Välkommen fina lilla Hugo!

I onsdags kom äntligen lilla Hugo till världen! Stort grattis igen till finaste bästavän och Göran!!! Är så otroligt glad för er skull! Men jag kommer nog inte riktigt förstå det förrän så jag ser honom med egna ögon, att han faktiskt är här. Trots att Ida vandrat runt med magen i nio månader. Det är för stort att ta in. Det är så overkligt. Sprang inte Ida och jag nyss runt i skogen och byggde kojor? Haha. Åååh längtar så tills jag får träffa den lilla prinsen! ♥


lånade bilden av Ida


Pics från Borlänge


Ooops I did it again

Sorry för dålig uppdatering! Vet själv hur irriterande det är när man följer någon och personen aldrig uppdaterar...

Händer inte så mycket just nu, samtidigt som det gör det. Jag vet inte, känner mig lite stirrig för tillfället. I början av veckan drog jag till mormor. Skönt att komma bort och njuta av det totala lugnet på landet. Blev inte så mycket shopping som det vanligtvis blir eftersom budgeten inte riktigt tillät det. Men ett par löparskor på halva priset blev det. Det behövdes! Var på IKEA förra veckan (?) också och införskaffade säng och två bokhyllor för mina filmer. Blev supernajs! Lite glasburkar blev det även, och fler ska införskaffas när jag orkar ta mig till IKEA igen.

Men ska ta och hoppa i säng nu. Imorgon ska jag och mammsen till Sickla. Ska äntligen köpa en dammsugare! Har fått låna Joppes men den suger, eller inte kanske blir mer korrekt att säga haha. Så det ska bli riktigt skönt.

Här får ni några bilder från midsommar!
New week

Här händer det inte mycket, jag vet. Och återigen får ni instagrambilder men men. Idag har jag storhandlat och tränat medeljympa på F&S! Känner mig rätt mör nu. Upptäckte imorse att min inhalator var slut, det har den säkert varit i flera dagar. Smidigt Isabel! Inte konstigt att jag har haft besvär med andningen...

Igår jobbade jag 6.30-12. Skönt att sluta tidigt men vidrigt var det eftersom jag bara sovit fem timmar eftersom jag stängde på söndagen och inte kom hem förrän halv elva. Fy fan. I alla fall, träffade Ida efter så dagen blev betydligt bättre. Vi tog en mysig promenad och en glass. Sedan svängde jag förbi Stadium och köpte finfina strumpor inför fotbollen! Är egentligen inte direkt sportintresserad men när Sverige spelar kan det vara kul. Blir rätt engagerad när jag väl tittar. Så satt och svor för mig själv och viftade med armarna haha. Grymt dåligt de spelade alltså. Hoppas det blir bättre spel nästa match!

Tror jag allt ska ta och fixa naglarna nu. Sedan tänker jag baske mig lägga mig tidigt ikväll!  

 
Kusin Dannes studentNågra fler från igårTycker det är himla kul att göra det där lilla extra på speciella dagar. Så naglarna målades i svenska flaggan, håret sattes upp med två flaggor och så klädde jag mig i blågult från topp till tå. Både en kassör och en kvinna på Hemköp gav mig beröm för det. Kvinnan sa att jag gjorde hennes dag, sådant är alltid himla trevligt! :) Diggar ni förresten vår otroligt svenska middag? I och för sig kan man ju nästan räkna det som svensk husmanskost nuförtiden haha.


Nationaldagen

Idag är det inte bara vårt fina lands nationaldag, det är också dagen då jag kört bil för första gången! Var galet nervös först eftersom jag aldrig ens suttit i förarsätet på en bil och aldrig ens kört moppe. Så jag visste inte ens vilken pedal som var vilken hehe. Men det gick över förväntan faktiskt! Dock hade jag inte kunnat köra om bilen inte haft automat. Pappa gnällde över att det var lite ryckigt först men det gick snabbt bättre. Körde visserligen på tomgång (på en parkering) men ändå! Provade bara gasa ett par gånger på slutet. Hör och häpna dessutom, det var ju kul att köra! Ser faktiskt fram emot nästa gång. Nu jäklar ska jag ta körkort!
Helgen i bilder

Hej hej! Har bara jobbat i helgen. Kul kul. Regnat har det gjort också i typ 48 timmar i sträck. Men ganska mysigt tycker jag! Perfekt väder för Harry Potter! Håller på och ser dem från början igen, blev så sugen efter London (har förresten bestämt mig för att läsa böckerna nu också!). Så just nu ser jag The Goblet of Fire. Ska hoppa i säng när den är slut för imorgon är det jobb 8-11. Ganska värdelöst med så få timmar men men. Efter det blir det ett tandläkarbesök (yey...). Hoppas att allt ser bra ut och att mina visdomständer inte måste ut! För finns det något tråkigare att lägga pengar på? Nej nu ska jag återgå till att ge filmen min fulla uppmärksamhet. Hejsvejs!

RSS 2.0