Underbara internet!

Hej hej! Är hemma hos älsklingen nu. Telia har strulat till det rejält (!) så vi får inte tv eller bredband för än typ på fredag nästa vecka. Stor suck. Det är därför jag inte bloggat på så länge...
I alla fall, imorse gick jag till simhallen och simmade 40 längder. Jag känner verkligen att jag är på g nu. Jag och Ida ska komma i form inför Mallorca resan. Har förresten fått ledigt från både jobbet och skolan nu. Det var en stor lättnad. Håller också på att tenta av engelskan så det kommer inte vara någon fara att vara ledig från skolan, det blev ju bara 4 dagar. Dock känner jag inte att engelska proven går så bra. Fattar inte vad som hänt med min engelska. Eller jo, har ju haft halvt "uppehåll" i ett år men i alla fall. Vi får se hur det går.
Följde med mamma till hennes jobb härom dagen och beställde massa bra filmer från CDON.com. 27 dresses, Surf's up, Grodan Boll och Kalle Stropp (thihi ljuva barndom), Ice Age 2, Lilla sjöjungfrun 1 och 2. Underbart! Jag tror jag köpt typ 10 filmer den här månaden nu.. ^^ Men jobbar man så måste man unna sig saker som gör en gladare. Och film gör mig glad. Men nu kommer Samuel strax tillbaka från promenixen med hunden. Ha det bra till nästa gång! Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0