Shopping i Nice

Hej hej! Dagen har spenderats i underbara Nice. Det är verkligen en mysig stad det. Där kan man gå många, många timmar och strosa runt. Det finns allt från H&M till Chanel och massor med mysiga cafeér och restauranger. Det blev dock inte så mycket shopping för min del men hittade en väska som jag är helt förälskad i! Så himla underbar, såg den så fort jag gick in i butiken och köpte den direkt. Det händer inte ofta! 
Har inte tid att skriva så mycket mer men dagen har varit väldigt lyckad. Nu ska jag och Carro spela kort och äta glass ^^ Hejsvejs!

Här kommer lite bilder

















Visst är de fin! Lägg märke till dom supersöta detaljerna som hjärtat på dragkedjan, love it!


Vackert

Hej hej! Idag var vi som sagt till orkidehuset och på vinprovning. Gud så vackra orkider de hade! Tänk om man ändå kunde ta med en sån hem. Om någon undrar så smakade jag inget vin, blir yr och illamående av bara lukten. Usch! Men det var kul att lyssna på hon som berättade om vinerna, där kan man snacka om någon som älskar sitt jobb! Sånt är riktigt kul. Efter det åkte vi och köpte tågbiljetter till imorgon och sen blev det lunch. Tog en pizza margarita men den var ingen höjdare, smakade inte alls som hemma. Den var så degig och tjock så jag orkade bara äta halva. Det var i alla fall mysigt att sitta ute i solen och äta. Efter lunchen handlade vi mat och sen har vi typ bara slappat här hemma. Gick ner till poolen förut för att jag tänkte vara duktig och röra på mig lite. Men efter fyra längder klarade min kropp inte mer, så sjukt kallt var det! Det är ju jätteskönt i luften men så här års i Frankrike blir det väldigt kallt om nätterna och poolen är inte uppvärmd så...Men det var uppfriskande! Nu känner jag mig så himlans seg. När man slappnar av känner man verkligen hur trött man är. Det glömde jag skriva men igår på stranden så somnade jag t o m med baguetten kvar i handen, det skulle man haft bild på ^^. Blir en tidig kväll, det är uppstigning tidigt imorgon. Tåget går 08.46 och det är en liten bit att åka dit. Ska bli så kul! Shopping shopping, shopping! Men nu ska jag vara lite social...^^ Hejsvejs!

Här kommer lite bilder från idag







Vill ha! Är inte det här typ det vackraste ni sett?!







En kort tur till stranden

Hej hej! Idag blev det stranden igen! Men var bara där kanske två timmar innan vi åkte igen. Det var jättefint väder, sol och säkert 25 grader men efter en stund började det blåsa lite kallt. Så då åkte v och shoppade istället, eller ja, Carro shoppade loss. Väska, skor och plånbok. Jag hittade inget *snyft* men på fredag ska vi in till Nice där hittar jag säkert något ^^. Längtar så!
Imorgon blir det en tripp till ett väldigt fint slott och till ett orkidehus. Sen blir det nog lite häng vi poolen. Måste försöka läsa lite i Jane Eyre...Alltså själva historien är bra, och den var väldigt bra på tv. Men i bokform på engelska var den minst sagt jobbig. Har vid varje tillfälle valt att bläddra i Cosmopolitan istället men nu får jag skärpa mig ^^. Men nu ska jag strax hjälpa till med maten så hejsvejs!





Haha stackars farmor satt och frös hon


Sol, bad & marknad

Hej hej! Här i Frankrike är det varmt och skönt, hur är det hemma i Sverige? ^^ Regn? Det regnade i alla fall när vi åkte, då känns det alltid extra skönt att man ska åka bort. Resdagen igår var riktigt, riktigt lång må ni tro. Och vad mycket folk som skulle ut och fara. Tyckte redan från början att vi hade lite ont om tid men Carro sa att det var lugnt...Först stod vi läänge i kön för att checka in och kön till säkerhetskontrollen, har aldrig varit med om något liknande! Så efter en stund kom dom och ropade på oss som skulle flyga till Paris att vi fick gå före. Så det var bara att skynda att köpa frukost och sen halvspringa bort mot gaten. Finalcall stod det då. Och då kommer Carro på att hon bara måste ha snus, ojojoj. Men hon hann...På planet sov vi, enda gången vi vaknade till var när det serverades frukost. Sen somnade vi om. Framme i Paris, på Charles de Gaulle var det inte lätt att hitta. Fransmän är inte direkt kända för att skylta bra, eller överhuvudtaget. Men efter lite om och men lyckades vi hitta. Taxfreen var inte alls som på Arlanda så det var lite trist eftersom i aldrig hann gå där. Hittade dock ett litet Eiffeltorn att ha som prydnad, har alltid velat ha ett sånt! Köpte en cool mugg också, med Eiffeltornet på. Efter att vi gått i dom få affärerna som fanns hade vi säkert tre timmar kvar att slå ihjäl så vi åt lite lunch och sen blev det en lång väntan. Planet blev lite försenat dessutom. Väl på planet somnade vi direkt igen. Helt sjukt hur mycket vi sov! Tog inte ens upp tidningarna eller mp3n. Men nog om det. Idag har vi varit på marknad och på stranden. Det är så mysigt att strosa runt på marknader, en del saker är visserligen bara skräp men lite fina saker finns det också. Hittade ett jättefint förkläde. Men nu ska vi börja med maten här, skriver kanske imorgon också. Au revoir!


          "Lunch" bestående av chokladkaka och frukt på flygplatsen, mums ^^



Lagom pigga och fräscha




Bland det godaste som finns, äkta fransk baguette


Stranden


Mitt fina förkläde som jag fick för bara 5 euro


Byebye Sweden!

Hej hej! Känner mig helt hysterisk! Hur ska jag kunna sova? Har resfeber så det skriker om det. Blev precis klar med packningen, inte likt mig. Och nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen sen ska jag försöka komma till ro och sova några timmar. Klockan ringer om typ fem timmar...Men det är det ju såklart värt. Det är mycket bättre att åka tidigt på morgonen får då försvinner ju inte hela dagen. Vi kommer fram 14.15 till Nice. Vi mellanlandar i Paris annars hade vi varit framme långt innan dess. Men näe nu måste jag göra mig klar, Samuel ligger här och väntar på mig också.  "Är du inte klar snart?" ^^. Ska försöka skriva lite där nere, eller ja, kommer antagligen göra det ^^. Har kamerasladden med mig så det kanske blir ett par bilder också. Hejsvejs Sverige! 

Film hos Ida

Hej hej! Är hemma hos Ida nu, ska alldeles strax sätta på en film. Nån, eller några Harry Potter blir det ^^ Är helt sjuukt tröött idag. Men inatt får man sova en timme extra eftersom sommartiden slutar! Skönt. Men lär nog vakna rätt tidigt eftersom Ida är så morgonpigg...Imorgon börjar jag i alla fall inte förrän elva, det är så najs att jobba söndagar. Börjar sent, får 100% OB plus att vi får varor så dagen går alltid jättefort. Sen åker jag ju till Frankrike! Har inte packat klart så känner mig lite smått stressad. Men men det ska nog gå bra. Nu måste jag dra för nu blir Ida snart otålig thihi. Hejsvejs!

Stressigt värre

Hej hej! Är så stressad just nu, kan inte riktigt förstå att jag åker om fyra dagar. Det är så mycket som ska göras innan dess. Imorgon har jag praktik kl.7-15, kl.16 har jag klipptid sen ska jag träffa Samuel och så måste jag packa klart och lite sånt. För på lördag och söndag jobbar jag. Så allt måste i princip vara fixat imorgon. Idag skrev jag ut biljetterna i alla fall. Just ja, måste gå till vårdcentralen och skaffa salmonellaprov också...När man jobbar med livsmedel måste man nämligen göra ett sånt prov efter att man varit utanför norden. 

Dagen i korta drag då. Fick göra massa princesstårtor, slå upp lite bröd och packa toscabitar. Och jag trivs inte alls. Tack och lov för lovet. Men när jag kommer tillbaka är det nio dagar praktik kvar...
Men nu har jag faktiskt inte tid, ska ta och duscha nu med nyinköpt shampo och balsam, Just Glow Volume. Får se om de håller vad de lovar på förpackningen. Mitt hår skulle verkligen behöva lite volym så det vore trevligt. Tycker dock inte sånt brukar fungera, men vi får väl se. Det doftar i alla fall ljuvligt, plus får den också för fin förpacking Efter duschen måste jag ta tag i packningen och sen blir det läsning! Hejsvejs!


Man måste ju ta hand om sig

Hej hej! Ska lägga mig strax, är jätte, jätte trött. Hade en riktigt usel dag på praktiken...Skar mig typ det första jag gjorde, i tummen. Ganska djupt blev det faktiskt och ont gjorde det. Så nu när jag duschade fick jag lov att ha plasthandske på mig. Lagom kul. 
Varför behandlas praktikanter så illa? Det är inte bara att man får göra skit göra, man blir oftast ganska dåligt bemött också. Riktigt trist tycker jag. Så borde det verkligen inte vara.

I alla fall, efter praktiken åkte jag till min hudterapeut. Där blev det lite rengöring, peeling, färgning av ögonfransarna och massage. Så skööönt! Köpte ny ansiktskräm också, från Dermalogica för 620:-. Det blev ett dyrt besök men det är det helt klart värt. Man måste ju ta hand om sig, eller hur? ^^ När det gäller ansiktskräm så tycker jag att man ska satsa på en bra. Dermalogica rekommenderar jag verkligen. Men nu måste jag sova, ska ju upp klockan fem...Stor suuck för det. Godnatt!


Prov&shopping

Hej hej! Hade engelska prov idag, det gick väl hyfsat. Kändes inte jättebra men det var ingen katastrof heller. Fick veta också att vi ska läsa en engelsk klassiker, på fyra veckor! Kanske låter mycket för vissa men det tar ett tag att ta sig igenom sådana böcker, speciellt eftersom jag läser två andra böcker samtidigt! Eller ja, En shopaholic i New York får vänta ett tag nu. Men jag läser ju Utvandrarna också. Lite lustigt att jag kommer läsa sådana klassiker som Utvandrarna och Jane Eyre samtidigt, en på svenska och en på engelska. De är böcker som jag faktiskt har velat läsa så det är synd att jag måste läsa dom samtidigt eftersom det är så ont om tid. Får nog ta med dom till Frankrike istället för Twilight böckerna *snyft*. Måste dessutom ta med och plugga till ett prov...Grrr...

I alla fall, efter skolan så drog jag till centrum för att låna boken. När jag gick förbi Lindex på vägen hem tänkte jag att jag kunde ta mig tid och prova den underbara klänningen jag suktat efter enda sen dom hängde fram den för några veckor sedan. Och den satt perfekt, till min stora förvåning! Färgen var faktiskt väldigt fin på mig också måste jag säga. Ett väldigt bra köp. Hade en kupong med 25% på ett helt köp (!) så passade på och köpte en jättesöt bolero att ha till. Men nu ska jag ta och plugga lite. Om en stund kommer Samuel då ska vi sitta och läsa tillsammans. Han sin Harry Potter och jag Utvandrarna haha. Hejsvejs!

Idag är det förresten bara en vecka kvar tills jag drar till Frankrike! J'adore la France!

                                                       Lindex 399:-


Lindex 249:-


Ooops

Hade glömt bort en läxa som är till imorgon så nu blir det mera plugg och lite fruktsallad. Sen blir det läggdags! 
Börjar bli lite så där hispig inför resan nu, imorgon är det bara en vecka kvar! Och jag har inte packat! De flesta människor, i alla fall de jag känner, brukar packa typ kvällen innan. Galet om ni frågar mig. Jag brukar typ börja packa två veckor innan jag ska någonstans, lite överdrivet kanske men jag vill liksom ha koll på läget och se till att allt är tvättat och så i tid. Dessutom tycker jag om att dra ut på den mysiga känslan av att man ska åka bort ^^ Så imorgon börjar jag packa! Men nu måste jag sätta fart, hejsvejs och godnatt!


Alltid i min väska

Dessa köpte jag förut, perfekt litet snack att ha i väskan. Eftersom min mage är som den är, brukar jag alltid ha något ätbart i väskan. Oftast brukar jag ha Digestive bars men tänkte att jag skulle variera mig lite. De här var på extra pris och så stödjer man Rosa bandet, kan det bli bättre?




Manikyr&pedikyr

Hej hej! Jag och syster har precis haft lite hemmaspa, lite manikyr och pedikyr. Mysig söndagssyssla. Har egentligen inte speciellt mycket att skriva. Jobbade extra igår 11-18 sen träffade jag Samuel och vi satte på Harry Potter som jag somnade till efter typ en halvtimme ^^ Och nu är helgen nästan slut, igen. Helgerna bara försvinner! Men snart ligger jag och solar i Provence! Imorgon ska jag börja packa och så måste jag åka in och växla pengar någon dag. Man kan ju visserligen göra det på Arlanda men jag tycker det är skönt att ha allt klart. Det värsta med att åka till Frankrike så här sent på året är att vädret kan variera rejält. Likaväl som det kan vara 30+ en dag så kan man behöva ha jacka en annan dag. Så det blir mycket packning. Men peppar, peppar ta i trä så har vi haft väldigt tur med vädret varje år. Och även om det inte blir kanon väder varje dag så är det skönt att komma bort, det är ju i alla fall betydligt varmare än här. Men nu ska jag ta och klä på mig så att jag kan följa med och handla. Behöver lite frisk luft för att vakna till liv. Sen måste jag plugga till engelska provet imorgon. Hejsvejs!


Lokalsinne?

Hej hej! Idag var praktiken mycket roligare, fick göra massor med princesstårtor och nyckelpigstårtor (jättesöta!). Tiden gick väldigt fort fram till lunch klockan ett, sen slutade jag vid tre. Då bestämde jag mig för att gå till Ö&B som ligger i närheten. Lättare sagt än gjort...Jag virrade runt i en timme! Ni som vet var ICA Maxi Haninge och Ö&B ligger förstår hur sjukt det är...Egentligen ligger det bara några hållplatser bort så jag gick typ runt alltihopa. Haha älskar verkligen mitt lokalsinne...^^

De hade i alla fall det jag var ute efter, nämligen detta pack med rakhyvel och rakgel för bara 39:-, galet billigt ju! Köpte även denna ljuvligt doftande duschkräm där 1:- går till bröstcancerfonden.



Men nu ska jag gå och handla med mammsen. Sen blir det Disneyfilm med lillasyster, myspys. Hejsvejs!


Solning på balkongen

Hej hej! Vilket fint väder det var idag! Riktigt härligt höstväder. Satt t o m på balkongen i en halvtimme och solade, i bara morgonrock. Så varmt var det. Tror bestämt att jag fick liiite färg på kinderna ^^. Ska lägga mig alldeles strax eftersom klockan ringer fem. Usch usch...Det är i alla fall fredag imorgon, något positivt. Dock ska jag jobba extra på lördag men börjar inte förrän elva. Så jag får sovmorgon ändå sköönt! Måste skärpa mig i veckorna nu, jag behöver nog faktiskt sova åtta timmar per natt. Det får bli mitt mål för nästa vecka. Nu ska jag lägga mig och läsa Utvandrarna, som visat sig vara rena rama sömnpillret. Haha nej men den verkar faktiskt bra, lite jobbigt språk bara, gammaldags. Men men godnatt!


Ingen praktik

Hej hej! Blev ingen praktik för min del idag. Vaknade med migrän och magont så jag vände nere vid busshållsplatsen...Gick hem, sjukanmälde mig och somnade om. Tror jag aldrig sovit så skönt som jag gjorde då! Behövde det verkligen. När jag vaknade började jag läsa Utvandrarna men blev så trött efter en stund att jag la mig ner en stund till...^^ Nu mår jag mycket bättre så ska ta och äta lunch, morotslimpa och O'boy. Thihi. Sen ska jag plugga. Hejsvejs!

11 dagar kvar till Frankrike!


Första dagen på praktiken..

Hej hej! Praktiken var inte så himla rolig. Tycker alltid att det känns som att man är i vägen. Och så vet man inte hur de vill ha det och var saker finns. Tycker inte alls om det. Personligen lär jag mig mycket mer i skolan. Så efter en dålig första dag blev det lite shopping. Praktiserar på en ICA Maxi, och jag älskar att gå runt på stormarknader. Gick runt en bra stund innan jag kom ut med en film, ett nagellack och mörk choklad med salmiak crisp (mumsigt!). Sen blev jag upphämtad av mamma och dom. Alla var så hungriga så vi åkte direkt till pizzerian och åt middag. På vägen hem gick jag och lillasyster förbi Ida på bokhandeln. Där hittade jag precis vad jag letat efter, en cd med det bästa av Buddy Holly! Det är musik man blir glad av. Ibland önskar jag att jag hade levt på 50-talet alltså. Underbart mode, underbar musik. Någon som vill gå på The Buddy Holly musical med mig? Vill se den igen! ^^ Aja, ska nog ta och hoppa in i duschen strax. Så jag slipper göra det inatt...Bussen går klockan sex imorgonbitti. Så ska lägga mig direkt efter Greys ikväll annars kommer jag inte orka gå upp.

Förresten så firar jag och Samuel 1 år och 11 månader idag<3



Julkonsert

Hej hej! Idag åkte vi som sagt till Södertörns tingsrätt med klassen. Det var faktiskt riktigt intressant att se en rättegång. Det tycker jag defintivt att man ska göra om man läser samhälle. Vilken respekt man fick för domarna så fort man gick in i rummet, måste erkänna att jag nästan blev lite rädd... Haha nej men man satt verkligen som på nålar ^^. När vi var klara där åkte jag och Samuel till Globen, käkade lite och så köpte jag biljetter till Peter Jöbacks julkonsert i Globen den 18/12! Ååh vad jag längtar må ni tro! Jag älskar Jöback! Måns Zelmerlöw i all ära men Peter Jöback har nog världens vackraste sångröst. Får rysningar när han sjunger, på ett bra sätt alltså. Dessutom tycker jag att det är så himla mysigt med julsånger. Tänk att det bara är ca två månader kvar till jul! Men nu måste jag verkligen sova. Imorgon börjar praktiken, är måttligt road över det...Men men det kanske blir kul. Godnatt!

After eight glass

I eftermiddags gjorde jag After eight glass som blev klar nu, after eight haha ^^ Jag tyckte den smakade lite kaffe trots att jag tycker väldigt mycket om After eight. Men Samuel tyckte väldigt mycket om den i alla fall. Så här kommer receptet, vet dock inte var det kommer ifrån.

After eight glass ca 4 port

  • 3 äggulor
  • 1 dl socker
  • 2 dl mjölk
  • 8-10 After eight bitar
  • 2 dl vispgrädde

Sjud ihop äggulor, socker och mjölk under omrörning på svag värme till en halvtjock smet. OBS! Den får inte koka. Rör ner After eight, några i taget, allt eftersom de smälter. Låt svalna. Vispa grädden hårt och blanda med smeten. Låt stå övertäckt i frysen i minst 4 timmar. Rör om då och då under infrysningen för en slätare glass. Ta fram glassen en liten stund innan servering. Enjoy!



Det brinner!

Det brinner i en fabrikslokal här i Tyresö nu! Det bara väller rök! Ska springa ner och titta nu skriver sen


Uppdate
När vi kom ner var lokalen helt övertänd. Lokalen det brinner i ligger snett bakom Godis svampen, väldigt nära en bensinmack... Det är himla tur att det spöregnar i alla fall.

Solarium, bra eller dåligt?

Hej hej! Har precis varit och solat solarium för första gången. Har alltid var emot det men Ida tjatade på mig om att det minsann är bra också så nu gick jag med på att prova. Vet dock inte ännu vad jag tycker om det. Lite smått läskigt att ligga där i, och det kändes inte så super fräscht. Märker ingen större skillnad heller eftersom jag bara solade i fyra minuter, som rekommenderades första gången för min hudtyp ^^. Kanske syns lite grann senare?

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt. Gick i en timme sen när jag gjort mig klar så hade klockan hunnit bli två och Ida skulle sluta tre så det blev inget stan besök. Istället följde jag lite senare med Ida när hon övningskörde mamma till en fest. Sen köpte vi godis, drömde oss bort framför Twilight och gick och la oss tidigt. Men det var jätteskönt, behövde en lugn kväll. Hade verkligen inte orkat göra något annat. Men nu ska jag duscha bort allt äckel från solariet och sen blir det plugg. Hejsvejs!

Förresten kom jag på att det nu bara är ca två veckor till jag åker till Frankrike!!!

Dagens planer

Hej hej! Nu ska jag ut och gå! Känner mig inte direkt peppad...Men det blir bättre när jag väl kommer ut och sätter på mp3n. Det verkar inte vara så kallt idag i alla fall och solen skiner så det blir nog skönt. Sen tänkte jag åka en sväng till stan. Har inget direkt mål med det ville bara titta runt lite och köpa godis på den där affären på hötorgets tbanestation (de har verkligen alla goda sorter ^^). Och lite senare ska jag träffa Ida. Men nu måste jag masa mig ut! Hejsvejs!

Bella bakar

Hej hej! Mår mycket bättre nu. Tittar på tv och mumsar morotskaka som jag bakade förut. Jag ÄLSKAR morotskaka ^^ Slänger in ett recept som jag fått av farmor, den blir supergod. mycket godare än den vi gör i skolan.

Farmors morotstårta

  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk kanel
  • 1 dl matolja
  • ca 3 dl rårivna morötter

 Glasyr

  • 200 g Philadelphiaost
  • 30 g mjukt smör
  • 2 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker

Sätt på ugnen på 175 grader. Riv morötterna (mängden går att variera efter tycke). Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bikarbonat, bakpulver, vaniljsocker och kanel i en annan bunke. Sila i torrblandningen i smeten, tillsätt olja och morötter. Häll smeten i en väl smord och bröad form med löstagbar botten. Grädda i  mitten av ugnen i ca 35-40 min. Vispa ihop glasyren (viktigt att smöret är mjukt annars blir glasyren full med klumpar). Låt kakan kallna innan du brer på glasyren. Ställ in i kylen en stund sen är det bara att njuta av den underbara tårtan som dessutom är hyfsad "nyttig"! ^^

                     Det ska ju vara ett rejält lager glasyr, eller hur? Mums!



Se upp för mig och min elvisp hahaha ^^


Ingen dans på rosor

Hej hej. Mår verkligen uruselt idag =/ Vaknade med migrän och magont. Så jag ringde skolan, petade i mig en halv macka och somnade om. Har tittat lite på tv men orkade inte ens koncentrera mig på det så jag tänkte lägga mig en stund igen. Förstår inte varför jag mår så här dåligt. Det känns som att min kropp och själ är helt slutkörd. Känner mig jätte sliten, har gjort det ett tag och nu syns det tydligen också. En kille på jobbet frågade nämligen om allt var bra, om jag åt ordentligt och så för jag såg så trött ut. Jättegulligt av honom att fråga men det kändes samtidigt lite hemskt, om ni förstår vad jag menar? Jag sa att jag bara sovit dåligt på senaste tiden, för det har jag. Sover oroligt och sover nog för lite. Men det kan inte vara allt? Har visserligen precis slutat med en magmedicin som jag ätit i tre år, har dock slutat med den emellanåt och jag trappade ner försiktigt innan jag slutade helt så magen borde inte reagera så här tycker jag. Eller? Min kropp är så knäpp och överkänslig, någon som vill byta? Vad jag deppar ner er som läser känner jag nu, är ledsen för det men jag behövde skriva av mig. Till något lite roligare då, igår bokade jag tid hos min hudterapeut för färgning av ögonfransarna och lite massage. Behöver skämma bort mig lite grann. Så dit ska jag om två veckor. Och fyra dagar efter det sitter jag på planet på väg till Frankrike! Underbart! Det ska bli så skönt att smita från verkligheten några dagar. Att bara sitta vid poolen med en bra bok, det enda ljudet är vattnet som porlar. Det är avslappning på hög nivå det! Men nu ska jag vila lite, hejsvejs!




Calzone?

Hej hej! Sitter här och halvsover... Är så sjukt, sjukt trött. Ska verkligen bli skönt med helg! Att bero på rubriken då haha... Mammsen var inte hemma idag så jag gick till pizzerian. Hann bara säga hej innan han frågade "calzone?". Hahaha ^^ Jag brukar nämligen alltid äta calzone, och det blir väl pizza lite då och då...Dock inte så ofta som det kanske verkar nu! Men idag tog jag faktiskt margarita ^^ Är riktigt onyttig idag, först pizza och cola (brukar aldrig dricka läsk) och nu ska jag blanda dipp. Men idag orkar jag faktiskt inte bry mig. Gick en timme med Ida förut i alla fall så helt dålig har jag inte varit.

Idag var det fotografering i skolan. Klassen körde fjortistema...Fånigt tyckte jag, så jag stod över. Okej att spexa men man vill ju fortfarande se bra ut tycker jag. Egentligen fick man tydlig inte spexa heller så det blev inte riktigt som de tänkt. Men aja nu ska jag dra hejsvejs!




Skumma tisdagar

Hej hej! Fick sluta en timme tidigare på jobbet idag, så himla skönt! Tiden gick jätte fort, satt i kassan en timme, gjorde frukten och sen var klockan sju. Det bästa med att sluta sju är att man bara kan gå på en gång. När man är med och stänger kommer man inte därifrån förrän typ tjugo över åtta. Så det gör verkligen skillnad. Visserligen gick jag miste om en hundralapp, men det var det helt klart värt idag. Är jätte trött... Även fast jag sov typ en och en halv timme innan jag stack till jobbet. Jag har faktiskt börjat göra det på tisdagar för jag har alltid, alltid migrän på tisdagar. Kanske är det undermedvetet eftersom jag vet att jag måste gå och jobba? Märkligt är det i alla fall. Nu ska jag ta och skära fruktsallad och bänka mig framför tvn. För nu är hemmafruarna tillbaka (kanal5 kl.21.00 som vanligt)! Underbart säger jag bara ^^

Wienerbröd

Hej hej! Fy tusan vilken träningsvärk jag har idag! Jag och Ida tränade igår, en timmes powerwalk. Men sen när jag kom hem gjorde jag situps och armhävningar, det är det jag har träningsvärk av ^^. I alla fall, idag gjorde jag en wienerdeg helt själv. Det kändes väldigt bra och resultatet blev bra. Jag blev faktiskt nöjd för en gångs skulll. Ska inte skriva så mycket nu, måste göra mig klar. Om cirka en timme blir vi upphämtade av en gammal kompis. Vi ska ha filmkväll med några andra gamla kompisar också, det ska bli trevligt. Hoppas jag inte somnar till filmen bara...^^ Är sååå trött haha. På fredagar är man alltid helt sänkt, i alla fall jag. Men nu ska jag måla mina naglar, rosa eftersom det är rosa lördagen imorgon. Hejsvejs!





Rosa månaden är här

Hej hej! Idag börjar den Rosa månaden. Alla vet väl vad det innebär? Dags att passa på och shoppa för ett gott ändamål! Bara genom att välja rätt i matbutiken kan du hjälpa till att rädda liv. Köp t.ex ICAs ekologiska morötter, Kellogs Special K, Wettex disktrasor eller Nybergs fläskytterfilé så är du med och bidrar. Idag gav även Lindex ut Pink Collection där 10% av försäljningspriset går till bröstcancerfonden. Väldigt söta plagg hade dom faktiskt. Och på CDON kan du köpa utvalda filmer för 99:- varav 3:- går till cancerfonden. Visst är det underbart hur lätt du kan göra skillnad? Än så länge har jag har införskaffat mig 4 Rosa band och skänkt 1000:- till cancerfonden. Och mer lär det bli.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Var med i kampen du också!

Nu ska jag se på Criminal minds på femman, sen är det godnatt!


RSS 2.0