Misslyckat bak

Trots tre års utbildning kan det fortfarande bli pannkaka av baket, bokstavligen talat. Hahah! Jag hade precis tagit ut chokladkakorna ur ugnen och börjat med syltkakorna. Då flög en geting in som jag fick jaga runt en stund innan den flög ut. Vet inte om jag räknade fel då eller nåt för kakdegen blev väldigt kladdig. Hade i ganska mycket mjöl till men det hjälpte inte. Så tillslut vågade jag inte ha i mer, trodde dom skulle bli alldeles torra då. Ställde istället in den i kylen en stund eftersom det var typ 40 grader i köket. En stund senare tog jag ut den och det var fortfarande ingen skillnad. Äsch tänkte jag dom blir väl bra ändå. Ack så fel jag hade. Medan kakorna stod i ugnen smälte jag chokladen till chokladkakorna och fixade med det. Sedan när klockan pep fick jag en chock. Kakorna hade blivit en stor pannakaka! Tog ut plåten och ställde på spisen. Då börjar det helt plötsligt ryka som bara den. Dum som jag var börjar jag skratta åt mitt misslyckande och springer efter kameran för att fota. Då börjar bakplåtspappret brinna! Jag fattar fortfarande inte varför. Viker ihop pannkakan och ser då att det ryker från samma ställe ändå. Gissa vad jag hade gjort? Plattan (där jag hade smält chokladen på) hade stått på högsta effekt i säkert fem, sex minuter! HAHA! Hur klantig får man bli?




Kommentarer
Postat av: emelie

hihi okej, jag tror dig! :D

2010-07-13 @ 10:48:54
URL: http://emeliewallins.blogg.se/
Postat av: Carro

Fast de ser ju rätt mumsiga ut ändå :] Gick de att äta iallafall?

2011-03-08 @ 16:51:52
Postat av: Isabel

Haha näe, det var som gröt ^^

2011-03-08 @ 21:45:17
URL: http://isaabel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0