Crazy night in Tyresö C

Godmorgon! Fast det är ingen god morgon men i alla fall... Igår var jag och lillasyster på "Crazy night" i Tyresö Centrum, och riktigt crazy var det vill jag lova! Typ hela Tyresö trängdes därinne för att se på Amy Diamond eller köpa lösgodis på Coop för 1,90kr/hg. Vi var där för att se Amy, eller jag ville från början gå i affärer men Felicia ville så gärna se Amy. 40 minuter sen var hon. Inte speciellt roligt att stå rakt upp ner i trängseln (och i värmen!) så länge. Men hon hade en bra ursäkt i alla fall och så fort hon kom tror jag alla förlät henne. Vilken energi och utstrålning hon har! *avis* Tre låtar uppträdde hon med och efter det gick jag och Flisan för att säga hej till Ida som stod i kaoset utanför bokhandlen och försökte sälja lufttorkande och kladdfri lera som går att lösa upp med vatten igen  ^^. Sen tänkte jag gå i några affärer men gav upp när jag såg de meter långa köerna. Så då blev det hemfärd. Hade tur att träffa grannarna så vi fick skjuts.

Nu ska jag förklara varför det inte är någon "god" morgon. Imorse hade jag så ont i min axel att det kom tårar när jag försökte komma upp ur sängen. Så jag fick ringa mig sjuk till praktiken och sedan till jobbet och säga att jag måste vara ledig på måndag. För imorse ringde mamma vårdcentralen, och jag har tydligen en inflammation i axeln vilket gör att jag inte får anstränga den på några dagar. Inte bra. Kommer nog missa mer av min praktik nästa vecka =/. De skulle ringa från vårdcentralen vid halv 11 och då skulle jag få en tid till en sjukgymnast. Hoppas att jag får någon tid idag.

En sak till. När jag skrivit klart inlägget i förrgår upptäckte jag ju att både CDON och Ginza säljer Disney filmer! Hur kunde jag missa det! Så jag beställde några filmer från CDON, 'A walk to remember', 'Ringaren i Notre Dame 2' och en dubbel dvd med 'Ice Age' och 'Anastasia' som man fick köpa för endast 69kr vid beställning över 149kr. Hade dessutom en rabattkupong på 50kr. Så det var väldigt bra att jag kom på det för den gällde bara till 30/11.

Förresten en sak till, idag fyller Samuel 17 år!!!! GRATTIS ÄLSKLING! <3


Disney film

Hej igen ^^ Måste bara säga att jag hittade min favorit Disney film, Ringaren i Notre Dame, på DVD igår för 129:-. Blev helt överlycklig! Har verkligen letat efter såna gamla filmer men det är inte ofta de finns. För övrigt så har jag faktiskt varit inne i Notre Dame i Paris, för många år sen och det är nästan lika vackert som i filmen. Definitivt något att besöka innan man dör. Vad hemskt det där lät men man brukar ju säga så? Aja förresten upptäckte jag precis att Discshop säljer massa Disney filmer. Ska nog faktiskt ta och beställa lite filmer därifrån.

Tandläkarbesök igen

Hej hej! Kom precis hem. Har varit hos tandläkaren och lagat ett hål. Känner mig som en ballong nu. Eller det var väl att ta i men vänster sidan av ansiktet är svullet och bedövat i alla fall. Innan dess så var jag på Coop från kl.7. Men höll på att försova mig imorse. Vaknade nämligen innan klockan ringde så då stängde jag av den och bara la mig ner lite grann i sängen igen och då somnade jag naturligtvis om. Vaknade en halvtimme senare och fick då lite bråttom haha. Riktigt klumpigt gjort. 
Idag fick jag göra budapestbottnar, princess stubbar ochh princess tårtor. Ganska kul men tiden gick riktigt segt. Hoppas verkligen att tiden går snabbare imorgon. Men ska se om jag orkar göra lite läxa nu så hejsvejs

Peter Jöback

Hej igen. Var bara tvungen att tipsa om en jättre bra julskiva. Nämligen Peter Jöbacks nya  'En god jul och ett gott nytt år' som finns att köpa på ICA för endast 69:-. Det vill säga med ICA-kort, annars kostar den 149:-. Innehåller bland annat en mycket vacker version av 'Jul, jul strålande jul'. 
Något som är ännu bättre än priset är att 10:- per såld skiva går till stiftelsen World Childhood Foundation. De värnar om barns rätt till en barndom och arbetar för bättre levnadsvillkor för barn som lever i utsatta miljöer världen över. Bra va? Så köp den, du får en bra skiva och ett gott samvete =)
 


Jag bara älskar Peter Jöback! Men inte mer än dig såklart Samuel =)

Snöpromenad

Hej hej! Kom precis hem från en liten tripp till affären. Pappa tror nämligen att kylen fyller på sig själv när saker tar slut. Detta är, ursäkta mig killar, typiskt manligt. Fast idag gjorde jag det i och för sig frivilligt. Var så himla mysigt att gå i snön! Älskar att promenera när det snöar. Men självklart hade det slutat när jag kom ut från affären och istället blivit till regn. Marken var åter igen grå och tråkig. Hela dagen idag har varit tråkig. Gjorde bara tre olika sorters muffins idag för vi skulle sluta i bageriet halv tolv. Sedan var det Laserdome (stavas det så?). Men jag följde inte med för jag har, vet inte om jag nämt det än men väldigt ont i axeln. Har haft det i mer än en vecka. Vaknar varje morgon och kan knappt röra mig. Verkligen skit jobbigt. Lite läskigt också faktiskt, att nästan inte komma upp ur sängen på grund av det. Får nog ta och ringa vårdcentralen imorgon. Men nu ska jag ner och fika, lillasyster står här och tjatar på mig nu så hejsvejs!


Regn&rusk

Hej hej. Fy tusan vilket hemskt väder det är idag! Dagar som denna vill man bara gömma sig under täcket tills våren kommer. Usch och fy. I alla fall, skoldagen gick förbi ganska snabbt. Bara engelska och svenska. Som vanligt. Och nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli kvart över sex så jag kan gå till bussen. Har ju som sagt brandutbildning på jobbet idag. Från sju till nio *gäsp*. Pappa hämtar mig tack och lov efter, annars skulle jag inte komma hem förrän vid tiotiden. En annan bra sak är att jag lyckats få ledigt från jobbet imorgon. Det blev för mycket den här veckan och jag har ett skolarbete jag måste göra klart imorgon. Skolan går ju faktiskt före jobbet. Nä nu ska jag fixa lite innan jag åker. Hejsvejs!

Städning

Nästan slutat snöa nu. Trist. Dessutom är mitt rum kaos. Nä ska ta och städa nu! Sätta på en Westlife platta och ta fram dammtrasan. Verkligen dags att ta itu med det. Det har varit totalt kaos i flera veckor. Inte likt mig. Ska nog rensa garderoben lite också. Men det enda jag egentligen vill nu är att flytta. Och komma i ordning på det nya stället. Kommer inte alls bra överrens med min pappa. Har aldrig gjort det men nu när mamma "flyttat" är det ännu värre. Förhoppningsvis flyttar vi innan jul men det är mer troligt att det blir i början på januari. Bara någon månad kvar alltså. Skönt. Men nu måste jag ta en lunch macka och sedan sätta fart med städningen!

Läxa

Hej hej. Sitter och skriver ett arbete om kardemumma. Eller ja, försöker i alla fall. Man ska skriva minst 3 sidor. Jag har knappt fått ihop en sida och jag har använt mig av säkert 5 olika hemsidor. Det finns nästan ingen information alls. Suck och gäsp. Aja det får bli som det blir. Ska se om skolbiblioteket har någon bok jag kan låna imorgon. 
 
Vi ser det snöar, vi ser det snöar... Hurra! ^^ Önskar bara att den kunde ligga kvar på marken nu istället för att bli till blask. Hoppas verkligen att det blir en riktigt vit jul i år. Längtar så mycket nu! Snö, julgran, lussekatter, julmat, julmust, klappar, Kalle Anka... Åh, kan det bli bättre? ^^

Överraskning

Hej hej! Bakdag idag. Tårtor har jag denna vecka så jag gjorde min första White Lady tårta och en sen en Citronfromage tårta igen. Blev nöjd med den först nämnda men den andra blev dessvärre inge bra så den fick klassen äta upp.
Efter lunch så började Ellen och Johanna bete sig väldigt märkligt. Jag förstod på en gång att något var på gång haha ^^. För helt plötsligt hade de försvunnit från bageriet. Efter en lång stund kom de tillbaka lite smått fnittriga och röda om kinderna. Sen skulle jag gå ner och hämta en sak i det andra bageriet. Det finns två ingångar dit och från ena gången springer Johanna nästan in i mig och utbrister; där var du ju! Sen mumlade hon något om att hon skulle hjälpa mig. När jag sedan skulle lämna tillbaka det jag hämtat så sa Ellen att Pernilla kunde göra det och att jag kunde hämta en handduk istället. Vid det här laget hade jag listat ut att det hade något att göra med att jag och Samuel firar ett år imorgon. Men jag ville ju inte förstöra nåt så jag höll masken. När allt var klart sa vår lärare att vi skulle fika tillsammans i det andra bageriet så vi gick dit och satte oss. In kommer då Johanna och Ellen typ sjungandes med denna otroligt vackra bröllopstårta! *tappar hakan* Så himla gulligt!

     
     


Sunday bloody sunday

God kväll. Sitter faktiskt och lyssnar på låten med samma namn som min rubrik. Den är grymt bra. Tyckte att den passade som rubrik då denna söndag varit lite av en pest. Vaknade med huvudvärk imorse som hållit i sig hela dagen trots tabletter. Har även haft väldigt ont i magen och mått lite illa. Inte roligt alls. Så jag har inte alls fått så mycket gjort idag som jag hoppats på. Hade tänkt plugga som bara den, vi har nämligen prov imorgon på surdeg, anrörning och skållning. Men jag har knappt pluggat alls så jag är väldigt nervös. Bara att plugga lite till, gå och sova hyfsat tidigt och hoppas på det bästa.

Har varit och tittat på en hyreslägenhet idag med mamma. Och det verkar som att vi kommer flytta in i den. Den var verkligen helt okej. Området kunde varit bättre men även det var helt ok. Det som känns tråkigt är att jag inte kommer få plats med alla mina fina möbler i mitt rum där. Men sånt är ju livet, tyvärr. Får lämna lite möbler hos pappa tills jag flyttar hemifrån. Inte hela världen. Men trist är det. Förresten är det ju Fars dag idag. Pappa fick en stor vit temugg med en tesil och blåbärste. Kanske lite tråkigt men han behövde en temugg och älskar blåbär. Haha. Nej nu måste jag fixa lite saker. Hejsvejs


Träning

Hej hej! Utvecklingssamtalet gick väldigt bra och snabbt. Allt var bara bra i alla ämnen. Min lärare föreslog att jag skulle fråga min engelska lärare om jag kan tenta av engelskan nu. Så det ska jag nog se om jag kan fixa. Det vore skönt eftersom vi ska byta lärare efter jul. I alla fall. Kom hem för en liten stund sen från simhallen. Var där med Ida och 40 längder blev det som vanligt. Det tog lite längre tid idag bara, det var ett tag sen sist. Dessutom var det mycket folk. Men skönt var det. Speciellt att sitta i bastun ^^. Haha. Men nu måste jag hjälpa till med maten. Kött med pressad potatis, gräddsås och gelé blir det. Mumsigt.  

Kort vecka

Hej hej! Sista skoldagen för denna vecka. Så skönt! Hela skolan har utvecklingssamtal under torsdag och fredag så vi är lediga då. Förutom när man har sitt samtal dåra. Jag har mitt 12.30 imorgon. En ganska bra tid tycker jag. Då får man sovmorgon utan att hela dagen går. Så jag ska träna med Ida efter. Sen är jag lite sugen på att shoppa. Nya H&M katalogen kom idag och det fanns massa fint i den. Men det gör jag nog på fredag.

Eftersom det är gymnasiemässan nästa vecka så fick vi göra lite saker till den idag. Jag och Samuel gjorde marsipanfigurer. Det var kul och de blev faktiskt ganska söta ^^ Men det är lite knepigt innan man får in snitsen.
   
   

RSS 2.0