter det tuffa liv han levt. Men det är sorgligt. Vem var egentligen Michael Jackson? Det skulle jag vilja veta. Varför höll han bebisen över balkongräcket, varför opererade han sig så, stämde anklagelserna om att han var pedofil? Så många skandaler som folk kommer komma ihåg, men framför allt så kommer ju hans musik leva vidare. Min favorit av hans låtar måste nog bli "They Don't Care About Us", vilken är din? Lyssnar på den nu. Blir riktigt känslosam faktiskt. Usch hans liv var så tragiskt. Tänker lägga in lite låtar med honom på mp3 sen. Har inte lyssnat på hans musik på flera år, dags att börja med det igen! Hade glömt bort hur bra de är! Musikvärlden har verkligen förlorat en legend.


Rip The King Of Pop


Min tatuering!

Hejsan hoppsan! Nu är man tatuerad! Är helt uppe i varv, har varit det hela dagen. Kan bara inte sluta titta på den. Den blev så himla bra! Men jag ska vara ärlig, riktigt j*vla ont gjorde det. Kändes som att hela armen brann och som att ådrorna skulle spricka. Men jag klarade det! Sa inte ett ord men på slutet fick jag bita mig lite i läppen. Tack och lov att det bara tog 25 min. Haha. Innan jag skulle gå in var jag helt blek, magen vred sig och jag mådde illa. Och precis innan han skulle börja kände jag först neeej. Men ändrade mig snabbt. Är så nöjd nu! Kan ni fatta att jag faktiskt gjorde det här! Jag tror nog de flesta ser mig som lite töntig så många blir nog förvånade. Men det är bara kul tycker jag. Ni får gärna säga vad ni tycker om den.

Tänkte passa på att berätta varför jag valde just texten, "Believe in yourself". Jo, det är så här, så länge jag kan minnas har jag haft världens sämsta självförtroende. Under de senaste åren, som varit rätt tuffa, har jag vuxit som människa. Mitt självförtroende har genom det blivit bättre, vilket underlättar rejält. Men jag måste fortsätta att tro på mig sälv, ibland har jag svårt att göra det. Varje gång mitt självförtroende sviktar kan jag numera bara titta på min handled och bli påmind. Tatueringen betyder väldigt mycket för mig, den är till för min skull. Det var därför jag valde att sätta texten åt rätt håll för mig. Sen att jag och Ida gjorde det här tillsammans gör allt bara ännu bättre. Det blir lite som ett nytt liv börjar känns det som. Och det bästa är att den även blir ett minne från mamma. Som guidande ord på vägen genom livet. Jag fick nämligen pengar till en tatuering av henne i födelsedagspresent, och tatueringen kostade exakt så mycket som jag fick. Det var lite lustigt faktiskt. Så 1500:- fick jag betala, så värt det. Förresten om nån vill veta, så gjorde jag den på West Side Evils på Hötorget (alltså under vid t-banan). Bra ställe, han var duktig och noggrann. Ska fortsätta med min städning som jag inte gjorde klart igår nu. Så hejsvejs! Hoppas ni kommenterar!

 Min vackra handled


Jag och Ida. Min text är verkligen perfekt för mig, och Idas likaså för henne.

Tatuering

Hej hej! Idag har jag varit i stan på en, eller två, tatueringsstudior med Ida och Emma. Det var nämligen så att Emmas kompis skulle komma in sen och pierca sig så då tyckte Ida att jag kunde följa med och kolla lite. För imorse satt jag och tittade på google på massa tatueringar. Och jag har vetat ett tag att jag vill ha texten "Believe in yourself" någonstans men inte var. Så kom jag att tänka på Idas syrras tatuering på handleden, så jag provade att skriva där på mig själv. Det var bara helt klockrent! Har aldrig bestämt mig så snabbt för något i hela mitt liv. Jag visste på en gång att det var så jag ville ha den. Nu har jag fått tänka om lite då den var tvungen att vara större än jag trott. Men det kommer bli så snyggt. Jag har en tid imorgon kl.11.00!  Är så nervöös! Undrar hur ont det gör... Men som Ida säger, det kommer göra betydligt ondare att föda barn haha ^^. Förresten så tatuerade sig Ida idag! Vi pratade på bussen och så fick hon värsta infallet ^^. Så hon har "Carpe Diem" på sin handled. Super snyggt! Hade också velat göra idag men han hade ingen mer tid. Fast det kanske är bra att det får sjunka in lite. Shit jag kan inte fatta det! Aaaah! Känner mig helt vimsig. Gjorde ett uppehåll i min städning men nu ska jag fortsätta med det. Lyssnar på Måns nya skiva också. Den är bra men jag gillade den andra bättre. Dessutom vill jag bara se honom live när jag hör honom. Det går ens inte att jämföra. Måns är så underbar live, han har sån utstrålning och positiv energi. Något som heller inte går att jämföra är Allsång i tv-rutan och på riktigt. Ni som inte varit på Allsång någon gång bör definitivt göra det! Det är så härligt, det är sommar. Här kommer lite fler bilder från i tisdags.
Anders Lundin intar scenen



Shire var där också


Henrik Dorsin sjunger Tingeling


Sen kom Thomas Ledin och sjöng 500 dagar


Och sen kom.. MÅNS! I coola brillor.




Måns sjunger en låt av Owe Thörnqvist


Söta älgar


Stockholm i mitt hjärta! Aldrig någonsin att jag lämnar Stockholm


Ännu sötare björnungar


Sen var det dags för direktsändning, Henrik Dorsin sjunger En gaffel kort


Lillasyster, Anna-Karin och Nanne


Måns i finkavajen och Anders


Så det kan gå

Hej hej! Det blev visst inga bilder idag.. (A). Lägger upp imorgon istället. Det var nämligen så att min kväll inte riktigt blev som jag tänkt. Eller ja, till och börja med kan jag ju säga att jag imorse sov fram till halv tolv, tre timmar senare skulle jag cykla till jobbet. Så dagen blev inte alls som jag tänkt från början. Men jag kunde bara inte ta mig upp ur sängen tidigare. Jag har aldrig druckit alkohol i mitt liv men om jag tänker mig hur det skulle kunna kännas att ha baksmälla så skulle det kunna likna hur jag kände mig imorse, tror jag. Hela kroppen var som bedövad, tog upp mobilen runt nio tiden för att svara på ett sms, men mina fingrar kunde inte trycka in knapparna. Skum känsla! Snacka om att vara trött. Men det kom väl efter sen igår liksom. Det var en ganska tuff dag även fast den var väldigt rolig. I alla fall, jobbet var pest. Och jag ville bara hem så fort som möjligt efter, så jag cyklar i full fart när jag ser en person, men kollar inte så noga. Så plötsligt tar personen ut hörlurarna och tittar glatt på mig. Då var det ju Ida! Haha. Så hon följde med mig hem och blev kvar här en bra stund. Tjugo i tio gick vi ner till Time och köpte dipp och godis...^^  När vi kom hem pratade vi lite och diskuterade om min framtida tatuering. Är så sugen nu! Måste ta mig till nån studio nån dag och kolla upp lite saker. Men jag kommer inte alls passa in känner jag, de kommer typ fråga om jag gått vilse. Men men, nu tänkte jag nog sova. Har inga planer för imorgon men jag tänker definitivt inte sova lika länge som idag! Imorgon ska jag förresten sola! Måste verkligen få lite färg, och sola bort min otroligt fula Allsångs bränna ^^ Har ett jätte tjockt vitt band på ena sidan av ryggen, trots att linne bandet var smalt (!) och sen är jag illröd runt om. Snyggt va? Godnatt och hejsvejs!

Allsång på skansen!

Hej hej! Glad och trött, vääldigt trött. När vi kom hem för nån timme sen hade vi varit borta i 15 timmar! Det är ju helt galet. Men så värt det! Gud jag vet inte ens vad jag ska börja skriva om. Vilken fantastisk dag det har varit! Strålande solsken och Måns Zelmerlöw, kan det bli bättre? ^^ Vi fick en ganska bra plats, dock bakom en kamera och ett stort träd men det dög gott och väl. Men vi fick kriga för det vill jag lova. Först på den proppfulla bussen, sen i kön och när vi kom in så sprang alla. Då ville såklart lillasyster göra det också. Jag höll seriöst på att få ett astma anfall, värme, tunga väskor och uppförsbacke. Herregud... Men vi klarade det. Det var ändå mindre folk imorse än vad jag trodde det skulle vara. Så det var skönt. De första timmarna flöt ganska snabbt förbi men sen efter lunch gick tiden riktigt långsamt. Fast jag tyckte aldrig att det var tråkigt. De repar ju ganska mycket, sen spelade vi lite kort och yatzy, åt lite, läste lite och solade lite (är illröd på ryggen nu ^^). Och vid femtiden kom Anna-Karin och hennes kompis Nanne. Då tog lillasyster och jag en sväng för att titta på djuren. Köpte karameller gjorde vi också, såklart. Nu måste jag strax lägga mig känner jag, innan jag svimmar av utmattning. Lägger upp fler bilder imorgon men så länge bjuder jag på en bild när Måns och Thomas Ledin repar. Måns är ju bara för grym alltså. Synd bara att han inte såg oss och våra tröjor den här gången. Men men.. Hejsvejs och godnatt!


Sjukhusbesök

Hej hej! Nu är jag hemma från sjukhuset, trött och lite groggy. Eller ja, lite yr och seg i kroppen. Men allting har gått hur bra som helst. Inga förseningar, allt gick smidigt och smärtfritt, har bara lite magont nu. Hade sån tur med läkare och sjuksköterskor också. De var alla jätte trevliga. Det var faktiskt skönt att få vara på barnavdelningen, räknas ju som vuxen egentligen, men jag tror att jag blev mycket bättre omhändertagen där än vad jag hade blivit annars. Barnläkare är mer pedagogiska och engagerade i varje patient. Så upplever jag det i alla fall. Det kändes så skumt att själv gå in i operationssalen och själv lägga sig på bordet. Men jag var inte alls lika nervös som förra gången. Jag minns faktiskt nästan ingenting av förra gången. Mådde så dåligt under den perioden att jag var helt borta.
När jag vaknade upp var typ det första jag sa att jag var hungrig haha. Så sen när jag rullades ner fick jag frukost, yoghurt och rostade mackor. Så himla underbart gott! Var verkligen vrålhungrig! Nu ska jag förresten äta igen. Lite grönsakssoppa och fransk bröd. Hejsvejs!

Motivation?

Hej hej igen. Pluggandet går inge bra alls. Känner mig inte motiverad. Ska skriva en jämförelse mellan tre författare under 1800-talet. Suck. Förresten så klarade jag provet igår gallant! VG blev det. Lättad! Men egentligen vill jag ha MVG i svenska. Det hade jag i grundskolan, känns så trist att man ska vara sämre nu. Fast å andra sidan så spelar betygen från gymnasiet inte lika stor roll. Bara man klarar allt så. Fast jag är en sån som gärna vill ha MVG i allt i alla fall. Vill visa att jag är bra på nåt liksom. Plugga har alltid varit min grej, när jag gick i låg- och mellanstadiet sa mina lärare åt mig att slarva mer. Haha. Men nu måste, måste jag verkligen sätta fart! Fy på mig.
 
Nån form av morot måste man ju ha ^^


Sen när Samuel kommer blir det en god macka och yoghurt med färska hallon, mumsigt.


Katastrof i köket

Hej hej igen. Nu är det bevisat. Jag kan inte laga mat, pinsamt men så är det. Inte ens steka pannkakor. Av ca 8,10 pannkakor blev bara 3 bra och hela. Aja, nu ska jag diska efter mig för snart är det dags att cykla till jobbet. Suck. Vill ha sommarlov! Och semester!

Vad ska man säga? Baka kan jag i alla fall, och man kan ju inte vara bra på allt ^^ Eller?


Pannkakor

Hej hej! Sitter och tittar på ett sjukt dåligt program på 3an, Real housewives of Orange County. Haha. Ska snart börja steka pannkakor tills imorgon. Vi ska iväg nånstans och leka, spela brännboll typ. Kul... Förresten var svenska provet idag lättare än förväntat. Så det var väldigt skönt. Får förhoppningsvis veta hur det gick på onsdag. Nej nu ska jag sätta fart! Hejsvejs!

Ni missar väl inte det allra sista avsnittet av Cityakuten ikväll kl.21.00 på tv3? Dessutom väljs en vinnare i Project Runway en timme efter. En väldigt bra tv kväll med andra ord.

Ännu en helg

Hej hej! Så skönt att denna helg är över! Nu jobbar jag inte helg förrän v.26, men då jobbar jag å andra sidan helg fyra veckor i rad. Det blir mycket pengar i alla fall. Har egentligen inte tid att skriva, har prov i morgon. Och jag kan faktiskt ingenting! Inte likt mig. Uch usch. Men dom senaste dagarna har varit intensiva. Tack och lov att det blir sommarlov snart! Men direkt efter avslutningen ska jag till SÖS på narkosbedömning, och på fredagen ska jag göra en gastroskopi. Är nervös! Har ju gjort det förut men det är inte kul att bli nedsövd. Dessutom hatar jag sjukhus. Men men... Nu måste jag plugga gärnet! Hejsvejs!

Nationaldag på slottet

Hej hej! Är helt sluut! Har ju som sagt varit på slottet och hjälpt till idag. Plockat undan, tömt papperskorgar, plockat skräp, ställt upp på bild och lite sånt. Haha det var jätte många turister som ville bli fotade med oss, det var kul. Det har varit så fruktansvärt kallt att stå ute idag, men kul har det varit också. Imorse hälsade vi prinsessan Madeleine välkommen, eller alltså vi stod på två led mitt emot varandra och bugade när hon gick förbi. Det var faktiskt häftigt att se henne i verkligheten, hon är så vacker. Vi var förresten med på morgon nyheterna på TV4 när vi stod uppställda så. Coolt va? ^^ Känner mig inte så fokuserad, är alldeles för trött för att skriva nåt vettigt. Men kortfattat så har det varit en riktigt häftig upplevelse. Kände mig så stolt när jag vandrade omkring på slottsgården i min fina bagerirock, med alla blickar på mig ^^. Av misstag fick ena klassen, min klass, våra namn skrivna på rockarna. Så himla fint. Älskar min rock! Åkte t o m hem i den.  Har fått en del roliga frågor idag, när jag t.ex skulle lämna mackor till några som jobbade i kyrkan kom det fram en kvinna och sa; Vet du om dom har satt något datum för bröllopet? Haha. Och sen på tunnelbanan frågade en man först om jag var kock, då när jag sa att jag var konditor sa han; Åååh då kan du göra såna här goda muffinsar va? Människor är bra roliga. Men nu ska jag och Samuel se på film så hejsvejs!





 

Träning

Godmorgon! Nu ska jag bege mig till simhallen. Det var riktigt länge sen jag simmade! Länge sen jag gymmade för den delen också.. Hehe. Men nu i sommar kommer jag ha mer ork och tid till det. Måste dock säga till mitt försvar att jag inte sitter helt still hela tiden. Har städat, både i skolan och hemma, då bränner man faktiskt kalorier ^^. Cyklar var och varannan dag till jobbet också. Så jag får min vardagsmotion i alla fall.
Vilket gräsligt väder det är idag också då! Usch. Hoppas verkligen att det blåser bort tills imorgon. Då är det är ju national dagen och vi ska stå ute på slottsgården hela dagen. Det blir inte så trevligt om det är dåligt väder. Efter slottet imorgon blir det tjejmys hos Ida med tacos, film och godis. Det ska bli kul, ser fram emot slottet också men det får verkligen inte vara dåligt väder! Aja nu måste jag gå, i regnet. Känner mig riktigt peppad men samtidigt inte. Hur går det ihop? Nej nu går jag, hejsvejs!

Studentbakelser

Hej hej! Äntligen är denna dag avklarad! Puh! Men dagen gick bättre än förväntat. Trodde ju först att jag skulle behöva städa massor, men jag hade fått i uppgift att göra bakelserna till studenternas avslutningsmiddag istället. Så det var kul, och skönt. Efter lunch åkte vi till Kobia i Tyresö på studiebesök. Det var lite intressant i alla fall men tog typ bara 40 min. Haha. Så jag hann hem innan jobbet. Hade först tänkt ta cykeln men eftersom det var sånt skit väder (stackars alla studenter!) så var jag lat och tog bussen ^^. Kände sån ångest inför jobbet men idag gick det ganska snabbt, det var t o m lite kul. Gjorde dock bort mig lite på slutet men det var lugnt.
Håller på att läsa på inför EU valet nu. Svårt tycker jag. Alla verkar ju stå för samma saker. Har dock min favorit. Men jag vill inte ha euro i Sverige! Snyft snyft. Men jag vill rösta. Nu får jag ju äntligen det, då måste jag ju utnyttja det också.

Massproduktion




Tänkte bara visa vilken otroligt söt skål jag (& syskonen) köpte till mamma i mors dag present. Hittade den på Åhléns för 99:-. Passar perfekt i vårt kök. Nej nu ska jag väl fortsätta söka information om EU valet. Sen blir det kanske lite tv tittande. Behöver i alla fall inte lägga mig tidigt idag eftersom jag är ledig imorgon. Underbart! Hejsvejs!



Städning

Hej hej! Har dansat runt i mitt rum och rensat min garderob till Star FM. Haha. Det är så avslappnande, älskar att göra det. Det blev en hel del som rök faktiskt. Skönt. Nu får alla mina nya fina kläder plats. Och kanske ännu fler? ^^

I skolan idag bakade vi först kuvertbröd till kungens buffé på lördag. Sen vart det städning. Jag skurade typ alla väggar i bageriet, på ena sidan i alla fall. Det är många väggar det. Riktigt segt. Imorgon ska vi städa också. Suck. Sen blir det studiebesök på Kobia här i Tyresö. Det är perfekt eftersom jag ska jobba imorgon. Då har jag nära. Denna vecka är riktigt tuff alltså. Jobbade måndag och tisdag, sen jobbar jag imorgon och på lördag är jag på slottet och jobbar och på söndag är det ICA igen. Hej och hå. Är i alla fall helt ledig från skolan på fredag. Skööönt! Fast det vore ju skönare om man tog studenten då. Men det är ett helt år kvar... Aja det klarar jag. Har 18 år gått så här fort så lär ett år flyga förbi.

Här är mina underbara jeans som jag hämtade idag, upplagda och klara. Så smidigt. Köpte dom på Denim for girls i Gallerian för 1100:- (ord. pris 1200:-). Varje gång man köper ett par jeans därifrån till ord. pris får man en stämpel med 100:- i rabatt nästa gång man köper ett par jeans till ord. pris så den utnyttjade jag. Jättebra. Måste bara säga att jag älskar Acne jeans! Dom sitter som gjutna på mina ben! Det är helt otroligt. Många jeans kan ju glipa i svanken eller vad man ska säga, men det gör inte Acne jeansen. Inte på mig i alla fall. Nej men nu ska jag fortsätta titta på Grey´s anatomy, hejsvejs!


RSS 2.0