myshelg

God kväll! Idag är det fredag och jag är på ett strålande humör =D Jag har en mysig helg framför mig. Ikväll jag äta godis (A) och se på The Bourne Ultimatum med familjen, imorgon ska jag träffa en kompis och sedan sova hos pojkvännen och på söndag är det släktmiddag hos farmor =) Måste också ta mig tid och göra lite svenska läxa nånstans emellan allt roligt. Suck. Men nu ska jag ringa farmor och höra vad hon vill att jag ska baka till söndag, hejsvejs!

Jag vill ha jul!

Heej heej! Sitter och lyssnar på Absolute Christmas, en av dom bästa skivorna säger jag bara ^^ Jag vill ha jul nuuu! Jag vill ha julgran, julmat, julmust, snö, kalle anka, julklappar, lussebullar och pepparkakor! Det finns ingen bättre tid än juletid. I love christmas =D Bara cirka en månad kvar nu! Jippi!
Näe, nu måste jag skärpa mig och plugga lite. Har prov i näringslära imorgon, finns det något tråkigare? Suck asså. Och min kära lärare gör inte saker roligare direkt. Hennes röst är sövande! =O Men jag behöver bara stå ut i tre år, det ska jag nog klara.

image16

I'm weird, I know

Go´ kväll! Har precis städat badrummen, tvättat och torktumlat. Det här kanske låter helt sjukt men jag tycker det är mysigt för då känner jag mig som en mamma. Jag längtar så otroligt mycket efter att skaffa barn. Det är nog inte många som förstår men så känner jag i alla fall. Men nu ska jag ta och hänga den sista tvätten, pusshej


frosseri dag

Heej! Äntligen fredag! Hade bara en lektion imorse på grund av gymnasie mässan, fett skönt! Eller ja, det blev dubbel idrott istället. Och klantig som man är bryter jag av typ hela tumnageln när jag gjorde upphopp. Suck säger jag bara. Nu har jag två plåster på högerhanden, ett på tummen och ett på pekfingret. Igår gjorde jag nämligen illa pekfingret på en sax. Så himla typiskt mig asså och as ont gjorde det. Men det är skit som händer som Samuel säger haha.
Snart ska jag åka och simma med Ida sen ska vi ha frosseri dag =D (A) Först blir det tacos sen glass med maränger och kolasås *mums*. Och kanske lite skumtomtar också (A) Underbart det kommer bli asså =) Men nu måste jag käka nåt så jag orkar, pusshej!


hejsan hoppsan

Hejsan! Idag fick jag sovmorgon tack vare tandläkarbesök. Det var väldigt skönt men dagen kändes ändå lååång. Fick lite migrän ett tag men det gick över ganska snabbt, tack och lov eftersom jag skulle vara barnvakt åt två små busungar. Dom har by the way precis åkt hem och 200 kr fick jag i lön =D Lättförtjänta och välbehövda pengar. Förresten vad köper man till en kille som fyller 16? Tacksam för svar! 

fel person

Har bara en sak att säga FEL PERSON ÅKTE UR IDOL! Christoffer var ju bäst! Han borde ha vunnit hela skiten! Det är verkligen inte rättvist. Men det kommer att bli något av Christoffer i alla fall, för han har en grymt bra röst och en härlig personlighet. Sverige har inte sett Christoffer Hiding för sista gången!


en liten dikt

Själen värker och ögona blänker
Tårarna rinner och på kinderna försvinner
Hjärtat är krossat och flickan orkar inte låtsas
Hon försöker vara stark men det funkar inte alls
Hon vill försvinna och aldrig mer minnas
Och aldrig mer, aldrig mer vill hon älska igen

Låt tips

Heej igen måste bara tipsa om en grymt bra låt, Peter Jöback - Stockholm inatt. Så otroligt vacker.

ledig dag

Go´ kväll! Idag har jag varit ledig från skolan =D Jag hade visserligen läxor att göra men jag fick sova till 9. Sen har jag varit i Tyresö centrum och shoppat lite. Köpte svarta benvärmare (59 kr KappAhl)och ett halsband (98 kr Guldfynd) som är som en ring där det står "Happiness" på. Kanske inte världens bästa förklaring men jätte fint är det i alla fall ^^.
By the way är jag på mycket bättre humör än sist jag skrev. Har pratat med honom och nu känns det mycket bättre. Det är omöjligt att vara arg på någon som är så gullig. Och jag är stark, jag kommer komma över det här.

hemma

Heej...Nu är jag hemma. Men fick inget trevligt välkomnande direkt. Istället fick jag mitt hjärta krossat..igen..Och nu börjar jag verkligen tappa tron på att jag någonsin kommer få tur i kärlek. Jag får allt svårare att släppa in folk, och allt svårare att släppa taget...Mitt hjärta orkar inte mer. Förtjänar jag inte kärlek och lycka? Så fort jag börjar bli lycklig så slås allt i spillror. Det är som att jag inte förtjänar att vara lycklig. Varför? Vad har jag gjort för fel? Jag bara orkar inte mer. Fy fan asså...Jag som var så kär och lycklig, det lustiga är att den här gången är killen kär i mig också, men han vågar inte satsa. För att han påstår att han vet hur det kommer sluta bara för att det gick åt helvete en annan gång. Jag förstår verkligen inte, eller lite kanske jag förstår men jag vet att det skulle bli annorlunda den här gången. Om han bara kunde ge mig en chans...
Än en gång säger jag det....
Boys are stupid, throw rocks at them 

sista dagen

Heej heej! Idag har vi solat hela långa dagen, det var 35 grader ^^ Haha avundsjuk? (A) Det var ett perfekt slut på resan och nu längtar jag hem. Det ska bli skönt att sova i sin egen säng och slippa spindlar och andra äckliga djur. För i Sverige är dom döda mohaha =D Och i helgen ska jag äta calzone, har längtat efter det heela veckan =O (A) Ska se på film nu skriver mer imorgon, pusshej!

RSS 2.0