Höstlov för somliga

Hej hej! Första november idag (galet!) och höstlov för somliga, bara ännu en vecka för mig. Men jag har en känsla av att det här kommer bli en bra vecka! Nästa vecka lär också bli najs, drar nämligen till söta Madde i Leksand ett par dagar då. Vet att jag nyss kom hem från Frankrike men jag behöver verkligen komma bort härifrån. 
Och när jag kommer hem kommer mormor vara på besök. Mycket trevligt! 

Måste säga att jag inte alls har någon lust att röra mig utanför lägenheten idag, inte ens röra mig ur sängen men vi har bestämt fika med mammas moster Ulla så det är bara att masa sig upp. Ska se om jag kan få upp lite bilder från Frankrike sen, det har ju krånglat lite för mig. Men nu måste jag sätta fart. Hejsvejs!

                                                    bild från i förrgår


Nyponbuske

Hej hej! Har en riktigt härlig söndag. Vaknade utvilad vid tio men låg kvar och drog mig en halvtimme. Åt frukost framför ett inspelat avsnitt Våra bästa år och sedan begav mamma och jag oss ut på en timmes promenix. Dessvärre var det ju ingen strålande sol idag men det var skönt ändå. Och nu blir det favoritsysslan på söndagar nämligen lite hemmaspa!


Isabella

Idag var det min namnsdag. Illa att det bara var pappa som kom ihåg det. Men kul att någon gjorde det i alla fall... ^^ Folk anser att jag inte har namnsdag för att det står "Isabella" i kalendern men det är ju det närmsta jag kommer! Aja, namnsdagen är ju ändå inte så viktig men det är alltid trevligt när folk kommer ihåg. En arbetskollega sa faktiskt grattis till mig igår på jobbet, det tyckte jag var himla gulligt.

  


Movie time

Hej hej! Nu har syster kommit hem från sin kompis. De gick bus eller godis så hon sitter här bredvid mig med en stor påse nu. Vi ska se på underbara Prince of Persia. Precis vad jag behöver denna kväll.


E.M.D i Tyresö C

Hej hej! Idag var jag ner till centrum och tittade på E.M.D! Kalla mig tönt om ni vill but I don't care. De är grymma! Men jag blev riktigt förvånad över hur lite folk det var där, pinsamt Tyresö! Fast för egen del var det ju såklart skönt. Att köa för skivan och autograf tog inte alls speciellt lång tid. Men tänk att man alltid ska få tunghäfta så olämpligt. De måste trott att jag var typ efterbliven när jag stod där framför dem, log som ett fån och först inte fick fram ett ljud... Haha. Men inte så konstigt när man står framför tre otroligt talangfulla, charmiga och snygga killar. Men sedan lyckades jag samla mig tillräckligt för att i alla fall tacka dem och skaka hand med dem ^^ 




Fel person

Vad besviken jag är! Geir borde ha åkt, INTE Daniel! Usch vad folk röstar dåligt...
Vad söt han är i eftersnacket, man vill ju bara krama honom!

Daniel Norberg är en av årets idoler. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
bildkälla


Solen skiner

Hej hej! Sitter och äter lunch. Har varit ute på en timmes promenad i solskenet med mamma. Det tog emot väldigt mycket men nu känns det skönt. Behövde lite luft och sol. Och behövde röra på mig efter all Ben&Jerry's glass jag ätit denna vecka hehe. Ska strax hoppa in i duschen och sedan följa med mammasen och handla. Ska även svänga in på Lekit och titta lite. Skulle vilja ha några djävulshorn eller något till Halloween imorgon. Gamla grannarna kommer på middag då. Så då har man en anledning att klä ut sig, älskar att göra det! Det var så kul när man var liten och folk hade maskerader. Synd att folk inte har det längre! Men nu måste jag sätta fart. Jobbar ju idag också, 16-20. Hejsvejs!




Ett löfte

Hej hej! Blev ingen shopping för min del idag. Hade glömt bort att jag lovat att ta med lillasyster till tennisen. Och innan orkade jag inte bege mig någonstans. Så medan hon spelade gick jag bara en snabbis till centrum, kollade runt lite grann och köpte nagellackborttagning. Roligare än så har min dag inte varit. Åt visserligen pizza till middag, som jag älskar, men idag var det bara en besvikelse. Hatar när det är så för då blir man ju ännu mer sugen på det än man var innan. I alla fall, har varit duktig och rensat bland bilderna på datorn! Mer än tusen bilder har jag raderat och jag är långt ifrån klar. Min hårddisk är nästan full så jag kände att det var dags. Måste gå igenom mina USB-minnen också för där ligger massa dubletter på bilderna som jag raderade på datorn. Och härmed ger jag mig själv ett löfte; från och med nu ska jag radera bilderna som inte blev bra på en gång. Så att det slipper bli så här igen. Men nu får jag fortsätta rensa en annan dag för nu tänker jag slå mig ner i soffan med vetevärmaren och se på Criminal Minds som äntligen börjat igen! Hejsvejs!




Är det bara jag eller?!

Innan jag lägger mig måste jag bara fråga, är det bara jag som har problem att ladda upp bilder eller?! Eller strular blogg.se för någon mer?


Ödets ironi

Haha snacka om att jag fick fan för att jag skrev att tiden brukar gå snabbt på onsdagar! Tiden gick något så förskräckligt lååångsamt idag så det var inte sant. Och när jag kom hem gick allt åt helvete. Först brände jag vid min älskade béarnaisesås så illa att den inte gick att rädda och sen brände jag kroketterna så att jag inte hade tid att göra en ny sås. Tvn var ockuperad = inget Grey's Anatomy så jag skulle se det på kanal5play, då hade de minsann gjort om systemet så att man inte bara kunde smsa utan var tvungen att registrera sig på en sida men för att kunna registrera sig skulle man antingen ha körkort eller skicka efter en kod som skulle komma på posten så jag fick leta fram mammas körkort och registrera med det. Sen när jag gick in på kanal5 igen och skulle se programmet sa den "okänt fel" så då blev jag tvungen att ta fram mammas Visa-kort eftersom jag inte kan betala med mitt på internet. Och när jag äntligen fick igång det blev skärmen svart. Datorn dog. Så när jag kopplat in och startat upp datorn igen och satt på programmet hade maten lagom kallnat. Dessutom hackade programmet ungefär var tredje minut genom hela programmet! De högre makterna försöker verkligen driva mig till vansinne idag. Men nu har jag ätit lite Ben&Jerry's (igen) och lugnat mig lite. Längtar bara tills denna vecka är förbi... Haha förstår om ingen orkar läsa detta men jag kände bara att det var så ironiskt att jag var tvungen att berätta. Riktigt ont i ryggen har jag också som nu även vandrat upp till både nacke och huvud och gett mig huvudvärk. Så livet leker inte direkt idag. Men imorgon, om jag mår bättre, ska nog lite pengar spenderas. Får se om jag orkar ta mig till stan dock, annars blir det nog bara centrum. Eller kanske bara ett klick in på CDON.com om jag är riktigt lat haha. Finns lite nya filmer som jag gärna skulle ha i min samling. Men man kanske ska ta och lägga sig nu innan något mer händer. Hejsvejs!

Mörbultad

Halloj! Känner mig helt mörbultad. Har fått så satans ont i ryggen. Inte så kul, jobbar dessutom idag också. Men onsdagar brukar gå ganska fort och de flesta varor brukar redan vara upplockade när jag kommer dit så det ska nog inte vara ett problem. Tror inte att jag behöver göra så mycket på frukten idag heller. Så det är skönt. Men det är synd att jag jobbar sent idag för resten av ICA-gänget ska ut och käka ikväll och kanske gå på bio. Hade gärna hängt på men kommer ju inte från jobbet förrän halv nio. Men men det kommer fler gånger.

Nu tänker jag värma på vetevärmaren och glo på lite tv innan det är dags att sticka om två och en halv timme. Måste fixa någon lunch också. Byebye.  


Det godaste jag ätit

OMG! Det här måste vara det godaste jag någonsin ätit! Jag typ dör. Fram tills för en stund sedan trodde jag att deras brownieglass var den godaste glassen som fanns men här får man ju både brownies och kakdeg. Hur smart som helst. Oj, oj, oj. Men min laktoskänsliga mage jublar inte direkt så här efteråt. Men det var det lätt värt!


Jobb

Hej hej! Sitter och har ångest nu. Mår illa och har ont i magen och om cirka en timme är det dags att bege sig mot jobbet. Men lönen kom ju igår och ikväll är det både Desperate Housewives och Cougar Town, jag får tänka på det. Fint väder det är förresten! Jag och mamma var ute och gick en timmes promenad vid elva, redan då var det skönt men nu är det ännu varmare och finare. Härligt. Men jag längtar fortfarande efter snö (A). Och efter julen... Mys!  






Great, just great

Hej hej! Har försökt hela eftermiddag att ladda upp några bilder jag tog på promenaden förut men det fungerar inte?! And it's not a good day to mess with me! Hormonerna har spökat som bara den idag, förstår inte ens att man kan bli så arg. En kvinna med pms är inte att leka med! Men men, promenaden hjälpte faktiskt rätt bra mot aggressionerna. Hade ingen lust att gå alls först men mamma hängde med och då blir man ju alltid mer peppad. Så vi knatade på ganska bra i en timme eller något sådant. Jätteskönt verkligen. Tog en lååång varm dusch efter och så mycket mer än så har jag inte gjort idag. Förutom att äta Ben&Jerry's chocolate fudge brownie framför Two and a half men. Haha borde egentligen köra detox efter Frankrike men den här veckan är ingen bra vecka för det så jag skiter i det och försöker röra lite extra på mig istället. Blir promenad med mammsen imorgonbitti också. Alltså borde jag lägga mig nu men jag vill inte ^^ Haha. Det finns ju alldeles för mycket roligt att göra på datorn! Tillåter mig själv tio minuter till sedan stänger jag av och lägger mig.

Give me!

Vill ha apelsinjuice och färsk fransk baguette till frukost! Istället blir det O'boy och lingongrova... Tummen ner för det. Men tummen upp för att det åtminstone är sol ute. Hade tänkt att gå och simma idag men mår inte så himla bra så jag tror jag bara tar en liten promenad senare. Ska nog ta och pyssla om mig själv lite också. Är i desperat behov av manikyr och pedikyr haha. Nej men nu kurrar magen riktigt ordentligt så hejsvejs!




La vie est belle

La vie est belle - Livet är vackert

Här kommer några av de många bilder jag tog i Frankrike












Att börja om på nytt

I huvudet snurrar just nu en miljon tankar. Som det alltid gör för mig så här dags på dygnet. Det kändes tomt på något sätt att komma hem. Det är skönt att vara hemma men samtidigt så har jag faktiskt inte så mycket här. Det vore ganska coolt att flytta någonstans och börja om. Frankrike skulle passa mig bra på många sätt. Jag kan nästan betraktas som lång där, det ni! Men samtidigt så skulle jag sakna Sverige galet mycket, och såklart familjen, släkt och vänner. Men att bara flytta någonstans inom Sverige är otänkbart. Jag är en Stockholmstjej. Det är knepigt det där. Men någon slags förändring skulle jag vilja ha eller kanske rentav behöver. Hm...


????

Gaaaaaaaah! Jag vet inte vad som händer med bloggen. Råkade ta bort headern och nu vill inget fungera. Blir toookig! Men för tillfället orkar jag inte engagera mig. Det får se ut så här tills vidare. För nu tänker jag se ett inspelat avsnitt av Desperate Housewives.

Eskimåtofflor

Hej hej! Kände mig helt knockad imorse och hittade ingen som kunde följa med. Annars hade jag tänkt delta i Aidsloppet som var i förmiddags vid Gärdet. Ville verkligen delta så det var trist! Men men, det kommer fler gånger. Somnade om efter att klockan ringt vid halv nio och sov då fram till tolv. Det behövdes. Tog det lugnt en stund sedan följde jag med mammsen ner i regnet (kan det inte snöa istället, snälla?) till centrum. Har letat ett tag efter ett par nya tofflor då mina gamla är helt slut och till min stora lycka hade H&M äntligen fått in ett par! Supersöta var de dessutom! Brorsans kommentar var dock "vad fan har du på fötterna?" ^^


Home sweet home

Hej hej! Övertrött Bella här... Det känns skönt att vara hemma men samtidigt lite trist. Den här veckan gick verkligen galet fort! Hann inte med allt som var tänkt och har inte blivit så brun som jag hoppats. Men det har ju varit kallre än vad det brukar och så har vi haft lite molnigt emellanåt. Men jag är supernöjd ändå! Ska peta i mig en macka nu och sedan kasta mig i sängen. Hade tänkt att göra en grej imorgon förmiddag men vi får se hur det blir med det. För i sådana fall måste jag fan gå upp snart ^^ Godnatt! 

Vinodlingarna

Hej hej! Har inte gjort så värst mycket idag, mest tagit det lugnt bara. Tog en sväng bort till den större Maisons du Monde butiken. Pappsen ville först inte följa med men t o m han var road av att gå därinne. Och jag har totalt kärat ner mig en serie med möbler... Attans att man inte flyttat hemifrån än, och attans att butiken inte finns i Sverige. Men en urgullig skål fick följa med hem i alla fall. På hemvägen blev jag avsläppt vid vinodlingarna så jag kunde fota lite. Visste ni att den finns en fransk lag som säger att man får äta vindruvorna som hänger kvar efter skördningen? Det gjorde inte jag så jag vågade knappt gå där och fota haha.






Sol, bad och tennis

Bonsoir! Idag blev det en till tripp till stranden. Underbart! Men ruggigt kallt var det. Innan vi började flumma runt och fota det vill säga. Vi har tagit sjukt mycket coola och fina bilder idag men hinner inte visa nu. Lillasyster är otålig och vill sätta på Harry Potter. Vi spelade förresten tennis idag igen. Det gick bättre idag än igår men gjorde illa foten så vi får se om det blir någon mer tennis för min del nu. Tänk att det redan är torsdag idag. På lördag åker vi hem. Förhoppningsvis i alla fall. Det är ju strejk...


Verre jus d'orange

Hej hej! Mår för tillfället inte speciellt bra. Åt kallt och rått kött till lunch... Nä, men vi åt på hotellrestaurangen. Lillasyster och jag delade på den enorma hamburgaren som hon och lillebror pratat om sedan de åt dem sist. Men den var alldeles röd inuti och dessutom kall... Så det var en besvikelse, känns fortfarande som att den är på väg upp igen. Usch, usch. Men till något lite roligare då så har jag shoppat lite idag i min favoritbutik här, nämligen Maisons du Monde. Det är en heminredningsbutik som har hur mycket fina saker som helst! Skulle verkligen kunna shoppa loss därinne men idag var jag duktig och nöjde mig med fyra superfina juiceglas. Lite 50-tals känsla över dem. Me like! Dessutom var det ett riktigt kap, bara 0,95€ styck!




Glamour på franska

Bonjour! Har haft en chilldag idag, bara solat, fotat lite, handlat och ätit haha. Köpte franska Glamour (som bara kostade 1,80€!) när vi var och handlade som jag suttit och bläddrat lite i nu. Förstår inte jättemycket men läser jag hela texten så kan jag förstå sammanhanget. Är förresten riktigt stolt över mig själv! Vet ni varför då? Jo, jag bokade minsann tennisbanan på franska igår! Fick beröm för det faktiskt av båda som satt i receptionen! Så det var jättekul. Och idag köpte vi åksjuketabletter, försökte först på engelska men då förstod hon inte så då fick jag säga "mal a la automobile" ^^ Även om det inte är mycket så hade jag aldrig vågat det för något år sedan. Blir grymt sugen på att lära mig mer. Jag vill kunna tala flytande franska! Får kolla upp lite fler kurser när jag kommmer hem och fortsätta plugga själv med kursboken jag köpte. Men nu ska syster och jag fortsätta titta på Harry Potter!     

                            Marion Cotillard på omslaget, så vacker hon är.


                      (by the way skrev jag fel igår, vi var ju på marknad i Le Muy)

Marknad i La Motte

Hej hej! Här kommer lite bilder från marknaden igår. Kolla på allt härligt bröd!
Vågade inte ta med min nya älskling i trängseln på marknaden så därför är kvalitén tyvärr inte lika bra som på bilderna igår men men, det får duga!  




















Frankrike

Hej hej! Idag tog vi först en sväng och handlade, bland annat tennisbollar och massa godis hehe. Sen blev det lunch, lite solning och ett dopp i den fruktansvärt kalla poolen. Och på eftermiddagen spelade vi tennis i närmare två timmar. Det är inte lika varmt som det brukar vara vid den här tiden, lite kyligt faktiskt men när jag fick se att det var minusgrader hemma i Sverige så kände jag att vi har det ganska varmt och skönt ändå ^^ Nu ska syster och jag se på Harry Potter och äta godis haha, hejsvejs!






Byebye

Nu lägger jag mig för imorgonbitti ringer klockan kvart i fem. Det blir tufft. Men så skönt det ska bli! Byebye Sweden, hello France!

syster och jag i Frankrike för typ sex, sju år sedan


My precious!

Jag är sååå kääääääääääär i min kamera!!!!! Så fort jag tog kameran i mina händer i butiken så kändes det bara så rätt. Var såklart tvungen att fundera en lååång stund innan jag bestämde mig. Men herregud vad jag är nöjd! Den är så jävla grym! Aaaaaah är helt till mig! Titta på dessa bilder, hur grymma är de inte liksom?!




Torsdag

Hej hej! Ska äta lunch nu och sedan gå en promenix med mamma. Och lite senare åker jag med pappa och tittar på kameran. Blev aldrig av igår, inte tog jag någon promenad heller... Haha ^^ Gjorde lite annat småfix inför imorgon. Vaxning, manikyr, pedikyr, epilering och lite sådant som tar sin lilla tid. Så nu är det klart i alla fall. Men packningen fasar jag inför. Har bara några kilon tillgodo och jag känner mig långt ifrån klar... Aja måste sätta fart nu om jag ska hinna! Hejsvejs!


Inspirerad

Blev lite sugen på att måla häromdagen när Malin berättade om sin konstkurs. Tycker egentligen väldigt mycket om att måla och rita men tar mig aldrig tid till det. Det är synd, borde faktiskt göra det någon dag. Ska ta och trycka lite med lillasyster någon dag också. Det är ju perfekt att ge bort en personlig kökshandduk, örngott eller liknande i julklapp. Riktigt kul att göra också! Men nu lägger jag mig och läser. Har mycket att stå i imorgon! Godnatt!

bild tagen i mormors inspirerande målar/arbetsrum


Packar

Hej hej! Håller på packar inför fredag och jag kan inte för allt i världen förstå hur allt ska få plats... Vi ska spela lite tennis där nere också så träningskläder + skor måste packas ner. Och tennisracket såklart, som jag nyss upptäckte är för stort för väskan haha! Men antar att pappa kommer ha en större väska så han får ta det.

Är vrålhugrig men hatar att laga mat och är inte sugen på mackor. En sådan här lunch som jag åt med Malin häromdagen skulle inte sitta helt fel alltså! Nä nu måste jag tvinga i mig någon macka. Sen tar jag nog en paus från packningen och tar en promenad alt. åker till stan och kollar på kameran. Hejsvejs!


Canon EOS 550D, köpa eller inte?

Har gått och blivit riktigt sugen på en systemkamera. Denna tilltalar mig och kostar just nu bara 6 490:- på Elgiganten. Det är ganska mycket pengar det också men samtidigt är det ett riktigt bra pris. Åker nog in till stan och kollar på den imorgon. Skulle inte vara helt fel att ha den med sig till Frankrike på fredag. Men känner mig ändå osäker, köpa eller inte?  

bildkälla


Ljuvliga höst

Här kommer några av bilderna jag tog i Slottsparken i lördags. Så vackert.

























Grrr

Hej hej! Sitter ensam i köket, äter potatisbullar och tjurar. Jag vill se Desperate Housewives men istället visas här hemma den dumma matchen. Grrr. Funderar på att betala och se det på kanal5play istället...

I alla fall, det gick bra på jobbet men det har börjat rinna i näsan på mig. Inte speciellt trevligt. Kan ju inte bli sjuk nu när vi ska åka! Men tog mig bort till simhallen innan jobbet i alla fall och simmade en timme. Duktigt av mig! Mådde dock rätt illa efteråt så kanske borde ha tagit det lite lugnare idag men men. Ska fortsätta käka nu hejsvejs!


Sommaren är bäst på bio

Likaså är hösten, vintern och våren. Haha nä inte riktigt men nästan. Jag älskar, älskar, älskar att gå på bio. Folk tycker att jag är knäpp för att jag gick och såg Inception för andra gången ikväll. Men den är så grym! Och andra gången tänkte och analyserade man ännu mer. Känner mig fortfarande helt lost. Men det är en härlig känsla samtidigt som det är lite frustrerande. Längtar till filmen släpps på DVD så jag kan se den igen! Ni som inte sett den har verkligen missat något kan jag lova! Se, se, se! 

By the way är det bara lite mer än en månad kvar till den första delen av HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA har premiär! V i l l  s e  n u u u ! 


Halsont

Halloj! Mår lite risigt idag, har fått ont i halsen. Så jag tänker ta det lugnt nu på förmiddagen. Kryper ner i sängen en stund och läser. Om en stund når solen balkongen då hoppar jag över dit. Sen tänkte jag ta en sväng ner till centrum med mammsen. Ska köpa sista boken i serien att ta med till Frankrike. Har visserligen trean att läsa också men skulle det (usch hemsk tanke!) vara dåligt väder så måste jag ju ha något att roa mig med. På onsdag släpps förresten Robin Hood på DVD så den ska också inhandlas innan Frankrike!  


101010

Hej hej! Somnade vid middagsbordet förut så kanske borde lägga mig nu. Trött är bara förnamet. Efter den mycket trevliga firmafesten drog några av oss till Linda på efterfest. Sen blev klockan så mycket så vi alla sov kvar ^^ Somnade väl någon gång runt fem, sex på morgonen. Det är jag inte van vid haha. Kände mig ganska okej faktiskt när jag vaknade men tröttheten har bara trappats upp under dagen. Träffade förresten Malin en stund förut, vi åt lunch på Clara och co. Pannkakor med hallonsylt och mjukglass tog jag, sjukt gott! Vi ska ses imorgon också. Då blir det bio! Inception ska vi se, har ju redan sett den men det har inte Malin och den är så grymt bra så det ska bli kul att se den igen! Nä nu ska jag tvätta bort gårdagens smink och lägga mig och läsa så godnatt!

Så här såg jag ut igår. Konstig min men hade himlans bråttom när jag tog den ^^

Bästa tiden på året

Åååh vad jag älskar hösten! Doften av löv som eldas, prasslet under skorna, alla vackra färger, den friska luften... Förstår inte hur folk inte kan gilla hösten? Det är utan tvekan min favoritårstid. Och idag var det en sådan där helt perfekt höstdag. Underbart!

Är ganska nyss hemkommen och klockan börjar ticka iväg. Så måste laga lunch nu och börja göra mig iordning för firmafesten. Tror att det blev en hel del fina bilder men hinner inte visa nu. Får bli imorgon. Men här kommer en i alla fall!


Ut och fota

Naglar nymålade med Isadora nr 65 inför kvällens firmafest. Idag är det fint väder så nu hoppar jag på cykeln och beger mig till slottet för att fota lite vackra höstbilder!
 


I keep dancing on my own

Har suttit och tänkt lite på en sak men det gör mig bara så arg och ledsen så jag ska sluta nu. Det är ju dumt att ödsla tid på någon som uppenbarligen inte bryr sig eller hur? I t  h u r t s  but I keep dancing on my own. And I feel great!

Till något annat lite roligare då, när jag kommer hem från Frankrike ska tid för tatuering nummer två bokas! Hyllningen till dessa pluttar som för visso inte är så små längre. Mina söta syskon. Den kommer bli så fin! Har dock inte bestämt mig till hundra var den ska placeras. Men det lutar mot min lediga handled. Det andra alternativet är foten. Men som sagt det lutar mot handleden och det har det gjort hela tiden. Så det blir nog så. Åh längtar så!

Nu säger jag godnatt och hinner förhoppningsvis läsa några sidor innan jag däckar. Det börjar bli spännande! Godnatt!


Friday

Hej hej! Har haft en urusel dag. Men kvällen blev bättre tack vare ett besök till solariumet och såklart IdolAlla är så duktiga men Linnea är nog min favorit. Gillar egentligen alla utom Geir, Alice och Elin. Alice var sjukt duktig på sin audition men sedan gick det utför tycker jag. Men nu börjar det igen! 

                                                     bild från igår

Festfin

Det är firmafest på lördag och det skulle vara kul att ha något nytt på sig. Diggar skarpt dessa plagg från H&M, speciellt den mönstrade klänningen. Om det inte är strålande solsken imorgon så blir det nog ett besök till stan.

Nu lägger jag mig och läser, godnatt!


                                                                      bildkälla

Took my bike for a ride







Mörkt och blött

Hej och hå! Trotsade regnet och mörkret och cyklade hem i alla fall. Hade först inte tänkt det eftersom det var just mörkt och regnigt men de andra ville ha kladdkaka så då bestämde jag mig för att om jag skulle äta så skulle jag minsann cykla. Så det gjorde jag, har ju varit så duktig så kan ju inte sluta nu :) Så farligt var det inte att cykla ändå, men fick lite svårt att andas pga kylan. Kanske borde öka min astmados igen. Tills man vänjer sig lite vid kylan i alla fall. Nu ska jag kolla igenom bilderna jag tog och se om det blev något bra. Återkommer.


Väntar på middag

Hej hej! Lillasyster och pappa är på tennis och lillebror har inte slutat skolan så jag sitter själv här hos pappa och väntar. Känns lite konstigt eftersom jag inte bor här. Är vrålhungrig redan nu och det lär inte bli middag förrän om minst två timmar... Blää. Tur att jag har ett äpple i väskan! Var som sagt hos söta Helén för en stund sedan och färgade ögonfransarna. Så underbart. Vi pratade och kom in på att jag och mamma har gått hos henne i mer än fem år nu. Det hade jag faktiskt ingen aning om. Jag säger det igen, sjukt vad tiden går fort. Ska boka en tid hos henne snart igen, ska unna mig en massage då tror jag. Men nu måste jag käka det där äpplet innan halsbrännan sätter in! Bloggar mer ikväll när jag kommit hem. Kan hända att jag har någon fin bild att visa. Blev aldrig att jag tog mig till slottet eftersom det blåste så mycket. Det kändes onödigt, får ta det en annan dag. Men tog däremot lite bilder när jag cyklade hit. Så vi får se, hejsvejs!

Lite lättare

Måste bara berätta! För skojs skull ställde jag mig på vågen nyss. Och fick en chock! Haha eller ja, jag ska väl inte överdriva men mer än ett kilo hade jag faktiskt gått ner! Känns helt jävla underbart! Mår toppen nu när jag tränar regelbundet igen och det är härligt att även se resultat. Somnar med ett stort leende på läpparna ikväll!

Tiden flyger

Go kväll! Fick inte särskilt mycket gjort idag innan jobbet med tanke på att jag sov till elva. Men jag tycker att det är skönt att bara plocka lite. Tog bort gammalt nagellack, vek ihop den rena tvätten, sorterade posten och diskade efter gårdagens middag. Så lite fick jag gjort i alla fall. På jobbet var det hyfsat mycket folk så timmarna flög förbi. Rättare sagt så har hela dagen flugit förbi. Tycker tiden går så galet fort just nu! Men det får gärna fortsätta så här fram tills vi åker till Frankrike nästa vecka. Sedan vill jag pausa. Går det bra? Åh, vad det ska bli härligt! Älskade Frankrike.

Men nu ska jag lägga mig innan jag blir övertrött. Imorgon är planen att cykla till slottet och fota härliga höstbilder! Ska ändå till Helén på eftermiddagen och färga ögonfransarna så det passar utmärkt. Ska ta och höra med pappsen om det passar att jag kommer på middag då också. Men nu ni, nu ska jag låta mig uppslukas av kärlek, vampyrer och varulvar! Fortsätter med andra ord att läsa När jag hör din röst.

Klockan närmar sig halv tre...

Och jag är fortfarande vaken. Not good! Har så himla svårt att komma i säng på kvällarna. Har typ problem med att acceptera att dagen är slut. Tiden går alldeles för fort! Men inte gör jag något vettigt när jag är vaken så sent, sitter antingen framför tvn eller datorn. Sedan ångrar jag mig när jag inte kommer upp i tid på morgonen. Sover visserligen inte så värst länge, gick upp kvart i elva imorse. Helt ok när man somnar efter två. Men jag blir lite lätt irriterad på mig själv. Varför ska det vara så svårt liksom? Men mormor min är likadan, hon är också en riktig nattuggla ^^ Nej, skärpning får det bli. Och nu måste jag lägga mig för jag börjar ju faktiskt jobba om tolv och en halv timme... Hahaha vad hemskt när man tänker så! Godnatt!

Älsklingar

Invigde mina nya älsklingar idag! I love them. Men gillar inte att de ser så nya ut. Vill ha dem så där härligt, lagom slitna haha. Men det lär ju inte dröja länge ^^


Desperate Housewives

DH har äntligen börjat igen! Spelar in så jag kan se när middagen är klar. Att bero på hemmafruar så har jag varit riktigt flitig både igår och idag. Igår städade jag mitt rum och körde två tvättar och idag dammsög jag hela lägenheten, snyggade till i garderoben samt gjorde badrummen skinande rena. Och nu när jag kom hem från jobbet slängde jag direkt in en till tvätt! Men nu piper maten! Det blir köttrester, potatis och morötter i ugn och béarnaisesås. Min favvo!


När jag hör din röst

Lägger mig och läser nu! Har kommit igång med läsningen igen, det gick trögt i början men nu har jag återfunnit det underbara med det. Speciellt underbara är Twilight-böckerna. Tycker det är sjukt att man rekommenderar dem till 11, 12-åringar eller vad brukar det stå? Visst att språket är anpassat men det är inte innehållet. När jag var i den åldern läste jag minsann Tvillingarna och Kitty. Låter väl som om jag vore hundra år nu men barn växer upp alldeles för fort numera.


Time to think pink!

Hej hej! Började dagen med att ringa runt till varenda Indiska butik i Stockholm. Halsduken är sluuuut överallt! Snyft. Efter den besvikelsen åt jag frukost i lugn och ro framför Våra bästa år och sedan begav jag mig till simhallen. En timmes simning blev det, superskönt! Var helt själv i bassängen när jag kom med sedan blev det lite trångt. Ska bli så skönt med nya simhallen. Efter svängde jag förbi ICA och handlade och nu tänkte jag försöka få lite ordning här. Måste packa upp, tvätta, städa, gå med pappersinsamlingen och lite sådant. Får se hur mycket jag orkar ^^ Men först ska jag sätta mig i solen på balkongen en stund!

Det är ju oktober och dags att tänka rosa så detta inhandlades på ICA. Det är för en bra sak och hur coolt är det inte med rosa soppåsar?  Så coolt! ^^

 


Home

Hej hej! Är helt slut och stel i kroppen. Tågresan var sjukt jobbig... Men jag har haft det väldigt bra hos mormor som alltid. Nu ska jag sätta på Twilight och äta daimglass. Och imorgonbitti blir det träning! Det behövs efter dessa dagar ^^


Första oktober idag, galet!

Hej hej! Det blev en riktigt lyckad shoppingrunda idag! Kom hem med nästan allt på listan. I love Kupolen! Köpte bland annat dessa underbara mössor med tillhörande vantar från Indiska, 99:- styck. Längtar efter lite rusk och kyla för nu är jag redo! Dock inte för ännu en istidsvinter... I alla fall, det var så himla synd för det hade funnits en matchade grå halsduk som hade varit så fin till men den var sluuut! Både i Kupolen och Falun. Så ovant att inte kunna ringa runt till massa butiker. Man är vekligen bortskämd med det i Stockholm. Men ska ut och jaga så fort jag kliver av tåget på söndag!

Är by the way så ledsen att Madeleine inte gick vidare i Idol! Bort med Elin och in med Madde tycker jag!








RSS 2.0