In love

 
Trodde inte att det var möjligt att vara kär i ett par shorts. But I am! Den här modellen med lösa ben är perfekt för mig och mina putlår. Brukar annars ha problemet att låren inte får plats medan det blir värsta gapet i midjan men dessa sitter så perfekt man kan komma utan att skräddarsy. Nu behöver jag bara bli lite brunare!
 
Mår förövrigt mycket bättre idag även fast jag känner mig helt orkeslös och har dålig aptit. Så hade kanske tur denna gång ändå! Men ska vila idag för imorgon är det jobb 13-21 som gäller. Har påbörjat nedräkningen till semestern, 12 dagar kvar!!!

Inte bli sjuk, inte bli sjuk

 
Hej hej. Mår långt ifrån bra idag. Tror, men hoppas inte, att jag håller på att bli sjuk. Hade lite småont i halsen imorse men trodde inte att det skulle bli värre än så, så gick med mamma till Sickla för att handla efter frukosten. Väl där fick jag plötsligt yrsel, illamående, ont i öronen och kramp i magen som om jag skulle kräkas. Blev så illa att jag fick sätta mig på golvet och mamma fick hämta en påse. Fint om jag hade kräkts där inne på Willys fruktavdelningen. Haha... Lyckades handla och ta mig hem men däckade på soffan så fort jag kom in. Kramandes en tom glassförpackning sov jag i tre timmar. Mådde betydligt bättre när jag vaknade och lyckades få i min lite fil med banan och några digestivekex till lunch/middag som snälla mamma gick och handlade åt mig då det var det enda jag kände att jag kunde få i mig. Behövde komma upp ur soffan en stund så tänkte att ni kunde få en liten update eftersom jag är så dålig på det numera. Men säger det igen, följ mig på instagram (isabelkempe) i stället!
 
Nä, nu blir det soffan igen. Fortsätter mitt Vänner-maraton. Byebye

Träffat lilla Hugo för första gången idag!

Efter att ha jobbat kort dag idag, 8-12, åkte jag hem till Ida, Göran och lilla Hugo! Ursöt är han!!! Måste vara världens snällaste bebis alltså. Han sov nästan under hela mitt besök thihi. Det hela känns mer verkligt nu när jag träffat lilla sötnosen men det går ändå inte riktigt att förstå. Min bästa vän är mamma! Himla fräsch en också, asbrun som alltid. Jättemysigt var det att äntligen få träffa lilla familjen. Tänk att han redan är åtta dagar gammal!
 
Efter slank jag som vanligt in en snabbis på BikBok precis nedanför. Och hehe... Gick därifrån med två par dösnygga shorts, ett linne och ett halsband (som jag fick på köpet eftersom jag handlade för över 500kr, najs!). Farligt det där! Får väl svälta lite men lätt värt det! Bilder kommer. Nu ska jag återgå till att glo på Vänner, hejsvejs!
 

RSS 2.0