Lunchförslag?

Dagens lunch, som såå måånga andra gånger, pulvermos med fiskpinnar. Har brist på fantasi. Någon som har något/några bra lunch förslag? Det skulle uppskattas! Börjar tröttna på min 'otroligt varierade kost'. Aja ska ta en lång varm skön dusch strax. Måste ta hand om mig själv lite känner jag. Ska skrubba kroppen och sedan smörja in mig med Ldb ^^. Filade fötterna förut också. Det är sådana små saker man måste ta sig tid att göra ibland. Om jag hinner ska jag även fixa naglarna. Men vi får se. Om två och en halv timme ska jag åka till jobbet. Ångest!



Tråkig dag

Hej hej. Åt precis lunch, lax med potatis och spenat. Lax är ingen höjdare men det slinker ner. Det är i alla fall nyttigt.
Cyklade till centrum med mamma imorse. Jobbigt det var! Har höjt sadeln nu men det gjorde fortfarande as ont i benen. Åkte dit för att ta Gardasil sprutan. Häromdan när jag skulle tagit den hade sprutan inte kommit. Därför tog jag den idag istället. Det kändes lite läskigt faktisk. Man vet inte så mycket om biverkningar och liknande än. Känns ju nästan som man vore någon slags försökskanin. Näe men det ska nog inte vara några problem. Om det funkar så bra som de tror är det ju väldigt bra. Aja ska hoppa in i duschen strax. Om två och en halv timme ska jag sticka till jobbet. Suck.


Jogging

Hej hej! Jobbade igår, samtidigt som Ida. Så efter gick vi hem till henne och såg på matchen. Sov över där också. Fy vilken trist match! Trodde vi skulle gå vidare. Men det var väl problemet att alla trodde vi skulle spöa Ryssland... Aja, idag gick jag en bit innan jag tog bussen resten av vägen hem. Bytte om till träningskläder och tog fram cykeln. Sen cyklade jag ner till Alby och mötte upp Ida. Fick as ont i låren då cykeln är alldeles för liten. Måste höja sadeln. Men i alla fall, där joggade vi 2,5 km spåret. Och jag orkade mer än halva utan att stanna! Var tvungen att stanna en gång och hämta andan men sen fortsatte vi. Fruktansvärt jobbigt var det! Men det är bara att plåga sig lite till sen kommer det släppa lite. Det blir lättare varje gång nu. Men nu måste jag faktiskt kasta mig in i duschen. Tror att Samuel kommer strax. Stackarn måste åka hem igen ikväll, ska upp runt 6 imorgonbitti så han får faktiskt inte sova över då (A). Ska jobba 8.30-15.10. På midsommarafton *gråter*. Inget att göra åt, bara kämpa på.

Ny mobil!

Den är min! Och den är såå snygg! Love it! =D


Åska

Hej hej! Nu åskar det så jag skriver lite kort bara. Kom precis hem från Ida. Sov över där igår. Vi pratade massa strunt och såg på film. Vi såg Diary of the dead, Sharkwater och Rec. Både Diray of the dead och Rec var typ zombie filmer, båda var as äckliga. Båda hade typ samma handling, liknande i alla fall. Och Sharkwater var en grymt bra dokumentär om den illegala handen av hajfenor. Den öppnade verkligen ens ögon och insåg att dessa varelser inte är så skräckinjagande som man trott. De är i grunden vänliga djur som håller på att utrotas. Och gör de det, slås ekosystemet ut. Vi behöver alltså dem. I dokumentären fick man se hur de fiskade upp hajarna på båten, skar av deras fenor och sedan slängde tillbaka dem i vattnet. Hajfenorna används som "prydnadssaker", till att koka soppa på m.m. Detta är brutalt och måste stoppas. Man kanske ska bli någon sådan där miljö-och djurkämpe? I slutet av filmen stod en hemsida med, savingsharks.com  där man förmodligen kan göra något för att hjälpa. Sharkwater är en film som alla borde se. Den borde faktiskt visas i skolorna tycker jag.


Profilbild

Vilken tycker ni jag ska ha som profilbild?


 

1.    eller    2. 

Ny mobil

Funderar på att skaffa en Sony Ericsson W660I, vad tror ni om det?
Tacksam för svar!
 

Bilder från http://www.dustinhome.se

Visning

Hej hej. Igår kom älsklingen med en vacker ros till mig igen =) Tack gubben, du är bäst<3 Vi såg på matchen och sen såg vi på en film, "Run fat boy run". Den var jätte rolig! Den rekommenderas om man har lite smått sjuk humor ^^.

Idag var jag på visning av Tyresö slott med lillasyster, hennes kompis och kompisens mamma. Det var verkligen jätte intressant! Historia är faktiskt väldigt roligt. I alla fall när man får se det i verklighet. Då kan man lättare föreställa sig hur det var på den tiden. Tyresö slott och kyrka är väldigt vackra byggnader. Och slottsparken är helt underbar. Älskar Tyresö! Vill flytta hemifrån men vill inte lämna Tyresö.

Duktig

Hej igen! Kom precis hem från min "promenad". Hade först bara tänkt att promenera men efter en liten stund fick jag så fruktansvärt ont i benhinnorna (måste verkligen skaffa bättre skor!) så då började jag jogga. Det gör, konstigt nog, inte alls lika ont då. Eftersom jag inte är riktigt i form än så orkar jag inte jogga så länge, så det blev lite intervallträning. Men jag orkade mycket mer än sist. Jag gör framsteg, fy fan vad jag är duktig! ^^ Haha. Och när jag joggar kan jag bara inte sluta le. Gud vad jag älskar att träna! Nu är jag full av energi och glädje! Men svetten bara rinner om mig haha så ska ta och hoppa in i duschen. Och snart kommer älsklingen =) 

Morgonpromenad

Godmorgon! Det enda vädret duger till är en lång skön promenad, så det tänker jag göra nu. Alltså gå en promenad. Sen runt ett kommer Samuel hit. 7 månader idag<3 Vi ska ha mysdag och ikväll ska vi äta tacos *mums*. Och titta på matchen såklart! Heja Sverige gul och blå!

Sverige - Spanien kl.18.00 TV4 !


Fredagskväll

Hej hej. Tråkväder. Var på stan idag igen med Samuel. Men inte speciellt länge, hittade inget roligt. Så vi åte till skanstull där jag köpte hamburgare med pommes frites på ett gatukök. Jätte gott just då men nu har jag så himla dåligt samvete. Borde verkligen inte äta sån skräpmat. Fy på mig. Pizza är ok men ska försöka hålla mig borta från feta hamburgare och friterade pommes. Aja har hyrt film, "På smällen", som jag ska se nu. Eftersom jag ändå har onyttigdag så ska jag äta lite glass ^^. Så byebye

Promenad

Hej hej! Kom precis hem från promenaden. Och jag mår så mycket bättre. Det var verkligen jätte skönt att komma ut lite. Känns lite som höst i luften, väldigt friskt. Först gick jag ner till kohagarna i Alby sen gick jag till Gimmersta. Där finns det ett litet bad som jag brukar gå till för att filosofera. Det är jätte fint där. Jag satte mig på en av gungorna och lyssnade på Hero med Enrique Iglesias i mp3n. I det ögonblicket stod tiden still. Visst bara älskar man sådana ögonblick. När det enda som existerar är en själv, musiken och den vackra omgivningen. Man mår så bra och känner sig så stark efteråt. Men efter en stund kom massa ungar och störde min ro så då gick jag hem. Haha. Ska hoppa in i duschen nu. Sen ska jag nog titta lite på tv.

Stan

Hej hej. Åt precis middag, potatisbullar, inte världens roligaste mat men helt ok. Har varit på stan idag, med huvudvärk. Ingen bra kombination. Provade massor men hittade i princip ingenting. Det enda jag hittade var ett par likadana shorts som jag köpte förut fast i svart. Har letat efter dem så jag blev jätte glad. De var det sista paret. Snacka om tur! Förstår att de gått åt, de är både super snygga och väldigt bekväma ^^. Lindex är faktiskt en väldigt bra affär. De har ofta sköna material, bra passform, bra kvalité och bra priser.

Måste bara säga att jag blir så jävla irriterad på alla affärer som spelar så hög musik att man inte ens kan tänka!
Säljknep blablabla. Men jag blir bara anti den affären. Det händer att jag inte ens går in. Jag tror att om affärer spelade bara lite lugn, soft bakgrundsmusik så skulle folk känna sig avslappnade och välkomna. De skulle gå runt i lugn och ro, prova mer kläder och köpa mer. För ju längre man går runt och tittar i en affär ju mer hittar man. Om man bara jäktar in missar man lätt mycket. Så om ni skulle tjäna på det, varför väljer ni då att skrämma iväg kunder?

Hemma

Hej hej! Kom precis hem från jobbet. Allt flöt på idag och tiden gick ganska snabbt. De har ett jätte bra erbjudande på jobbet, köper man en tidning så får man en film. Så jag köpte Vecko Revyn och fick "Chicago" på köpet. Man kunde välja mellan ett antal men den hade fått bäst kritik. Hoppas den är bra!
Träffade Ida och hennes familj i centrum. Det är bal där ikväll. Så jag stannade tills bussen kom. Elin var jättefin =) Tänk att det gått ett helt jävla år sen jag var på balen. Vill uppleva den igen! Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Nu känner jag mig gammal haha ^^ Älskar mitt liv nu (bortsett från skolan) men ibland längtar jag galet mycket tillbaka till det som varit. Men nog om det, nu måste jag värma maten (spaghetti&köttfärssås) och sätta mig framför matchen. Har på mig min Sverige tröja ^^ Älskar den! HEJA SVERIGE!

lunch

Hej igen! Åt precis lunch. Våfflor med vaniljglass och jordgubbar och iskall mjölk. Finns nog nästan ingen bättre sommarlunch.

Det blev inte bara en promenad förut. Kunde inte hålla mig så när jag kom ner till Alby joggade jag 1km spåret. Det var jobbigt men skönt. Sen gick jag i rask takt hem igen. Känner mig jätte duktig. Fick lite problem med astman när jag kom hem så jag är så glad att jag äntligen fått den där medicinen. Den hjälpte.
Nu så här efter maten blev jag riktigt seg. Orkar nog inte dammsuga (A).

Btw, såg "Step Up" igår. Den var bra. Handlar om en kille från slummen som bestämmer sig för att göra något med sitt liv. Dansa.
Önskar att jag också kunde dansa sådär!

Söndagsmorgon

Godmorgon! Ännu en dag med strålande väder! Hoppas hoppas det håller i sig nu på sommarlovet! Åt precis vaniljyoghurt med jordgubbar sittandes på trappan i solen. Då är det sommar. Eller som jag sa till Samuel igår, när det luktar svett och solkräm är det också sommar ^^
Ska bädda sängen strax. Vi får gäster ikväll, mormor och hennes man. Och de måste sova i min säng *suck*. Men jag är glad att de kommer! Farmor och hennes man kommer också ikväll men bara på middag. Det kommer bli kul. Älsklingen kommer också =)
Efter att jag bäddat sängen ska jag nog ta en rask långpromenad tror jag. Behöver röra på mig, men mår fortfarande inte tillräckligt bra för en sväng på gymmet *gråter*. Sen ska jag dammsuga och baka äppelpaj till ikväll. Måste sätta fart nu, hejsvejs!

Första doppet

Hej hej! Idag har jag badat! Haha =D Vet att många gjorde det för länge sen, men jag är lite av en badkruka (A). Det är älsklingen också upptäckte jag ^^ Alltså det var ju verkligen iskallt i vattnet! Usch och fy.

Igår åt vi på pizzerian. Jag åt calzone (like always ^^) och Samuel åt en jätte god kycklingsallad. Den ska jag minsann äta någon gång! Det var jätte mysigt att sitta ute och äta. Tog massa söta bilder på Samuel men han har alla på sin mobil. Lägger upp någon en annan gång.

När vi kom hem tog vi lite flummbilder med min kamera. Lillsyrran blev som tokig och skulle vara med på alla bilder och göra massa konstiga miner. Hon var helt speedad. Som ni ser i bakgrunden på bilden ^^


 
                                   Gårdagens outfit;                   
                                    Shorts H&M 298:-
                                     T-shirt Team Sportia 99:-




My point of view

Godmorgon (eller förmiddag?). Sov till kvart i tio idag och det var såå skönt. Äntligen sovmorgon. Ledig idag på grund av att treorna tar studenten. Vill också! Något annat jag vill är att byta skola (tror jag i alla fall). I början var det rent av roligt att gå till skolan. Men nu har jag insett vilken otroligt dålig oseriös skola jag går på. Enskede Gårds Gymnasium rekommenderar jag INTE till er som vill plugga och få ut någonting av er utbildning. Tyvärr är det ju det den enda skolan i Stockholm som har bageri/konditori linjen. Men jag är inte säker på vad jag vill längre. Jag som alltid vetat precis hur jag vill ha det, vet plötsligt inte alls vad jag vill göra med mitt liv. Det skrämmer mig något så fruktansvärt. Om några dagar har jag gått ut ettan. Det börjar bli bråttom att bestämma sig. Men vad vill jag? Vad vill jag bli när jag blir stor? Vilka skolor är bra, har bra lärare osv? Min skola har inte bra lärare. Visst finns det enstaka som är bra. Men en del är inte ens utbildade lärare. En lärare vi har beter sig som en liten skitunge rent ut sagt. I början tänkte jag "gud vilken bra lärare,han älskar sitt jobb och intresserar sig för eleverna". Men min åsikt om honom har ändras totalt. Han behandlar elever orättvist. Han spanar in frisörelevernas rumpor och säger "sådana gjordes inte på min tid". Vilken seriös lärare säger något sådant till sina elever?! Och enda sedan han fick sparken (TACK OCH LOV!) har han betett sig för jävligt. Han har låtit det gå ut över oss och bara börjat skita i alla regler. Vilket man absolut inte kan göra i det yrket. Jag blir så förbannad. Och ledsen. Jag vet att man inte ska låta sådant förstöra för en, men han har faktiskt gjort så att jag till stor del tappat lusten att fortsätta denna utbildning. Även andra lärare har gjort det. De låter eleverna leka runt och flamsa och skrika på letkionerna! Vissa säger inte ens till. Och de som gör det är alldeles för snälla. Vad har hänt med lärarna? Varför låter de elverna bete sig så här? De sköter inte sitt arbete att lära eleverna något. Och vi som faktiskt är där för att lära oss och plugga vi blir som spöken som ingen bryr sig om. Lärarna lägger knappt märke till en och bryr sig inte om att man kanske behöver lugn och ro för att kunna sköta skolan (detta gäller som sagt inte alla lärare). Det ska vara lugnt och tyst i ett klassrum om man inte håller på och diskuterar. Det är bara så det ska vara. 
Gymnasiet är ingen lekplats. Punkt slut.

Städdag

Hej hej. Skoldagen idag har nog varit bland de tråkigaste någonsin. Först fick vi utvärdera alla kurser och sen fick vi gå in i bageriet, där vi fick städa. Fy vad tråååkigt! Kylen skulle rengöras likaså alla hyllor, maskiner och plåtar. Det värsta är att vi ska fortsätta imorgon också, hela dagen *stor suck*. Om folk kunde hålla det lite snyggt efter sig skulle det inte vara så svårt och jobbigt att rengöra allt nu...

Bara 3 "vanliga" skoldagar (+avslutning) kvar nu. Tack och lov för det! Sen är det SOMMARLOV!

 

RSS 2.0