På bättringsvägen

Hej hej! Äntligen på bättringsvägen! Känner mig fortfarande hängig men ska nog kunna gå till skolan imorgon. Har bara två lektioner då men ska dessvärre jobba efter. Jobbar onsdag också. Suck för det. Men det ska nog gå bra, hinner vila några timmar mellan jobbet och skolan. Har faktiskt inte mycker mer att säga idag. Ska se på Vänner nu, är på säsong 6 (av 10) ^^. Underbara, underbara serie. Önskar att min älskling var här med mig bara. Saknar dig gubben!<3


Blä

Hej hej. Fortfarande sjuk. Det är helt otroligt, det vill bara inte ge med sig. Skulle ha jobbat idag. Grät innan jag skulle åka för att jag mådde så dåligt, tror jag hade feber då. Sen när jag kom till jobbet upptäckte jag att jag tagit fel på tiden. Kände mig så totalt misslyckad. Efter en halvtimme åkte jag därifrån, då hade jag lyckats hitta en som kunde jobba för mig idag och en som kunde jobba imorgon. Tack och lov för det. Hade aldrig orkat. När jag kom hem sov jag några timmar och vaknade av en sprängande huvudvärk och illamående. Nu mår jag dock lite bättre, men det går lite upp och ner. Ringde sjukvårdsupplysningen idag eftersom alla tjatar om svininfluensan. Men så länge man inte blir allvarligt sjuk så tar de inga prover. Så det är bara att vila, vila, vila. Är så trött på det! Tur att jag har min Vänner box i alla fall.

Unga mödrar

Nu blir det Unga mödrar och fruktsallad ^^. Mys!


Mössprovning

Hej hej! Mår lite bättre idag, men mår fortfarande skit. Idag är illamåendet det värsta, halsen har blivit en smula värre också. Börjar bli lite stressad nu, ska nämligen jobba lör-sön. Ganska många timmar. Jag hade liksom räknat med att vara frisk nu. Trodde t o m att jag skulle vara frisk i måndags men ack så fel jag hade. Fy vad det är trist att vara sjuk. Samuel kommer i alla fall ikväll igen och håller mig sällskap. Håller tummarna att han slipper jobba över!
Just ja! Jag kanske ska tala om vad jag gjort idag ^^ Gick inte till lektionerna idag men åkte in på eftermiddagen eftersom vi hade mössprovning! Så nu har jag beställt min studentmössa! Märklig känsla. Den dyraste modellen blev det, med silvertext. Guld är inte riktigt min grej. Tror mössan gick på 764:-. Lite sjukt egentligen men man tar ju bara studenten en gång eller hur. Beställde en jättemysig hoodtröja också. Så det ska bli kul när det kommer. Nej nu mår jag så nedrans illa, måste lägga mig ner eller nåt. Hejsvejs!

Less

Hej hej igen. Sitter och väntar på min kära pojkvän. Och just nu hatar jag hans jobb. Det är toppen att han fått jobb men han får jobba över varje gång. Det suger. Borde inte klaga på det men jag känner mig så irriterad, på allt. Jag är så less på att vara sjuk. Vill inget hellre än att gå till gymmet och träna tills jag spyr. Nja kanske inte riktigt tills jag spyr men ni förstår vad jag menar. Behöver röra på mig. Blir snart galen!

Vad ska man säga?

Hej hej! Lyckades till slut somna, halv sex imorse. Helt galet ju. Går upp en timme senare i vanliga fall. Men jag sov fram till halv tolv så jag fick nästan tillräckligt med sömn. I alla fall så mår jag inge bättre alls. Känns som att det här kommer sitta i ett tag... Skulle egentligen behöva gå till skolan imorgon, det är första vanliga dagen då. Så det är skönt att jag inte missat nåt än i alla fall. Men jag tror faktiskt inte att jag orkar imorgon heller. Det är så himla typiskt mig att bli sjuk första veckan i skolan. Men men inte mycket att göra åt. Nu ska jag återgå till Vänner. Har haft maraton i flera dagar nu..(A). Men det är så bra! Och jag har ju inte direkt nåt annat att göra. Hejsvejs!

Vänner & ännu mera glass..

Hej hej! Mår fortfarande jätte dåligt... Var hemma från skolan idag men tog mig till jobbet i alla fall. Borde jag kanske inte ha gjort men men. Fick gå en timme tidigare tack och lov. Har så fruktansvärt ont i halsen så det var ingen höjdare att sitta i kassan kan jag ju säga. Blir till att vara hemma och vila imorgon också.
Nu ska jag se på Vänner och äta glass, igen (A). Det är så skönt för halsen, mycket bättre än halstabletter. Provar en annan Ben&Jerrys glass idag. Har provsmakat redan och det var lite av en besvikelse faktiskt, den jag åt häromdagen var mycket godare. Men ibland måste man ju prova nytt, har jag hört. Hejsvejs!



Sjuk

Hej hej nu har jag gått och blivit sjuk. Riktigt ordentligt. Det värker i hela kroppen, från huvud till tår. Det var länge sen jag var så här risig. Har gått med halsont ett tag men så helt plötsligt igår när jag tittade på TV så hade halsen svullnat upp och börjat göra vansinnigt ont. Skönt att det är helg i alla fall, jag får ta det väldigt lugnt idag och imorgon för på måndag är det både skola och jobb. Men efter den måndagen kommer jag börja jobba tisdagar istället, samma tid. Ringde chefen igår och då var det en kille som jobbat tisdagar men inte kunde det längre så det var ju alldeles perfekt. Blev lättad att det löste sig så bra. Måste sluta oroa mig för att allt ska gå åt helvete hela tiden. Men men ska ta och krypa upp i sängen nu med en vetevärmare och se på Vänner. Riktigt mysigt att det regnar idag. Skönt eftersom jag bara kommer ligga inne. Får be mamma att köpa Harry Potter sen för jag kommer nog inte orka röra mig, det gör ont när jag går. Men nu blir det Vänner! Hejsvejs

Sista året

Hej hej! Nu är jag en 3:a. Det känns helt sjukt! Tiden går så fort. Vi har mössprovning redan nästa torsdag. Tänk att nu är det faktiskt inte långt kvar till studenten. Så många, många år man längtat efter den dagen och snart är den här. Kan inte riktigt förstå det.
Vi fick schemat idag, det sög. Får problem med mina jobbtider nu... Brukar börja 16.00 på måndagar men nu slutar jag inte förrän 16.30! Har två och en halv timmes engelska b på eftermiddagen. Segt. Måste ringa chefen imorgon. Men det värsta är att lärarna inte kan ge några raka besked om tiderna, de sa nåt om att vi skulle byta schema eller nåt. Trött man blir. Måste ju veta för jobbets skull. Hoppas att jag ändå kan behålla mina timmar varje vecka. Behöver pengarna! Måste vara lite duktigare och spara känner jag nu. Det är ju snart dags att flyga ut ur boet och stå på egna ben.
Ska ta och hjälpa mammsen med maten nu. Sen blir det TV kväll, det går två avsnitt av Unga mödrar med start kl.20.00.

Förresten så köpte jag den här underbara lilla stenen för 69:- på Tyr hem & kök i centrum idag. På mitt nattduksbord ska den ligga så att jag vaknar upp med rätt inställning. Det finns så mycket jag vill göra men inte tror att jag kan. T.ex så skulle jag vilja lära mig italienska, funderar faktiskt på att ta någon kurs. Men först vill jag träna upp min franska igen. Har en annan hemlig dröm som jag skulle vilja sätta i verket också... Får se hur det blir med det.



Kryssning med Birka Paradise

Hej hej! Nu är jag hemma igen. Det var toppen! Buffén var inte att hurra för, inte heller taxfreen (Viking har bättre) men det var minsann kul ändå! Igår dansade jag för första gången på en nattklubb ^^ I högklackat dessutom. Bytte om till de högklackade skorna redan vid middagen klockan sex, sedan dansade vi från elva till två. Gissa om jag får lida av det idag... Har aldrig gått så länge i högklackat, lite smått stolt att jag klarade av det. Jag har heller aldrig haft så ont i knän och fötter som jag har idag. Men det var det faktiskt värt. Kände mig riktigt fin igår för en gångs skull. Dessvärre var det ont om söta killar... I alla fall, idag gick vi upp tidigt, åt frukost och sen gick vi till "Beachen". Solade och badade bubbelpool, så himla skönt! Riktigt najs att göra det på en båt. Och bastun var ju helt sagolik, snacka om vacker utsikt! Efter det blev det mer shopping, sen var det dags för lunchbuffé och helt plötsligt hade timmarna flugit förbi och vi anlände till Stockholm igen. Men vi ska åka snart igen. Det är så himla mysigt. Rekommenderas verkligen.


Här kommer lite bilder

Allihopa utom mammsen. Kusin Danne, lillebror, morbror, kusin Tilda, jag och lillasyster


Jag och syster


Middagsbuffén, sliten man såg ut då


Älskar min outfit!


Party, party! Jag bjuder på den...^^


Jag och syster igen, i den lilla hytten


Ja, vad ska man säga? Godis är gott


Dessa söta örhängen gömde sig i påsen, jag bara älskar Snö of Sweden


Det blev nåt knas med bilderna, de har blivit kapade på ena sidan (eller är det bara min dator?) men jaja det får väl vara så

Tänk att det ska vara så svårt

Hej hej! Har nästan packat klart inför kryssningen nu. Så himla svårt det är att välja kläder till en annan dag. Jag fungerar så att jag väljer kläder efter humör, vissa dagar kan jag bara inte ha vissa kläder fast att jag tänkt ha dom. Vi ska bara vara borta typ 22 timmar men jag skulle lätt kunna packa ner halva min garderob.. (A). Nej, men tre ombyten borde räcka ^^ Har i alla fall packat bikini, ska sola och bada! Fett skönt. Men dyrt! 150:- för en timme... Men men det kan det väl vara värt. Nu ska jag ta och se ett Vänner avsnitt eller två, sen ska jag nog ta och sova. Ska upp tidigt imorgon, tänker vara i Farsta centrum när dom öppnar. Har lagt undan en väska som jag bara måste ha till en outfit på kryssningen. Kommer såklart ha användning för den sen också. Älskar den modellen, har den i både vit och rosa. Hinner nog inte skriva imorgon men vi hörs på tisdagkväll eller onsdag! Hejsvejs!

Måns på Grönan

Hej hej! Var med Samuel igår och sen sov jag hos Ida det är därför jag inte hunnit skriva (A). I alla fall Måns var helt underbar, som alltid, i fredags! Han gav en fantastisk show med både gamla favoriter och nya, bl a Miss America, Work of art (en av mina favoriter!), Hold on och såklart både Hope and Glory och Cara mia. Åh får typ gåshud bara jag tänker på det! Ni som inte lyssnar på Måns missar verkligen nåt! Han är så grym, helt fantastisk live. Han har sån utstrålning och energi. Det var sjätte gången jag och lillasyster såg Måns live ^^. Gången på ICA Maxi var bäst, det var så personligt. Vi stod typ en meter ifrån Måns och vi var kanske 10 personer som tittade. Helt underbart.

Thihi här kommer en lista på dom gångerna..
* 16/6 2007 på ICA Maxi i Häggvik
* 3/7 2007 Allsång på Skansen
* sommar 2007 (?) på Gröna Lund
*  28/5 2009 i Tyresö centrum
* 23/6 2009 Allsång på Skansen
* 14/8 2009 på Gröna Lund

Och fler gånger hoppas jag att det blir! ^^

För att prata om själva Grönan besöket då, jag åkte Vilda musen för första gången och var övertygad om att jag skulle dö.
Speciellt eftersom jag i första backen upp kände på säkerhetsbygeln (eller vad man ska kalla den) och upptäckte att den inte satt helt fast. Jag fick liksom trycka ner den ett hack till så att den fastnade. Kan ni fatta paniken jag kände?! Usch. Så skrek jag mig igenom hela karusellen (A). Haha. Jag måste säga att jag föredrar karuseller där man skrattar för att det kicklar sådär skönt i magen, som Nyckelpigan och Lyktan.. ^^ Det är lagom spänning för mig. Aldrig i livet att jag skulle utsätta min kropp för Insane. Aldrig. Carro övertalade mig och lillasyster att åka Mattan, som jag förresten lovat mig själv för längesen att aldrig åka igen. Jag gallskrek och lillasyster var alldeles likblek. Hemsk upplevelse. Och dumma som vi var åkte vi Slänggungan efter. Vi mådde illa redan innan och när vi kom ner på marken igen fick jag nästan hålla mig för munnen så att den där hamburgaren inte skulle komma upp igen. För mycket info kanske? Men allt som allt var det en toppen dag. Om man räknar bort illamåendet och haglet. Vid två, halv tre tiden kom vi till Grönan och inte förrän halv tolv (!) var vi hemma igen. Snacka om heldag. Men nu ska jag hoppa in i duschen så att jag vaknar till liv, om det nu är möjligt. Är så fruktansvärt seg idag, fattar inte varför. Aja, imorgon ska jag förresten på kryssning! Så ska ta och packa lite sen också, och om en stund kommer Samuel. Oops fick lite bråttom nu känner jag hejsvejs!


Syrran och jag


Carro och syster


Sjukt dålig bild...  Jag avskyr min kamera!

 
Spåren efter hagelskuren... Helt galet ju!


Enorm sockervadd haha. Farligt gott.

Grönan

Hej hej! Idag ska jag gå på Gröna lund med Carro och lillasyster. Kommer bli så kul! Måns Zelmerlöw uppträder där ikväll, det var därför vi valde att gå idag ^^. Så om en stund måste jag börja göra mig klar, ska bara se klart på Våra bästa år först (A). Skit serie egentligen men man kan ju inte låta bli att titta haha. Aja kommer hem sent ikväll så det blir nog inget mer inlägg idag. Hejsvejs!

Myskväll

Hej hej! Ska fixa lite tacos nu *mums* och slå mig ner framför Miami Ink. Har bara tittat på tv hela dagen (A). Illa jag vet, men idag regnade det faktiskt ^^. Efter Miami Ink och middagen blir det En shopaholics bekännelser och lite dipp. Älskar verkligen den filmen, böckerna också för den delen. Så klockrent.


Inköp

Hej hej! Var faktiskt duktig i Farsta idag. Köpte "bara" en tavla och lite underkläder (A). Sen blev det lite glass, min favoritsmak är saltlakrits. Så himla gott! Men den finns bara på vissa ställen tråkigt nog. Det är Carte D'or tror jag.
I alla fall ska nog ta och ha en liten mysig stund för mig själv med min chokladansiktsmask nu. Först blir det lite bilder..

Marilyn Monroe tavla 399:- från Gallerix, visst är den helt underbar? Passar perfekt i min lilla samling.



Och här kommer bilder från det jag köpte hos mormor...

Friis & company väska 599:-




Berlock från Thomas Sabo 198:-



Klänning från Esprit 399:-



T-shirt från H&M 99:-



Shopaholic?

Hej hej! Humöret är inte på topp idag men jag tänkte släpa med Samuel till Farsta centrum. Känner egentligen inte direkt för att shoppa, kors i taket. Men jag vill göra något och det är inte så mycket till strandväder idag. Någon småsak som gör mig lite gladare ska jag väl kunna hitta ^^. Igår gick jag en sväng till centrum och unnade mig en riktigt bra pincett och en chokladansiktsmask. Några turer till Bokhandeln blev det också, där Ida jobbar. Hon har jobbat hela veckan och jag har typ gått dit minst en gång om dagen, inte riktigt men nästan ^^. Det är faktiskt riktigt trevligt där, dom har så mycket fina saker att titta på. Älskar att köpa block och pärmar i fina färger. Har typ köpt sex kollegieblock därifrån nu för att de var så fina. Sen är frågan om jag kommer göra slut på alla... Kommer nog  i alla fall dröja ett bra tag till jag behöver köpa ett kollegieblock igen. Men nu ska jag nog börja med lunchen, hamburgare blir det. Hejsvejs!

Vitry pincett 100:- och ansiktsmask 20:- från Kicks


Lite regn tack

Hej hej! Vaknade illamående och orklös imorse så jag tänkte att det kanske skulle bättre om jag gjorde något. Så jag tog en rask promenad upp till ICA och köpte Harry Potter 3. För ett tag mådde jag väldigt bra men nu mår jag jätte illa igen och har huvudvärk dessutom. Vilket skit. Blir förhoppningsvis lite bättre när jag duschat och ätit lunch. Efter det tänkte jag gå ner till centrum och hälsa på Ida på bokhandeln och kanske shoppa lite också. Sen ikväll blir det lördagsmys och Harry Potter. Vi har gjort det till en liten grej, varje lördag släpper dom ju en ny HP film med Aftonbladet så då ser vi den tillsammans alla syskonen ^^. Samuel kommer ikväll också och tittar med oss. Tänk att det gått en vecka sen...
Önskar att det kunde börja regna. Missförstå mig inte, det har varit härligt med sommarvärmen men bara för idag skulle jag vilja ha ösregn. Känner mig på sånt humör. Har ingen lust att vara ute i det fina vädret idag. Tycker det är mysigt ibland att gå inne och pyssla, skulle behöva städa mitt rum och det är mycket roligare att göra när det är dåligt väder. Så är det ju mycket mysigare att se på film då. Men nu måste jag duscha hejsvejs!

Powerwalk i mörkret

Hej hej! Kom hem från Ida för en stund sen. Igårkväll, vid tiotiden, gick vi en promenad med Emma och Alex. En timmes powerwalk. Jätteskönt, det är så härlig luft på kvällarna. Det hände dock en liten obehaglig sak.. Vi gick mitt i skogen på ett spår i Alby och pratade om överfall och sånt. Så helt plötsligt släcktes gatubelysningen så att det blev becksvart! Panik vi fick, alla utom Ida. Haha hon var lugn som en filbunke.
Men nu ska jag ta och göra mig klar. Vi ska till stranden strax. Har varit på stranden flera dagar nu så jag börjar faktiskt bli lite brun ^^ Sen ikväll ska vi baka blåbärspaj, mamma har plockat hur mycket blåbär som helst. Det blir gott. Jag älskar paj! Skriver säkert lite senare igen hejsvejs så länge!


RSS 2.0